Clopotei de Ianuarie-Februarie 2008 (50)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns laura_dimitris spune:

Buna seara zuzulici dragi.
Roli, of cat de rau trebuie sa te simti sa-ti vezi puiutii bolnaviori...Cel mai rau pare a fi faptul ca ala mic nu mananca...Ai inceput sa-i dai antibiotic sau nu ti-a recomandat medicul antibiotic?
Sanatate multa va doresc !!!!

Camelia, bine ca ai gasit-o inainte sa realizezi practic ca sa pierdut...!! Cred ca as putea innebuni daca mi-as pierde un copil... Cu atatea nenorociri pe care le vezi la tv, cu atati nebuni liberi pe strazi trebuie sa fim cu ochii in 4 non stop. Pe mine ma everveaza barbatul care nu vrea sa-l lase pe dimitris nici sa coboare 2 etaje pana la parter singurel.... Mie imi venea uneori sa-l trimit singurel la magazinelul non stop ca nu are de traversat nicio strada dar s-a opus vehement tata-sau...Am lasat-o mai moale caci, vorba lui , mai bine sa prevenim ...

Nour, si eu o tin noaptea intr-o bluzita sau body (dar nu-l inchei intre picioruse) cu maneca scurta si niste pantalonasi subtiri. Caciulita in cap i-am pus pana la o luna dar numai o ora dupa baie. Bine, a mea fata este cheala -cheala asa ca i se usuca capusorul la fel de repede ca restul corpului....

Ellenuta, situatia ce se petrece la tine acum am trait-o si eu cand s-a nascut dimitris. Atunci m-am mutat la mama la tara pentru ca iannis a stat cu noi numai 5 luni si apoi a trebuit sa plece musai in grecia sa faca armata.... E bine, in alea 5 luni l-a rasfatat mama in asa hal pe barbata-meu de nu avea treaba cu dimitris decat o ora fractionata in decurs de 24 de ore. Pupat, gadilat, dragalit putin si apoi pasat repede mie sau lui mama... Apoi daca a stat vreo 9 luni in armata s-a rupt filmul de tot....
Foarte greu l-am dat pe brazda... Si asta nu cand ne-am mutat singuri ca le faceam eu pe toate ci cand am inceput serviciu si nu a mai avut incotro si se ocupa si el de dimitris. Bine, el motiva ca nu stie sa se poarte cu bebelusii iar dupa varsta de 3 ani poate sta cu dimitris.
Numai ca acum, vad ca stie sa stea si cu bebelusa de eleni... Tot ca nu are incotro...
Sper sa nu se "strice" din nou treaba cand va veni mama sa stea cu noi...

Laura - mandra mami de Dimitrakis - 25.04.2003
si Eleni - 05.02.2008
www.flickr.com/photos/21462816@N06/" target="_blank">poze

povestea nasterii lui eleni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mitsu-bishu spune:

Wow, capitolul 50... Cat am de recuperat... Eu ma gandeam ca a fost mai slaba miscarea, fiind we... Dar vad ca ati fost productive... Hehe, nu pot eu sa va mai prind din urma, mai am o saptamana de presesiune, apoi sesiuneeee

Am citit ultimele cateva mesaje, roli, nu stiu ce sa spun... Dar si eu l-as duce la spital daca nu vrea nimic nimic mai mult de 6 ore, sa zicem, ca e mic si afara e zapuseala si se deshidrateaza una doua!

Cameliaaaa, brrrr... Vai, cred ca lesinam, bine ca te-ai tinut tare, beleaua mica de Ioana, cred ca ti-a dat palpitatii... Sa speram ca a invatat ceva din asta... La cat e ea de creata si charismatica, infigea vreunu' mana-n ea si p'aci ti-e drumul... Jeez, nici nu mai vreau sa ma mai gandesc!

Ellenuta, eh, tare rau imi pare cand aud de tatici d'astia pentru care a disparut mirajul, iar cand mai e vorba si de combinatia "fatala" socrella + sot ... Deja e prea mult... Dar, avand in vedere ca soacra e topita si disperata dupa Bitsilina, de ce nu te plangi la ea ca nu te satisfac "serviciile" oferite de tati? Bine, eventual sa i insinuezi, ca la urma urmei... Nu trebuie sa ii spuna nimeni, trebuie sa simta el, ca e si fie-sa... Uf!

Lavi, de baby Conrad

Filmuletse + POZE STUDIO & BOTEZ

www.flickr.com/photos/21448537@N03/sets/72157603473968501/" target="_blank">Poze cu iubirea lui mami
Povestea nasterii
Ne facem mari!
www.youtube.com/profile_videos?user=lavibebe" target="_blank">NOU!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nemary spune:

LA MULTI ANI! cu multe bucurii Sofia

Mari de Daria Maria

sunt tot mai mare

odiseea
www.onetruemedia.com/shared?p=3d1513077dbe4d8dc619f9&skin_id=402&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj bebelina

botez Daria

Daca ai vointa, poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, ii lasi acolo, ca nu te deranjeaza.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danybv spune:

saru`mana de intrebare Ellenuta
Amandoi copii sunt bine , Maria incepe maine diversificarea , sa speram ca o sa fie bine si o sa accepte tot ce-i da mami de papa e tare cuminte , mananca bine , doarme foarte bine , nici nu simt ca am bebe mic , a trecut tare repede acest timp , nu-mi vine sa cred ca peste cateva zile va face 5 luni de viata .
Pentru mine este usor avand inca un copil am deja experienta , eu ma lupt acum cu Andrei ( mersul la wc ) sunt zile cand se cere la toaleta si face de toate , insa sunt si zile cand nu se cere tot timpul pentru mine este o experienta frumoasa acum cand il aud pe Andrei cum pronunta cuvinte noi , leaga fraze etc
Roli imi pare tare rau de situatia prin care treci , incearca si fii puternica , cel mai bun sfat este sa te duci la dr asa cum ti-au zis si alte fete .
Va doresc o seara cat mai linistita

danybv
Mamy de Maria (11 Ianuarie 2008 ) si Andrei (21 Martie 2006)
Poze Diverse
Poze Maria
Filmulete Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mitsu-bishu spune:

Na, ca nu mai pot dormi... Din seria "vizite neasteptate"... Iar se intampla ciudatenii la mine in camera. Am lasat laptopu' deschis si pe la 3 si ceva nu stiu cum ma trezesc sa ma intorc de pe o parte pe alta, hardul muncea la greu, se aprinsesera nu stiu cate led-uri de se luminase camera, aud vocea lui mama din telefon, care sustinea ca eu am sunat-o... Bine, telefonul meu e pe senzori, si daca il slide-uiesc si ating din greseala face multe dar... totusi... In fine. Conrad avea pulsul mult peste 100... M-am crizat, l-am trezit sa ii dau sa pape, ca avea si febra... Fontanela se simtea ca naiba... Sper sa nu fie niste semne d'alea nocturne ca'n X-files.

Lavi, de baby Conrad

Filmuletse + POZE STUDIO & BOTEZ

www.flickr.com/photos/21448537@N03/sets/72157603473968501/" target="_blank">Poze cu iubirea lui mami
Povestea nasterii
Ne facem mari!
www.youtube.com/profile_videos?user=lavibebe" target="_blank">NOU!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca.b spune:

Buna dimineata!!!
?

Anca si Stefan (13.01.2008)
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan
Povestea Nasterii

Mergi la inceput

Laura, eu ii dau tot nan1, 240 ml la o masa, 5 mese pe zi, cam la 3,5-4 ore distanta. doarme toata noaptea, plus 2 somnuri lungi pe zi si unul-doua scurte. mi se pare ca se satura destul de bine. a avut perioade insa in care credeam ca ma maninca si pe mine, nu numai biberonul...nu am marit deloc cantitatea de lapte...au trecut destul de repede.

Povestea Nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinaatudor spune:

Buna dimineata si de la noi...
sunt matinala..dar asta pentru ca sunt odihnita...ingerasul doarme din ce in ce mai bine si mai mult...:D

Am vazut ca au trecut multe capitole in urma...:((...nu stiu cand voi recupera...va pup apasat si imi pare rau ca ratez ...daca se ivesc aniversari sa stiti ca si noi ne gandim la voi...promit ca voi fi mai activa de indata ce ne asezam si noi cuibul..inca asteptam banii de la banca...ne-au dat un fel de preaprobare..insa trebuie sa depunem actele penttru ipoteci...si sunt multe..si depindem de birocratia lu' peste...mama lor de nenorociti...ma rog...

hai ca pana se trezeste pitik iubita...mai citesc in urma...

Poze cu ingerasul

Fetze de ingeras

POZE DE LA BOTEZ

Ingerasul creste

Mergi la inceput

Roli, imi pare rau ca e bolnavior si bebe mic! sper ca zi e mai bine!

Irlandeza, bine ai revenit. te dadea lumea disparuta pe aici. ce ma face pati?

Povestea Nasterii

Mergi la inceput

La multi ani sarbatoritilor de ieri si de azi!

Sa fiti cuminti si sa cresteti mari, sa va bucurati parintii!!!

Povestea Nasterii

Mergi la inceput