Clopotei de Ianuarie-Februarie 2008 (50)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns stancutza spune:

Buna seara zuzici!

LA MULTI ANI CLOPOTEILOR DE PRIMUL 1 IUNIE PE CARE IL PETREC ALATURI DE NOI! SA FIE TOTI SANATOSI SI CUMINTI!

Noi astazi am petrecut cateva ore placute impreuna cu o alta gaza, nascuta cu fix trei luni dupa Sofia. Am fost in vizita la ele, doar noi mamicile si "clopoticile". Mamicile au mancat pizza si dulciuri, puiutele laptic de la tzitzi, si pentru ca acolo era destul de cald, Sofia a avut 3 reprize de somn in 5 ore!!! O toropise caldura, ea nu e obisnuita ca la noi sunt maxim 22 grade.

Din ce am citi mai recent, retin ca Andrei al lui Roli e bolnavior, puiul mic...uf si tocmai de ziua copiilor...sa se faca bine in curand!

Stancutza, de Sofia Elena - 21.01.2008

Poze
www.youtube.com/profile_videos?user=stancutza78" target="_blank">Filmulete
Povestea nasterii Sofiei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roli25 spune:

Un pic mai am si ma apuca disperarea. Andrei nu papa! Nu stiu ce ma fac. Pana acum de cine de rau a apat cu bibe, acum nu mai vrea nici asa. Cred ca-l doare in gat ca si cand ii bag siropelele cu seringa plange. Dar ce ma fac ca se deshidrateaza!!! Nu vrea nici ceai, nimic de inghitit. Nu am trecut prin asta nici la primul copil. Habar n-am ce sa fac sa-l fac sa inghita ceva.

Roli mamica de Andrei(16 ianuarie 2008) si Marc(9 iunie 2006)

www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603790736786/" target="_blank">ANDREI
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603794082565/" target="_blank">MARC
www.flickr.com/photos/14037522@N04/2472556291/in/set-72157604930822343/" target="_blank">PRIMA VACANTA IN 4

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CameliaH spune:

quote:
Originally posted by roli25

Un pic mai am si ma apuca disperarea. Andrei nu papa! Nu stiu ce ma fac. Pana acum de cine de rau a apat cu bibe, acum nu mai vrea nici asa. Cred ca-l doare in gat ca si cand ii bag siropelele cu seringa plange. Dar ce ma fac ca se deshidrateaza!!! Nu vrea nici ceai, nimic de inghitit. Nu am trecut prin asta nici la primul copil. Habar n-am ce sa fac sa-l fac sa inghita ceva.

www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603790736786/" target="_blank">ANDREI
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603794082565/" target="_blank">MARC
www.flickr.com/photos/14037522@N04/2472556291/in/set-72157604930822343/" target="_blank">PRIMA VACANTA IN 4

Stiu ca ai experienta, dar iti zic si eu, daca nu papa si nu papa, fuga la spital. NU poti sa il lasi foarte mult nemancat. E f mic, se deshidrateaza, alte belele, Doamne fereste. Acolo il pun pe perfuzii, il hidrateaza, il si trateaza si se face mai repede bine. Imi pare rau sa aud de boli la bebei asa de mici. Doamne ajuta sa treaca repede.

Sa va spun si nepatita azi de 1 iunie. Am pierdut-o pe Ioana in parc. In IOR s-a dus dupa ta-su care statea la coada la inghetata si apoi a vrut sa se intoarca la mine si nu mai stia. Si ta-su nici nu a observat ca plecase de langa el. La un moment dat ma duc eu dupa ea sa vad daca e cu ta-su. Cand o vad in brate la polistist, speriata toata. Sa mor, ca am realizat instantaneu ce se intamplase. Of, bine ca nu s-a intamplat mai rau. Sa te mai duci in parc de 1 iunie. Era full, full. Oricum sper ca se va invata minte sa nu place de langa noi, ca face pe viteaza ca e mare si se descurca.

www.ralucamihu.com/matei

Maria si Ioana (01.02.2002)
Matei (04.02.2008)
Toate bune!
www.stardome.ro - Case ca peste o suta de ani!

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by roli25

Roli, ce rau imi pare sa aud prin ce treceti... si nu stiu cat poate sta un pui mic fara sa pape ceva. Oricum, daca nu si nu, presupun ca il duci la un spital undeva sa-i faca perfuzie nu? Stiu ca nu vrei asta dar... nu stiu ce sa-ti spun, lasa-l deocamdata si urmareste-i semnele de deshidratare. daca ti se pare nasol (maine, ma gandesc) vezi tu unde mergi cu el. Dar poate isi revine puiul mic...noua ne-a dat pediatra Eferalgan / Panadol pt efectul antiinflamator, presupun ca si tui ii dai ceva in gen, poate i se mai duce durerea din gatut. Of, saracul pui..

Poze
Povestea nasterii Sofiei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nour spune:

Stancutza... vazand ca ai scris ca la voi sunt maxim 22 de grade, mi-am adus aminte sa intreb, voi cum imbracati bebelushi in casa la aceasta temperatura? De cand am ajuns in Romania ma tot iau la harta cu mama ca cica vreau sa imbolnavesc copilul.
Si inca o intrebare, voi dupa baitza ii puneti caciulitza in cap?

Nur de gagalice mica Lulua (28.01.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nour spune:

ROLI insanatosire rapida la bebe. Offff...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

roli ufff .. saracutu andrei. imi pare rau de raceala. daca nu papa si nu papa, trebuie sa mergi la spital, acolo ii vor pune perfuzii sa nu se deshidrateze puiul mic. urmareste buzitele, pampersul .. dar daca nu papa nu are ce sa scoata ... puiu si sanatate multa sa scapati repede.

camelia ce sperietura ati tras si voi. bine ca a gasit-o nenea politistul.

nour eu nu ii mai pun de mult caciulita pe cap. eu o culc in body cu maneca scurta si salopeta subtire pe deasupra .. nu o mai invelesc cu nimic .. nici in sacul de dormit nu o mai pun.

uff fetelor barbatii astia .. a venit de la peste, s-a imbaiat si s-a bagat in patura la somn .. i-am lasat-o pe bitzi plocon langa canapea in scoica (zdranganind o rata si maraind, desigur) si am plecat dincolo .. s-a trezit in cele din urma si a stat cu ea .. apoi pe la 20.30 eu si socrella mancam peste prajit (din cel prins de el ..) si bitzi in scoica maraia si plangea .. ii spun sa o ia de acolo .. si ce sa vezi .. s-a imbracat si a plecat la vot ..

nu stiu ce sa ma fac cu el .. i-am spus de o suta de ori sa se implice mai mult .. la inceput chiar m-a uimit .. o spala, o plimba cand urla de colici .. o dragalea mereu in timpul liber .. acum .. nexam .. vine, sta cu ea 5 minute si mi-o paseaza ..

off .. cum spuneam .. il vad eu cand termin de alaptat .. sper sa nu se bage socrella ca-i voi zice si ei vreo doua sa ma pomeneasca .. frate .. asa il protejeaza .. parca ar fi copil de 2 ani .. sa-l vad eu dupa o zi cu bitzi ce-o sa spuna si cum o sa arate ..

Elena de Eva Maria (14.01.2008)

BITZI CRESTE MARE

BEBE EVA MARIA
POVESTEA NASTERII

CLOPOTEI SI ZUZE

Mergi la inceput

faza la masa .. socrella .. nu i-ai pus baiatului servetel .. eu (uitandu-ma urat la ea ..) cred ca vi s-au marit dioptriile ... socrella .. aha avea servetel dar si-l impachetase ...

m-am uitat cu repros la ea si am lasat-o in pace ...

saracu baiat .. avea 1,5 m pana la sertarul cu servetele ..

sorry ca va bat la cap .. dar eu nu mai pot!!!!!!

din cauza comportamentului lui parca simt asa o ostilitate fata de el .. sunt nebuna??

gata .. nu va mai bazai ..

si noapte bunaaaaaaa

C U 2MORROW la

BITZI CRESTE MARE

BEBE EVA MARIA
POVESTEA NASTERII

CLOPOTEI SI ZUZE

Mergi la inceput

dany ce face mariuca??? si andreiu??

BITZI CRESTE MARE

BEBE EVA MARIA
POVESTEA NASTERII

CLOPOTEI SI ZUZE

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Nour

Stancutza... vazand ca ai scris ca la voi sunt maxim 22 de grade, mi-am adus aminte sa intreb, voi cum imbracati bebelushi in casa la aceasta temperatura? De cand am ajuns in Romania ma tot iau la harta cu mama ca cica vreau sa imbolnavesc copilul.
Si inca o intrebare, voi dupa baitza ii puneti caciulitza in cap?

Eu o tin doar in body si eventual sosete. Cand doarme ii pun o paturica subtire. Caciulita nu e cazul dar eu o ususc cu uscatorul de par pe cap, poate faci si tu la fel cu Lulua la ce podoaba capilara are :-)

Poze
Povestea nasterii Sofiei

Mergi la inceput