Clopotei de Ianuarie-Februarie 2008 (50)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ramonab spune:

Buna dimineata
Lala ce bine se indoaie Andreiu tau sa ajunga cu piciorusul in gura.Pe mine tare ma distreaza pozitiile astea a lor.Si morcovelu, a morcovelu, roade-l mamuca ca tare bun ii.
Stancutza faine poze, cel mai mult imi plac alea unde ii infofolita in prosopul de baie cred, asa ca o babuta.Ii scumpa tare.Si ce parut de arici are in poza din oglinda...
Irlandezace cocuta frumusica ai...Ai imbracat-o ca pe o mica printesuca.
Ven vazut-am si baietii tai cum stau ei amandoi pe burta ca doi frati cuminti.Aici seamana foarte bine:
http://good-times.webshots.com/photo/2683205330101386639FGOPvQ
Gabritza FELICITARI pt cununie si pt crestinarea micutei.Abia asteptam poze.Distractie placuta in luna de miere.

Ei ca s-a trezit si puiul meu si acu face vocalize, inca nu cere papa.Acuma s-a mai smecherit si el, nu prea imi mai doarme ziua.Noroc ca inca doarme dimneata de la 7-8 la 10-11.Inrest ziua doarme doar cate o jumate de ora, o ora.Iar afara doara daca e caruciorul in miscare sau nu doarme ca vrea sa vada lumea.

Mami de Razvan-Matei,09.01.2008

Poze http://good-times.webshots.com/photo/2931650980102497651nVxMzr

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

quote:
Originally posted by Ven

'neata!

Ce sa mai zic de Andrei de Lala_D, care e baiat frumos tare, cu freza beton si mare-mare, ca papa morcovi intregi si degete de la picioare (imi amintesc cu drag ca si pe Markus l-a pasionat vreo 2 luni sportul asta, muream de ras cand 'presta' baiatul).
Lala, Andrei are numai masa de fructe inlocuita? Mathias si-a mai scos deja o masa de lapte. Papam deci asa:
-laptic la 3-4 noaptea
-laptic la 7 dimineata
-fructe la 10 (cca 120 g)
-legume la 13 (cca 120 g)
-lapte la 16
-lapte la 19
-lapte la 22

Dupa cum vedeti, mese multe si dese, el nu bea niciodata mai mult de max. 170 ml lapte odata.
Ce vroiam de fapt sa intreb, oare 120 g legume e bine, suficient la o masa? Cand ar trebui sa treaca la cantitate mai mare?
Ah, si branza calcica oare pe la ce varsta e voie??
Ufff, zici ca am uitat tot de la diversificarea (ciudata) a lui Markus.....

Va pupez, ma duc la serbarea de 1 Iunie (intarziata) la ora 11:00

Venera, mama lui Markus (10 dec. 2003) si a lui Mathias (26 dec. 2007)

Venera , multumim frumos .
Eu nu i-am inlocuit nicio masa de lapte inca . El papa cam asa :

- la 5.30 - 6.30 - 150 -170 ml lapte
- la 9.30 : 150 ml lapte cu o masura cereale
pana in ora 12.00 mai primeste putin suc de fructe sau cam 50 de grame piure fructe ( prefera piureul )
- la 13.00 : 150 ml lapte
- la 16.00 : 150 ml lapte
- la 17.00 : un borcanel Hipp cu legume ( 120 gr ) sau unul cu legume si pui
- la 20.00 : 200 ml lapte cu 2 masuri cereale
si somn pana la 5.00 - 6.00

Deci are 5 mese fixe de lapte si uneori mai baga 70 ml si pe la 3 noaptea dar asta ca ii fac eu nu ca s-ar trezi el daca nu a mancat tot biberonul de la ora 20.00.

Branzica eu i-am facut ieri , nu calcica ci facuta cu iaurt, a mancat cam un sfert de lingurita amestecata cu piure de morcov . Simpla nu a vrut deloc.

Multumim pentru aprecieri fetelor, Andrei va pupa

O zi excelenta !
Lala.

Fratele mai mare!
Baby Andrei ! (27.12.2007)

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginnette spune:

Lala, Ven, ce program de masa au bb-ii vostrii!
Buburuza mea mananca 5 mese: 2 de 160 ml lapte (la 9:00 pm si 7:30 am), 2 de 150 ml (la 2:30 pm si 6:00 pm) si una "combinata" - 120 gr piure de fructe + 60 ml de lapte, la ora 11:00 am.

Pediatra mi-a zis sa-i scot laptele de la 11:00 doar cand incep sa-i dau supa la masa de 2:00 pm.
Si apropos de supa, chiar, 120 gr este de ajuns? si cum ii dau, cun biberonul? si cum masor cantitatea, tot cu biberonul?

Roxana si Adela !
Ingerasul nostru
Poze
Fetze de buburuza
SUNT VEDETA

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by ginnette

Buburuza mea mananca 5 mese: 2 de 160 ml lapte (la 9:00 pm si 7:30 am), 2 de 150 ml (la 2:30 pm si 6:00 pm) si una "combinata" - 120 gr piure de fructe + 60 ml de lapte, la ora 11:00 am.

Pediatra mi-a zis sa-i scot laptele de la 11:00 doar cand incep sa-i dau supa la masa de 2:00 pm.
Si apropos de supa, chiar, 120 gr este de ajuns? si cum ii dau, cun biberonul? si cum masor cantitatea, tot cu biberonul?

Roxana si Adela !
Ingerasul nostru
Poze
Fetze de buburuza
SUNT VEDETA

Roxana eu am pus cantitatile pe care i le pun in biberon ( la lapte ma refer) dar asta nu inseamna ca si bea tot din el . Cam de fiecare data raman in jur de 30 de ml minim.
Despre supa : eu nu sunt adepta supei si in niciun caz cu biberonul
Diversificarea este gandita sa il inveti pe bebe cu mancare solida data cu lingurita. Asa incat varianta aia de zeama de supa data cu biberonul eu una nu o pot suferi si nici nu am facut-o vreodata nici la cel mare si nici la cel mic. Poti face supa normal ( daca nu preferi borcanele) si apoi pasezi tot continutul bine, adaugi o lingurita de ulei si o servesti din castronel cu lingurita.

O zi excelenta !
Lala.

Fratele mai mare!

Poze

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Lala_D

quote:
Originally posted by ginnette

Roxana si Adela !
Ingerasul nostru
Poze
Fetze de buburuza
SUNT VEDETA

Roxana eu am pus cantitatile pe care i le pun in biberon ( la lapte ma refer) dar asta nu inseamna ca si bea tot din el . Cam de fiecare data raman in jur de 30 de ml minim.
Despre supa : eu nu sunt adepta supei si in niciun caz cu biberonul
Diversificarea este gandita sa il inveti pe bebe cu mancare solida data cu lingurita. Asa incat varianta aia de zeama de supa data cu biberonul eu una nu o pot suferi si nici nu am facut-o vreodata nici la cel mare si nici la cel mic. Poti face supa normal ( daca nu preferi borcanele) si apoi pasezi tot continutul bine, adaugi o lingurita de ulei si o servesti din castronel cu lingurita.

O zi excelenta !
Lala.

Fratele mai mare!

Poze

Lala, si eu gandesc la fel: dak am inceput "gusturi noi" de ce sa-i dau cu biberonul ?! Pediatra mi-a zis sa incep cu zeama "chioara", dar parca nu-mi vine sa-i dau.
Pe de alta parte este in regula sa "sar" direct la totul pasat?

Vad eu cum fac - sambata incep, ca atunci sunt acasa la pranz.

Saru'mana de "indicatzii"

Roxana si Adela !
Ingerasul nostru
Poze
Fetze de buburuza
SUNT VEDETA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AngeliquedeS spune:

Noi ne pregatim de vizita lunara la pediatru, la 13 avem programare

LalaD, sunt de acord cu tine referitor la supa. cel mai bine e sa faci supa si sa o pasezi. eu abia astept sa incep diversificarea, la 1 iulie, dupa ce terminam cu cele 6 luni de alptat exclusiv. Mi-a placut cu isi suge puiul tau sosetelele, al meu a atins performanta sa isi bage in gurita degetele mari de la ambele picioare!

irlandeza, frumoasa printesa mai ai, bine ai revenit!

Ven, frumosi feciorii amandoi! Stancuta, ce bine seamana buburuza cu tine!

revenim cu vesti de la pediatru!!

Angelique, mami de Pupi (bb Viktor, 28.12.2007)

Inimioara mea

Povestea nuntii, Povestea nasterii lui Pupi

noi 2, poze, luni de miere...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emabucuresti spune:

Buna fetelor,
Roli ma bucur mult ca sunteti mai bine!Sanatate multa si sa va puneti repede pe picioare sa iesiti la plimbare si sa faceti baita!
Lala am vazut poze cu Andrei, este un frumos si un acrobat.Am vazut pozele in care este iepuras cu morcovel,nu ti-e teama ca ar putea inghiti o bucatica de morcov,nu stiu ,nu exista pericolul sa se inece cumva?Intreb si eu.
Stancutza imi place mult poza in care Sofia este in prosopelul rosu cu capul descoperit si parul carliontat!O fumusete!
Eu habar nu am cat suge Milan la o masa, uneori il mai cantaream inainte si dupa mese, dar m-am lenevit.N-as putea sa cantaresc the tzitzi? hihihi
ma intorc sa vad poze noi de clopotei.

Ema cu bebe Milan(07.02.2008)
http://www.flickr.com/photos/25353433@N07/

Mergi la inceput

Roxana nu are nimic daca incepi cu ele direct pasate. Oricum zeama aia chiara ...nu il ajuta cu nimic, ba mai mult mai sunt adunati acolo si toti nitritii din morcovi.

Angiam vazut poze cu feciorul tau frumos. E un scumput. Si Andrei le suge pe amandoua dar nu ii pot face poza ca atunci se hlizeste la mine si le scapa

Ema nu prea are cum sa muste inca din morcovel, mai mult il suge. Dar el daca are ceva mai mare in gurita scoate afara. Deci nu prea imi este frica. La fel ii dadeam si celui mare morcovi si au fost mai interesanti decat inelele gingivale.

O zi excelenta !
Lala.

Fratele mai mare!

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

hello zuzici

azi trebuia sa merg la job sa-mi iau adeverinta ptr cic dar nu mai merg. nu mi-o dau pe loc si am vorbit cu o colega sa-mi faca cerere .. sa nu mai fac doua drumuri ..

am vazut pozici frumoase cu smecherasii lui ven tare-s scumpi amandoi si au o mama de nota 10. imi place tare pozicile la iarba verde. tare imi place cum si-a scos mathias piciorusele prin grilaj .. si a mea face la fel .. se intorsese o data pe burta si scosese picioarele printre zabrele si nu mai stia sa le scoata ... urla de mama focului .. uite si DOVADA

am mai vazut o sofiuca frumoasa de pica!! si cu un parut numa' bun de facut codite. iar fotograful .. hmmm ... jos palaria, de exceptie pozele .. ca si modelele de altfel.

si desigur l-am vazut si pe iepurasul andrei Doamne e dulce de-ti vine sa-l papi!!!!

bitzi inca doarme, s-a culcat pe la 11 .. ce-o fi cu ea .. apoi fugim in parc ..

pupici

Elena de Eva Maria (14.01.2008)

BITZI CRESTE MARE

BEBE EVA MARIA
POVESTEA NASTERII

CLOPOTEI SI ZUZE

Mergi la inceput

Ellenuta, Eva este o dulceata - parca am vazut-o pe buburuza mea in poza asta - la fel se blocheaza si ea, intre zabrele (ca mi-a trebuit patut cu zabrele )

Roxana si Adela !
Ingerasul nostru
Poze
Fetze de buburuza
SUNT VEDETA

Mergi la inceput