Clopotei de Ianuarie-Februarie 2008 (50)
Raspunsuri - Pagina 10
laura_dimitris spune:
quote:
Originally posted by grati.ela
fetelor Tudor se intoarce de pe spate pe burtik! Am flacau mare!
mami de Ozi (22.05.99) si Tudorash (29.01.08)
http://www.flickr.com/photos/23738993@N08/
BRAVO TUDORAS !!!!!
Laura - mandra mami de Dimitrakis - 25.04.2003
si Eleni - 05.02.2008
www.flickr.com/photos/21462816@N06/" target="_blank">poze
povestea nasterii lui eleni
laura_dimitris spune:
quote:
Originally posted by roli25
La noi situatia e asa: noaptea a fost linisita din partea lui Andrei ca el dormea linistit si asa ar fi dormit pana al 8 de dimi, dar era exclus sa-l las...asa ca mi-am pus ceasul din 2 in 2 ore sa-i dau ceai si lapte cu seringa. Am mai incercat cu sanul, dar nici nu vrea sa vada, suge de 2 3 ori si intoarce capul, desi am incercat sa mulg inainte ca sa dau drumu la flux. SI NICI BIBE NU MAI VREA.
Ei bine, asa ne-am distrat cu seringa o buna parte din noapte. Pediatrul plecat din Buc. in weekend imi spusese sa-i dau Nurofen si Calpol si Colargol pt nasuc.
Febra nu a facut si nu face in continuare, dar tusea e din ce in ce mai sonora.
De dimi la 9 a venit pediatrul si verdictul este ca viroza pe care a luat-o de la frate-sau s-a transformat in BRONSIOLITA.
Asa ca vreau nu vreau am trecut pe antibiotic Augmentin. Desi fug ca de tamaie de antibiotice, n-am incotro. Deshidratat nu e ca am bagat cu seringa si asta tb. sa fac in continuare. L-a vazut dr si a zis ca e ok. Cica ceai cat de mult. Dr. a zis, cu mai putin lapte poate sa stea, dar ceaiul e esential sa-l hidrateze. In plus m-a certat ca i-am dat atatea mese cu bibe in loc de seringa, sa nu cumva sa se intarce. Sper sa nu, ca innebunesc.
Partea urata vine abia acum...m-a prins si pe mine, ma doare gatul, mi-e frig, am stare de rau.
Cel putin Marc e de vineri la bunici ca nu stiu cum razbeam.
Sper sa-mi dea D-zeu putere sa ma tin pe picioare si sa ne facem bine cat mai repede ca m-a dat gata primavara asta cu virusii ei.
Roli mamica de Andrei(16 ianuarie 2008) si Marc(9 iunie 2006)
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603790736786/" target="_blank">ANDREI
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603794082565/" target="_blank">MARC
www.flickr.com/photos/14037522@N04/2472556291/in/set-72157604930822343/" target="_blank">PRIMA VACANTA IN 4
Imi pare rau ca ati ajuns la antibiotic! Dar acum va incepe sa se faca bine!
Sanatate multa!!!!
Laura - mandra mami de Dimitrakis - 25.04.2003
si Eleni - 05.02.2008
www.flickr.com/photos/21462816@N06/" target="_blank">poze
povestea nasterii lui eleni
honey79 spune:
Salutare zuzici.
Mi-e dor de voi!!!!
Nu stiu ce si cum s-a intamplat de nu imi mai gasesc timp sa intru, sa va citesc,sa "stau" aici cu voi.
Banuiesc ca, AJ creste si la fel si nevoile lui.
Pe langa asta, cum ziceam intr-un mesaj anterior.... mai facem cate ceva la casa, mai prind cate-un moment cand Margeluta doarme si ma arunc in piscina, pentru 15-30 min.
Nici nu-mi vine sa cred ca suntem deja in Iunie.
By the way...LA MULTI ANI!!! DRAGI COPII
Sper sa reusesc ca macar capitolul curent sa apuc sa-l citesc, asa mai aflu si eu ce se mai intampla in viata de zi cu zi a clopoteilor nostri.
Pup si-mbratisez.
POZICI DE TOT FELU'
POZE ANDREW-JOHN
ANDREW LA 2 LUNI-POZE NOI
FILMULETE ANDREW-JOHN
BOTEZ ANDREW
My silly cats
Cum crestem
Mamica de Andrew - John (21 Februarie 2008)
Vali
honey79 spune:
Roli scumpa acum am citit de Andrei,ca-i bolnavior.Sper din suflet sa se faca bine cat mai repede. Ce greu trebuie sa-ti fie, mami. Pup.
Miki.... ce fain, ca va intalniti si va relaxati.Sauna, bere.... suna bine.
Wow,Camelia...prin ce patanie ai trecut si tu.Doamne, bine ca ati gasit-o inainte de-a stii ca a disparut. Nici nu-mi pot imagina ce sentiment poate avea o mama, afland ca si-a pierdut copilasul. Bine ca totul s-a sfarsit cu bine.
Offf, Nour...mama ta, parca ar fi a mea. Si, desi e departe de noi, tot reuseste sa ma calce pe nervi. Aici, fiind de mult timp peste 25 de grade, ba chiar 35 C .... eu il tin pe AJ fie doar in Pampers, fie in bluzita de bumbac cu maneca scurta si deasupra buricului si cu Pampers. Si, mai vorbim cu mama pe yahoo messenger si ne vede in webcam si la fel" imbolnavesti copilul" , "imbraca-l " etc etc. Am ajuns sa "pierd legatura", caci.... ma ambalam repede si ne certam.
Caciulita nu i-am pus mai mult de 10 ori, de cand s-a nascut.
Offf, Ellenuta, imi pare foarte rau ca ai si tu nemultumiri din partea jumatatii. Citindu-te, imi aduc aminte cum facea al meu.Numai ca, acum si- a mai revenit,thank God.
Noi la fiecare sfarsit de saptamana ne certam. In loc sa petrecem "quality time" as a family, noi ne certam.
Pana i-am zis clar ca, daca n-a vrut copil , trebuia sa-mi spuna si... stiam poate ce era de facut. Si ca, daca nu are de gand sa se implice, il iau pe AJ si directia Romania scrie pe noi.
Nu suntem deloc aproape de perfectiune, dar.... merge.
Sper ca si voi sa treceti cu bine peste momentele acestea.
Si.... eu zic sa-ti iei socrela asa, deoparte si.... sa-i explici ce si cum. Cu riscul de-a se supara. Spune-i ca-i apreciezi ajutorul, dar ca.... totusi fiu-so e mare, si..e PARINTE la randul sau. Si, trebuie sa dea un exemplu.Pup.
Mitsule, bafta la examene. Sa treaca o data, ca sa te avem din nou printre noi.
PS: Acum am citit si de intamplarea din mijlocul noptii. Ouch,cred ca mie-mi ingheta sangele in vene instantaneu. Ce parere ai sa chemi un preot sa faca o Sfestanie?
Dany bafta cu diversificarea, desi, dupa cat de cuminte zici ca e Maria, sunt sigura ca n-or sa fie probleme.Si...pupici si lui Andrei care e baiat mare si se cere la olita.
Ancab, Alinatudor....ce fericite trebuie sa fiti, cu clopotei dormiciosi. Eu nu stiu ce sa ma mai fac cu AJ. Unde inainte parca isi fixase un programel si dormea legat 5 ore la inceputul noptii, acum nu le mai doarme nici pe acelea.
Azi-noapte de exemplu, de la 11:30 cand s-a trezit, i-am dat sa manance si am stat treji pana pe la 4!!!!El avea chef de joaca, de vorbit, de certat cu jucariile.Iar eu eram rupta de somn si oboseala.
POZICI DE TOT FELU'
POZE ANDREW-JOHN
FILMULETE ANDREW-JOHN
BOTEZ ANDREW
My silly cats
Cum crestem
Vali
Ellenuta spune:
ceska uff .. si tu ai necazuri din astea cu al tau .. sunt irecuperabili, cred .. eu ii dau cu ignore sotului .. ieri seara ma intreba daca nu vreau sa mergem la mall sa-i luam lui bitzi niste jucarii .. imi venea sa-i dau una ..
azi a venit devreme de la serviciu si se distreaza cu fii-sa .. mai apuc sa stau si eu la calculator .. Doamne ajuta sa-l tina asa.
ramona ce frumos trebuie sa fi fost .. si mama e profa' si a predat acum multi ani la o scoala in militari. elevii au indragit-o tare mult si au venit in vizita la ea .. unii dintre ei aveau deja copii .. erau mari .. tare frumos a fost.
ginette nici eu nu am gasit biscuiti fara gluten. caut pentru sora-mea ..
grati felicitari pentru micul rostogolici!
Elena de Eva Maria (14.01.2008)
BITZI CRESTE MARE
BEBE EVA MARIA
POVESTEA NASTERII
CLOPOTEI SI ZUZE
roli25 spune:
Mi-e rau de nu mai pot. Mi-a dat si mie antibiotic. Cred ca mai rau decat atat nu se poate. Si copil si mama bolnavi.
Iar mulsul asta la fiecare 3-4 ore ma termina.
Andrei e cumintel saracutzu, da cand e sa-i dau ceiutz si laptic ne chinuim tare rau ca nu vrea si tb. sa-i dau cu forta.
Mi se rupe inima cand il vad cum se chinuie si cand il aud um tuseste.
Nu stiu zau cu ce-am gresit sa vina odata atatea belele.
Gata nu ma mai plang. Capul sus, trece odata si odata
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603790736786/" target="_blank">ANDREI
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603794082565/" target="_blank">MARC
www.flickr.com/photos/14037522@N04/2472556291/in/set-72157604930822343/" target="_blank">PRIMA VACANTA IN 4
ramonab spune:
quote:
Originally posted by Ellenuta
ramona ce frumos trebuie sa fi fost .. si mama e profa' si a predat acum multi ani la o scoala in militari. elevii au indragit-o tare mult si au venit in vizita la ea .. unii dintre ei aveau deja copii .. erau mari .. tare frumos a fost.
Elena de Eva Maria (14.01.2008)
BITZI CRESTE MARE
BEBE EVA MARIA
POVESTEA NASTERII
CLOPOTEI SI ZUZE
Da a fost foarte frumos, e asa de bine sa stii ca nu ai fost uitat si ca ai ramas in amintirea copiilor, sa stii ca le-ai fost draga.Si eu iubesc foarte mult copiii si ei au simtit asta din partea mea.
Si eu ma mai intalnesc cu fosta mea educatoare, ea ma tine minte si m-a oprit pe strada sa imi spuna ce i-am fost eleva.Mi-a zis ca tare i-a placut de mine si acum ar vrea sa ma duc in locul ei la gradinita ca ea va iesi in pensie anul viitor.
E frumos cu copiii, e si greu, dar daca stii cum sa intri in mintea lor le ajungi la suflet si totul devine mult ma usor.
Mami de Razvan-Matei,09.01.2008
Poze http://good-times.webshots.com/photo/2931650980102497651nVxMzr
ramonab spune:
Roli, offf ce greu trebuie sa iti fie.Da lasa ca o sa treaca si o sa fiti din nou veseli si o sa uitati repede.
Mami de Razvan-Matei,09.01.2008
Poze http://good-times.webshots.com/photo/2931650980102497651nVxMzr
miki_baby spune:
quote:
Originally posted by roli25
Mi-e rau de nu mai pot. Mi-a dat si mie antibiotic. Cred ca mai rau decat atat nu se poate. Si copil si mama bolnavi.
Iar mulsul asta la fiecare 3-4 ore ma termina.
Andrei e cumintel saracutzu, da cand e sa-i dau ceiutz si laptic ne chinuim tare rau ca nu vrea si tb. sa-i dau cu forta.
Mi se rupe inima cand il vad cum se chinuie si cand il aud um tuseste.
Nu stiu zau cu ce-am gresit sa vina odata atatea belele.
Gata nu ma mai plang. Capul sus, trece odata si odata
"Fii barbata, Zoe!" O sa treca repede, repede..o sa vezi!Nu mai plange ca mai rau iti faci! Stiu ca ti-e greu, dar in curand o sa fie bine!
Te pup!
Miki de Saara Maria 7.01.2008
Miki
www.flickr.com/photos/timonyyssonen/" target="_blank">Saara
www.flickr.com/photos/timonyyssonen/sets/72157605039935204/" target="_blank">Vacanta la Riga
honey79 spune:
Alinatudor, Ginette ce frumos vorbiti voi, mamicilor.Si da, sunt cu totul in asentimentul vostru.
Ceska, draga de tine, pup si imbratisez. Cat de bine te inteleg.Offf, Doamne ca nici eu nu mai stiu ce sa mai zic. Poate ar fi bine sa ii scuturam un pic (un pic mai mult pe-al meu).
Am avut si eu un meci cu al meu, in weekend. Si la un moment dat, de suparata ce eram si , cum tot cautam in capul meu "bad words" in engleza..si nu gaseam, i-am zis ca e timpul sa invete romana. Caci in romana am cateva cuvinte care i s-ar potrivi tare bine, doar ca.... daca i le zic acum ... oricum nu le intelege. Grrrrrr!!!!!
Grati, felicitari pentru rostogolire. Hehe, maine-poimaine pleaca baietii nostri dupa Clopotele.
POZICI DE TOT FELU'
POZE ANDREW-JOHN
FILMULETE ANDREW-JOHN
BOTEZ ANDREW
My silly cats
Cum crestem
Vali