Copiluti de mai-iunie 2005 (77)
Raspunsuri - Pagina 6
Tdi spune:
Buna ziua fete dragi! Inteleg ca si pe voi v-au speriat astia cu reclama de scrieti asa putin(e)!
Beatrice, felicitari pentru aparitia in revista, foarte fain articolul! Acomodare usoara pifosului la gradi!
Androix, gata examenele? Cu gradi cred ca te-ai riscat sa-l inscrii numai la una...sper sa aveti noroc!
Onixone, aveti un mic geniu computerist voi acolo! las ca poate cand mai creste putin s-o face inventator de jocuri si scoateti bani seriosi din munca lui!
Aurasa, distractie placuta la nunta, pregateste-te sa te deconectezi putin si sa te distrezi ca ai nevoie, nu te mai gandi la copii ca se descurca ei mai bine decat credem noi!
Gabitza, AMR 6......n-as vrea sa fiu in pielea ta, la cezariana ma refer...imi amintesc cand eram si eu pe ultima suta pana la nastere, as fi dat orice sa mai stau burticoasa cateva zile in plus!
Monu, cum mai stati cu sanatatea?
OlgutaM, cum va merge in RO? Ii place Mayei, s-a acomodat?
Danelutza, te-ai innoit...am auzit ca ti-ai cumparat bucatarie noua! s-o stapanesti sanatoasa! Tatal tau cum se mai simte, ceva vesti?
Mai stiti ceva de Andutzy? Sper sa-si rezolve problemele cumva!
Loreen, tot la munca patriotica esti? Mai da si pe aici 2 randuri sa stim de voi! Restul trupei de la Constanta...Lili, Oana, Cornelia...sper ca sunteti bine!
Elisor, parca zicei ceva de Italia, pacat ca nu veniti poate ne intalneam...imi pare rau ca n-am casa mai mare ca faceam adunarea generala aici!
Nelia, am vazut pozele din excursie, foarte fain...iar copiii sunt absolut superbi!
Cu intarziere urez ptr OanaC "La multi ani!", sper ca mai citesti pe aici ca adresa de mail nu o am ca sa te felicit altfel.
Cam atat deocamdata, imi pare rau ca nu pot sa scriu fiecareia in parte avand neuronul si timpul de net destul de limitate, oricum sa stiti ca imi sunteti dragi toate si va citesc cu placere!
Danelutza spune:
... sint prin zona, dar stau rau cu timpul si cel pentru treburi si cel probabil, care e mai mereu cu ploaie...
Tdi, Olga M, Onixone multumesc de intrebare, rezultatele tatalui meu au venit vineri, are carcinoma la prostata, cica e bine ca nu avanseaza prea repede boala la virsta lui, noua ne era frica de cancer la vezica ca ala era periculos. Acum va face tratament ca sa scape de sonda si cu Dumnezeu inainte.
Teddy multumesc, dar mobila este inca la fabrica, cica o monteaza dupa 40 de zile , asa ca astept cuptorul sa apara vineri, ca sa pot construi dulciuri pentru duminica, cind vom sarbatori ziua Isabellei impreuna cu cea a lui Hans Peter, copilasul vecinilor, el a implinit ieri 5 ani. Vor fi invitati 12 copii de la gradinita, Isabella va avea doar doua invitate, dar importante , asa ca trebuie sa bobinez dulciuri, daca nu ma dau la aragazul vecinei, ca tot e nou si nefolosit
Am fost ieri cu Isabella la controlul de trei ani, are 99 cm inaltime si 14.3 kg, desi maninca mai mult decit mine, probabil seamana cu tatal meu care maninca si cioate si e gras cit o scindura.
Domnisoara mea are mofturi in cap cit incape, pretentii la fel, daca ma supara ii explic ca nu vorbesc cu ea, iar intr-o zi urla la mine "mami, bobete cu mine" , a inceput sa faca diferenta intre italiana si romana, imi explica ca lui tati ii spune "pe pabole" avind in vedere ca nu pronunta f, v, r , iar lui mami, trebuie sa-i spuna "te og", bineinteles fara r. De vreo saptamina ma omoara sa-i cind multi ani traiasca si "mami, mi pai oggi la tota", adica sa-i fac tort, ca ea trebuie sa sufle in luminari. Acum ii construiesc un tortulet pentru miine, ca va sufla din nou si duminica.
Dispar sa-l insiropez, sper sa-mi fac timp, dar de luni incolo, sa intru mai des si sa si scriu, nu doar sa citesc.
onixone spune:
danelutza:multa sanatate tatalui si sa o luati pas cu pas.matusii mele i-au dat rezultatul, rezultat pe 4 randuri si nimeni nu ii da tratament.e plimbata de la un dr la altul ba prin Bucuresti ba in Ct ca nici nu mai stim pe unde sa mergem.Au luat rezultatul vineri si bineinteles ca nu mai era nimeni la ora 3 dupa-amiaza acolo am mers in Ct la un dr de plamani care a zis ca ce rezultat e ala ca sa se duca inapoi la Buc sa duca lamele de la Babes la Filaret.a facut niste complicatii dupa proba de la plamani acum are si apa la plamani, a devenit alergica la orice antibiotic si medicament in general,au bagat antibiotic o luna de zile in ea.A dat dintr-una in alta.asteptam acum sa ii se dea un tratament pt ce are dar nimeni nu zice nimic.
Multa sanatate tatalui si putere multa.
Sa sarbatoriti bine duminica si cu multe prajituri!!!!felicitari pt controlul de 3 ani!!!Lasa ca mai bine fotomodel!!!!O ajuta mai tarziu, cate din noi nu am dorii sa mancam tot si sa nu se cunoasca!!
Oana lu'Alex
www.flickr.com/photos/copiluti_mai_iunie/sets/72157600515762396/" target="_blank">poze pe FLICKR
www.oana-jipa.magix.net/" target="_blank">Poze Alex
Tdi spune:
Pentru cine vrea sa vada, am pus niste poze recente aici: http://www.dropshots.com/teddylyon1#date/2008-06-04/00:01:02
Danelutza, bine ca dintre doua rele macar a iesit cel mai mic, sper ca tatal tau sa fie puternic si sa se puna repede pe picioare! Tie iti doresc spor la treaba si sa faci multe bunatati, da' "pe pabole" sa nu te obosesti prea tare! Pupam principessa - manechin!
Onixone, sanatate matusii tale!
patriciaRO spune:
Tony Sa cresti mare si sa fii sanatos si cuminte.
Gabitza, mai nu stiu. Luni avem sedinta cu ei. Sa vedem ce-or zice. In prezenta mea pana si azi Alex a fost super ok. Ba mai mult a intrebat un copil ceva in daneza de am ramas interzisi toti. Frate asa ceva, si nu are decat 1 luna de cand merge. Asa ca invata tareee repede. Iar cu statul nici eu nu stiu. Nu as vrea sa stau insa ei mi-au zis sa stau.. Acuma nu siu ce metoda este asta ca si eu cred la fel ca ii prelungesc suferinta.... dar vedem.
Tedy, ce tari sunt pozele.. Moama ce de parasutisti frate la lac. Beleaaaa fetele. Imi place de mor de ele.
Beatrice, mamic de Alex pifos
omustata spune:
La multi ani inca odata Tony! Sper ca mami a primit mesajul meu de data asta.
Tdi-superbe pozele si protagonista. Peisajul ala superb este la voi? Mayei ii place foarte mult in Romania, multumesc de intrebare.
onixone-exact asa a evoluat si la Maya perioada intrebarilor. Mai intai cu "Ce este asta?" si acum ma innebuneste cu "De ce?" chiar si atunci cand stie raspunsul sau cand tocmai i-am raspuns la intrebare . Cat despre pampers si noi la fel. Se implineste anul de cand folosim pampers numai noaptea, dar de ala nu ne despartim. Este full dimineata.
Daniela-Doamne ajuta! Sper sa evolueze cat mai greu, de fapt sper sa nu evolueze deloc. Ori Isa este inalta, ori Maya este mica. Tocmai am masurat-o si are 96 cm.
Beatrice-felicitari pentru articol. Cat despre gradinita, Mayei i-a luat foarte mult sa se acomodeze. De fapt dupa vreo 2-3 saptamani plangea numai dimineata cand o lasam, dar rau de tot, parca se sfarsea lumea. Insa educatoarele ziceau ca se linistea dupa 15 minute, iar eu o gaseam foarte bine cand ma duceam sa o iau. Dar chestia cu plansul de dimineata a durat foarte mult.
Am inceput sa-i dau cu Mavala Stop pe degetele, dar cred ca a inceput sa-i placa gustul. Ieri se vaita ca are gust rau in gura, azi sugea cu spor fara sa se mai sinchiseasca. Fetele care au folosit asa ceva, in cat timp ati avut succes?
Si inca o intrebare, cat poarta ai vostri la picior?
Olga si Maya (28.05.2005)
gabitzam spune:
'neatza fete frumoase!
Olga, Andrei al meu are labutza mare si e foarte inalt fata de alti copilasi de varsta lui. Are 27 la picior la ultimele sandalute pe care i le-am luat.
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
Mercedes spune:
La multi ani tuturor copilasilor nascuti in aceste zile.
Multumim pentru urarile adresate biei .
Bia poarta 25-26 depinde de pantofi sandalute.
In 3 iunie a avut atat serbarea de la gradi cat si ziua ei.
am sters linku catre poze.
simona_filipas spune:
MULTI ANI TRAIASCA, LA MULTIIIIIIII ANIIIIIIIII
LA MULTI ANI ISABELLA!Sa fii sanatoasa, sa cresti mare si cuminte si sa ai parte numai de noroc, fericire si bucurii.
Cuscra sa va traiasca printzesa, sa va aduca numai bucurii
LA MULTI ANI ANTHONY!Sa ai parte de tot ce-i mai bun in viata
LA MULTI ANI OanaC!Multa sanatate, fericire si noroc
gabitzam spune:
La multi ani frumoasei principese Isabella !!!
Minune mica, sa ii bucuri in continuare pe mamai si tati si sa luminezi viata tuturor din jurul tau, cu copilaria si inocenta ta!
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla