Copiluti de mai-iunie 2005 (77)
Raspunsuri - Pagina 7
gabitzam spune:
Gabi, super fain tortul Biei de la gradinita!
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
Tdi spune:
La multi ani ISABELLA!
Olga, Aly poarta 26/27 la picior, prietena ei care-i de aceeasi varsta are 22/23. Ma bucur ca ti-au placut pozele, sunt facute in zona noastra, distanta cam jumate de ora de mers cu masina...la fel Venezia tot asa (si ne-am dus de 2 ori in 5 ani!).
Mercedes, frumos tortul si blondina bucalata! M-am mirat ce cuminti erau toti copilasii la serbere, pitoka mea nu s-ar fi urcat in veci pe scena!
Beatrice, era un vant pe lac de ne lua pe sus, la propriu, de aia se dadea lumea cu zmeiele pe apa, kiting cred ca-i zice...mi-ar place si mie dar cand pierzi rafala de vant te scufunzi de tot in apa si era receeeeee!
Va multumesc pentru vizionatul pozelor si comentarii!
Tdi spune:
cred ca cedez nervos!
deci pana am scris eu mesajul dinainte, atomika se juca cuminte in camera ei, m-am dus sa vad ce face si am avut un shoc: a stropit totul cu o sticlutza de suc...covorul de lana e imbibat in sirop si pute ingrozitor, plapuma noua WinniPooh (pe care am dat 70 de euro!) e plina de pete si mai am si un perete de zugravit!
nu mai rezist! incontinuu combina copilu asta numai prostii, sa nu mai vorbesc de jucarii si hainute aruncate peste tot, oricat de mult i-am explicat si le-am strans impreuna si tot tacamul, efectiv ma ignora!
Mercedes spune:
tdi- eu zic ca la gradi va fi super bine ... si bia e zvapaiata dar vad ca se calmeaza la gradi, mai putin cand se aude muzica ea nu mai sta locului ci danseaza si cheama baietii la dans...
nelia spune:
La multi ani, Anthony, zis Tonila!
La multi ani, Isabella-Antonella, zisa principesa!
Tdi, am vazut pozele! Superbe! Cind am vazut lacul si muntii in zare, mi s-a muiat inima... De doua ori in cinci ani!?! Pai, atunci, mergi cu mine la anu'!?! Daca ma primesti la tine, bineinteles! Dar stiu cum se intimpla, noi am fost in Quebec si cu trei copii dupa noi, plus ploaia de rigoare, am vizitat cit nu am vazut din Montreal in cei 6 de cind sintem aici! Nu mai spun de imprejurimi, care sint foarte frumoase. Si altii vin de acolo si fac in Montreal cam ce am facut noi in Quebec...
Beatrice, felicitari pentru articol. L-am citit si mi-a facut placere sa-mi reamintesc, ai povestit foarte frumos. Cit despre Alex cu gradinita, eu personal, in ciuda a ceea ce se spune, prefer aceasta metoda, de a sta cu copilul pina se obisnuieste. Am procedat din instinct la Agata, desi regula gradinitei era sa-l lasi si sa pleci, am vazut ca a mers bine si am facut si la Tudora la fel si a mers, asa voi face si la Lisandru. Am mai povestit, mie mi-a luat integrarea cam doua luni, pina a ajuns la program 9-12.30 sau 13.00 (adica fara masa acolo la inceput, apoi cu masa), abia dupa citeva luni bune le-am lasat sa si doarma. Dar nu am avut prea mare probleme si au iubit si iubesc gradinita mai mult decit casa, chiar si Tudora, care s-a lasat mai greu dusa si nu e chiat atit de sociabila ca Agata. Bineinteles ca daca esti fortata, scurtezi perioada, dar daca ai timp si poti si iti da voie, fa asa cum vrea Alex, pentru ca nu va dura o vesnicie. Presimt ca pe Lisandru nu va fi chiar atit de usor sa-l desprind de mine, nici pe mine de el...
Mercedes, am vazut pozele de la ziua Biei si de la serbare. Frumos tort, superbi copiii la serbare! Aici nu se fac serbari, adica nu asa ca acolo. Dar eu si ei mici petreceri la gradinita si la scoala, chiar astazi Agata are o petrecere in curtea scolii, cu activitati, machiaj, jocuri diverse, mincare... Se duce doar tati, ca eu am de citit de nu-mi vad capul. Ce a fost Bianca, mexicanca!?!
OlgaM, ce program aveti pentru vacanta? Mergeti undeva? Veti sta singure toata vara sau vine si Mircea?
Gabitzaaaa, AMR 5 zile!!!! Vai ce emotii am cind ma gindesc, parca n-as mai naste... da' parca-i prea frumos si as mai face-o odata! Fie si numai pentru momentul ala in care il tii pentru prima oara la piept si ii auzi pentru prima data glasciorul!!!
Gata, ma'c la cetit, ca am o gramada! Ah, voiam sa va spun ca ieri am fost la sinagoga! Interesant, dar mi-a placut mai mult la templul sikh... Saptamina viitoare mergem la musulmani. Iar luni am primul meu examen oral. Am mai avut, dar unde nu am luat eu cuvintul, am muncit la tema in grup, dar cuvintul l-a luat doar unul din grup, de data asta trebuie sa vorbesc in fata clasei. Imi vine sa fug cind imi aduc aminte. Tema am terminat-o, imi voi face si o foaie cu ce trebuie sa spun, dar cu nodul din git ce fac!?!
CORNELIA , mami de www.dropshots.com/Aurice#date/2008-02-23/18:30:04" target="_blank">AGATA, www.dropshots.com/Aurice#date/2007-12-02/10:49:08" target="_blank">TUDORA si www.dropshots.com/Aurice#date/2008-01-20/18:33:43" target="_blank">LISANDRU
Danelutza spune:
Va multumesc din suflet pentru urari . Domnisoara Isabella i-a spus aseara lui tati, ca vrea la restaurant, sa pape cartofiori, carne si inghetata , drept pentru care tati s-a conformat si eu de preparat la prinz, am scapat .
Acasa i-am facut tortulet cu blat bineinteles cumparat, o crema de vanilie si aia cumparat praf si facuta in casa, i-am aruncat o glazura deasupra. A iesit bun, dar prea dulce pentru dieta mea , desi si anul trecut i-am facut tort de ciocolata, pentru faptul ca le-am facut cu minuta mea, nu au avut gust de conservanti . Asta este...
A suflat in tortulet, a servit o gurita de sampanie iar acum doarme, fericita cu pijamalutele primite cadou.
Cloreta spune:
LA MULTI ANI TONY!
LA MULTI ANI ISABELLA!
Sa cresteti mari, sanatosi si voiosi, sa fiti fericiti si sa aveti o viata minunata!
Bea, super faina aparitia articiolului, imi place si poza cu Alex.
“If you want to feel rich, just count the things you have that money can’t buy”
elisor spune:
Ladies first...La multi ani Bianca (Mercedes)!
La multi ani Bianca (Ruxel)!
La multi ani Isabella!
La multi ani Antony!
La multi ani Catalin!
Sa fiti sanatosi, sa cresteti frumos si sa ajungeti ce va doriti!
Clara ! Si Bianca mi-a cerut creta sa mergem in parc, pentru ca la cresa au iesit in curte si au desenat, dar daca e singura nu are atata interes si se plictiseste repede, deh, caracteristic gemenilor.
Foarte impresionata am fost vazand-o pe Teo calarind !
OlgutaM bun venit acasa! Cat stati? Ce planuri aveti pentru vara asta?
Andreea si eu mi-am propus sa ajung mai des la interviu pentru antrenament, dar greu ma mobilizez si conteaza sa gasesc si ceva atractiv ca la mai rau n-are rost sa plec. Corect? Sunteti mai bine?
Sufletzica obosesc doar imaginandu-mi cat de greu iti este, plus nelinistile legate medicale, sa dea domnu sa treceti cu bine ele...sora mea a ales numele pentru fetita ei numele Sara, e foarte frumos.
Simona ma bucur ca ti se pare ca am revenit in forta , macar aparentele sa iasa bine , adevarul e ca sunt franta ca multe mamici de aici, am ajuns sa ma bucur cand ploua ca mai stam in casa dar atunci incepe tirul verbal la fel de obositor, nici cum nu e bine, visez la o zi doar pentru mine cu sculat de voie la ce ora doreste muschiul meu...vise, nu? Nu l-am mai vazut pe dragos de multa vreme, pe unde il mai ascunzi?
Aurasa ti-am vazut baietii, seamana foarte bine unul cu altul, imi par asa cuminti si ascultatori, n-ai zice ca sunt baieti...tortul il stiu, anul trecut i-am facut si eu lui Bia o papusa tort din padurea neagra.
Oana englezoiaca nu sunt la curent cu problemele medicale prin care a trecut familia ta dar ma bucur ca ne-ai dat vesti bune, in ultima vreme numai de cancere aud (zilele astea s-a stins mama unei colege, un cancer depistat in toamna)...
Teddy sirop pe covor , scuza-ma ca rad dar nu mai departe de duminica mi-a facut si Bianca o bucurie cu o cutiuta de ihtiol, maine iti arat dovada. Felicitari pentru renuntatul la pampersul de zi, noi avem vechime de vreo 9 luni (sarumana cresei) la cel de zi, dar cu cel de noapte nu sunt sperante prea curand.
La somnicul de pranz la cresa nu-i mai pune scutec dar in weekend eu ii pun sub ea o carpa absorbanta, se mai intampla accidente si la noi. Acuma daca ati renuntat la scutec vine moda chiloteilor, Bianca ma exaspereaza dimineata cu "imi aleg eu chilotii".
Daniela imi pare rau ca pe langa problemele tale de sanatate le mai ai si pe ale tatalui tau, bine ca e raul cel mai mic din ce se putea, ca sa ma exprim asa , sa aiba putere sa faca fata la ce-l asteapta si noroc sa iasa bine.
Mai am vreo trei pagini de citit dar maine voi recupera (o sa va povestesc cum stam si noi cu inscrierea la gradi) dupa ce imi pleaca sefa si colegii si raman singura.
Multumesc pentru comentarii la poze: Gabitzei, Laurei, Ancai, Clarei, lui Teddy, Florentinei si Adrianei, , Unele comentarii m-au terminat de ras...
Gabitza cum stai cu fluturasii din stomac?
Aveti grija de voi, pe maine!
Eli cu Bianca (13.06.2005) Andreas (17.08.1998)
www.dropshots.com/dansaueli" target="_blank"> foto 1, , foto 2 , www.dropshots.com/elisibia" target="_blank"> foto 3
"Daca un copil traieste in LAUDE, invata sa APRECIEZE.
Daca un copil traieste in SIGURANTA, invata sa aiba INCREDERE.
Daca un copil traieste in ACCEPTARE si PRIETENIE, INVATA SA IUBEASCA LUMEA"
elisor spune:
Sufletzica imi cer scuze ce mesaj ti-am scris, parca nu-i scris in romana...
Eli cu Bianca (13.06.2005) Andreas (17.08.1998)
www.dropshots.com/dansaueli" target="_blank"> foto 1, , foto 2 , www.dropshots.com/elisibia" target="_blank"> foto 3
"Daca un copil traieste in LAUDE, invata sa APRECIEZE.
Daca un copil traieste in SIGURANTA, invata sa aiba INCREDERE.
Daca un copil traieste in ACCEPTARE si PRIETENIE, INVATA SA IUBEASCA LUMEA"