Copiluti de mai-iunie 2005 (77)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns patriciaRO spune:

Andreea, bafta multa la examen si succes sa va accepte la gradinita.

Eu am munca seculara de dus cu Alex la gradi ca e cam mamos si fara ma-sa nu sta, face gat, plange. Asa ca zilele astea ma cam duc cu el cateva ore pana se mai acomodeaza, desi crezusem a e gata acomodat pana acuma. Cu limba nu are probleme ca o rupe in daneza mai bine ca in romana si ne exaspereaza ca il intrebam ceva in daneza acasa si zicea Nej...adica NU!... Dar bine ca intelege la gradinita macar...Si vorbeste cu copii. Nu stiu cat va mai dura acomodarea asta ca ii omoara pe educatori cu plansul lui ciudat si pus mereu pe ON. Nu tu Off nimic... Eee, om drege-o cumva. Pana la 6 ani s-o obisnui el cumva, daca nu ma duc cu el si la scoala. Io-te...

De pampers nu vrea si pace. I-am pus chiloti doar s-o simti ud. Isi da drumul pe el cu nerusinare, desi il intreb de nu stiu cate ori daca face si zice Nu... Si apoi isi da drumul. Este si foarte capos.

La gradinita ce mai face la WC cand ii vede pe alti copii, insa ma bucur ca la caca se duce singur. Isi da singur pantalonii si se aseaza singur... Cu asta nu am probleme cel putin...

Dar, na, se vor rezolva si celelalte. Inca nu ma stresez...

fetele daca vreti sa vedeti ceva frumos, am aparut in revista Mami pe iunie. Am trimis povestea pe mail acum 1 ani si ceva, poate mai bine. Si surpriza...

Pag1

Pagina2

Beatrice, mamic de Alex pifos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns omustata spune:

La multi ani, Catalin si Bianca!Sa aveti o viata cat mai frumoasa si mai plina de realizari.

La multi ani, OanaC!Sa te bucuri de viata si sa fii fericita. Am vazut-o pe Eva in poze si este o frumusete de fetita.

Androix-cred ca ai mare dreptate legat de Oprescu. Din pacate el va iesi. Sanatate multa bolnaviorilor.

Gabitza-cum o sa dormiti cand vine Raducu?

sufletzica-imi pare tare rau ca ai necazuri. Sper ca toate sa se rezolve cu bine.

onixone-ma bucur mult ca matusa ta este bine.

Daniela-tatal tau cum este?

Clara-mi se pare mie sau Teodorei i s-a mai deschis parul?

Anca-frumoase pozele, ca de obicei.

monu-te-am sunat de dimineata si acum am vazut prea tarziu ca m-ai sunat si tu. Sper sa vorbim maine.

Am tot vrut sa scriu azi dar cand vroiam sa raspund imi aparea reclama aia idioata la Pampers si nu stiam cum sa scap de ea. Tare enervanta.Gata, ma duc la culcare.

Olga si Maya (28.05.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns patriciaRO spune:

OANAC Sa ai parte de noroc si multi bani. Sa te bucuri de viata si tot ce este frumos. te pupam

Beatrice, mamic de Alex pifos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Beatrice, ce surpriza frumoasa cu articolul acela din revista mami. Ti-au trimis si rama pentru articol? M-am mai emotionat o data pentru tine citind articolul, foarte dragut, si pozele la fel.

Cat o sa stai pe linga Pifos la gradinita? Ca am impresia ca nu se rezolva, mai mult se prelungeste perioada de acomodare.

Olga, nu mi-e prea clar inca de cum va fi dupa ce se naste Raducu.

AMR 6

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
www.dropshots.com/gabitzam3" target="_blank">Poze noi cu maimutzica mea, Andrei-Stefan (25.05.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

La multi ani, Tonyla !
Sa cresti mare, sa fii cuminte, sa asculti de parinti, sa fii mai linistit ca de-acum esti mare, sa fii norocos, fericit alaturi de parintii tai si sa-ti aduca barza un fratior sau surioara !

Daniela, mami de capsunica
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea printesei noastre, poze in casuta galbena , www.dropshots.com/danelutza" target="_blank">filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Daaa, azi este ziua frumuselului de Tony.
La multi ani si multa fericire deplina alaturi de parintii tai! (Si poate si o fratioara acolo, ceva... )

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
www.dropshots.com/gabitzam3" target="_blank">Poze noi cu maimutzica mea, Andrei-Stefan (25.05.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monu spune:

La multi ani Tony!!! sa cresti mare, sanatos si cuminte sa aduci numai bucurii parintilor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aurasa spune:

La Multi ani, Tony !Sa cresti mare si sanatos si sa ai numai bucurii!

Multumim de urari! Noi am fost azi la inca o gradi si ne-am inscris. Scria mare ca nu mai au locuri, iar dedesubt, micut, ca primesc cereri si le analizeaza. O sa vedem pe 15-16.Asa ca l-am inscris la 2 gradi, vedem unde vom intra.

Apartament am gasit, numai ca trebuie sa vindem garsoniera sa putem face creditul in banca.Am vb cu proprietarul, e ok, chiar langa blocul nostu. Acum ne trebuie un pic de noroc pentru ambele: gradi si vanzarea garsonierei.

Beatrice - scuze ca nu ti-am raspuns, dar eu abia azi am citit pm-ul si ieri am serbat copilul

Eu-s obosota de nu mai stiu cum ma cheama, ca parca au venit toate odata. Iar sambata mergem la o nunta, copiii vor ramane cu mama. Nu stiu ce va face Alex-mamidependentul si urlatorul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onixone spune:

nelia:tare frumusei sunteti si tare ciudat sa va vad in maneca scurta.Semanati toti 5 parca si tu sememni si cu sotul.Va potriviti tare bine, iar copiii sunt superbi.Lisandru e mare deja si probabil ca a trecut deja pe piureuri si mie nu imi vine sa cred.

beatrice:foarte frumos...m-a impresionat foarte tare povestea ta.Bravo voua!!!!

Azi mi s-a facut observatie de la barbat ca prea imi iau copilul la trei pazeste inca de dimineata.Dar cum sa nu il iaucand el de cand face ochi vrea calculator sau telefonul cu jocuri.Asta la 70:30.Si e adevarat ca ma cam rastesc la el, dar m-am saturat sa tot ii repet aceleasi lucruri inca de dimineata de cand inca nici nu m-am dat jos din pat.Pai primele cuvinete dimineata sunt aste:Mamy, mamy joc la calculator...(inca cu ochii mijiti, nici macar nu e trezit ca lumea).Sunt satula cate o data de aceleasi lucruri.Acum trag ponoasele calculatorului.Noi l-am pus dela 2 ani aproape .Eu dau vina pe una din voi care a dat website-ul in franceza care te invata sa manuiesti mouse-ul.Nu mai stiu exact cine...dar nu ma bag pe mine vinovata.Acum Alex sta si joaca jocurile lui taica-su ca cele de copii nu-i mai plac.Sunt putin disperata!!!.Ii fac program la computer si daca il dau jos se da cu capul de podeau dupa care plange ca cica il doare.Are niste figri in cap de nu mai stiu ce sa ii fac.II tot spun ca nu il bag in seama chiar daca il doare atata timp cat se "automutileaza".In rest toate bine si frumoase.Avem si noi laptop(chiar 2 din intmaplare)si putem lucra in liniste fara sa urle el, daca am nevoie de computer si el e acolo.macar atat...sa ma pot intelege cu oamenii la telfon.
Va pupa,

Oana lu'Alex
www.flickr.com/photos/copiluti_mai_iunie/sets/72157600515762396/" target="_blank">poze pe FLICKR

www.oana-jipa.magix.net/" target="_blank">Poze Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tdi spune:

La multi ani ANTHONY!
Cuscra, sa va traiasca baietzoiul, sa fiti sanatosi si fericiti!

Mergi la inceput