Copiluti de mai-iunie 2005 (77)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Fetele cu gradinitele, ce atti facut azi? Ati reusit sa ii inscrieti?

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
www.dropshots.com/gabitzam3" target="_blank">Poze noi cu maimutzica mea, Andrei-Stefan (25.05.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns patriciaRO spune:

Biana si Catalin Sa cresteti mari si sa fiti cuminti.

Beatrice, mamic de Alex pifos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sufletzica spune:

la multi ani Catalin si Bianca

Gabitza, noi am depus cereri la vreo 7 gradi...una ne-a acceptat, ne-a chemat pe 12 sa aducem fondul de gradi si sa luam nu stiu ce fisa medicala.dar este cam departe de casa...sa vedem daca nu ne accepta si alta mai din apropiere...multumesc pt cofetarie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tdi spune:

La asta ma gandeam si io, Gabitza, poate fetele nostre or fi inca pe la cozi...sper sa reuseasca fiecare cum si-a propus!

La noi sunt niste calduri infernale, Aly saraca nu mai stie ce si cum, se dezbraca si zice "mi-e frig" apoi se corecteaza rapid cu: "mi-e caaald!"
Vreau sa va spun ca a facut progrese uimitoare cu vorbitul, ma rog, inca nu e la nivelul varstei dar ma bucur tare mult sa aud propozitii (chiar si de genul "am facut pipi in pat!"...si chiar l-a facut...decat bebeluseasca de pana acum). Si apropo de pipi, e foarte independenta...face singura la olitza (asta dupa ce isi da jos toate hainele!!!) si il duce la baie sa-l arunce la wc (sau pe langa) si-i zice duios "ciao pipi!" In sfarsit pot sa zic c-am scapat de pampersul de zi!

Nu mai pot sa scriu de nervi, imi apare kuru ala roshu tot la 2 secunde!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

TDI, acum apare un rosu la reclama?
Eu nu le vad ca am un add-on la Mozilla care le blocheaza, dar vad ca lumea e disperata.

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
www.dropshots.com/gabitzam3" target="_blank">Poze noi cu maimutzica mea, Andrei-Stefan (25.05.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onixone spune:

tdi:merci pt raspuns.Sper sa se prosteasca si sa nu fie altceva!!!!
Noi am scapat de multisor de pamapersul de zi, dar cel de noapte nu stiu cum am sa fac ca vad ca nu e chip sa se trezeasca cu el uscat sau cel putin un pipi.FAce noaptea cat tot neamul.Si parca mi-e mila sa il trezesc peste noapte sa il duc la wc.

Oana lu'Alex
www.flickr.com/photos/copiluti_mai_iunie/sets/72157600515762396/" target="_blank">poze pe FLICKR

www.oana-jipa.magix.net/" target="_blank">Poze Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

La multi ani, Catalin !
Sa cresti mare, sanatos, flacau vesel si frumos, sa fii in viata norocos, sa le aduci multe bucurii parintilor !

La multi ani, Bianca !
Sa cresti mare printesa, sa fii fericita, sanatoasa, frumoasa, norocoasa,
iar drumul vietii sa-ti fie presarat doar cu bucurii !

La multi ani, Oana C !
Sa fii sanatoasa si mai ales fericita, alaturi de Eva si de sotul tau !

Daniela, mami de capsunica
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea printesei noastre, poze in casuta galbena , www.dropshots.com/danelutza" target="_blank">filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

sunt muci de caldura si de deshidratare. Am inceput ziua cu o binecuvantata si sfanta coada doua ore ca sa bag un plod la o gradinita de stat. Vineri aflam raspunsul. Daca nu ma primeste ma scuip singura in oglinda. Chiar 7 gradinite nu am avut de unde sa aleg dar imi pusesem in gand vreo trei care au ramas fix UNA Asa ca imi pun toate sperantele in ea. Acum asta nu-i suficient, dar nu am crezut ca trebuie sa-i dau socoteala soacra-mii si lui socru-meu ca am de gand sa-l las pe Filip la program lung Alta belea acum sa vezi lupte ce-o sa duc cu nebuna ca sa nu mearga sa-l ia chiar inainte de masa de pranz, ca "acolo n-o sa manance " Foarte bine, lasa ca are de unde sa dea jos ca a facut un cur de cand baga berceni intensiv cred ca-l alearga cu mancarea prin casa. Poate ma enervez si nu-l mai dau nicaieri si-mi bag picioarele in tot si nu-l mai duc nici in berceni.
Maine la 11 am cel mai naspa examen din sesiune si nu am rezolvat sigur sigur decat jumatate din intrebari. Ma asteapta o noapte grea. Asa ca nu mai stau ca sunt varza oricum.
Imi pare rau ca am ramas in urma cu urarile, La multi ani pentru toti copilutii care implinesc trei anisori zilele astea, sa aveti parte de bucurie si de sanatate! Sa cresteti mari si noi sa fim toate sanatoase sa ne povestim pe-aici si despre inscrierile in clasa I!

Andreea mama de Filip si Georgia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nelia spune:

Pentru cine vrea sa vada www.dropshots.com/Aurice" target="_blank">poze...

La multi ani, Catalin!
La multi ani, Bianca!
La multi ani, Oana_C!

CORNELIA , mami de www.dropshots.com/Aurice#date/2008-02-23/18:30:04" target="_blank">AGATA, www.dropshots.com/Aurice#date/2007-12-02/10:49:08" target="_blank">TUDORA si www.dropshots.com/Aurice#date/2008-01-20/18:33:43" target="_blank">LISANDRU

In viata ta si a celor dragi tie, tu trebuie sa fii solutia... nu problema.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cloreta spune:

LA MULTI ANI CATALIN!
LA MULTI ANI BIANCA!

Sa cresteti mari si sanatosi!
Androix, succes la examen! Cum adica va da rezultatul vineri? Am senzatia ca numai la gradi unde am fost noi au termene de 2 ori cat pt un act administrativ, auzi la ei, in august rezultate
Tdi, felicitari pentru scapat de pampers, chiar si de zi, mai aveti putin si gata.
Nici nu mai tin minte cum e cu pampers, oricum e tare bine sa nu mai am grija lor (ai zice ca eu purtam :)))) )
Onixone, eu nu as putea lucra cum zici tu, ai nervii tari:))) Pe mine ma omoara fezele astea, mai mult ma doare ca nu pot sta cu garga ca de terminat treburile tot le termin. Sper sa nu fiu pusa in situatia asta prea des:)
Sunt moarta de somn asa ca ma duc la nani, am intrat sa urez puilor sarbatoriti azi La multi ani.
Noapte buna.

PS. Gabitza AMR 7 zile:)

“If you want to feel rich, just count the things you have that money can’t buy”

Mergi la inceput