Copiluti de mai-iunie 2005 (77)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

La multi ani, Bianca !
Sa cresti mare, sanatoasa, fericita, norocoasa, sa le aduci parintilor doar bucurii !

Daniela, mami de capsunica
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea printesei noastre, poze in casuta galbena , www.dropshots.com/danelutza" target="_blank">filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aurasa spune:

La Multi Ani, Bianca (Ruxel)! Sa cresti mare si sanatoasa si sa ai noroc!

Noi ne-am sarbatorit in familie, in weekend. Am indeplinit dorinta copilului "Un tort frumos foc si voios si pepene". Asa ca in tot vartejul de evenimente, am cumparat (si-a ales el) un Tort Padurea Neagra cu visine - o nebunie, pepene si o paturica cu personajele din Cars (s-a lipit de ea instantaneu)si am serbat la bunici cu un gratar. S-a plimbat cu bicicleta, si-a chemat prietena de joaca, nisip, forme, alergat in labutele goale prin curte, tavalit prin iarba. Bineinteles, totrul s-a taiat sambata seara, apoi s-au servit ei 2 direct, cu manutele, ca "e tare bun si voios" (acum... eu nu stiu ce e voiosul asta , dar e de bine).
La gradi am fost azi, ne-a zis sa venim maine cu dosarul. Cam atat. Vedem ce va fi. Sa speram ca bine
Aniversare 1 Iunie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onixone spune:

Dragii copii:
Alex(pifos), Dragos,Alexia,Andrei,Ema,Carina,Teodora,Iulia,Maria,Davis,Maya,Dragos,Cristian,Mara,Bianca(Ruxel).Imi cer mii de scuze ca pe majoritatea nu v-am felicitat din timp.LA MULTI ANI, SA FITI SANATOSI SI FERICITI ALATURI DE MAMICILE , TATICII SI SURORILE SI FRATIORII VOSTRII

Ptr mamicile ale calor copii si-au sarbatorit ziua va rog sa nu ma pedepsiti prea tare ca nu am apucat sa va felicit pt copii minunati care ii aveti.

Noi suntem bine.Matusa si-a primit rezultatul de la Spitalul Babes(cea de a doua biobsie) si nu este cancer(DAneluta ,m-am gandit pe 26 la tine si cu rezultatele tatalui tau...sper sa nu gresesc dar asa mi-a intrat in cap ca tatal tau asteapta rezultatul).V-am citit in permanenta, am vazut poze de la onomastici...in schimb nu am putut scrie si nu am putut vorbii cu nimeni in general pana nu au venit rezultatele.Singura pers. cu care am vorbit in permanenta a fost mama.

Alex e bine, vorbeste din ce in ce mai mult.Inca nu are periada cu "de ce?" ci are periada "ce e asta?" de m-a inebuneste de cap.
Are momente cand vrea sa vorbeasca repede si in engleza si banuiesc ca nu stie cuvintele si incepe sa bajbaie ceva foare rapid.Fetelor care traiti in afara tzarii...vi se intampla asa ceva cu copilul?Sa vrea sa vb repede si sa nu stie pe ce limpba sa o dea si bajbie ceva pe acolo foarte repede.(eu zic ca bajbie pe engleza ca asa vad ca face si cand"citeste"carti.Si pe de asupra a inceput sa minta copilul mea.
Are momente in care se uita in ochii tai si te minte cu nerusinare, si momente in care e atat de sincer ca iti vine sa il mananci.
Ultima intamplare de sinceritate s-a petrecut asa:L-am pus la culcare la pranz, si bineinteles ca nu doarmea si m-am dus la el:cand ma uit pe perete o dara maro pe perete(el facuse pe el ca am simtit de pe hol).Si il intreb:ce este acolo?El:caca!! eu: si cum a juns acolo?el: bagat deget, si sters.Am ras de m-am prapadit dupa ce l-am certat putin.
In rest fuge de responsabilitate ca trage niste minciuni....(mai ales cand e vorba de somnul de pranz).Vine din dormitor in sufragerie si il interb:ai dormit?el:da!!!eu:esti sigur? el:da,dormit!

Altceva funny:
eu: Alex tu ce esti englez sau roman?
el:sunt Alex!
eu: stiu ca esti Alex dar ce esti ca natie englez sau roman?
el nervos:sunt Alex nu intelegi?
Asa ca nu o scoti la capat.

cloreta:pai daca iti spun o faza cum e cu lucrul de acasa cu copilul langa tine mori si vrei sa mergi la lucru cat mai departe de casa.Si mie mi-e greu, stau in telefonul fix in fata computerului cu emai deschis, sotul in mobil (care facea si el o gluma --spunea ca ma parareste, si el nu prea e glumet din fire) si copilul care urla langa mine ca vrea calculator.Si le-am rezolvat asa:pe sot l-am bagat urgent undeva si am inchis, pe copil l-am impins mai incolo si i-am zis ca a stat prea mult azi la computer...si uite asa am putut face ce trebuia facut cu cel din telefonul fix care ma pusesera in hold.Concluzia;in acest w-end am cumparat 2 laptop-uri.Pt mine ca sa ma pot inetelege cu cineva la telefon ,Alex trebuie sa fie la computer caci altfel nu ma inteleg.Doamne fereste ca cel cu care vorbesc sa vrea ceva din computer in momentul ala ca s-a distrus toata conversatia daca l-am dat jos pe Alex de pe calculator.

Elisor am vazut ca ai scris si tu, Tdi noroc cu tine ca mai tragi un semn de alarma, Gabitzam...pe 10 zici...multa bafta, Nelia putin vad dar bine(La multi ani pt Lisandru, hi, hi 6 luni...incredibil),sufletica:imi pare rau sa aud ca trebuie sa mergi cu copilul pe la dr dar mai bine mergi daca ai cel mai mic dubiu despre ceva ce crezic a nu e in regula.

Oana lu'Alex
www.flickr.com/photos/copiluti_mai_iunie/sets/72157600515762396/" target="_blank">poze pe FLICKR

www.oana-jipa.magix.net/" target="_blank">Poze Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onixone spune:

...fetelor am fost atat de inspirata sa dau un copy inainte sa dau drumul la mesaj...ca bineinteles s-a pierdut...cand i-am dat trimite raspuns

Oana lu'Alex
www.flickr.com/photos/copiluti_mai_iunie/sets/72157600515762396/" target="_blank">poze pe FLICKR

www.oana-jipa.magix.net/" target="_blank">Poze Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nelia spune:

Buna dimineata! Nu am apucat sa citesc decit pe diagonala si nici nu cred ca apuc, dar am zis sa va salut si dupa aia mai vad eu. Am vazut pozele Aurasei si cu ocazia asta am vazut cit de bine seamana amindoi baietii cu ea. Am vazut ca nu a nascut Gabitzam si ca se plinge de bile in pat... dar de dinozauri ce spui!?! Tudora se baga cu toata gradina zoologica in pat si pasiunea ei acum sint dinozaurii. Aia mici treaca-mearga, dar are o intreaga colectie, vreo 20, din aia mari, tari si colturosi... Cu toti doarme, printesa lu' mami! Altfe, mazarea ii mai lipseste de sub fund, atit de sensibila e, dar aia nu o mai deranjeaza, asa ca dormim si noi cum putem pe linga ei. Agata are doar o pisicuta sau un catelus de plus, cu aia doarme, dar Tudora...

Noi am venit aseara din Quebec! Ne-a placut orasul vechi, unde am stat si am vizitat ce am putut. A plouat din pacate si am fost nevoiti sa ne mai intoarcem la hotel, ca aveam gradinita cu noi. Foarte frumos orasul! Si hotelul unde am stat ne-a placut, era o pensiune internationala, cu preturi acceptabile (altfel de rupt preturile, am dat 120$ la o pizzerie italieneasca, pe 3 pizza, doua sucuri si doua pahare de bere! Bune pizzele, facute pe loc, dar nu erau prea mari si au costat o avere. Dar ne-am simtit bine, asta conteaza!). Dar la hotel era o atmosferaaaa! Numai tineri, din toate colturile lumii, din astia care bat tara sau chiar lumea cu piciorul si cu rucsacul in spate... Frumos dimineata si seara, la micul dejun, mai ceva ca la o cabana de munte! Am facut poze, le voi pune probabil miine, ca sint libera, ca astazi e zi de cursuri, iar acum trebuie sa fac mincare si curatenie, ca diseara sta vecina cu ele si nici nu au pe unde intra in casa de bagaje.

Am vazut ca a scris Elisor, si Ioana, si Ruxel... bine ati facut, ma bucur sa va citesc.

Am ramas in urma cu urarile, am zis ca le fac vineri dimineata inainte de a pleca, dar nu am mai apucat sa intru, asa ca, cu scuzele de rigoare si cu parere de rau ca nu au fost facute la timp, le fac acum:
La multi ani, Dragos Alexandru!
La multi ani, Cristian!
La multi ani, Mara Augusta!
La multi ani, Bianca Teodora!

Ma duc la treaba, ma asteapta trei saptamini tare-tare grele... da' macar nu nasc! Gabitza, ma gindesc la tine sa stea bebe acolo cumintel pina pe 10 iunie! Mai e atit de putin!!! Ce repede trece timpul asta... prea repede!

CORNELIA , mami de www.dropshots.com/Aurice#date/2008-02-23/18:30:04" target="_blank">AGATA, www.dropshots.com/Aurice#date/2007-12-02/10:49:08" target="_blank">TUDORA si www.dropshots.com/Aurice#date/2008-01-20/18:33:43" target="_blank">LISANDRU

In viata ta si a celor dragi tie, tu trebuie sa fii solutia... nu problema.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tdi spune:

Ciao! In sfarsit am si eu un moment de relax c-a venit furtuna si ploua de parca-i sfarsitul lumii...ce sa va zic, aici e sarbatoare (ziua Republicii) si lumea nu merge azi la servici, asa c-am profitat de prezenta sotzerului sa ma scape de atomika si toata ziua am bagat ca sclava Isaura si inca n-am terminat.

Ma bucur ca au revenit fetele nostre... Elisor, vreau sa vad pozeee!!!, la fel Oana ma bucur pentru matusa ta ca nu are cancer, Doamne ajuta! Sufletzica, imi pare rau ca aveti probleme cu bebe, multa sanatate! Ruxel, la multi ani pentru Bianca!
Pentru Oana, referitor la ce ai povestit despre Alex, baietelul de 3 ani al unei prietene face la fel cu vorbitul, se distreaza sa "turuie" fara noima si se preface ca nu mai stie cuvintele, sunt convinsa ca pentru ei e un joc amuzant. Minciunici avem si noi, daca o intreb cine a rupt vreo jucarie sau a aruncat lucrurile prin casa raspunde fara sa clipeasca "papi!" (tati)...sau ma trezesc cu vreo balta intentionata de pipi (mai nou in pat!) si o cert, imi zice cu nonsalanta "e pipi mama, am facut pipi in pat!".

Mergi la inceput

...mi se blocheaza incontinuu pagina, trimit mesajul neterminat sau il pierd

Voiam sa mai scriu dar trebuie sa pregatesc cina si apoi sa-mi continui epopeea casnica...
Va pupam pe toti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monu spune:

LA MULTI ANI CATALIN SI BIANCA.

Sa cresteti mari si frumosi.
Sa aveti o viata frumoasa.
Sa fiti iubiti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

La multi ani dragalasului CATALIN!!!
Sa cresti mare, puiule, sa fii sanatos si fericit impreuna cu fratiorul tau, mami si tati al tau!

La multi ani frumoasei blonde BIANCA!!! Sa ajungi o domnisoara foarte frumpasa si desteapta, sa te iubeasca toata lumea, sa fii sanatoasa si fericita impreuna cu fratiorul si parintii tai!

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
www.dropshots.com/gabitzam3" target="_blank">Poze noi cu maimutzica mea, Andrei-Stefan (25.05.05)

Mergi la inceput

La multi ani
BIANCA
CATALIN

Mergi la inceput