Copiluti de mai-iunie 2005 (77)
Raspunsuri - Pagina 19
![](images/user_woman.png)
Danelutza spune:
Bun venit acasa bebe Raducu si Gabitza. Refacere cit mai rapida si mai usoara, ai grija de voi, iar tu baga lactate, brinzica si iaurturi.
![](majoreta.gif)
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Tdi/Tdi.jpg)
Tdi spune:
Gabitza, bine v-ati intors acasa! Era cat pe ce sa te sun azi dar m-am tot codit, imi era frica sa nu nimeresc intr-un moment nepotrivit, sa te trezesc sau sa-l deranjez pe bb. Iti dorim refacere rapida si te asteptam curand cu poze si povestiri!
Olga, ne gandim mult la voi, fii tare!
omustata spune:
Olga-nu pot sa cred ce ti s-a intamplat! Eu abia ma puteam abtine sa nu le anunt pe fete vestea cea mare. Sper sa ramai pana la urma. Am o prietena in State care muncea ca disperata si era ingrozitor de obosita si a pierdut anul trecut sarcina dupa sarcina, vreo 4-5. Si si-a facut zeci de mii de investigatii si totul era ok. Cum s-a relaxat putin cum a tinut sarcina cu succes si acum trebuie sa nasca in octombrie. Sper sa te mai linistesti si tu si sunt sigura ca totul va fi bine. Imi pare asa de rau ca nu a fost totul cum ti-ai dorit... Acum esti mai bine cu ochiul? Dar Fane?
Androix-am mai vazut un parc (din masina) parca se numea Parcul Motoristilor, dar cred ca era mai departe de tine. Este aproape de unde au pus avionul acum. Parca arata mai bine decat in anii trecuti. Felicitari pentru examen!
Nelia-bravo tie, mamico! Le-ai aratat ce poti.
Iuliana-m-ai omorat ce petrecere ai avut. Daca voi face vreodata astel de petreceri am sa-ti cer sfatul ca ai experienta, nu gluma.
Eli-ce se poate face in Brasov daca ploua? Mergem vineri la Bran, dar ne-am hotarat sa renuntam la cort pentru ca am inteles ca va ploua. Din pacate se pare ca va ploua si duminica. Halal vacanta vom avea si noi. Dar numai acum puteau sa mearga prietenii nostri.
Tdi-mi-ai mai dat niste idei de joaca. Multumesc!
sufletzica-si noi tot cam ca si Teddy. Pterecm foarte mult timp afara acum si din fericire sectorul are parcuri atat de multe si de variate incat nu ne plictisim. In casa sotul meu vine cu idei ca eu am constatat ca nu ma pricep deloc. De ex. azi au pus toate animalele de plus la masa si le-au facut de mancare "tocanita din hartii" si apoi le-au dat sa manance. Mie imi place sa ma joc cu plastinlina cu ea si mai ales cu carti din astea de colorat si de activitati. Am gasit una chiar draguta la diverta. Jocuri pe calculator, puzzle-uri si in rest alergat prin casa, gadilat si tot felul de chestii din astea.
Spre deosebire de alti ani, Maya este innebunita dupa bunici. Azi a stat cu ei cateva ore si nu mai vroia sa vina acasa. Atractia principala este catelul pe care si l-au luat bunicii.
Va las acum si va urez noapte buna.
Olga si Maya (28.05.2005)
iuliana spune:
Am trimis pozele de la ziua Dianei pe contul comun.
Gabita, asteptam poze cu Radu si Andrei, bineinteles. Cum a reactionat Andrei?
www.geocities.com/iulyana/emma_diana1..htm" target="_blank">Emma si Diana
www.onetruemedia.com/shared?p=2351399f8c46a1ae170a0b&skin_id=0&&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaje 1,www.onetruemedia.com/shared?p=234cdd6e62ba9d04868ae9&skin_id=0&&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">2,www.onetruemedia.com/shared?p=23501567911f18fe8b4543&skin_id=0&&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">3
www.webshots.com/user/musatii_2" target="_blank">musatii
Mercedes spune:
gabitzam- bine ai revenit acasa. Ii doresc lui raducu multa fericire si sanatate alaturi de voi trei.
Ieri mi am luat o zi din concediu si am mers la gradi sa vad cum evolueaza bia. E ok ce mi s a spus. Am mai spus ca sunt un pic stresata avand in vedere ca bia va schimba grupa din toamna deci nu va mai fi in grupa actuala. Educatoarea de care s a atasat bia mi a zis ca daca bia nu si va gasi locul la gr. mica ea o primeste cu draga inima la gr. mijlocie unde totusi gr. de varsta este de 4-5 ani. Om vedea. Bia s-a integrat foarte bine in colectivitate am vazut si cu ochii mei cum se joaca cu copiii carte e relatia si cu educatoarele.
Am fost tot ieri si la serbarea lui cristi de fapt a fost un fel de carnaval fiecare copil si a ales ce a dorit. Am sa pun poze mai incolo ca n am reusit sa descarc aseara.
onixone spune:
Bine ai venit acasa Gabitza.Sa te refaci cat mai repede.Vroiams a va intreb ceva dar in primul rand sa felicit fetele pt examenele luate.Bravo voua!!!
Fetelor am vazut ca multi dintre copilasi au inceput acum grandinita.Pe sesiunea de vara gradinitele din romania iau vacanta?
Oana lu'Alex
www.flickr.com/photos/copiluti_mai_iunie/sets/72157600515762396/" target="_blank">poze pe FLICKR
www.oana-jipa.magix.net/" target="_blank">Poze Alex
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/gabitzam/gabitzam.jpg)
gabitzam spune:
Cateva poze, pina mai reusesc sa pun altele
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
Aurasa spune:
Gabitza - bine ai revenit! Refacere grabnica si mult noroc si sanatate lui Raducu!Pentru Andrei, la fel! Cat sunt de frumosi amandoi!!! Si cat de frumos se uita Andrei la Radu! Va pupam pe toti!
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/elisor/elisor.jpg)
elisor spune:
Buna!
Buna venit acasa Gabitza cu puiul mic! Doamne cat poate fi de dulce si de mic, imi venea sa-i pup nasucul. Imi place si poza cu Andrei care-si ia in primire fratiorul. Cred ca i s-au lungit urechile pana ai venit cu Raducu acasa. Costi pare curios sa-l cerceteze, seamana cu el sau cu mami, iar tu...esti obosita. Ce sa spun? Sunteti exact tabloul pe care mi l-am imaginat si care-mi aminteste cu dor de venirea acasa cu Bianca. Sa va traiasca! Iti dai seama cata iubire vei avea? De la trei barbati, super!
Tu cum te simti? Ai laptic, suge?
Mercedes e normal sa fii stresata ca schimba grupa, si noi cei mari la fel simtim cand intram in alt colectiv, darmite micutii nostri...eu ma simt aiurea si dupa ce vin din concediu, pana ma acomodez, chiar si lunea dupa weekend e nasoala...
OlgutaM sunt cluburile de joaca din malluri si nu numa, iti trimit pm. Crezi ca ne putem vedea vreo 30 minute-1h daca treci prin Bv?
Oana englezoiaca gradinitile sunt deschise peste vara, mai putin luna august. Cand se ia vacanta scolara si gradinitele intra in vacanta, dar copiii pot fi dusi, au program obisnuit doar ca nu se mai fac activitati dupa programa educationala ci la liber sa zic asa. Cel putin asa-i la cele de stat.
Azi am comandat tortul pentru petrecrea de maine de la cresa...na ca si eu am emotii.
Eli cu Bianca (13.06.2005) Andreas (17.08.1998)
www.dropshots.com/dansaueli" target="_blank"> foto 1, , foto 2 , www.dropshots.com/elisibia" target="_blank"> foto 3
"Daca un copil traieste in LAUDE, invata sa APRECIEZE.
Daca un copil traieste in SIGURANTA, invata sa aiba INCREDERE.
Daca un copil traieste in ACCEPTARE si PRIETENIE, INVATA SA IUBEASCA LUMEA"