Copiluti de mai-iunie 2005 (77)
Raspunsuri - Pagina 20
monu spune:
Gabitza, sa va traiasca puiul mic. tare frumos este! si tie insanatosire grabnica.
si noi pe aici prin nord. azi a plouat si e frig. scuze dar nu prea am tragere de inima sa scriu.
ioanailincam spune:
Vai, Gabitza, Raducu este perfect! Cat de alb e, nici urma de icter sau roseata si nici o ciupitura de barza. Dar si ce plamani are, manca-l-ar mama! Sa-l cresteti mare si voinic! Si tie refacere grabnica, baga tare cu carne sa treaca anemia. Cum merge alaptatul?
Ioana cu Ana (22.06.2005)
Ana - de la nastere pana la Revelion
Ana - dupa Revelion, in 2006
Ana - dupa 1 an
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=61984" target="_blank">Povestea nasterii
Ai grija ce iti doresti! S-ar putea sa se indeplineasca...
Cloreta spune:
Gabitza, bine ai revenit acasa! Ce bebe reusit, e asa de frumos ca imi vine sa pup. Hai ca tata e topit, se vede din poza cum se uita la el. Iar Andrei cred ca o sa fie un fratior tare bun.
Mercedes, bravo pentru Bia la gradinita, cred ca noi suntem mai stresati ca astia mici, ei se acomodeaza mai usor.
“If you want to feel rich, just count the things you have that money can’t buy”
gabitzam spune:
Cred ca nu ma insel, acum am vazut pe lista ca este ziua lui Gabi-Mercedes!
La multi ani fericiti, Gabi! Sa fii fericita cu familia ta asa frumoasa, sa ai parte de tot ce e bun pentru tine, pentru voi.
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
Tdi spune:
La multi ani Mercedes!
Azi e si ziua unui prieten bun si drag, care mi-a fost alaturi neconditionat in momente foarte grele...la multi ani Adam!
gabitzam spune:
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla