Copiluti de mai-iunie 2005 (77)
Raspunsuri - Pagina 18
patriciaRO spune:
Nelia, felicitari cu examenul la religie...
Andreea, felicitari mai. Fata desteapta ce sa mai.
Teddy, faine activitati aveti.
Noi pe 6 august venim in RO... yupiii
Beatrice, mamic de Alex pifos
patriciaRO spune:
quote:
Originally posted by Androix
Beatrice, gasisem si eu ceva pe la tine de downloadat, niste filmulete baby einstein, dar m-am inregistrat si nu am primit nik pe email si nici nu pot sa ma loghez. Ma ajuti?
iti lasasem mesaj pe mess ca e contul activat.
Beatrice, mamic de Alex pifos
Androix spune:
Scuze, am fost atat de abulica de trei zile incoace ca nu am mai raspuns la mess Am vazut, sarumina
Andreea mama de Filip si Georgia
nelia spune:
Bravo, Androix! Daca as fi acolo, te-as scoate la o . Adica ne-am scoate...
CORNELIA , mami de www.dropshots.com/Aurice#date/2008-02-23/18:30:04" target="_blank">AGATA, www.dropshots.com/Aurice#date/2007-12-02/10:49:08" target="_blank">TUDORA si www.dropshots.com/Aurice#date/2008-01-20/18:33:43" target="_blank">LISANDRU
iuliana spune:
Intii si intii vreau sa o felicit pe Gabitza pentru bebelus. Sa va traiasca si sa fiti cu totii fericiti!!
Apoi sa urez La multi ani! copilasilor la care sint "restantiara":).
OlgaT, imi pare rau ca ai pierdut sarcina. Ai sa vezi ca o sa fie bine la urmatoarea, dar mai trebuie si tu sa te odihnesti si sa nu mai muncesti atita...stiu ca vorbesc despre SF-uri, dar conteaza mult. Sanatate in continuare!!
Androix si Nelia, felicitari pentru examene!!
Nelia, la contul anterior pe care l-am avut pe webshots, la fani ma trecusera niste dobitoci (barbati) care aveau zeci de fani ...toti membri cu poze cu copii, in special fetite mici si mai maricele. Mi s-a facut rau. Am crezut ca daca imi schimb id-ul scap. De unde, m-a gasit unul din nou...culmea e ca si spunea ca nu are copii, dar ca ii plac...hmmm...un mare semn de intrebare. Userii astia pe care eu ii cred pedofili nu au nici o poza personala in contul lor, dar au zeci de alti membri trecuti la fani. Asa ca eu m-am lamurit. Data trecuta, o trecuse si pe o prietena de a mea (de fapt ea m-a facut atenta) pe lista lui de fani. Mi s-a facut rau pur si simplu.
Si apropos de asta, azi la radio a fost o emisiune (o ascult in fiecare dimineata in masina) f. inspaimintatoare. Tipa de la radio si-au facut un cont pe myspace si a pretins ca are 15 ani si ca poate fi sunata la nr. respectiv dimineata cind parintii nu sint acasa. Asa ca sa vada ce pedofili dau telefon unei pustoaice de 15 ani. Au sunat 2, dintre care unul care, desi a spus ca are 24 de ani (aici in America poti face puscarie daca tu, ca major-indiferent de sex, ai contact sexual cu un minor). Pina la urma cel care sunase avea 32. Tipii de la radio l-au anuntat ca ori va fi contactat de politie, ori de un behavioral conselor. Deci tipul asta (si altii ca el) dau search in special sa gaseasca fetite de genul asta. Dupa aia a sunat la radio o fetita terifiata si care plingea pentru ca nu isi putea inchipui ca se poate intimpla asa ceva. Nu am mai putut urmari emisiunea mai departe pentru ca ajunsesem la scoala.
Eu stiu o persoana printre cunoscutii nostri de aici caruia ii plac fetitele de 8-10 ani pe care intentionat le pisca de sini si le stringea in brate...nu sa ii impusti in cap? Deja cele mai mari de 12-13 ani nu prezentau nici un interes. El nu a vrut niciodata sa aiba copii.
Elisor, nu e usor deloc...ma scol la 6 dimineata, la 7 plec si ma intorc acasa la 2.30 rupta de oboseala...dupa care fac ceva curat, mincare, teme etc si la 5.30 plec din nou cu fetele la innot. Seara cad lata de oboseala. As fi avut nevoie de vacanta asta intreaga, dar vreau sa scap mai repede. As mai avea inca 2 ani si 1 semestru, fara asta.
Tdi si Danielutza, felicitari pentru viitoarele gradinarese:).
Am terminat de pus pozele de la ziua Dianei, dar nu mai tin minte care este contul...cine imi poate spune?...eventual trimiteti-mi un PM.
Pozele de la Disneyland si San Diego mai dureaza, ca nu prea imi gasesc timp, plus ca am o gramada de filmulete si astea iau timp girla.
Diana a fost o scumpa la ziua ei...f incintata ca vin copiii la ea si ca are si tortulet. Cind i-am cintat la multi ani, asa s-a fisticitsi rusinat, draga mamei. Eu spun ca toti copiii s-au simtit bine. Las pozele sa vorbeasca:).
La Disneyland a fost cel mai frumos pentru ele. Deh, peste tot printese si caractere din desenele animate pe care le stiu ele. Am avut si un lunch cu printesele, unde, desi Diana mi-a facut aceeasi figura si anul trecut cind nici nu a vrut sa faca o poza cu ele, am sperat ca de data asta sa se schimbe treaba. De abia s-a induplecat sa faca vreo 2 poze cu 2 printese la care a mai prins curaj, insa la inminat cartea pentru autografe a fost sefa:). De abia in a 3-a zi a mai prins curaj cind chiar nu a avut nici o frica la facut poze cu Pooh si prietenii. Trei zile am mers non-stop...fetele cadeau seara late. Ma bucur ca am putut sa le ofer asta...e lumea lor magica si fascinanta!
Apoi am plecat la San Diego pentru 3 zile. Am fost la Sea World si Wild Animal Park (un fel de zoo, dar majoritatea animalelor aveau spatiu destul de desfasurare). Nu ne-am mai dus la zoo si bine am facut ca acolo s-ar fi plictisit...are 800 de specii de animale si 1400 de acri. E cea mai mare gradina zoologica din lume. Am luat un tur cu trolley carene-a dus prin oras si pe o insula unde s-au jucatfetele cu nisip..nu se mai dadeau plecate:). Apoi ne-am dus in orasul vechi, primul oras intemeiat de spanioli in California. Mi-am facut si eu damblaua si am vizitat prima misiune catolica construita de preotul spaniol Junipero Serra care a construit 21 de misiuni catolice in California (un fel de motele:) in anii 1700 - toate in orasele pe malul Pacificului la distanta de 45 km fiecare, ca atita facea un calaret pe zi). Bine, misiunile nu sint ramase intacte ca in anii 1700 pentru ca au fost atacate de indienii americani bastinasi pe care Junipero vroia sa ii converteasca la catolicism si care majoritatea au ajuns sa fie sclavi pentru spanioli, inaite de a fi exterminati:(. Ma opresc aici si nu mai continuu ca ma pasioneaza istoria Californiei. Si cind te gindesti ca acum 150 de ani San Francisco avea 400 de locuitori. Incredibil cit s-a putut dezvolta tara asta in un pic mai mult de 150 de ani.
Ma duc sa vad ce ati mai scris in urma.
www.geocities.com/iulyana/emma_diana1..htm" target="_blank">Emma si Diana
www.onetruemedia.com/shared?p=2351399f8c46a1ae170a0b&skin_id=0&&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaje 1,www.onetruemedia.com/shared?p=234cdd6e62ba9d04868ae9&skin_id=0&&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">2,www.onetruemedia.com/shared?p=23501567911f18fe8b4543&skin_id=0&&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">3
www.webshots.com/user/musatii_2" target="_blank">musatii
iuliana spune:
Si mie imi plac la nebunie aventurile in natura, muntii etc. din pacate domnul sot al meu nu eun aventurier, dar nu le poti avea pe toate, nu:))).
Vara asta aveam in plan, tot la sugestiile mele:), sa ne luam cort si sa ne petrecem we-rile in el. Din pacate, scoala mea de vara ne-a cam ruinat planurile. Mi-as ca fetelor mele sa le placa aventura (in sensul bun al cuvintului si nu cel cu conotatie sexuala) si natura.
www.geocities.com/iulyana/emma_diana1..htm" target="_blank">Emma si Diana
www.onetruemedia.com/shared?p=2351399f8c46a1ae170a0b&skin_id=0&&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaje 1,www.onetruemedia.com/shared?p=234cdd6e62ba9d04868ae9&skin_id=0&&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">2,www.onetruemedia.com/shared?p=23501567911f18fe8b4543&skin_id=0&&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">3
www.webshots.com/user/musatii_2" target="_blank">musatii
Tdi spune:
Ciao!
Cand se intorc Gabitza si bebe Raducu acasa?...azi ar fi 5 zile de la nastere deja...ati fost careva sa-i vizitati, sunt bine?
Eu sunt chioara de somn ca Alyssa s-a culcat la 21.00 si la 02.00 mi-a dat desteptarea iar eu abia ma culcasem...noroc c-am reusit s-o adormim din nou insa s-a invartit toata noaptea iar la 7 era sus!
OlgaTarziu spune:
Multumesc de cuvintele frumoase.
Sunt int-o depresie cumplita, asa ca traiesc doar in fiecare zi, nu vreau sa ma gandesc la viitor. Incerc de multe ori sa respir si nu pot.
Tony....tot cum il stiti. Super avansat motric, vorbeste binisor, e tot mai scump si mai cu personalitate. Cred ca daca nu ar fi el as fi inchis toate usile la lume. El ma face sa plang si sa rad. Cand sunt fara el simt ca viata s-a oprit.
Va pup.
elisor spune:
Andreea felicitari si tie! Hai, da-ne un suc ca am mai scapat de-un examen, noi cu galeria tu cu invatatul, dar se cheama ca l-am trecut impreuna. Of, ca si eu tare m-am mai saturat de examenele lui Dan, dar e pe ultima ultima suta de metri.
Iuliana stiu ca nu ti-e usor, ideea la ceea ce am spus era ca sa ajungi in varf (acolo unde esti tu ) a trebuit sa faci eforturi, dar si satisfactiile sunt pe masura sacrificiilor facute, nu-i asa?
Interesant ce povestesti de California...sper sa nu apuce generatia noastra sau cateva dupa noi sa ajunga tot cam cat au fost acum 150 de ani, stii, falia, etc...
Imi pare rau dar de cand yahoo a sters pozele nu stiu sa-ti spun care mai e contul comun de poze, parca ceva cu flick?!
OlgaT sper ca nu superi ca indraznesc sa-ti sugerez, dar orice sfat, vorba buna sau ajutor primesti tot de la tine va trebui mobilizarea cu ganduri optimiste. Esti puternica, o stii si tu, poti merge mai departe chiar cu sufletul facut arsice pentru ca, undeva intr-un coltisor al inimii tale speri ca va veni soarele si pe strada ta (si va veni, asta e sigur!). Fii un pic egoista si ai agrija de tine!!!
Am cerut azi la cresa un raport despre Bianca: pe langa faptul ca e iute, vorbeste foarte mult, mai ales cu copiii, e plina de sfaturi. Dar se joaca frumos si le arata si celorlalti cum sa se joace (cu bucataria, casa de marcat si alte din astea).
De cateva zile ma intreaba in fiecare dimineata in cat suntem azi (adica ce zi ) ca sa stie cand e ziua ei.
Eli cu Bianca (13.06.2005) Andreas (17.08.1998)
www.dropshots.com/dansaueli" target="_blank"> foto 1, , foto 2 , www.dropshots.com/elisibia" target="_blank"> foto 3
"Daca un copil traieste in LAUDE, invata sa APRECIEZE.
Daca un copil traieste in SIGURANTA, invata sa aiba INCREDERE.
Daca un copil traieste in ACCEPTARE si PRIETENIE, INVATA SA IUBEASCA LUMEA"
gabitzam spune:
Fetele sunt acasa de azi! Nu am timp inca de recuperat, dar vreau sa va multumesc tuturor pentru ganduri bune, urari si felicitari!
Sunt extrem de slabita si cu o anemie severa, dar ne punem noi pe picioare.
Revin cand pot cu poze si povesti, mi-ati lipsit mult, va pup pe toate la rand.
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla