Copiluti de mai-iunie 2005 (77)
Raspunsuri - Pagina 17
Mercedes spune:
olgaT- citesc si recitesc ce ai scris. Nu am cuvinte doar atat iti spun ca imi pare rau pentru tot ce ati patit.
nelia- bravo pentru nota!
elisor- am fost la bv inainte de pastele catolic o saptamana.Am scris pe dc dar probabil tu nu ai accesat forumu in perioada aceea.
iuliana- asteptam detalii. Acuma sincer si eu sterg asa din reflex linkurile a doua zi dupa ce le pun dar n am patit nimic si sper sa nici nu patesc.
Vom fi la mare in Mamaia in perioada 11-18 iulie.
Desi am spus anul trecut ca va fi ultima data cand mai vin la marea noastra totusi i am mai dat o sansa sa vedem cum o fi acum.
sufletzica spune:
buna dimineata mamici
Multumim pentru comentarii, urari si complimente.Sunteti f dragute.Toata dimineata m-am umflat in pene citind complimentele voastre pt mandra mea.
La multi ani pentru ceilalti copilasi care si-au serbat ziua de nastere si le uram tot binele din lume.
Olga, imi pare rau ca ai pierdut sarcina si ca ati patit atatea necazuri unul dupa altul.Sanatate va doresc iar tie putere sa iti revii.Sper ca Doamne-Doamne sa va trimita cat de curand o surioara sau un fratior pentru Toni.
Fetelor, am nevoie de ajutorul vostru.De cand a aparut David in peisaj, Sara, asa cum va mai spuneam si mai de mult, este geloasa.Trebuie sa ii aloc mai mult timp, sa ne jucam etc.Ei, la chestia asta cu joaca am nevoie de ajutorul vostru.
Voi cum va jucati cu piticii vostri? Atat in casa cat si afara.Haideti sa scriem fiecare jocuri, joculete pe care le desfasuram cu piticii pt ca eu sunt in pana de idei si nu vreau sa o asez la tv din aceasta cauza sub nici o forma.Si asa cred ca se uita cam mult la desene si am de gand sa mai tai din acest timp.Dar cu ce sa il umplu ca mandra asta a mea nu se joaca singura deloc.
Apoi mai am o intrebare: stie careva din voi de un loc in Bucuresti unde se pot transpune casetele video pe dvd-uri/cd-uri?
multumesc si va pup pe toate
adela, sara si david
Cloreta spune:
Buna dimineata,
La multi ani Sara si Ioachim!
OlgaT, imi pare tare, tare rau pentru tine. Imi dau seama prin ce treci, sa dea D-zeu sa fie bine data viitoare.
Am vrut eu sa scriu mai multe dar asa m-amintristat de vestea asta ca am uitat.
OlgaM, noi mergem la spectacolul cu Winnie dar nu in aceeasi zi cu voi. Cred ca amluat bilete de o luna, nu as fi ratat personajele preferate ale Teodorei.
“If you want to feel rich, just count the things you have that money can’t buy”
Tdi spune:
Offf, azi incep ziua cu vesti triste...Cuscra Olga, imi pare foarte rau pentru tot ce vi s-a intamplat si ma rog sa iasa soarele si pentru voi cat mai repede...cum zicea si sotul Neliei, bine macar ca Tony e sanatos si apoi incet incet le duceti pe toate!
Sufletzica, noi ne jucam cam zilnic asa:
- pietre in apa: Aly e super incantata sa dea cu pietre in apa si cum nu putem merge prea des la vreun parau sau lac, le-am adus acasa, ii pun un lighean cu apa si laditza cu pietre si sa vezi distractie.
- plastelina: facem diverse animalutze, eu ii intind materialul si ea "decupeaza" cu formele, apoi le face gauri, pune ochi, urechi, etc
- puzzle, carti, lego, cuburi de lemn
- computer: ne uitam impreuna pe youtube, sunt o gramada de filmulete cu pisici, catei, ursuleti panda, etc, le comentam impreuna si ii place tare mult
- cand fac vreo prajitura ii dau si ei castron separat si ingrediente, asa o tin ocupata si e absolut incantata sa amestece oua cu faina, cafea, sare si ce mai prinde.
- desenam pe tablitza magnetica: cu asta se joaca destul si singura, in rest ii place sa comande ce desen vrea si noi sa executam, sunt disperata ca tre sa desenez toate neamurile pana la a 7a spitza.
- vorbim la telefon...(avem sistem VoIP cu care sun prin internet si costa ff putin sau gratis)
- jucarii de plush: are o gramada, le dam nume fiecaruia si le organizam, le punem sa doarma, sa manance, sa faca salturi
- dvd: se uita la teletubbies, pisicile aristocrate, era glaciara, cenusareasa...incerc sa n-o las prea mult insa in zilele ploioase sau cand am multa treaba sta si 2-3 ore la tv (astept sa dati cu oo, rosii, castravetzi...)
- stam pe balcon si zicem culorile masinilor care trec pe strada, deja le stie pe toate (la culori ma refer)
- numaram diverse obiecte prin casa, creioane, tacamuri, castronele...
- facem gimnastica si salturi (ea, eu o sustin), bataie cu pernele, trante si lupte corp la corp ca-i tare bataioasa taurasa lu' mama!
- bineinteles o mai las si de capul ei, sa se joace cum vrea, mai mergem in parc sau la calusei, la cumparaturi, se da cu bicicleta (adica ea sta pe bicicleta si eu o imping, nu vrea sa pedaleze si nici nu stie sa tina drept!)
Revin mai tarziu ca vrea musai afara!
onixone spune:
bravo TDi, pai aveti la activitati de numa nma.Mie im e jena sa va zic ce fac ca nu ar fi nici jumatate din ce ai spus tu.
Oana lu'Alex
www.flickr.com/photos/copiluti_mai_iunie/sets/72157600515762396/" target="_blank">poze pe FLICKR
www.oana-jipa.magix.net/" target="_blank">Poze Alex
Tdi spune:
Oana, pai stai linistita ca la cata rabdare are atomika mea, facem vreo 5-10 minute din fiecare si sare de la una la alta...io n-am incotro, trebuie sa-i caut ocupatie ca altfel imi distruge complet toata casa (deja in paragina la cate combina pitika: mobile lovite, peretii mazgaliti, frigiderul zgariat, etc). Acuma staturam 1 ora afara in spatele casei la garaj, s-a jucat cu pietrele, o bucatarie de jucarie cu accesorii - toate iremediabil scufundate in apa, umbrele, papuci si ce a mai prins.
Nelia, tot voiam sa-ti zic...ca tine faceam si eu cand trebuia sa invat, ma apuca o harnicie infioratoare si munceam cu drag si spor. Felicitari pentru rezultatele bune la examen! Si felicitari pentru vorbareata Tudora, si Aly si-a dat drumul recent la vb, in fiecare zi face progrese uimitoare si ne bucuram ff tare, iti dai seama ce usurare!
nelia spune:
Buna dimineata! Va puteti imagina ca aici e 8 dimineata si cred ca sint deja 30 de grade!?! Se lipeste totul in casa, ma enerveaza de nu mai pot! Nici cafeaua nu merge, ca e calda, astept sa se raceasca sa-mi fac una cu lapte si cu gheata. Si am atit de multe de facut, adica de citit!!! Parca vad ca iar ma apuca harnicia si fac curatenie pina cind vin copii. Ah, stai, ca astazi o iau eu pe Agata, ca mergem la cumparaturi, sa-i mai iau una-alta pentru vacanta. A crescut atit de mult, in afara de doua rochii, nimic nu-i mai vine din vara trecuta. Dar trebuie sa-i iau o rochie rosie si pantofi negri pentru spectacolul de final de la salsa, pe care il are simbata. Abia astept sa cheltui bani... pe care nu-i am, dar fac rost pina la 3!
Am trecut si de examenul oral de aseara, cica bine! Acum sa vedem nota, ca am predat si tema scrisa, baza examenului. Mai am inca trei examene si trei teme si gata!
Sufletzica, am vazut si eu pozele cu scumpicii tai si mi se pare ca seamana. Revin ca sa-ti spun cum ne jucam noi, adica cum nu ne jucam in ultima perioada si cu gelozia, dar mai incolo un pic, acum s-a trezit puiutul mic.
CORNELIA , mami de www.dropshots.com/Aurice#date/2008-02-23/18:30:04" target="_blank">AGATA, www.dropshots.com/Aurice#date/2007-12-02/10:49:08" target="_blank">TUDORA si www.dropshots.com/Aurice#date/2008-01-20/18:33:43" target="_blank">LISANDRU
elisor spune:
OlgaT imi pare rau de pierderea sarcinii, daca nu s-a fixat probabil a fost mai bine ca s-a intamplat acum si nu mai incolo cand suferinta ar fi fost si mai mare. Inteleg cum te simti ca nu mi-e straina situatia. Sa speram ca data viitoare va fi un samburel sanatos! Nasol accidentul sotului si conjunctura in care s-au petrecut toate.
Nelia felicitari pentru nota! Asta da stimulent sa mananci cartea pe viitor, hai ca poti! Cand am treburi administrative (gatit, calcat, curatenie) ma uit la copilele de liceu si-mi doresc sa fiu ca ele, sa n-am alta grija decat invatatul, iar cand am avut examenele din martie as fi dat orice sa fac curat. Vesnic, omu-i nemultumit!
Iuliana unii intra-n vacanta altii incep scoala, nasol sa ai scoala pe timpul verii dar pentru studentii eminenti nimic nu e prea greu, enervant poate. In ce an esti si cand termini?
Teddy spor la biciclit sau ce-o trebui sa faci la 'eliptica'. Si eu visez sa mai fac un abdomen, un pilates, dar seara de abia ma tarai prin casa si mereu zic 'las'ca maine'. Vreau sa ajung la un doctor sa-mi dea o solutie pentru oboseala cronica. Am tot zis, las' ca-i astenia de primavara, dar a trecut si aia.
Mercedes asa e, perioada aia n-am dat pe-aici dar puteai sa ma suni sa ne intalnim la o cafea, acolo 30'jde minute
Gata pauza, ne repliem spre parc.
Eli cu Bianca (13.06.2005) Andreas (17.08.1998)
www.dropshots.com/dansaueli" target="_blank"> foto 1, , foto 2 , www.dropshots.com/elisibia" target="_blank"> foto 3
"Daca un copil traieste in LAUDE, invata sa APRECIEZE.
Daca un copil traieste in SIGURANTA, invata sa aiba INCREDERE.
Daca un copil traieste in ACCEPTARE si PRIETENIE, INVATA SA IUBEASCA LUMEA"
nelia spune:
Spuneam ca revin, dar e atit de cald, ca nici calculatorul nu merge! Se blocheaza, probabil ca iar are probleme cu ventilatorul, ca scoate si un sunet ciudat. Am scris la Sezatoare un mesaj, nu prea lung si nici prea important, dar chiar si asa mi-a parut rau ca l-am pierdut inainte de a apasa pe Send... Asa ca, las pe la noapte scrisul, ca nu am chef sa scriu ditamai mesajul si sa se topeasca undeva...
Adorm cu cartea in mina... ce ma fac!?! Nu visez decit ...
CORNELIA , mami de www.dropshots.com/Aurice#date/2008-02-23/18:30:04" target="_blank">AGATA, www.dropshots.com/Aurice#date/2007-12-02/10:49:08" target="_blank">TUDORA si www.dropshots.com/Aurice#date/2008-01-20/18:33:43" target="_blank">LISANDRU
Androix spune:
Am luat examenul cel greu! Si am luat si nota mare In rest sunt obosita, imi vine sa pun capul aici pe tastatura asa ca nu mai pot nici sa citesc un rand.
Andreea mama de Filip si Georgia