Copiluti de mai-iunie 2005 (77)
Raspunsuri - Pagina 16
![](images/user_woman.png)
omustata spune:
La multi ani, Sara! Te-am vazut in poze si m-am indragostit de tine. Esti asa de frumoasa si au un par superb.
La multi ani, Ioachim!
Mercedes-draguta foc blonduta ta.
Daniela-m-am imbolnavit ce peisaje ai tu acolo. Si aia este terasa casei tale? Si ce bunatati!!! Si ce fetita frumoasa! Esti o mamica fericita.
Ioana-si eu eram speriata de capuse si am intrebat-o azi pe soacra mea si mi-a zis ca daca le scoti repede si nu apuca sa stea cine stie cate zile acolo sunt inofensive.
A fost si sotul meu la Bookfest. O buna prietena si fosta colega de liceu, Andreea Stan (Zana Norilor de la Itsy Bitsy) a lansat o carte de povesti foarte frumoasa si mi-a facut si mie una cadou, cu dedicatie. Am rasfoit-o si mi s-a parut tare frumoasa.
Eli-nici Maya nu pronunta pe f si v.
Androix-succes la examene. Am trecut ieri prin cartierul tau cu masina si am vazut ca sunt vreo 2 parcuri care parca arata mai bine decat anul trecut. Si v-au mutat avionul sau mi s-a parut mie?
Azi i-am facut observatie soacrei mele pentru ca ii cumpara Mayei in fiecare zi cate un cadou si ma cam enerveaza obiceiul. Cred ca s-a suparat ca eu nici nu sunt prea diplomata.
In rest Mayei pare sa-i priiasca foarte mult in Romania. Pare de-a dreptul fericita. Poate si pentru ca dupa un an de gradinita sta cu noi amandoi acasa, chiar daca Mircea lucreaza destul de mult. Am fost si la o piesa de teatru (noi adultii), Eduard al IIIle-a cu Caramitru si mi-a placut foarte mult. Pe 21 iunie o ducem pe Maya la marele spectacol cu Winnie the Pooh. Mai merge careva?
Olga si Maya (28.05.2005)
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/elisor/elisor.jpg)
elisor spune:
Seara buna!
Daca-mi place ceva la meciurile astea fara frontiere e intonarea imnurilor. Mor sa ascult imnurile, mi se ridica parul pe corp ( ups, asta era secret)...
Ioana mie mi se pare extraordinar si faptul ca sta pe role, Andreas le are de vreo 3-4 ani si inca nu stie sa mearga, dar in vara asta ori invata ori invata
Cu capusele nu e de glumit intradevar, dar nici nu te panica acolo unde nu e cazul.
Da, vreau sa-mi trimiti pm cu detalii despre hotel, perioada in care ati fost si binainteles STATIUNEA!!! Nu e graba, cand ai timp!
Oana englezoaica stai linistita ca nu e suparare. Dar am cascat ochii cat cepele ca nu pricepeam cand am facut urarile alea
Daniela mie mi se pare din poze ca Isa s-a schimbat, in sensul ca e mult mai...temperata, papusi, gentute, baieti.... Ati avut o petrecere pe cinste, locatia nu mai zic, parea curtea unui castel, in fine, comentariile mai detaliate sunt la fata locului.
Mercedes imi amintesc ca spunea Laura ca trebuia sa vii in primavara prin Brasov, ai mai fost? Operatia ti-a rezolvat problema? Te simti bine?
Andreea bafta la ce mai ai de dat! Cum mai sunt mucii, tot verzi?
Monu nici nu vreau sa-mi imaginez 14 ore de condus pe soselele patriei, bine ca ati ajuns cu bine!
Constanta ce mai face?
Beatrice, Daniela, Mercedes multumesc pentru comentarii
Eli cu Bianca (13.06.2005) Andreas (17.08.1998)
www.dropshots.com/dansaueli" target="_blank"> foto 1, , foto 2 , www.dropshots.com/elisibia" target="_blank"> foto 3
"Daca un copil traieste in LAUDE, invata sa APRECIEZE.
Daca un copil traieste in SIGURANTA, invata sa aiba INCREDERE.
Daca un copil traieste in ACCEPTARE si PRIETENIE, INVATA SA IUBEASCA LUMEA"
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Androix/Androix.jpg)
Androix spune:
OlgaM, da au mutat avionul Ai vazut probabil plumbuita in care merg eu de obicei ca-mi este aproape si tei vis-a vis- de facultatea de constructii. Ca astea doua sunt toate, ar mai fi cel de la obor din fata primariei dar ala nu s-a schimbat de anul trecut. Dar eu raman iremediabil indragostita de parcul kisseleff care este senzational si nici nu este foarte aglomerat. Oricum noroc cu alegerile ca a venit "albacasata si a pus flori peste tot" asta e scoasa de Filip dar nu stiu de unde si pana unde
Am concluzionat ca albacasata a iesit pentru a treia oara primaritza, cu florile alea ca altfel...
Cat mai stati in tara? Ziceam cand te-am auzit ca vii ca poate ne vedem cu kinderii in parc dar pana nu scap de examenul de maine nu stiu de capul meu
Gata pauza ma intorc la citit, deja nu mai vad bine de atata invatat. Atata vreau sa va mai povestesc ca la indemnul unei prietene m-am programat si eu in sfarsit dupa un an de zile la control la gine, si o sa merg si sa fac papa nicolau si secretie Macar sa ma tina asa din an in an.
Andreea mama de Filip si Georgia
elisor spune:
La multi ani SARA!
La multi ani Ioachim!
Oana englezoaica eu zic sa-i faci copro, nu ca as recunoaste ceva din simptome, dar o vad si pe Bianca cu mainile prin gura, prin nas fara pic de jena ca e totusi fetita. Ce te costa? Ceva timp si bani, dar te linistesti, acum ca tot ti-au inflorit ideile.
OlgutaM ce fain ca mergeti la teatru!!! N-am mai fost...nici nu-mi amintesc. Mi-am dorit mult sa ajung la o piesa cu actori din Bucuresti dar mi-a facut Dan figura si s-a imbolnavit, stabilisem ca el sta cu copiii ca eu sa pot merge.
www.dropshots.com/dansaueli" target="_blank"> foto 1, , foto 2 , www.dropshots.com/elisibia" target="_blank"> foto 3
elisor spune:
Mi-am permis sa postez acest articol, mie mi-a placut. Mi-au dat lacrimile.
Editez: Cum sa fac sa nu apara diezurile, articolul e cu ortograme.
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Tdi/Tdi.jpg)
Tdi spune:
La multi ani SARA!
La multi ani IOACHIM!
Ciao! Sunt suparata ca imi merge ff lent netul si nu pot vedea poze...sper sa-si revina pana maine.
Azi mi-a ajuns in sfarsit "elicopterul", adica aparatul de gimnastica, asa l-a botezat sotzer ca nu-si mai aducea aminte de "eliptica"...am observat cu stupoare ca e crapata carcasa de plastic pe ambele parti si maine o sa-i bombardez cu reclamatii, faza e ca l-au trantit imbecilii aia care l-au adus
, fiind doi aschilopatzi slabanogi vai de mama lor, au tras jos din camion ditai ladoiul de 65 de kile si n-au reusit sa-l tina calumea, am vazut ca l-au cam shifonat si speram sa fie intreg dar uite ca nu e, bine macar ca functioneaza fara probleme, restul om vedea.
OlgaTarziu spune:
In primul rand multmesc de urari.
Si apoi incep eu intarziat:
LA MULTI ANI,ISABELLA, ANA ILEANA, DIANA,SARA SI IOACHIM!
BINE AI VENIT PE LUME RADUCU!
La noi evenimentele se petrec ciudat. Saptamana trecuta am aflat ca-s insarcinata, bucurie mare. Sambata de petrecerea lui Tony am pierdut sarcina. Aveam 6 saptamani. Nu comentez ce ptrecere super a fost pt mine. Apoi saptamana trecuta Tony a decis ca-mi scoate ochiul. M-a lovit cu o cutie si m-a nimeritexact cu coltul, am stat cu zgarietura pe cornee. Apoi sotul a decis ca lucreaza ceva cu flexul si si-a infipt o bucata de metal in ochi. Deci sambata eram asa: eu cu hemoragie, musafirii veneau si sotul la doctor sa-i scoata aschia de metal din ochi. Acestea fiind spuse sper sa intelegeti de ce sar peste urari sau nu v-am zis multumesc de urari in timp.
iuliana spune:
Multumim de urari. Am fetita mare de acum. La petrecere a fost f. frumos, Diana a stins luminarea din prima...nici nu am avut timp sa respir:). Am facut filmulete si pozici, dar nu am apucat sa le pun pe toate, plus ca sint in "urma" si cu pozele de la Disneyland si San Diego de saptamina trecuta.
Mi-am pus din nou pozele pe privat pentru ca iar m-a gasit un pedofil...asta sa imi fie de invatatura de minte...asa ca daca vreti sa vedeti pozele, am sa trimit invitatie pe contul comun, numai ca trebuie sa imi reaminteasca cineva care e ID-ul si eventual parola.
Incerc sa revin mai tirziu cu amanunte. De azi am inceput cursurile de vara, si sint innebunita pur si simplu. Vacanta de 3 sapt. pe care am avut-o nici nu am simtit-o:(.
www.geocities.com/iulyana/emma_diana1..htm" target="_blank">Emma si Diana
www.onetruemedia.com/shared?p=2351399f8c46a1ae170a0b&skin_id=0&&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaje 1,www.onetruemedia.com/shared?p=234cdd6e62ba9d04868ae9&skin_id=0&&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">2,www.onetruemedia.com/shared?p=23501567911f18fe8b4543&skin_id=0&&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">3
www.webshots.com/user/musatii_2" target="_blank">musatii
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/nelia/nelia.jpg)
nelia spune:
Stai, stai asa... cum adica iar te-a gasit un pedofil!?! Explica, detaliaza, ca mi-a venit rau cind am citit, eu am toate pozele copiilor publice... si mi se parea exagerata un pic treaba asta cu pedofilii&comp. Daca ai timp, spune-mi si mie ce si cum, ca poate sint eu prea naiva.
La multi ani, Sara!
La multi ani, Ioachim!
OlgaT, am citit si nu mi-a venit sa cred! Imi pare rau si imi pare rau si iar imi pare rau. Ii citesc lui Octav, la care el: stai, deci Tony e sanatos, nu!?! Da, spun eu. Ei, atunci nu e totul chiar atit de negru. Te pup si sa ai putere sa le duci pe toate.
Androix, bafta la examen! Hai, sa ma laud, sa nu ma laud, am zis ca nu va spun, ca fac si eu ca tincii aia de la scoala. Da' nu mai pot abtine... Am primit astazi examenul de la Religie, dat acum vreo citeva saptamini. Si am luat... 25 din 25 (adica A+, adica Excelent, singurul suta la suta din clasa...) Mi-a zis profesorul ca i-am furat foaia cu raspunsurile, ca pina si parantezele erau la fel ca la el. Si cica l-am surprins, ca nu se astepta ca studenta cu nota maxima sa fie cea cu bebelusul dupa ea... Sper sa ma fi mobilizat pentru restul cit mai am de facut in urmatoarele doua saptamini, desi acum nu ma vad terminind sesiunea cu toata stimularea... mai am atit de mult... asa ca zac cu o bere in mina si ma topesc pe scaun... ca e cald de mori aici.
CORNELIA , mami de www.dropshots.com/Aurice#date/2008-02-23/18:30:04" target="_blank">AGATA, www.dropshots.com/Aurice#date/2007-12-02/10:49:08" target="_blank">TUDORA si www.dropshots.com/Aurice#date/2008-01-20/18:33:43" target="_blank">LISANDRU
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Androix/Androix.jpg)
Androix spune:
OlgaT, of imi pare asa de rau ca ai pierdut sarcina Sanatate multa, refacere rapida la oki si la suflet! Pupici si la multi ani pentru Tony!
Nelia, bravo, mami! Hai ca incet incet trecem noi de exemene. Mie mi-e si rusine ca ma vait atata la ce examene usoare am
M-am trezit cu noaptea in cap ca sa mai citesc putin si asa as dormiiii. Cafeaua tot aici o beau
Andreea mama de Filip si Georgia