Copiluti de mai-iunie 2005 (77)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sufletzica spune:

Bun venit Raducu pe lumea asta!Sa iti dea Dumnezeu o viata frumoasa si sa aduci multe bucurii parintilor tai.
Gabitza sa te intorci cu bine acasa si refacere usoara!

Crisdhun, la ce gradi ai dat-o pe Carina? Nu de alta, dar sa stiu sa o ocolim...Imi pare rau ca se poarta asa urat cu micutza ta.Eu cred ca o paruiam oleaca pe educatoarea aia.
Saptamana asta aflam si noi daca suntem admisi la vreo gradi...Am emotii, zici ca da examen la facultate!

Ieri ne-am sarbatorit si noi ...incerc sa incarc pozele sa le vedeti si voi.Si promit sa pun poze si cu David.Sa imi cunoasteti si voi piticul.Este asa frumos....sunt de-a dreptul indragostita de el.
Revin curand cu poze...
pupici
adela, sara si david

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sufletzica spune:

poze cu sara si david

http://www.dropshots.com/adelasimionescu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monu spune:

Am ajuns la sighet dupa 10 ore si juma de mers cu masina. cu trenul nu pot merge 14 ore ca ma capiaza copiii la urlat, cu avionul am mers si .. acum am ales masina. aici e frumos, soare, curte, verdeata.

olga, imi pare ff rau ca nu am apucat sa ne vedem. in afara de marvala nu stiu ce sa ii mai pui. piper? cu mustar? soacra ta ce zice? are vreo solutie?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

La multi ani, Sara !
Sa cresti mare ingeras, sa fii sanatoasa, norocoasa,
iar parintii sa aiba numai bucurii din partea ta !

La multi ani, Ioachim !
Sa cresti mare, sa fii norocos, fericit si sanatos !

Am pus si eu niste pozilici cu somnoroasa mea, de la petrecerea de ieri
http://good-times.webshots.com/photo/2146418130080132939QiFgvn

Daniela, mami de capsunica
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea printesei noastre, poze in casuta galbena , www.dropshots.com/danelutza" target="_blank">filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanailincam spune:

LA MULTI ANI, SARA!

LA MULTI ANI, IOACHIM!

Ah, ce bine ca s-a mai relaxat treaba pe la birou, azi n-au fost nici sefii, asa ca a fost o binevenita prelungire a zilei de vineri. Plus atmosfera asta cu meciul, toata lumea asteapta sa bata gongul sa fuga la meci.
Eu si Ana suntem descoperite pentru ca tati merge cu cei de la birou la meci la Institutul FRancez; daca era la o terasa nu aveam nimic impotriva, dar este intr-o camera inchisa si nu cred ca Ana va rezista prea mult. Ia ca imi veni acum ideea sa sun o prietena, poate iese si ea mai devreme si ne vedem.

Am tot vrut sa-i raspund si Neliei, acum vad ca si lui Elisor si OlgaiM, Ana intr-adevar pare mult mai mare pentru varsta ei; multa lume nu ne crede ca n-are nici 3 ani. Poate e de vina si parul, nu stiu, cert e ca de mult si-a pierdut mutrita de bebe. Plus ca e si inalta. In orice caz, toata lumea ne innebuneste cat de frumoasa e. Mie insa nu mi se urca la cap pentru ca si eu am fost frumoasa cand eram mica si n-am ajuns vreo frumusete, ba din contra.

Mercedes - si eu spun sa nu-ti faci griji cu vorbitul fetei. Nici Ana nu era tocmai maestra la vorbit, dar a fost suficient sa stea 3 saptamani cu ai mei si socrii ca si-a dat drumul bine de tot. Face si propozitii si fraze, desi uneori mai uita sa puna predicatul. Si vorba Neliei, are un timbru ascutit de ne capiaza; daca apuca sa se trezeasca degeaba te inchizi in vreo camera ca i se aude gurita de oriunde si e fan vorba multa.

Sufltezica - i-am vazut si pe Sara si pe David, sunt draguti foc. Ma uitam la mititel ce linistit doarme si ma tot gandeam cum e sa mai ai unul mic, pare asa de linistit dar si cand se trezeste, cred ca solicita multa atentie. De-aia zic: mai astept

Daniela - de ce era somnoroasa Isa?

Noi ieri am fost la Bookfest si m-am imbolnavit. Sa te duci acolo cu cateva zeci de milioane, frate, nu cu 2-3 si alea imprumutate. Pana la urma i-am luat Anei carti caci mi-am dat seama ca nu am nicio sansa sa-mi iau tot ce imi doresc. Au avut loc de joaca pentru copii, cu zana si magician, a stat Mogaldea si s-a distrat, iar eu am haladuit fericita. Am ajuns si in Herastrau, dar nu am stat mult ca batea un vant...

Stiu ca voiam sa mai spun ceva, dar nu stiu ce. Poate mai tarziu... Hai, Romania!

Ioana cu Ana (22.06.2005)
Ana - de la nastere pana la Revelion
Ana - dupa Revelion, in 2006
Ana - dupa 1 an
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=61984" target="_blank">Povestea nasterii

Ai grija ce iti doresti! S-ar putea sa se indeplineasca...

Mergi la inceput

Aha, mi-am amintit ce voiam sa zic:

Elisor - de unde s-a pricopsit Ana cu giardia n-as putea sa-ti spun si nici de cand (ca pe ea o mananca nasul de cel putin jumate de an, plus ca nu a luat in greutate de ceva vreme). Cert e ca l-am gasit si acum o tratam, maine ia ultima tura de Zentel, iar apoi trebuie sa repetam coprocultura.
In Bulgaria, ne-a costat vreo 400 Euro 5 zile (4 nopti) hotel de 4 stele, all inclusive; daca vrei sa-ti spun la hotel iti dau pe PM ca mi-e ca ma iau astia la maciuci ca fac reclama (sau nu?). Este excelent hotelul, are niste piscine de mori, efectiv nu iti trebuie sa iesi din hotel, are si club pentru copii (ma rog, se vorbesc limi straine, nu stiu cum s-ar descurca copiii nostri, dar orisicat), statiunea e placuta de plimbat seara, ce sa mai, noi suntem indragostiti si e musai sa ajungem acolo si cu Ana. Ca deja mor de pofta sa ajung la mare, dar gandul la litoralul asta al nostru ma enerveaza, asa e de aglomerat si de cele mai multe ori mizerie. In plus, mai faci doar maxim 1h30 fata de cum ai face pana la noi, asa ca chiar merita.
Acum chiar ca va las, ma car si eu acasa!

Ana - dupa 1 an
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=61984" target="_blank">Povestea nasterii

Mergi la inceput

Inca ceva si ma car:

Nelia - Ana merge pe role, de fapt e impropriu spun, sta pe ele bine si merge, dar nu se da. Daca o tinem de maine schiteaza si gestul de a se lansa, daca nu doar merge; oricum inteleg ca e mare realizare dat fiind ca i le-am luat recent, iar fetita prietenei mele le are de vreo 8 luni, dar inca nu sta singura pe ele (bine, la cat sunt ei de paranoia, nici nu o lasa, mergea copilul de la 11 luni, iar ei si la 1 an jumate o mai tineau de guler "sa nu cada". Oricum rolele sunt pe 4 roti, deci nu e chiar atat de mare realizarea.

Cornelia/Elisor - vai, ce m-ati speriat cu capusele, am controlat-o si eu pe Ana in cap ca am fost sambata la tara. Mi-am amintit de boala aia groaznica, borelioza sau boala lui Lyme ca nu mai stiu, de care era si Teddy banuita si mi s-a facut parul maciuca instantaneu. Sper sa fie bine copilasii, tineti-i sub observatie!
Gata, PLEC!

Ana - dupa 1 an

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aurasa spune:

La Multi Ani, Issabela, Ana Ileana, Diana Maria, Sara si Ioachim! Sa cresteti mari si sanatosi si sa aveti numai bucurii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onixone spune:

La Multi Ani, Diana Maria, Ana Ileana, Issabela, Sara si Ioachim! Sa cresteti mari, sanatosi si sa aveti numai bucurii in viata voastra .Si la cat mai multe jucarii!!!!

Oana lu'Alex
www.flickr.com/photos/copiluti_mai_iunie/sets/72157600515762396/" target="_blank">poze pe FLICKR

www.oana-jipa.magix.net/" target="_blank">Poze Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onixone spune:

o sa imi zica Elisor ceva de dulce ca i-am luat pattern-ul la scris.Nu am vrut.
danelutza:frumusica foc si cu palariuta arata ca o mica doamna!!!!

Si Alex se da cu mana pe la nas foarte des.Am crezut ca un tic sau ca are muci uscati pe care nu pot sa ii scot...dar acum ma puneti pe ganduri.I-am facut o coprocultura(daca se numeste asa) in noiembrie.De mancat, mananca...nu pot sa spun!!!Ce ma sfatuiti sa ii mai fac o proba ?

Oana lu'Alex
www.flickr.com/photos/copiluti_mai_iunie/sets/72157600515762396/" target="_blank">poze pe FLICKR

www.oana-jipa.magix.net/" target="_blank">Poze Alex

Mergi la inceput