Prima sarcina - primele instincte materne
Raspunsuri - Pagina 9
Leeloo21 spune:
buna dragelor!
noi ne simtim perfect..pozitia cu pernita sub fun intinsa in pat nu este foarte confortabila..va zic cu mana pe inima asta..dar daca ii face bine lu' bebe..orice! insa eu fetelor simt pe zi ce trece cum bebe creste si creste si iar creste..suntem foarte mandri de copilasul nostru din burtica..azi dimineata eram la minutele de masaj facut de tati..si i-am pus mana repede pe uteras sa simta cum i se misca pruncul in burtica..parca lui ii facea masaj si se rasfata..n-am vazut fericire mai mare in ochii lu' tati..decand cand
..stiti voi
ieri am fost pana la facultate si prinsesem un inceput de raceala..m-am tratat repede cu ceai cald si lamaie..mi-am revenit miraculos!
gargaritza tu cum te mai simti? sa ne ti la curent te rugan!
-ici pe burtici,
Cristina
cu bebe mic 16+
nasterea in apa
ertina spune:
Leeloo, ai grija k am auzit si eu k iar bantuie un virus puternic de gripa
In sfarsit am gasit si eu un medic de familie si mi-a dat trimitere la doctor. Am ales spitalul Filantropia, avand in vedere k e aproape de mine si ca s-a modernizat de curand. Mi-au recomandat-o pe d-na dr Damian Dorina. Daca stie cineva ceva de ea, pls sunt nerabdatoare sa aflu mai multe informatii. Maine ma duc la dansa la control ( primul de fapt )
. Sper sa fie bine, mi-e cam teama.
Garga, mai da si tu un semn de viatza
poop burticile pufoase
6+
gargaritza85 spune:
ertina, Leeloo
imi pare rau fetelor ca nu v-am mai scris nimic in zilele ce au trecut dar sunt tot intr-o amenajare. am montat patutul, am dat comanda de saltea care a ajuns chiar ieri, am spalat hainutzele piticei...le-am calcat...si uite asa zboara timpul.![]()
sunt inca 2in1...cu ceva dureri de burtica asa ca la menstruatie, si ceva dureri in osul pubian...semn ca bazinul meu este intr-o pregatire continua zic eu, imi este somn nonstop si nu prea pot dormi ca ma dor toate oasele...dar si cand adorm nu ma mai scoala nimeni...eventual pitica daca sughitza
astazi merg sa ridic rezultatul la analiza pt streptococ B...sper sa fie unul favorabil![]()
Leeloo ai grija cu raceala, cum simti ca te ia catusi de putin trateaz-o cu ceaiuri, vitamina C din fructe...si in cazuri putin mai avansate de raceala poti lua paracetamol sau panadol, cam 2 pe zi, oricum intrebi doctorul inainte ca e mai bine.ma bucur ca te simti bine, sa o tii tot asa pana la termen 
ertina eu nu stiu nimic despre doctorita respectiva dar poti cauta cu google ceva despre ea...poate gasesti. ma bucur ca ai reusit sa iti faci doctor de familie si astept cu nerabdare sa-mizici cum a fost la control, ce a zis doctorita si ce face bebe mic din burtica.
37+ Piccola e Fragile
Ariana Stefania
bebe si pe tati lu' bebe
bebelina mea
ertina spune:
Chiar ieri revedeam documentarul ala de pe National Geogafic " In pantec " si ma gandeam la tine, garaga. Cum mai poti tu sa dormi in aceste ultime saptamani cand totul este inghesuit in burtica ta. 
Despre mine ce sa-ti zic ?
N-am rezolvat nik. De la 8dim m-am dus acolo si era o nebunie de nedescris. Am inteles k doctora era de garda si k o sa apara. Pana la 12 am stat acolo si nik. Vai ce nebunie ! Nu stiu ce sa fac? Cred k las deoparte Filantropia si ma duc in alta parte k nu te baga nimeni in seama. Ori mai incerc maine....Mi-e groaza de ce-o sa indur pe toata perioada cu spitalele astea....offf... Si cik statul incurajeaza natalitatea...
Trista 
Leeloo21 spune:
bine ai revenit gargaritza+bebe(2in1
..ai fost foarte draguta..eu zic ca sunt la patrat
asa ma amuz eu pe seama mea
)
mai este putin si o sa-ti vezi galusca..cred k merita orice senzatie..placuta sau neplacuta..atata doar sa se incadreze in limitele normale si sanatoase..dar nu cred ca este nicio problema..suntem toate tinerele!
ertina nici eu nu stiu nimic despre doctorita de care ai mentionat..este greu sa mergi la cineva care nu are consultatii si la o clinica particulara sau oricum in alta parte decat la spital..eu am mers dinainte sa raman graviduta la dr. oncescu ana pe care o gasesti la spitalul floreasca la parter..te uiti dupa indicatoare..luni,marti,miercuri si vineri dupa 14 30..deobicei nu astepti prea mult..dar ca sa fii sigura ca este prima poti merge sa o astepti pe scaunel pe la ora 14..iar joi este de la 9 pana la 14 tot acolo..joi de la 14 30 este la clinica med-as..ca si sambata de la 9 pana seara..dar cel mai bine te duci la ea la floreasca si de acolo vedeti ce se mai intampla..sper sa te ajute informatia..este o doctorita foarte buna, cu mana foarte usoara..noi chiar ne-am imprietenit! o recomand tuturor!
sarcini usoare in continuare! eu sunt bine..raceala nu m-a atins.cred ca a fost doar o senzatie..creste bebe pe zi ce trece..si suntem extrem de fericiti!
pupici pe burtici
Cristina
cu bebe mic 16+
nasterea in apa
gargaritza85 spune:
ertina imi pare tare rau ca nu ai reusit sa rezolvi nimic cu dr. poate ar fi mai bine sa mergi in alta parte, mai ales ca la 8 saptamani trebuie sa faci un eco care este foarte important. poti merge si la policlinca Dorobanti despre care ti-am zis, maine dr este de dimineata de la 9 pana la ora 14. iar daca nu este ea, este dr. Octavia Ciurel care la fel este o doctorita extraordinara. acum tu stii mai bine ce si incotro vrei sa te indrepti.ideea e sa nu mai astepti pt ca trebuie sa te supravegheze cineva.
si nu fi supi ca nu ai rezolvat azi....si maine e o zi, nu-i timpul pierdut.
Leeloo sa stii ca fiecare senzatie se merita cand te gandesti la copilul tau.mie una mi se umple sufletul de fericire numai cand imi imaginez cat de mititica este ea acolo si cum o sa stau cu ea in brate...si imaginatia zboara ...si zboara...si ma trezesc cu un zambet larg pe fata...si numai eu stiu de ce il am ![]()
aaa rezultatele la analize au iesit bine, iar cu asta, pt ca e ultima analiza care se face in sarcina, m-am linistit. am toate analizele bune, cumparaturile sunt toate facute (sper ca neuronul meu gravid nu a uitat de nimic), deci poate sa vina pitica oricand vrea ea ca are de toate
![]()
37+ Piccola e Fragile
Ariana Stefania
bebe si pe tati lu' bebe
bebelina mea
ertina spune:
Fetelor, ma bucur k sunteti bine si fericite
.
Am reusit sa merg pe la ora 19 si in sfarsit am dat de asa-zisa d-na dr Damian. Nu am fost multumita. Dupa ce k am stat atatea ore de dim pana la 12 , am mai revenit pe la 15 si in sfarsit cand am dat de ea la 19...m-a certat k dc vin la ora asta, k nu mai are ecografie, laboratorul e inchis. I-am zis k nu-i nicio problema si o sa vin in alta zi. A zis sa ma urc pe masa si m-a controlat " in nervi " k sa zic asa. Apoi m-a chemat la masa sa-mi zik ce analize sa fac. Nu m-a intrebat nik, am inceput eu sa-i zic ca am pisica, ca fumez dar le-am rarit. In fine, a fost clar pt mine k nu am ce cauta la acea doctora. S-a lins pe bot de plic ![]()
Asa k am acceptat sfaturile sorei mele si ale prietenelor mele sa merg la Giulesti si sa-l caut pe cel mai extraordinar dr Ciprian Cristescu. L-am sunat si m-a programat sapt viitoare.
Acum sunt happy again !![]()
Dar de..eu am vrut la Filantropia.
poop burticile umflate 
6
gargaritza85 spune:
ertina eu nasc cu dr. Cristescu
daca nu nasc zilele astea, si eu trebuie sa merg la el miercuri, ora 17:00 pt un control pe masa.
ce vroiam sa iti zic este ca...dr. Cristescu e un om extraordinar, ai sa vezi cata siguranta si incredere iti poate oferi, vorbeste frumos si te face sa simti ca va cunoasteti de ani de zile. mie personal mi-a placut si imi place foarte mult de el pt ca este om inainte sa fie doctor, daca intelegi ce vreau sa spun.
oricum, o sa te convingi cand o sa mergi la prima consultatie cu el 
37+ Piccola e Fragile
Ariana Stefania
bebe si pe tati lu' bebe
bebelina mea
ertina spune:
Vai Garga ce surpriza !!!
N+am nicio indoiala de profesionalismul dansului, am incredere 100%. Dar fix+ul meu era Filantropia, dar am ajuns la concluzia k mai bine suferi 3 zile intr+un spital vechi si ponosit, decat sa suferi 9 luni ca nu ai un doctor de incredere, cu care poti comunica.
Te felicit pt ultimele analize si stai linistita ca totul o sa iasa nu bine, ci PERFECT
O sa fii o super mama !
RESPECT GARGA
6+
gargaritza85 spune:
ertina iti multumesc din tot sufletul pentru vorbele tale
sa stii ca ai mare dreptate...mai bine un doctor de incredere decat unul care sa te lase de izbeliste cand ti-e lumea mai draga. oricum o sa te tin la curent despre cum este spitalul, personalul si cum a fost totul acolo, dupa nastere.
DD sa aiba grija de noi si sa fim toate niste mamici bune pt piticii nostrii!
multi multi pt mami si bebe mic din burtica
37+ Piccola e Fragile
Ariana Stefania
bebe si pe tati lu' bebe
bebelina mea