Prima sarcina - primele instincte materne
Raspunsuri - Pagina 10
gargaritza85 spune:
Leeloo tu ce mai faci? cum te mai simti?
37+ Piccola e Fragile
Ariana Stefania
bebe si pe tati lu' bebe
bebelina mea
Ayla21 spune:
Gargaritza, nastere usoara si o bebelina sanatoasa si papacioasa
Eu sunt, ma consider, ma simt deja mamica. dar e prima sarcina. Instinc matern? Nu sunt ferm convinsa ca se naste odata cu nasterea copilului. La fel cum si mamele adoptive isi pot iubi puii chiar daca nu au crescut in burtica lor. Abia am simtit si eu fluturasii, e abia inceputul comunicarii intre mine si puiutele mele. Ce pot spune cum va fi? Inca nu. Dar pot spune ca nu ma tem ca pe copilasul sotului meu nu-l voi mai iubi la fel, pt ca de acum voi avea cu ce compara. pot accepta ca e un instinct matern, care sa fie diferit de iubire materna, dar cred ca se invata, cand iti cunosti copilul.
Pt tine in curand odiseea se sfarseste si incepe, ceva si mai frumos. Pt mine abia a inceput. Simt ca e ceva deosebit de frumos, ce mi se intampla. Simt ca iubesc viata, pe sotul meu, cu 3 inimioare. E ceva deosebit. Abia astept sa creasca burtica, sa o mangai si bebitele din burtica sa-mi raspunda. cand prietena mea era gravida si-i mangaiam burtica simteam ca un fel de legatura, de comunicare intre noi. La asta visez si eu acum. Emisiuni si poze de eco, am vazut, e ceva impresionant, dar cred ca e mai impresionant cand toate astea se intampla in interiorul tau.
Monica mami de printisor si printese
"Daca iubesti pe cineva,ii ierti orice greseala;daca esti cu adevarat indragostit crezi ca a gresit din iubire..."
gargaritza85 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Ayla21 Gargaritza, nastere usoara si o bebelina sanatoasa si papacioasa ![]() Eu sunt, ma consider, ma simt deja mamica. dar e prima sarcina. Instinc matern? Nu sunt ferm convinsa ca se naste odata cu nasterea copilului. La fel cum si mamele adoptive isi pot iubi puii chiar daca nu au crescut in burtica lor. Abia am simtit si eu fluturasii, e abia inceputul comunicarii intre mine si puiutele mele. Ce pot spune cum va fi? Inca nu. Dar pot spune ca nu ma tem ca pe copilasul sotului meu nu-l voi mai iubi la fel, pt ca de acum voi avea cu ce compara. pot accepta ca e un instinct matern, care sa fie diferit de iubire materna, dar cred ca se invata, cand iti cunosti copilul. Pt tine in curand odiseea se sfarseste si incepe, ceva si mai frumos. Pt mine abia a inceput. Simt ca e ceva deosebit de frumos, ce mi se intampla. Simt ca iubesc viata, pe sotul meu, cu 3 inimioare. E ceva deosebit. Abia astept sa creasca burtica, sa o mangai si bebitele din burtica sa-mi raspunda. cand prietena mea era gravida si-i mangaiam burtica simteam ca un fel de legatura, de comunicare intre noi. La asta visez si eu acum. Emisiuni si poze de eco, am vazut, e ceva impresionant, dar cred ca e mai impresionant cand toate astea se intampla in interiorul tau. Monica mami de printisor si printese "Daca iubesti pe cineva,ii ierti orice greseala;daca esti cu adevarat indragostit crezi ca a gresit din iubire..." |
Ayla in primul rand vreau sa te felicit pentru sarcina, sa fie una fara probleme si sa-ti aduca numai fericire!
din cate am citit in mesajul tau o sa ai 2 fetite, deci sarcina gemelara...sau am inteles gresit?
Poze eco...filmulete...da, tehnologie e atat de avansata acum incat iti poti vedea copilasul inainte sa il nasti. tin minte cat de incantata am fostcand i-am vazut falcutele piticei mele...sau cand am vazut cum isi sugea degetzelul...nu mai puteam de bucurie..ma simteam atat de fericita ca o vad...si in acelasi timp parca nu-mi venea a crede ca minunea aia este in burtica mea.

odiseea mea mai are foarte putin pana se incheie...dar sentimentele astea care le-am trait atatea saptamani, nu cred ca am sa le uit vre-odata, sunt parte din viata mea, din mine...pentru ca fiecare zi a fost una speciala.

38+ Piccola e Fragile
Ariana Stefania
bebe si pe tati lu' bebebebelina mea
ertina spune:
Draga Garga, eu acum mi-am dat seama ca am gresit topicul
. O sa merg unde mi-e locul adik aici http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=127861 la albinutze de mai-iunie 2009. Eu o sa mai urmaresc subiectul asta k sa vad ce-ai facut. As vrea neaparat sa mai tinem legatura, avand in vedere k o sa nasc si eu cu acelasi dr 
Sa stai linistita k totul o sa iasa bine. Ai grija de tine 
P.S. O sa te tin la curent ce-am facut la primul control.
7 ![]()
gargaritza85 spune:
| citat din mesajul lui ertina Draga Garga, eu acum mi-am dat seama ca am gresit topicul ![]() Sa stai linistita k totul o sa iasa bine. Ai grija de tine ![]() P.S. O sa te tin la curent ce-am facut la primul control. ![]() 7 |
ertina
scumpa. nu ai gresit topicul, atata tot ca nu te-ai inscris la odiseea respectiva, alaturi de burticile cu aceeasi varsta de sarcina. sincer eu credeam ca esti deja acolo, chiar in prima postare catre tine te-am intrebat daca esti mamica de mai daca iti aduci aminte
sper sa nu ne uiti si sa ne tii la curent cu noutatile legate de sarcina ta, macar asa din cand in cand ca sa stim si noi ca esti bine tu si bebe al tau 
38+ Piccola e Fragile
Ariana Stefania
Leeloo21 spune:
buna fetelor! sunt bine..bebe e bine
tati e bine...suntem perfect sanatosi frumosi si armoniosi
..am fost plecati lamunte si deaceea nu am mai scris..va pupic si mai vorbim maine
noapte buna
Cristina
cu bebe mic 17+(am schimbat semnaturica
)
nasterea in apa
gargaritza85 spune:
| citat din mesajul lui Leeloo21 buna fetelor! sunt bine..bebe e bine tati e bine...suntem perfect sanatosi frumosi si armoniosi ..am fost plecati lamunte si deaceea nu am mai scris..va pupic si mai vorbim maine![]() noapte buna ![]() Cristina cu bebe mic 17+(am schimbat semnaturicanasterea in apa |
Leeloo felicitari pt noua semnatura. ma bucur sa aud ca sunteti bine si sper ca ti-a prins bine excursia la munte...mi-e dor sa ma aventurez si eu intr-o plimbare de-asta...dar cine stie cand o sa mai reusesc sa fac o escapada de genu
ai grija de tine!
38+ Piccola e Fragile
Ariana Stefania
ertina spune:
garga,
cum sa va uit ? Pai mai am de stat aici vreo 9 luni
. Tu probabil o sa schimbi topicul si-o sa mergi deja la mamici
. DAr o sa te gasesc eu, stai linistita. ![]()
Am cateva intrebari dar nu sunt urgente, nu te mai stresez acum. hmmm...dar mai bine acum k dupa cine stie cand te mai prind
. M-ar interesa unde ti-ai facut analizele si cam cat te-au costat. Si cum trebuie sa merg la analize ?... nemancata cu cate ore inainte ?..si cu prima urina in buzunar sau merge si a doua direct la fatza locului ?
![]()
Dar nu e urgent sa-mi raspunzi, oricum am lasat si-n partea cealalta intrebarea asta.
Cat despre inscrierea mea la albinutze mai-iunie, da ..abia in urma cu cateva zile m-am inscris. Eu am crezut k ai calculat tu atunci k ar cam fi in mai ![]()
Oricum, iti multumesc pt toate informatiile si .... nu mai sta aici..du-te sa fii mama ! 
Leeloo 21, ne bucuram ca esti fericita. Se pare ca vom ramane veterane pe aici, vad ca gargaritza ne paraseste 

7+
gargaritza85 spune:
citat din mesajul lui ertina garga,cum sa va uit ? Pai mai am de stat aici vreo 9 luni . Tu probabil o sa schimbi topicul si-o sa mergi deja la mamici . DAr o sa te gasesc eu, stai linistita. Am cateva intrebari dar nu sunt urgente, nu te mai stresez acum. hmmm...dar mai bine acum k dupa cine stie cand te mai prind . M-ar interesa unde ti-ai facut analizele si cam cat te-au costat. Si cum trebuie sa merg la analize ?... nemancata cu cate ore inainte ?..si cu prima urina in buzunar sau merge si a doua direct la fatza locului ? Dar nu e urgent sa-mi raspunzi, oricum am lasat si-n partea cealalta intrebarea asta. Cat despre inscrierea mea la albinutze mai-iunie, da ..abia in urma cu cateva zile m-am inscris. Eu am crezut k ai calculat tu atunci k ar cam fi in mai Oricum, iti multumesc pt toate informatiile si .... nu mai sta aici..du-te sa fii mama ! ![]() Leeloo 21, ne bucuram ca esti fericita. Se pare ca vom ramane veterane pe aici, vad ca gargaritza ne paraseste ![]() ![]() 7+ |
Ertina adevarat ca ma voi muta la mamici, dar aici voi continua sa postez
eu analizele le-am facut cu trimitere de la medicul de familie (poate sa fie si de la medicul ginecolog), la med-as si laboratoarele ids(amandoua sunt undeva in zona cu policlinica Dorobanti, daca mergi acolo anunta-ma si iti explic mai detaliat ce si cum). analizele de sange si urina, daca mergi cu trimitere de la medic nu se platesc, dar restul de analize (toxoplasmoza,listerie, citomegalovirus etc.) pe care in mod sigur o sa ti le de-a dr. Cristescu de facut, se platesc toate. pe mine m-au costat toate cam in jur de 250 Ron. acum depinde si unde te duci, dar cand ajungi la locul cu pricina, cere sa ti se faca un calcul pt a sti cat costa, e mai sigur asa.
la analizele de sange si urina mergi dimineata la prima ora, fara sa mananci nimic inainte si cu prima urina neaparat!
Sper ca nu mi-a scapat nimic...daca da o sa revin cu un raspuns, si daca mai ai alte intrebari nu ezita sa le pui...cat timp pot iti ofer raspunsuri cu tot dragul

Tu pana la urma cand ai termenul, in mai sau in iunie? sau inca nu stii sigur? eu vreau sa devin mami dar nu e dupa mine....pitica inca nu da semne ca ar vrea sa vina la mami al ei in brate..deci sunt in asteptare momentan
P.S. de parasit stai linistita ca nu va parasesc, promit

38+ Piccola e Fragile
Ariana Stefania
ertina spune:
ms mult garga pt info 
Bebelina ta o sa vina stai linistita. Nici n-ai facut 40 de saptamani. In jur de 9 luni jumate chiar 10 tine o sarcina, asa am citit prin carti
.
Pai iunie cred eu, stai k nici la primul control n-am ajuns
.
Cred ca o sa merg pe mana ta cu analizele. Eu ce-am mai citit pe net, te duc in jur de 500 ron. Am inteles k analizele de sange te costa in jur de 50 ron, daca nu mergi cu trimitere. Asa k o sa merg sa le fac pe toate contra cost ( dak dau 3-4 mil de ce sa nu dau ink 50 ). O sa vad ce-mi zice si doctorul. In legatura cu urina...sigur nu rezist pana la cabinet fara sa merg la toaleta dimineata. Am inteles ca poti sa-ti cumperi de la farmacie o eprubeta sa... o pui acolo ?
Tu cum ai facut ?
Cam atat...A, maine ma duc si eu la control..tot dupa 17 mi-a zis
, k cik e de garda si dupa 17 e mai liber.
poop o gargaritza
7+