Prima sarcina - primele instincte materne

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ertina spune:

garga si inca ceva. Ecografia ti-o face dr sau te trimite si pt eco in alta parte ? Tare curioasa sunt sa vad ce am si eu in burtica ! Crezi ca am vreo sansa maine ?

7 +

Mergi la inceput

Gata cu Garga, mi-a ascultat sfatul si s-a dus sa devina mama. O zi a trecut si ea nu a raspuns, deci e clar.

Garga suntem alaturi de tine. Stiu k e greu, dar cand vei citi acest mesaj, deja vei fi cunoscut-o pe Gargaritza junior. Ce frumos !. Abia astept sa-ti faci timp k sa ne povestesti sentimentele tale de real mama.

Am fost azi la primul control si mi-a facut ecografie. VAAAI !..Mi-au dat lacrimile cand am vazut bobul ala de mazare ...offf....e un drum atat de lung pana o sa-l/s-o vad in bratele mele !!!

Bine-nteles k mi-a dat o lista de analize, dar nu o am pe Garga sa ma indrume , dar o inteleg in momentele astea. Ma descurc eu. A,nu am 7sapt , ci 6sapt si 6 zile, deci cam tot 7.

Poop burticile ..care mai sunt pe aici

6+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gargaritza85 spune:

deci ma scuzati de intarziere...dar sincer nu am avut timp sa va scriu, sper ca nu va supi pe mine

ertina sunt aici scumpa, sarumana de incurajari pentru analiza la urina cumpara de la farmacie eprubeta. eu asa am procedat, sub nici o forma nu o sa stai acolo sa faci shushu.Eco de genu 3D sau 4D,il vei face in alta parte, la Sanador sau nu stiu unde o sa te trimita, cel putin la mine asa a fost, oricum asta il vei face abia pe la 24 de saptamani.
ai vazut ce bebe mititel ai acolo in burtica?dragu de el...creste mare incet incet si sa vezi cata satisfactie o sa iti aduca....cat o sa te bucure in fiecare clipa
si eu am fost la control aseara....sunt sigura ca eram amandoua pe acelasi hol si nici nu am stiut poate m-ai vazut tu pe mine...eram chiar langa usa acolo....cu pantaloni de trening rosii, si o bluza alb cu model negru din pacate pitica mea e incapatzanata si vrea sa mai stea acolo in burtica la caldura...colul meu este inca inchis si destul de lung...deci mai am de asteptat. daca pana pe 29 nu se intampla nimic...voi merge sa ma interneze...pana atunci cu Dumnezeu inainte!
deci...ia zi-mi cum e cu analizele alea?cum pot sa te ajut?

38+ Piccola e Fragile Ariana Stefania

bebe si pe tati lu' bebe

bebelina mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leeloo21 spune:

buna grasutelor colegute du burticute..glumesc cu voi..ertina cred k esti la fel k inainte,,si o sa mai fii asa mult timp..iar garga..cred k esti o scumpa cu burtica..la mine ink nu este foarte vizibila..insa ma mandrsc cu ea de cate ori pot..o imbrac bine deocamdata ca sa nu prinda vreo viroza..

bebe mic al meu este baietel suntem foarte fericiti..i-am vazut putica si este extrem de mica..dar..o sa vorbesc eu serios cu el sa o aduca la forma si marimea potrivita..tati e fericit foc..ii zicem Bila..Bilutza..pt ca dr ne-a spus k are caputul rotunjos..a primit deja o masinuta e super sa fii mamica
placenta amplasata posterior, col inchis, lichid suficient..totul este ferfect..bebe gras si sanatos!

garga..poate cand ai timp sa intrii sa citesti din povestile fetelor de pe nasterea in apa..sunt 2 fete care au nascut sapt trecuta sau ceva de genul..ultimele 3 pag din ultimul capitol..poate te mai incurajeaza! sa ne zici cand se apropie mom k sa scoate nebunaticele hehe!

pupici be burtici

Cristina cu bebe mic 17+

nasterea in apa

Mergi la inceput

Draga Garga hahahaha... da, te-am vazut si sigur m-ai vazut si tu pe mine. Eram ...cea fara burta, evident . In blugi si bluza neagra. Chiar va analizam pe toate si toate aveati burtici. Eu eram chiar pe bancutza din fatza ta, chiar intre 2 burtici mari . Vreau sa-ti zic ca-mi place tare mult cum arati, iar burtik e chiar burtik, pai sora mea cand era in 9 luni, era monstru. Se ingrasase fff mult. Tu arati f bine si cu burtik aia-n fatza mmmm... tare frumusik ! Bravo

Am fost azi la medicul de fam sa intreb de analize cum sa fac. Mi-a dat 2 cutiutze una pt urina si una pt urocultura . Am unele analize gratuite, iar cele pe care le platesc sunt in total 265 ron, deci eu zic k e f bine, fatza de ce-am citit pe net. Si plus de asta le face exact acolo la policlinik, au laborator, deci nu trebuie sa umblu ca nebuna. Mi-a dat si carnetel de gravidutza ..ce mandra sunt !

Vai, bebe meu e atat de mic!!! ....
In rest totul ok..adica ma simt f bine, n-am pofte si nu mi-e rau. A, dr mi-a dat sa iau acid folic 1mg/ zi si abia am gasit unele de 0,4 mg..deci trebuie sa iau 2/zi. Cik e greva cu distribuitorii si nu vin comenzile.

Ma bucur ca esti bine, dar totusi as fi vrut sa vii cu vestea minune, dar lasa...o sa vina la timpul ei

Deci nu mai am probleme..cu analizele ma descurc, o sa astept infrigurata rezultatul.
Leeloo, felicitari pentru bebica
burticile naravase

7+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Leeloo21

buna grasutelor colegute du burticute..glumesc cu voi..ertina cred k esti la fel k inainte,,si o sa mai fii asa mult timp..iar garga..cred k esti o scumpa cu burtica..la mine ink nu este foarte vizibila..insa ma mandrsc cu ea de cate ori pot..o imbrac bine deocamdata ca sa nu prinda vreo viroza..

bebe mic al meu este baietel suntem foarte fericiti..i-am vazut putica si este extrem de mica..dar..o sa vorbesc eu serios cu el sa o aduca la forma si marimea potrivita..tati e fericit foc..ii zicem Bila..Bilutza..pt ca dr ne-a spus k are caputul rotunjos..a primit deja o masinuta e super sa fii mamica
placenta amplasata posterior, col inchis, lichid suficient..totul este ferfect..bebe gras si sanatos!

garga..poate cand ai timp sa intrii sa citesti din povestile fetelor de pe nasterea in apa..sunt 2 fete care au nascut sapt trecuta sau ceva de genul..ultimele 3 pag din ultimul capitol..poate te mai incurajeaza! sa ne zici cand se apropie mom k sa scoate nebunaticele hehe!

pupici be burtici

Cristina cu bebe mic 17+

nasterea in apa

Leeloo felicitari pt baietzel! lasa-l pe cuculica in pace ca are el timp sa creasca imi dau seama ce fericire e pe tati al vostru ca o sa aiba un flacau nici nu avea cum sa fie altfel decat perfect, ai sa vezi ca si de acum inainte totul va fi bine la toate analizele. si noi am primit o multime de jucarii...nu stiu unde o sa le pun pe toate, dar le gasesc eu un loc pana la urma.
am citit pe la nasteri...am citit foarte multe nasteri sincer sa zic...unele mai grele altele mai usoare....dar sincer iti spun ca nu imi este frica...sunt chiar foarte linistita si senina, nu ma tem de durerile ce vor fi ci astept cu nerabdare sa-mi tin pitica in brate...stiu ca o sa fie greu, dar am incredere in mine ca o sa ma descurc, asa cum o sa o faci si tu, si ertina, si celelalte mamici atunci cand o sa vina momentul. sper sa apuc sa intru pe forum sa va anunt inainte sa plec spre spital oricum pana in clipa de fata nu se anunta nimic....am cateva contractii dar foarte rare si nu foarte dureroase...deci nu cred sa se intample ceva pana saptamana viitoare zic eu...acum cine stie poate se hotaraste pitica sa-mi faca o surpriza si sa iasa balanta

burtici si bebici

bebe si pe tati lu' bebe

bebelina mea

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ertina

Draga Garga hahahaha... da, te-am vazut si sigur m-ai vazut si tu pe mine. Eram ...cea fara burta, evident . In blugi si bluza neagra. Chiar va analizam pe toate si toate aveati burtici. Eu eram chiar pe bancutza din fatza ta, chiar intre 2 burtici mari . Vreau sa-ti zic ca-mi place tare mult cum arati, iar burtik e chiar burtik, pai sora mea cand era in 9 luni, era monstru. Se ingrasase fff mult. Tu arati f bine si cu burtik aia-n fatza mmmm... tare frumusik ! Bravo

Am fost azi la medicul de fam sa intreb de analize cum sa fac. Mi-a dat 2 cutiutze una pt urina si una pt urocultura . Am unele analize gratuite, iar cele pe care le platesc sunt in total 265 ron, deci eu zic k e f bine, fatza de ce-am citit pe net. Si plus de asta le face exact acolo la policlinik, au laborator, deci nu trebuie sa umblu ca nebuna. Mi-a dat si carnetel de gravidutza ..ce mandra sunt !

Vai, bebe meu e atat de mic!!! ....
In rest totul ok..adica ma simt f bine, n-am pofte si nu mi-e rau. A, dr mi-a dat sa iau acid folic 1mg/ zi si abia am gasit unele de 0,4 mg..deci trebuie sa iau 2/zi. Cik e greva cu distribuitorii si nu vin comenzile.

Ma bucur ca esti bine, dar totusi as fi vrut sa vii cu vestea minune, dar lasa...o sa vina la timpul ei

Deci nu mai am probleme..cu analizele ma descurc, o sa astept infrigurata rezultatul.
Leeloo, felicitari pentru bebica
burticile naravase

7+

multumesc mult ertina chiar ma uitam la un momentdat la tine si ma gandeam "oare nu o fi ertina?" si dupa am mai vazut o fata tot asa fara burtica inca, si ma intrebam.."care din ele o fi ertina? sau nu e niciuna?" esti tare dragutza...o sa fii o mami frumoasa legat de kg...eu am luat 12...nu se vad ele cine stie ce dar sunt acolo si vor trebui date jos
ce analize platesti? nu am luat acid folic, dar in schimb am luat toata sarcina elevit care contine si acid folic, si calciu, fier, magneziu...si cam tot ceea ce este necesar pt bebe, probabil iti va spune si tie sa iei la un momentdat ceva vitamine ca supliment.
stai linistita ca analizele vor iesi bine...mie mi-ai parut o mami sanatoasa tun si plina de viata si sunt sigura ca bebe este bine!
as fi vrut si eu sa vin cu vestea...dar pitica e incapatzanata...cred ca il seamana pe tacsu

bebe si pe tati lu' bebe

bebelina mea

Mergi la inceput

iti multumesc mult garga...sper sa fie bine, insa nu stiu cat de sanatoasa sunt pana nu-mi voi face analizele ( avand in vedere ca fumam si ca un cosar). Ma astept la muuuulte kg in sarcina, avand in vedere ca ma las de fumat, dar de...totul pt binele lui bebe.
Tu imediat o sa dai kg jos k esti tinerik

Analizele pe care treb sa le platesc sunt :
cmv ( igG si igm )=70 ron, rubeola ( ijG si Igm )=70 ron, toxoplasmoza ( ijG si Igm )=70 ron si listeria =55 ron. Total 265 ron.
S-ar putea sa-mi fak gratuit HBS si HVC, insa nu stia sigur. Ar mai fi si asta 65 ron.

Resul sunt gratuite.Cred ca-mi va da si mie vitamine dar asteapta rezultatele analizelor sa vada ce-mi lipseste
poop si ai grija de tine

revin cand am vreo nelamurire, oricum ms mult pt tot

7+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ertina

iti multumesc mult garga...sper sa fie bine, insa nu stiu cat de sanatoasa sunt pana nu-mi voi face analizele ( avand in vedere ca fumam si ca un cosar). Ma astept la muuuulte kg in sarcina, avand in vedere ca ma las de fumat, dar de...totul pt binele lui bebe.
Tu imediat o sa dai kg jos k esti tinerik

Analizele pe care treb sa le platesc sunt :
cmv ( igG si igm )=70 ron, rubeola ( ijG si Igm )=70 ron, toxoplasmoza ( ijG si Igm )=70 ron si listeria =55 ron. Total 265 ron.
S-ar putea sa-mi fak gratuit HBS si HVC, insa nu stia sigur. Ar mai fi si asta 65 ron.

Resul sunt gratuite.Cred ca-mi va da si mie vitamine dar asteapta rezultatele analizelor sa vada ce-mi lipseste
poop si ai grija de tine

revin cand am vreo nelamurire, oricum ms mult pt tot

7+

Stai linistita ca si eu am fost fumatoare inainte de sarcina si uite ca nu am luat kg in plus din pricina lasatului de tutun, cred totusi ca e un mit si chestia asta. si sanatoasa ...dupa cum m-ai vazut, sunt...bebe la fel e bine....nu iti mai fa atatea probleme, gandeste-te ca sunt mamici care fumeaza toata sarcina...ele ce sa mai zica?
legat de analize, am vazut ca nu ti-a dat sa faci chlamydia si mycoplasma pe care eu le-am facut si stiu ca sunt destul de importante. mycoplasma creste riscul de avort sau opreste sarcina in evolutie iar chlamydia din cate imi aduc aminte determina celule cancerigene la bebe...nu mai stiu exact sincera sa fiu, dar cand mai mergi la medic pune totusi o intrebare ca sa vezi ce zice.s-ar putea totusi sa fie prea devreme pt ele...chiar nu imi aduc aminte la cate saptamani de sarcina le-am facut eu

bebe si pe tati lu' bebe

bebelina mea

Mergi la inceput

pai o sa le fac si pe-astea, chiar dak nu mi-a zis. Sper sa nu coste mult
Nu stiu cum poate sa se concentreze in cabinetul lui acolo cu ink 3 asistente si cu du-te vino pe usa. Nu mi-am pierdut increderea in el, doamne fereste..insa vreau sa fie totul ok pt bebe meu. El m-a intrebat dak am mai mai ramas si cate avorturi am. Am zis 0 la amandoua. Poate din cauza asta sa nu-mi fi dat ? Cine stie? Oricum o sa intreb la analize miercuri.

p.s. Ink n-am renuntat total la tzigari, doar le-am rarit. Mi-ar fi placut sa am stari de greatza poate asa as fi putut renuntza mai repede.

Ms mult garga pt sfat.

7 +

Mergi la inceput