Prima sarcina - primele instincte materne

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ertina spune:

Draga burticilor ( in special tie Gargapt k esti cea mai aproape de momentul intalnirii cu comoara ta), va recomand cu incredere cartea scisa de dr. Spock " Ingrijirea sugarului si copilului ". Este ghidul cel mai util pentru parintii nestiutori, aflati la primul copil. Aici gasiti 90% raspunsurile la intrebarile care va framanta. Eu mi-am cumparat-o in urma cu vreo 4 ani (19 ron pe vremea aceea). O gasiti in librarii. Este f utila, va garantez.

" Ai incredere in fortele tale. Stii mai mult decat ai impresia " - Dr. Spock

7+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gargaritza85 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ertina

pai o sa le fac si pe-astea, chiar dak nu mi-a zis. Sper sa nu coste mult
Nu stiu cum poate sa se concentreze in cabinetul lui acolo cu ink 3 asistente si cu du-te vino pe usa. Nu mi-am pierdut increderea in el, doamne fereste..insa vreau sa fie totul ok pt bebe meu. El m-a intrebat dak am mai mai ramas si cate avorturi am. Am zis 0 la amandoua. Poate din cauza asta sa nu-mi fi dat ? Cine stie? Oricum o sa intreb la analize miercuri.

p.s. Ink n-am renuntat total la tzigari, doar le-am rarit. Mi-ar fi placut sa am stari de greatza poate asa as fi putut renuntza mai repede.

Ms mult garga pt sfat.

7 +

sunt sigura ca nu din cazua de lipsa avorturi/sarcini nu ti le-a dat. e posibil sa ti le de-a ceva mai tarziu...cand mai aduni cateva saptamani...nu mai stiu cand le-am facut eu exact...dar situ sigur ca dupa 8 saptamani...daca nu ma insel pe la 15saptamani de sarcina. nu iti pierde increderea in el pt ca nu ai de ce...el stie mai bine ce sa faci si cand este momentul pentru anumite analize, stai linistita ca o sa fie bine, o sa vezi
cu tigarile e bine macar ca le-ai rarit...stii cum e toata treaba asta...daca vrei sa le lasi asta faci daca nu...nu. este un risc pe care fiecare si-l asuma atunci cand decide sa fumeze in sarcina, acum nu inseamna ca trebuie sa judecam pe nimeni, pur si simplu fiecare face cum crede ca e mai bine sau cum poate. eu nu le-am lasat de greturi sau ceva de genu ci pur si simplu am decis ca asa este mai bine, plus ca soatza mea nu fumeaza.

p.s. desi mi-as dori ca pitica mea sa fie balanta se pare ca ea vrea sa fie scorpion...nu am nici un semn de nastere, nu nimic...cred ca ii place ei acolo in burtica la caldura

38+ Piccola e Fragile Ariana Stefania

bebe si pe tati lu' bebe

bebelina mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina.n spune:

Buna fetelor

Am intrat putin la voi pt ca am vazut ca garga se apropie cu pasi repezi de momentul intalnirii cu printesa din burtica. Garga iti doresc o nasere usoara si un bebe sanatos,frumos si papacios .

Te asteptam sa revii aici si sa ne impartasesti cum e viata de mamica, noi mai avem ceva luni pana a trai acest moment iar pana atunci ne bucuram cu drag de bb din burtica, eu abia il astept sa inceapa sa miste

Alina 14+
Vine barza!

Mergi la inceput

Nu vezi k ne tine in suspans ? Ba apare, ba dispare de ne da palpitatii. FATA MORGANA
Garga, las-o sa iasa scorpion. Mai bine sa fie bataioasa k uite ce viatza grea avem !

Ai grija de tine , nu uita ca-ti suntem alaturi

7+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ayla21 spune:

Citat:
citat din mesajul lui gargaritza85
p.s. desi mi-as dori ca pitica mea sa fie balanta se pare ca ea vrea sa fie scorpion...nu am nici un semn de nastere, nu nimic...cred ca ii place ei acolo in burtica la caldura

Las-o sa stea cat mai mult la caldurica, afara e frig, ce s-o inspire? Sa vi sa ne dai si noua vestea. Nastere usoara si un bebe sanatos tun!

Monica mami de printisor si printese

"Daca iubesti pe cineva,ii ierti orice greseala;daca esti cu adevarat indragostit crezi ca a gresit din iubire..."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leeloo21 spune:

pupici in primul rand pt bebitza ce rmeaza sa iasa..si multa dragoste mamicutei!

va citesc in continuare si sunt pe faza ca sa scot si eu sustinatoarele cu voi

Cristina cu bebe mic 18+

nasterea in apa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns serbanica spune:

Buna sunt o mama de un baiat de 2 luni dar am citit cu interes subiectul postat de Gargarita si pot sa spun ca aceleasi tariri le-am simtit si eu.La mine a fost mai greu din luna 8 ca eu cam tot la aceleasi luna am mai pierdut o sarcina.
Ertina sa nu iti faci griji cu fumatul,si eu am fumat in timpul sarcini mai putine dar nu le-am lasat si am facut un baiat de 4 300 si 53 de cm.Cit ai fumat inainte?
Sarcini usoare in continuare si nasteri usoare !

Mergi la inceput

va multumesc enorm de mult, din tot sufletul tuturor pentru gandurile bune, incurajari si urarile de bine

pana la urma pitica lu mami vrea sa iasa scorpioanca
Ayla cred ca ai dreptate...e frig afara...si cred ca vrea sa mai profite putin de caldura din burtica...dar mami a ei o asteapta cu nerabdare in orice clipa
ertina cum te simti?totul bine?
Leeloo o pt tine. ce face baietzelul lu mami?joaca fotbal?
alina.n felicitari pt sarcina, sa fie una frumoasa fara problemutze si sa ai un bebe frumos si sanatos! mai ai putin pana il vei simti pe bebe...si sa vezi atunci cate emotii iti vor umple sufletul graviduta si bebe din burtica
serbanica ce baietzel grasunel ai facut tu...mi-l imaginez cu niste falcutze de toata frumusetea la greutatea aia ma intreb cat o sa aiba pitica mea imi pare rau pentru pierderea suferita, dar DD e sus si ti-a dat putere de a merge mai departe, ba mai mult de atat, un nou bebe care sa iti umple viata de fericire.multa sanatate pt tine si copilas, sa aveti parte numai de bucurii

39+ Piccola e Fragile Ariana Stefania

bebe si pe tati lu' bebe

bebelina mea

Mergi la inceput

uitam sa va zic de noi...suntem bine...
seara ne jucam cu mami, dam din picioruse si ridicam funduletzul in sus...mami ne mangaie usor si tare ne mai place, ne alintam intr-una...si cand vine tati de la munca ma mai alinta si el...si uite asa am chef de joaca toata noaptea mami a mea e nerabdatoare sa ma vada, sa ma tina in brate, sa ma mangaie dar eu inca o tin in suspans...o sa ii fac o mare surpriza cand voi decide sa dau ochii cu ea

bebe si pe tati lu' bebe

bebelina mea

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui gargaritza85

uitam sa va zic de noi...suntem bine...
seara ne jucam cu mami, dam din picioruse si ridicam funduletzul in sus...mami ne mangaie usor si tare ne mai place, ne alintam intr-una...si cand vine tati de la munca ma mai alinta si el...si uite asa am chef de joaca toata noaptea mami a mea e nerabdatoare sa ma vada, sa ma tina in brate, sa ma mangaie dar eu inca o tin in suspans...o sa ii fac o mare surpriza cand voi decide sa dau ochii cu ea

bebe si pe tati lu' bebe

bebelina mea

Vai Garga cat de frumos !!!! Mi s-a zbarlit pielea pe mine Esti o dulce si ai o inima atat de calda !..sigur gargaritza junior va fi foarte mandra de mamicutza ei . Stai linistita si nu te framanta..ti-am zis... la 40 de saptamani apare. Pana atunci mai bucura-te de cateva zile in doi . Eu sunt bine, maine ma duc dimineata la analize. O sa te tin la curent

serbanica, m-ai mai linistit un pic, cu toate ca ma simt groaznic. Fumam inainte f mult, peste 1 pachet insa acum le-am redus la 5... in unele zile le cam depasesc spre rusinea mea. Dar sunt atat de agitata : facultate, analize, drumuri sa-mi rezolv cu actele ( ca in noiembrie facem si cununia, k deh... ). Sper sa ma linistesc dupa ce-o sa-mi iasa analizele.

poop burticile buclucase

8

Mergi la inceput