Prima sarcina - primele instincte materne
Raspunsuri - Pagina 13
alina.n spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui gargaritza85 uitam sa va zic de noi...suntem bine... seara ne jucam cu mami, dam din picioruse si ridicam funduletzul in sus...mami ne mangaie usor si tare ne mai place, ne alintam intr-una...si cand vine tati de la munca ma mai alinta si el...si uite asa am chef de joaca toata noaptea 39+ Piccola e Fragile Ariana Stefania bebe si pe tati lu' bebebebelina mea |
multumesc garga esti o draguta graviduta , eu am trei prietene care au nascut in ultima luna, toate trei au fetite este asa de frumos sa vad ce bucurie au un suflet .
cand le aud cum vorbesc ma gandesc cu drag la tine cum in curand te vei intalni cu printesa din burtica dar si la noi ca peste jumatate de an ne vom intalni si cu bb pe care il asteptam de mai bine de 3 ani
asteptam vesti despre intalnire,te poopam

Alina
14+Vine barza!
Simonica_G spune:
Buna burticutzelor,
Sunt o noua viitoare mamica de 27 ani la prima sarcina care vi se alatura mai tarzior. Am ajuns pe la jumatatea drumului (sapatamana 22) si desi cele mai mari pericole au trecut, inca am emotii in fiecare zi din diverse mici fleacuri. Inca nu am aflat ce voi avea (pe 27 oct urmeaza sa fac ecografia morfologica), dar cel mai mult ma intereseaza sa vad ca totul e bine, ca bebe e sanatos si ca nu-i lipseste nimic acolo in burtica
. Indiferent de sexul lui, este si va fi iubit/iubita la fel de mult, adica pana la infinit, si de mami si de tati. Suntem insa nerabdatori sa aflam ce avem ca sa ne putem apuca sa ii decoram camera si sa ii cumparam lucrusoare.
Ayla21 spune:
Simonica_G
bine ai venit!
Monica mami de printisor si printese
"Daca iubesti pe cineva,ii ierti orice greseala;daca esti cu adevarat indragostit crezi ca a gresit din iubire..."
gargaritza85 spune:
fetelor
suntem tot aici, tot 2in1
aseara i-am dat emotii lu mami cand am inceput sa ma imping in jos, dar eu doar ma jucam, inca nu vreau sa parasesc locusorul meu calduros.mami incearca sa ma atraga...mi-a calcat hainutzele, mi-a aranjat dulapiorul...mi-a cumparat jucarele,mi-a facut patutzul sa arate calduros si primitor, ba chiar mi-a facut si bagajelul cu primele hainutze care le voi purta
eu insa nu sunt hotarata ca vreau sa las ceea ce am aici in burtica pentru lumea galagioasa si agitata de afara....ma mai gandesc ce sa fac...cand ma decid promit sa va anunt!![]()
ertina
nu te mai agita atat ca il agiti si pe bebe, incearca sa iei lucrurile cu calm...intr-un fel sau altul se rezolva toate 
alina sunt convinsa ca cei 3ani au trecut incredibil de greu...dar asteptarea ta a avut un final fericit si asta conteaza cel mai mult. peste cateva luni o sa iti tii copilasul in brate... bucura-te de perioada asta cat poti de mult pentru ca nu se compara cu absoult nimic altceva...cel putin pt mine a fost si este in continuare cel mai minunat lucru care mi se putea intampla. te
si iti doresc multa sanatate tie si lui bebe mic.
Simonica_G bine ai venit printre noi, felicitari pt bebe, sa fiti sanatosi amandoi si sa duci sarcina pana la capat fara probleme! si eu eram curioasa ce se ascunde in burtica mea din acelasi motiv...vroiam sa ma apuc de cumparaturi si nu stiam daca sa fie de baietel sau de fetita...alte gravidute deja cumparase lucrusoare pt bebeii lor si eu ma simteam oarecum prost pt ca nu cumparasem pt bebe al meu nici macar o suzeta
cand am aflat ca e fetita am fost tare bucuroasa gandindu-ma ca o sa ii cumpar muulteeeeee rochite,o sa ii fac codite si o mergem la shopping impreuna cand mai creste![]()
39+ Piccola e Fragile
Ariana Stefania
bebe si pe tati lu' bebe
bebelina mea
ertina spune:
Draga Garga, am fost azi la analize si mi-au luat 3 eprubete de sange
. Cand am ajuns acasa fonfaiam pe nas, iar la ora asta sunt racita cobza, adica putina temperatura , imi curge nasul si ma doare-n gat. Beau ceai de tei cu lamaie dar vreau sa te intreb dak pot sa iau aspirina dak mi-e mai rau? Ca mi-e jena sa-l sun pe dl dr pt o aspirina
. Pot sa rezist la temperatura si raceala insa mi-e sa nu-i fac rau lui bebe.
Si ink ceva. La analize nu mi-a dat sa fac si secretia vaginala si Papanicolau. Mi se pare tare curios, pt ca astea intra in analizele obligatorii. La tine cum a fost? Ti-a facut dl dr examenul ginecologic sau te-a trimis sa le faci in alta parte ? Crezi ca trebuie sa-l sun si sa-l intreb? Poate a uitat...offff 
dulce o garga si o garga jr 
Ma bucur tare mult sa citesc ca sunteti bine. ( hapciu )
8
Leeloo21 spune:
buna seara fetelor! bun venit simonica!
si sarcina usoara in continuare!
garga..va tineti bine legate una de cealalta
hehe..foarte bine..o sa iasa printesa cand va venii timpul..sa nu te ingrijorezi..cred k o sa ai o nastere superba..mai ales k esti extrem de obtimista! si este bine..tine-o tot asa
noi suntem foarte bine..tati e plecat prin tara cu niste treburi..suntem dinguri pana sambata..dar sunt sigura ca o sa se intoarca cu multe flori ca de fiecare data..deja ii da o educatie barbatelului nostru mic din burtica de cum sa faca o femeie fericita..sau pe mama lui cel putin

catelusul meu are o problema la burtica si si-a mai perdut din energie.azi nu prea a mancat..asta este problemuta mea de acum..cate-odata ma intreb daca animalele stiu cand o femeie este insarcinata..oare Bozo(cockerul) stie? voi ce spuneti?
va pupic buricele
Cristina
cu bebe mic 18+ 
nasterea in apa
ganesha spune:
buna feletelor si eu sunt o proaspat graviduta la prima sarcina si sunt plina peste cap de emotii, pt ca am mai trecut printr-o intamplare nefericita, si anume am pierdut o sarcina la 9 sapt, asa ca acum sunt si mai emotionata .
Ertina din cate stiu eu nu ai voie sa iei aspirina in timpul sarcii, cat despre analiza secretiei vaginali si testul Papanicolau eu le-am facut inainte de a ramane insarcinata si dupa nu mi-a mai facut dr nici o astfel de analiza, e drept ca in schimb am dat si eu cateva fiole de sange pt anlizele necesare, cat despre examenul ginecologic normal ca ti-l face dr tau ginecolog, cine altcineva ar putea sa ti-l faca?
7+
maitreyi spune:
inca putin garga si bebelica va fi in bratele tale
mi-aduc aminte ca ultimele saptamani au fost foarte emotionante
cu hainute, cu bagajele...hehe ![]()
sanantate tuturor si sa ne tii la curent! 
-------
Ana-Maria
de iepuras coconas
-------
Cine-ti saruta genele-n somn ?
Si cine-i acolo cand ingerii dorm ?
Toate zanele bune sa te ocroteasca...
Toate florile campului sa te infloreasca... 
Minunea de la Doamne-Doamne 17.06.2008
www.onetruemedia.com/shared?p=508af3efc5477841c88707&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">THE WEDDING DAY
alina.n spune:
| citat din mesajul lui ganesha buna feletelor si eu sunt o proaspat graviduta la prima sarcina si sunt plina peste cap de emotii, pt ca am mai trecut printr-o intamplare nefericita, si anume am pierdut o sarcina la 9 sapt, asa ca acum sunt si mai emotionata . Ertina din cate stiu eu nu ai voie sa iei aspirina in timpul sarcii, cat despre analiza secretiei vaginali si testul Papanicolau eu le-am facut inainte de a ramane insarcinata si dupa nu mi-a mai facut dr nici o astfel de analiza, e drept ca in schimb am dat si eu cateva fiole de sange pt anlizele necesare, cat despre examenul ginecologic normal ca ti-l face dr tau ginecolog, cine altcineva ar putea sa ti-l faca? 7+ |
ganesha iti doresc o sarcina usoara si un bebe sanatos

si eu am trecut prin o astfel de experienta trista si la aceasta sarcina am fost in primul trimestru foarte tensionata dar am avut incredere ca Dumnezeu ne este alaturi

inncearca sa te menajezi cat mai mult pt a-l proteja pe bebe
sa
si sa te relaxezi
.pup

Alina
14+Vine barza!
gargaritza85 spune:
| citat din mesajul lui ertina Draga Garga, am fost azi la analize si mi-au luat 3 eprubete de sange . Cand am ajuns acasa fonfaiam pe nas, iar la ora asta sunt racita cobza, adica putina temperatura , imi curge nasul si ma doare-n gat. Beau ceai de tei cu lamaie dar vreau sa te intreb dak pot sa iau aspirina dak mi-e mai rau? Ca mi-e jena sa-l sun pe dl dr pt o aspirina Si ink ceva. La analize nu mi-a dat sa fac si secretia vaginala si Papanicolau. Mi se pare tare curios, pt ca astea intra in analizele obligatorii. La tine cum a fost? Ti-a facut dl dr examenul ginecologic sau te-a trimis sa le faci in alta parte ? Crezi ca trebuie sa-l sun si sa-l intreb? Poate a uitat...offff ![]() dulce o garga si o garga jr ![]() Ma bucur tare mult sa citesc ca sunteti bine. ( hapciu ) 8 |
ertina imi pare rau sa aud ca esti racita, sper sa te faci bine repede. nu lua aspirina ca nu e deloc buna pt sarcina. poti lua in schimb paracetamol simplu sau de la farmacie mai poti cere panadol care contine paracetamol si e ok in sarcina. am luat si eu la un momentdat cate 2/zi. Papanicolau eu nu am facut, nu mi-a zis nimeni ca ar trebui iar secretie vaginala am facut in jur de 15saptamani. eu zic ca poti vorbi cu doctorul data viitoare cand mergi la el, despre secretie si despre papanicolau ca nu e deloc prea tarziu stai linistita,si nu te sfii sa il intrebi ceea ce te framanta!
39+ Piccola e Fragile
Arianna Stefania
bebe si pe tati lu' bebebebelina mea