Prima sarcina - primele instincte materne

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gargaritza85 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Leeloo21

draga gargaritza..maine ma duc la dr mea care-mi urmareste sarcina..astazi am sunat-o pt ca ieri si chiar si alaltaieri am avut mici senzatii de disconfort la nivelul uterasului..nu le-am dat mare importanta..am crezut ca este din cauza gazelor..balonare..am fost si un pic si deaceea n-am telefonat mai repede..mi-a zis sa iau o nospa la ora cand am vorbit..si inca o bulinuta seara inainte de culcare..unele fete de pe forum spun ca s-ar putea sa ma niste contractii..care nu pot fi de bine..insa eu nu m-am ingrijorat prea tare..defapt..pe cine pacalesc..sunt ingrijorata, dar incerc sa fiu calma si sa gandesc pozitiv..orice ar fi..se va rezolva! tati e cu mine si ma tine la pat..macar pana maine cand merg la doctorita mea..sunt programata pt triplutest si ecografie saptamana viitoare pe 8..dar daca este nevoie mai repede..voi cauta o solutie..
sper sa fie totul in regula! durerile nu au fost mari..nici nu le-as numi dureri, dar..nu cred nici ca ar fi trebuit sa existe..in rest sunt foarte bine!

abia astept sa o aud pe dr. ca totul este bine

pupici pe burtici,

Cristina cu bebe mic 15+

nasterea in apa http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=120185&whichpage=1

Leeloo scumpa, stai linistita, ramai cu gandurile pozitive ca nu ai de ce te stresa. in primul rand ...in ce au constat senzatiile alea de disconfort?ce anume ai simtit?anumite dureri in perioada asta am avut si eu, si au fost normale pt ca uterul se mareste, bazinul se modifica...bebe creste si el si isi face loc...poti lua no-spa de 3 ori pe zi...dar nu lua mereu...doar daca te doare mai tare, eu cel putin asa am facut si uite-ma ca am ajuns la termen fara nici o problema!
pt constipatie iti recomand sa folosesti supozitoare cu glicerina...sunt foarte bune, si eviti si formarea hemoroizilor.
si sunt sigura ca totul este in regula!

36+ Piccola e Fragile Ariana Stefania

bebe si pe tati lu' bebe

bebelina mea

Mergi la inceput

maitreyi multumim pt gandurile bune, multa sanatate si pt voi, sunteti o familie minunata..nu am vazut poze cu Alexandra dar am vazut pozele de la nunta si sunteti 2 frumosi...sunt sigura ca bebelina e o superba de fetita.va doresc numai bine!

bebe si pe tati lu' bebe

bebelina mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leeloo21 spune:

multumesc gargaritza pt gandurile bune..sunt linistita..astazi nu am mai avut acele senzatii..au fost ca o durere de muschi..sau ca o mingiunca in burtica care se misca la fiecare pas cand mergeam..sau cand ma intorceam de pe o parte pe alta in pat simteam burtica..o senzatie pe care nu am mai avut-o..oricum..la miscari mai bruste se intampla sa simt..cand ma ridicam de pe scaun..sau din pat..sau coboram din masina..oricum sunt linistita..azi nu am simtit nimic de genul asta..poate au fost doar gaze care nu s-au transformat in "parturi" sau poate este exact ceea ce zici tu..de marirea uterasului si a lui bebe..oricum maine o sa ma linisteasca si doctorita..am sa va tin la curent!

si sanatate multa!

Cristina cu bebe mic 15+

nasterea in apa http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=120185&whichpage=1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maitreyi spune:

si eu am avut dureri si se datorau, marea lor majoritate, cresterii uterului. insa genul asta de dureri nu prea trec cu no-spa. nos-pa-ul e bun pt contractii, pt dureri de genul celor menstruale. durerile de genul asta nu prea treceau cu nimic...cu repaus doar.

-------

Cine-ti saruta genele-n somn ?
Si cine-i acolo cand ingerii dorm ?
Toate zanele bune sa te ocroteasca...
Toate florile campului sa te infloreasca...

Minunea de la Doamne-Doamne 17.06.2008

www.onetruemedia.com/shared?p=508af3efc5477841c88707&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">THE WEDDING DAY

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maitreyi spune:

multumesc la fel si voua garga

ce putin mai ai pana la marea intalnire

-------

www.onetruemedia.com/shared?p=508af3efc5477841c88707&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">THE WEDDING DAY

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Leeloo21

multumesc gargaritza pt gandurile bune..sunt linistita..astazi nu am mai avut acele senzatii..au fost ca o durere de muschi..sau ca o mingiunca in burtica care se misca la fiecare pas cand mergeam..sau cand ma intorceam de pe o parte pe alta in pat simteam burtica..o senzatie pe care nu am mai avut-o..oricum..la miscari mai bruste se intampla sa simt..cand ma ridicam de pe scaun..sau din pat..sau coboram din masina..oricum sunt linistita..azi nu am simtit nimic de genul asta..poate au fost doar gaze care nu s-au transformat in "parturi" sau poate este exact ceea ce zici tu..de marirea uterasului si a lui bebe..oricum maine o sa ma linisteasca si doctorita..am sa va tin la curent!

si sanatate multa!

Cristina cu bebe mic 15+

Leeloo21 duerile despre care vb tu pot fi si din cauza constipatiei, iar no-spa nu prea alina cu nimic durerile cauzate de asa ceva si nici pe cele cauzate de marirea uterului si transformarile ce au loc acolo. am avut si eu astfel de dureri, nu sunt de speriat.mie imi facea foarte bine o baie calduta, nu fierbinte, si dupa aceea odihna in pat cateva minute macar.
Te astept cu vesti noi de la doctor

bebe si pe tati lu' bebe

bebelina mea

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui maitreyi

multumesc la fel si voua garga

ce putin mai ai pana la marea intalnire

-------

maitreyi da...mai am atat de putin si inca nu realizez...defapt nu ca nu realizez...sunt foarte constienta ca in orice clipa ma pot trezi cu pitica mea iubita in brate...si cand ma gandesc mai mult la asta devin nerabdatoare...dar sunt asa parca in visare...mi se pare ca timpul a zburat mult prea repede si din burtica mea unde la inceput era doar o biluta mica si rotunda, o sa iasa un sufletzel care imi va spune "mama" peste cateva luni abia astept sa o tin in brate, sa ma uit in ochisorii ei micuti,sa ii spun cat de mult am asteptat-o si cat de mult o iubesc.
Ce face micuta Alexandra?creste, creste?

bebe si pe tati lu' bebe

bebelina mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leeloo21 spune:

buna fetelor! acum juma de ora m-am intors de la dr...am papat si eu intre timp
bebe este bine..eu sunt bine..nu au fost contractii..problema au fost probabil miscarile mele cam bruste..uteraul meu cu bebe este un pic cam jos si cam in afara..adica este un pic bombat..oricum sapt viitoare merg la eco si o sa flu mai multe..mi-a zis sa iau totusi 2 no-spa pe zi..dimineata si seara..mi-a mai zis sa imi pun o pernisa sub fundulet cand stau intinsa in pat ca poate bebe se va mai ridica un pic..oricum a zis ca nu sunt mitive de ingrijorare..doar ca sa am grija cum ma ridic din pat, cum cobor din masina..sa ma comport un pic mai ca o graviduta...pot sa spun ca sunt destul de activa..eu am facut si balet si gimnastica,aerobic pana sa raman cu bebita..sapt trecuta am mai facut cateva miscari de incalzire..nimic grav sau dureros..de placere doar..mi-a zis ca s-ar putea sa ma fi durut si din cauza asta pt ca nu i-au prins bine lu' bebica..din cauza pozitiei lui la mine in organism..
a zis ca a mai intalnit cazuri de burtici astfel formate..la fete cu o conformatie asemanatoare cu a mea si ca totul a fost foarte ine..oricum..ecografia ne va da mai multe raspunsuri..

eu sunt obtimista..al meu iubit e plecat pana duminica din bucuresti..si o sa ma linistesc doar..

aa..important ce mi-a mai zis este ca sa nu mai tin asa mult manuta pe el..sau daca o tin sa o fac foarte foarte finuta..fara sa-l deranjez..si sa nu-l maingai pt ca trebuie el sa-si faca locul lui ..oricum..pana acum tineam manuta pe el..palmuta..eu sau iubitelul...dar incet asa cum a zis doctorita..oricum...ii trebuie un pic de spatiu si lui

o sa fim bine! sunt sigura!..fundu sus pe perna si bebe e ok

va pupic si multumesc pt sustinere!

Cristina cu bebe mic 15+

nasterea in apa

Mergi la inceput

Leeloo ma bucur sa aud vesti bune de la tine, oricum nu ma asteptam la altceva personal imi suna cam absurda treaba cu mangaiatul burticii...nu vad ce legatura are faptul ca imi mangai burtica cu locul care si-l face bebe acolo...eh si doctorii astia au niste ideii de te doare capu si stai sa vezi cate o sa mai auzi ...dar nu lua chiar pe toate in seama ca mai sunt si aberatii
poate ar fi bine sa eviti miscarile care le faceai pana acum (legate de balet si gimnastica), eventual sa faci doar miscari ce nu presupun mult efort.si inca ceva...sa ramai cu ganduri pozitive si optimista cum esti acum, toata sarcina indiferent de orice, pt ca fiecare stare a ta il influenteaza direct pe bebe.

pitica mea nu are stare deloc...se tot impinge in coastele mele si parca le simt cum trosnesc...o vrea sa iasa afara? tati al nostru zic ca s-o fi saturat si ea sa stea acolo ghemuita in spatiul ala mic

bebe si pe tati lu' bebe

bebelina mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ertina spune:

Draga gargaritza,

Se vede ca toata lumea te iubeste pe forumul asta si esti cea mai " cu experienta " k sa zic asa. Imi pare rau k n-am raspuns mai devreme, insa am pierdut unde am postat. hahahha...se vede k sunt noua. Oricum, am fost aproape de voi. De cand am descoperit site-ul acesta numai aici stau. Ma pierd in el. Sunt atatea informatii !.. Nu mai caut nicaieri, aici stau mereu sa-mi caut raspunsurile.
Cu privire la ajutorul tau ti-as fi f recunoscatoare. Ghinionul meu este ca momentan nu mai lucrez din ianuarie si k sa beneficiez de reduceri va trebui sa-mi platesc singura cas-ul parca la casa de sanatate. Am inteles k intai trebuie sa merg la primarie sa intreb ce-mi trebuie pt a primi indemnizatia lunara de 8 mil/luna dupa ce voi naste. O gramada acte si sunt in 5 sapt. Trebuie urgent sa-mi rezolv actele k sa merg la control. Mi-e teama k nu e totul in regula. N-am pofte, n-am greturi, sanii nu ma dor ( doar s-au umflat, la fel k tot corpul). Stie cineva la sarcina extrauterina cum se manifesta? Avand in vedere k n-am ramas niciodata pana acum insarcinata.... nici n-am incercat, drept sa spun....am zis k dak o sa raman o sa fie o minune. Am tinut metoda calendarului toata viatza, insa in ultima jumatate de an mi s-a dereglat ciclul ( imi venea la 3 sapt , nu la 28 zile), drept urmare..vacanta..soare..mare..fara griji...si uite k n-a mai mers calendarul. Sunt atat de fericita !. Insa totodata panicata pana nu fac primul control. offf...
Pupici la toate burticile

Mergi la inceput