Prima sarcina - primele instincte materne
Raspunsuri - Pagina 19
alina.n spune:
ertina draguta burtica
ma bucur ca esti mai bine si ca au iesit analizele mai bune
Iti urez de pe acum casa de piatra si bebelusi sanatosi !
Sa va iubiti mult
Alina
16+ cu
Maria
Vine barza!
ertina spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui alina.n ertina draguta burtica ma bucur ca esti mai bine si ca au iesit analizele mai bune![]() Iti urez de pe acum casa de piatra si bebelusi sanatosi ! ![]() Sa va iubiti mult ![]() Alina 16+ cu MariaVine barza! ![]() |
ms mult alina
. De iubit, ne cam iubim noi de 10 ani urez tuturor burticilor un week-end linistit

11
Leeloo21 spune:
felicitari gargarita! ai o familie minunata! sa fiti sanatosi si recuperare rapida pt tine!
ne-am intors astazi din Bv..unde am fost la clinica eva pt nasterea in apa...fetelor este minunat! vad ca pe siteul lor nu se mai poate intra..dar..merita si doar un drum sa faceti pana acolo sa vedeti cum e si ce conditii sunt! nu vreau s afac reclama..insa..meritam fetelor ce este mai bun..daca vreti mai multe detalii va pot da..
bebitu si cu mine suntem foarte bine! tati este extrem de fericit si astazi mi-a pus o intrebare exceprionala! m-a intrebat cum e sa miste cineva asa mic si frumos la tine in burtica? ce siti? cum sinti? vrea si el sa stie si sa simta...a fost exceptional sa-i explic cum da din manute si picioruse fruturasul nostru
va pup!
Cristina
cu bebe mic 19+ 
nasterea in apa
maitreyi spune:
felicitari garga! sa creasca mare, sanatoasa si voioasa garga cea mica ! 

-------
Ana-Maria
de iepuras coconas
-------
Cine-ti saruta genele-n somn ?
Si cine-i acolo cand ingerii dorm ?
Toate zanele bune sa te ocroteasca...
Toate florile campului sa te infloreasca... 
Minunea de la Doamne-Doamne 17.06.2008
www.onetruemedia.com/shared?p=508af3efc5477841c88707&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">THE WEDDING DAY
ganesha spune:
Garga felicitari,
E asa de emotionant chiar si numai sa citesc despre minunea ta, abia astept sa treaca cele 7 luni pe care le mai am si sa am si eu minunea mea acasa, cred ca si eu a-si simti la fel ca tine. Cand o sa ma uit la bebelusul meu, cred ca voi plange de fericire chiar si numai sa-l privesc.
Sper sa-ti fie cat mai usor posibil in aceasta perioada, am auzit ca este f obositor, si poate cand vei avea un mic ragaz o sa ne mai povestesti despre minunea ta
9+
ertina spune:
gargaaaaa, te-a acaparat total garga jr. Ne este si noua dor de tine
. E pustiu fara tine ![]()
Eu voi merge saptamana viitoate la eco de primul trimestru. Sa vedem ce-am in burtica, ca la 6 saptamani si 6 zile cand am fost prima data nu se prea vedea mare lucru. Abia astept !...o sa va tin la curent.
gargaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
burticile pofticioase
11 +
Leeloo21 spune:
ce faceti fetelor? vad ca nu mai scrie nimeni aici..nu-i nimic..sper sa va mobilizez eu un pic!!
garga ce faceti? cum e bebelina cea mica? cred ca sunteti innebuniti dupa ea! multa sanatate si laptic in sani..sa fie mancacioasa si frumoasa!
ertina tu ce faci? cum a fost la eco?..asteptam detalii!
pup fetele cu burtici frumoase!
eu sunt bine.."bila" e bine! creste vazand cu ochisorii..i-am zis lu' tati ca sa facem cu schimbul..sa poarte el o zi burtica...o zi eu..ca nu e corect sa ma maresc asa si el sa se laude cu un abdomen super:P...sunt cea mai mandra de burtica mea mare fara buric...ca o mingie de fotbal:P...am un bebila acolo la culcus foarte jucaus si nebunatic..cu o personalitate deja in formare!
va pup>:D<
Cristina
cu bebe mic 23+ 
nasterea in apa
ertina spune:
leeloo, ma bucur ca esti bine si o asteptam si pe garga cu vesti. Acum chiar ma ingrijoreaza ca nu mai apare.
Cat despre mine, chiar azi am fost la dr. Mi-a luat secretia vaginala ( papanicolau, clamydia, ureaplasma, etc) cu rezultate luni. Analiza aia ALT de viroza hepatica de 3 ori am facut-o si tot mare e
, dar a mai scazut. Totusi dr e ingrijorat si m-a trimis la sp colentina matei bals pt extra analize. Am fost tot azi si mi-a zis k e normal sa fie ficatul mai mare in perioada asta de sarcina. Mi-a luat iar 2 eprubete de sange si luni am rezultatul si la astea. Cat despre eco...
, nu era performanta insa l-am vazut pe bebe, de fapt niste figurine de maini si de picioruse. Statea pe burtica. Dr imi spunea ca se scarpina in cap, iar cand mi-a pus la boxe bataile inimii...wow
, am ramas fara cuvinte !. I-a facut toate masuratorile si sunt in parametrii normali. Asta e ceea ce conteaza. Sunt f happy !
Va pup cu drag si asteptam vesti de la toate!
12 +
denisamada spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ertina Analiza aia ALT de viroza hepatica de 3 ori am facut-o si tot mare e , dar a mai scazut. Totusi dr e ingrijorat si m-a trimis la sp colentina matei bals pt extra analize. Am fost tot azi si mi-a zis k e normal sa fie ficatul mai mare in perioada asta de sarcina. Mi-a luat iar 2 eprubete de sange si luni am rezultatul si la astea. |
Valori ushor crescute ale transaminazelor pot fi date de o multime de kestii, ALT nu e marker de "viroza hepatica", asteapta rezultatul celor de la Bals, sunt convinsa ca te vor linisti.
Azi sarbatorim prima miscare perceptibila prin peretele abdomenului a micutei noastre. Simteam miscarile ei, ca pe niste batai de aripi cam din s17, dar nu eram 100% convinsa ca ea este, mai ales ca teoria spune ca primiparele percep mai tarziu MF. Dar ea era!! Azi cand am simtit aripioarele, am pus mana pe ea, dar ea nu s-a lasat, a mishcat in continuare, hotarat, sub mana mea... Mi-au dat lacrimile... L-am sunat si pe tati, sa ii spun.
In seara asta ii fac si lui cunostinta cu Adelina. 
Denisa-Madalina
20+
cu Adela