Prima sarcina - primele instincte materne

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alina.n spune:

Fetele pe 28 oct a nascut Gargaritza! la 12:45 a venit pe lume Arianna Stefania,natural fara epidurala,3100gr.

Am vazut un mesaj la odiseea de sept-oct.
Felicitari garga!!

Va pup

Alina 16+ cu Maria
Vine barza!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ertina spune:

va multumesc mult fetelor pentru incurajari. Cred ca maine o sa ma duc sa-mi repet analiza asta.

Cat despre garga, jos palaria ! Este o mamica puternica si neinfricata !
Sunt tare mandra de ea

9 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ayla21 spune:

Citat:
citat din mesajul lui alina.n

Fetele pe 28 oct a nascut Gargaritza! la 12:45 a venit pe lume Arianna Stefania,natural fara epidurala,3100gr.

Am vazut un mesaj la odiseea de sept-oct.

Va pup

Alina 16+ cu Maria
Vine barza!

Felicitari mami! Refacere usoara si un bebe sanatos si mancacios.

www.totsites.com/tot/babiesbutterfly" target="_blank">Monica

I don't want your offerings, and I don't want your sacrifices; I want you to know me and to love me...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zambila spune:

Salut gravidutelor si mamicilor!!!!!!!
De cateva zile intru pe paina asta si pot spune ca nu am mai vazut nici un mesaj nou, sincer imi pare rau ca este un subiect super si cum a scris GARGARITA in prima pagina sa ridicat parul pe mine de bucurie. Pot spune ca avem ceva de invatat. Poooooop dulce pe toata lumea si astept persoane sa putem vb. 19+

Mergi la inceput

Zambila, si eu am 19 saptamani, cred ca si tu vei fi o mamicuta de martie-aprilie. Uite noi aici ne intalnim, daca doresti sa ni te alaturi. da click aici

I don't want your offerings, and I don't want your sacrifices; I want you to know me and to love me...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gargaritza85 spune:

fetelor
imi pare rau ca va scriu cu intarziere dar cu bebe mic acasa e greu sa gasesc timp liber pt internet.
deci...am nascut pe 28.10.2008 o fetita, Arianna Stefania de 3100gr,52cm, apgar 10.suntem acasa de joia trecuta, suntem cumintica, papam mult laptic ca are mami destul, dormim ca un ingeras...iar mami se emotioneaza de fiecare data cand ne priveste, uneori incepand sa planga de fericire ca ma are

ertina repeta analiza, dar stai linistita si nu te stresa...eventual poti cere parerea altui medic..oricum ai incredere ca totul o sa fie bine
alina,Simonica felicitari pt fetite..sa creasca mari si sanatoase acolo in burtica si nu numai!
Leeloo iti urez de pe acum (ca mi-e sa nu ratez momentul), casa de piatra si sa fie intr-un ceas bun
zambila bine ai venit printre noi, te asteptam sa ne impartasesti si tu trairile tale si emotiile prin care treci acum de cand cu bebe in burtica

Fetelor va multumesc tuturor pt incurajari si pt urari, va pupam si va imbratisam cu mare drag

P.S. cand am ceva timp voi reveni cu detalii despre nastere

poze cu pitica

fericita de Arianna Stefania

bebe si pe tati lu' bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zambila spune:

Salut gravidutelor si mamicilor!!!!
GARGARITZA mersii de mesaj. Ai o fetita superba sa-ti traiasca, sa fie sanatoasa, sa va bucurati de ea. Eu momentan ma bucur de fiecar piciorus pe care il da baietelul meu iar cand pune mana tati nu vrea deloc sa miste, iar lucrul asta ma distraza tare, macar in burta sa tina cu masa.
Amalia19+Luca

Mergi la inceput

Gargaritza am vazut pozele, e o minune, e asa de frumoasa! Feliictari, mami!
Inseamna ca ai inlocuit bucuriile sarcinii deja cu bucuria de a fi real alaturi de micuta ta.
Zambila, bebelusele mele tocmai la atingerea dar mai ales vocea lui tati se bucura. Dimineata chiar il rog, ii fac semn sa nu vorbeasca tare ca incep jocul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina.n spune:

Garga, bine ai revenit printesa ta e o papusica frumoasa.
Multa sanatate si bucurii alaturi de ea si de sot

Alina 16+ cu Maria
Vine barza!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ertina spune:

garga, sa-ti traiasca printesa..e o frumoasa foc, la fel ca mami ( sunt asa mandra k te-am vazut ! )
E cam pustiu fara tine aici

Mi-am si repetat analiza dupa 2 zile. De la 54 a scazut la 44 si mi-am facut-o in alta parte k sa vad ce iese, mai exact la Synevo. Mi-a zis si asistenta de acolo sa nu ma ingrijorez si sa-l ascult pe dr, adik s-o repet dupa o luna ( dupa cum s-a vazut a si scazut), ca s-ar putea sa fiu obosita si de aceea imi ies valori mai mari.

In rest n-am noutati..astept la sfarsitul lui nov sa merg iar la dr pt secretia vaginala si eco de primul trimestru.

A, o sa fac si eu cununia la sfarsitul lui nov, inceputul lui dec ...nu cred ca am sanse la 13 saptamani sa vad ce o sa fie, dar...asteptam. Trece atat de greu timpul !

toate burticile si pe mami garga cu garga junior

10 +

Mergi la inceput