Prima sarcina - primele instincte materne
Raspunsuri - Pagina 17
alina.n spune:
Va pup fete dragi
,
Gargate asteptam cu vestea cea mare 

Am fost si noi azi la dr si suntem foarte bucurosi, o sa avem o fetita
si ne-a spus ca este dezvoltata normal 

Alina
15+
Vine barza!
ertina spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui alina.n Va pup fete dragi ,Gargate asteptam cu vestea cea mare ![]() ![]() ![]() ![]() Am fost si noi azi la dr si suntem foarte bucurosi, o sa avem o fetita si ne-a spus ca este dezvoltata normal ![]() ![]() Alina 15+Vine barza! ![]() |
AH!!! Ce frumos !!!

sunteti niste fericite
. Se pare k eu sunt burtica cea mai mik pe aici. Pai pana o sa apuc si eu sa va spun ce am ... o sa raman singura pe aici 
Ma duc si eu intr-o ora sa-mi ridic analizele. Ieri nu era gata listeria si nu le-am luat. Mi-e o fricaaaa....
Aveti grija de voi si de burtici

9 +
maitreyi spune:
acum am intrat sa flu si eu daca garga anascut si se pare ca..cam da
sa creasca mare, sanatoasa, voioasa!

-------
Ana-Maria
de iepuras coconas
-------
Cine-ti saruta genele-n somn ?
Si cine-i acolo cand ingerii dorm ?
Toate zanele bune sa te ocroteasca...
Toate florile campului sa te infloreasca... 
Minunea de la Doamne-Doamne 17.06.2008
www.onetruemedia.com/shared?p=508af3efc5477841c88707&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">THE WEDDING DAY
Simonica_G spune:
[quote]citat din mesajul lui alina.n
Va pup fete dragi
,
Gargate asteptam cu vestea cea mare 

Am fost si noi azi la dr si suntem foarte bucurosi, o sa avem o fetita
si ne-a spus ca este dezvoltata normal 
Alina
15+
Felicitari Alina si sa fitzi sanatoase si voioase
. Ce ma bucur sa aud de fetitze. In jurul meu e plin de gravidutze sau parinti de 2008, toti cu baietei. Stiu ca nu conteaza sexul copilului, dar ma gandesc ca trebuie sa fie echilibrata balanta cat de cat. Sarcina usoara in continuare
.
Simonica_G
DPN=27.02.08
ertina spune:
simoFELICITARI pentru fetita 
vreau si eu fetitaaaaaaaaaaaaa
Ieri mi-am luat analizele si azi la 9 ma duc la dr sa mi le citeasca. Eu zic ca au iesit bine, insa ma ingrijoreaza ctv igg a iesit 8 si igm negativ. Toxoplasmoza negativ amandoua, nici listeria nu am. Vedem ce zice dl. dr.
O zi buna tuturor burticilor
!
p.s. lasati-o pe garga ca apare ea, o sa sughitze la fel ca aia mica daca tot o chemati
. Sigur e fericita, iar in momentele astea nu se prea gandeste la noi. Dar o sa apara ea sa ne povesteasca si noi o asteptam cu nerabdare 
9 +
Leeloo21 spune:
alina felicitari pt fetita!..eu am baietel..poate poate devenim rude mai peste cativa ani:P
asteptam vesti de la garga! laptic gustos sper sa ai scumpo!
pup
Cristina
cu bebe mic 19+ 
nasterea in apa
ertina spune:
eu sunt tare trista fetelor
. Analizele mi-au iesit toate bine in afara de ALT care inseamna viroza hepatica. Mie in ziua cand am venit de la recoltatul analizelor mi s-a declansat gripa care m-a tinut vreo 4 zile.Posibil de la raceala sa-mi iasa nr acela mare ? Sunt tare ingrijorata. Doctorul m-a intrebat daca am avut hepatita si i-am zis ca nu
. Mi-a zis ca ne vedem iar intr-o luna si atunci vom repeta analiza. Ce fac eu o luna de zile? Cred ca intr-o saptamana ma duc sa repet analiza. 
9 +
Leeloo21 spune:
ertina nu te speria..analizele se pot si gresii in laborator..repetale cand iti este bine..si mai mergi la un dr daca vrei ca sa te linistesti..sau la un alt laborator sa faci analizele..poate cauza este acea raceala de care ai pomenit..insa sa nu fii ingrijorata pt k pe bebe il supara asta! fii puternica cat pt doi..orice ar fi..se rezova! ai incredere in ingerasi! ei te ajuta cu siguranta!
pup si forta multa! fi calma si spune-ti in sine si lu' bebe ca sunteti amandoi sanatosi! ramai surprinsa cat d emult conteaza subconstientul!
pe 12.11.2008 iubitul meu imi va deveni sotisor drag! suntem tare fericiti si abramburiti! va pup pe toate! 
Cristina
cu bebe mic 19+ 
nasterea in apa
alina.n spune:
Dragele mele 
simo,ertina,leeloo multumesc mult pt felicitari
, suntem intr-adevar fericiti pt ca eu de la inceput am zis ca e fetita asa ca mi s-a implinit dorina, acum tot ce imi doresc este sa fie sanatoasa si sa ajungem la termen cu bine.
ertina nu te intrista ca nu te parasim noi asa usor ai sa vezi
, in legatura cu indicii aceia atata timp cat igm-ul este negativ totul este in regula asa ca nu-ti face griji. In legatura cu ALT poate ar fi bine sa refaci analiza intr-o sapt.sa vezi cum iese.
Va urez weeked placut burtici scumpe!!
Alina
16+ cu
Maria
Vine barza!
alina.n spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Leeloo21 alina felicitari pt fetita!..eu am baietel..poate poate devenim rude mai peste cativa ani:P asteptam vesti de la garga! laptic gustos sper sa ai scumpo! pup ![]() Cristina cu bebe mic 19+ ![]() nasterea in apa |
Cata dreptate ai scumpa asa este , va astept in petit

hihihiIti urez si aici Casa de piatra !!si sa va iubiti pana la adanci batraneti

si sa umpleti casa de pitici 
Alina
16+ cu
MariaVine barza!