Prima sarcina - primele instincte materne
Raspunsuri - Pagina 16
Leeloo21 spune:
garga..nastere usoara!!! iti tin pumnii sa fiti bine amandoua! sanatoase si voioase!
eu vin de la dr..am fost sa-mi interpreteze rezultatele de la TT..totul este in regula..bebe e sanatos si jucaus! suntem foarte fericit! pestisorului meu tare mult ii place la facultate la cursuri..se zbantuie imediat cum aude glasul profilor
..e caraghios..de-ar shtii colegii ca eu am o minune in burtica
hai garga! fii curajoasa! te urmaresc indeaproape!

Cristina
cu bebe mic 19+ 
nasterea in apa
Simonica_G spune:
Salutare mamicutzelor...Azi am fost la doctor pt ecografia morfologica. Am aflat ca vom avea baietel. Are 524g, ceea ce inseamna maricel pt 22 de saptamani si in rest totul ok. Suntem foarte fericiti si abia asteptam sa ne apucam de cumparaturi pt bebe.
Gargaritza, mult curaj si nastere usoara. Suntem alaturi de tine si asteptam vesti bune. 
Simonica_G
DPN=27.02.08
ertina spune:
leeloo, felicitari pt TT. De ce a fost mai greu ai scapat, ma refer la analize. Nu stiu cum reusesti sa-ti ascunzi atat de bine burtik !!! Eu sunt in aproape 9 saptamani si ma simt atat de balonata si umflata.... Se vede un gogoloi de burtik dar il acopar cat pot, asa k pana acum nici colegii mei nu si-au dat seama, insa nu ma ascund, astept rezultatele analizelor sa vedem dak sunt ok si dupa o sa anunt pe toata lumea. Tu ce o sa faci cu facultatea cand n-o sa mai poti merge? Faci pauza sau cum ? La mine o sa pice exact in licenta
, deci va trebui s-o aman
. Poate-mi vinzi si mie un pont, pls 
8 +
ertina spune:
simonica felicitari pentru baietel 

...sper ca e exact ceea ce-ti doreai !![]()
eu imi doresc o fetitza, dar nush ...![]()
8 +
Leeloo21 spune:
draga ertina..nu-mi ascund burtica..ba din contra...chiar o expun si sunt mandra de ea..colegii din grup mea shtiu..cei apropiati macar..am zis k e bine sa shtie k sa am si un pic de protectie din partea lor .. k in aglomeratia din amfiteatru..e bine sa fie cineva apropiat in fata si in spatele tau..shtii cum e..
eu am sa nasc in martie..sesiunea din sem II o sa fie dificila..nu m-am gandit insa cum o sa trec peste ea..poate cu intelegerea profesorilor..am sa vad..dak nu..repet anul sau dau diferente nu stiu..la mine este un pic mai complicat..sunt stud. la arhitectura si mai a tot felul de proiecte surpriza..care tin o zi intreaga sau chiar doua..am zis k le rezolv pe toate la timpul lor!
la 8 saptamani..9 cat ai tu..esti ami mult balonata..sa vezi cum e la 19 saptamani:D grasuta foc si frumusica
..o sa-ti placa la nebunie sa fii graviduta..eu sunt tare mandra
burtica mea e mascota printre colegi
gargarita fii tare!

Cristina
cu bebe mic 19+ 
nasterea in apa
Leeloo21 spune:
draga ertina..nu-mi ascund sarcina..chiar deloc..colegii mei apropiati din facultate stiu ca sunt graviduta si sa vezi ce protectori sunt..vorbeam de ceilalti care ma stiu slabuta..ce-ar zice..ia uite ce s-a ingrasat peste vara:))..oricum..cu timpul o sa se vada din ce in ce mai bine si probabil o sa fiu intrebata..profesorii nu stiu..eu nu le-am zis si nici nu am sa le spun decat la fel daca sunt intrebata..dar sper la un mic ajutor din partea lor in sesiunea din sem II.eu nasc in martie..si o sa fie mai complicat..sunt stud. si la arhitectura..care este o facultate frumoasa..dar greuta si obositoare..solicitanta.insa nu ma plang..le iau pe toate una dupa alta..incet si bine![]()
tu la ce esti studenta? acum la 8 9 sapt cat ai tu esti balonata si incepi sa simti k esti graviduta, dar sa vezi cum e la 19s cat am eu..este o minune ..o pacere exceptionala..o sa ai scantei in ochisori de fericire!mai ales ca esti tanara si sanatoasa din plin
! felicitari!
gargarita sunt cu tine!
ma gandesc la tine!
fii puternica!!!
felicitari simonica pt caruciorul albastru!![]()

Cristina
cu bebe mic 19+ 
nasterea in apa
Leeloo21 spune:
scuze fetelor k am scris 2 mesaje mai sus asemanatoare..dar imi daduse eroare la primul si deaceea am incercat sa cuprind ce scrisesem iar in cel ce a urmat...dak aveti timp sa le cititi pe amandoua..e ok..informatiile sunt asemanatoare
scuze ica o data!

Cristina
cu bebe mic 19+ 
nasterea in apa
ertina spune:
draga leeloo, eu ma plang degeaba dupa cum vad...eu sunt la management turistic si comercial, insa eu nici nu stiu dak termin anul ( examenele din sem 2 pik exact cand nasc, luna mai iar licenta iunie
). Eu am DPN mai-iunie. Ma bucur ca esti optimista si ai putere de toate. Imi dai incredere si sper k pana la urma sa reusesc si eu. M-am gandit sa vorbesc cu decana s-o intreb ce ma sfatuieste ea. E o persoana f de treaba. Ti-as recomanda si tie sa vb cu decana/ul tau. Sa stii k nu suntem singurele burtici care trec prin asta. Am mai vazut prin facultate cateva.
Ms pt informatii
si stai linistita cu cele 2 mesaje, mi-au placut si am avut si 2 raspunsuri ![]()
burticile pofticioase si le urez o zi cat mai buna !
garga
8 +
Leeloo21 spune:
ce ziceti fetelor..a nascut gargarita? eu cred ca da!
sa ai o printesa superba mancacioasa si sanatoasa! iar pt tine garga..recuperare rapida si multa sanatate si ajutor din partea celor apropiati! te asteptam cu povestea nasterii!

Cristina
cu bebe mic 19+ 
nasterea in apa