Puiuti de Randunici 2008! (24)
Raspunsuri - Pagina 9
tuchita spune:
Nimeni?
toata lumea e fericita in familie, numai eu ma cert cu randunoiul si bag nasul in calculator!
mamica de Ilinca (5.07.2005) si Sebastian(30.01.2008)
poze
luny spune:
nu chiar toata lumea, tuchi...si eu sunt p-aici..home alone..
LA MULTI ANI BEBELUSILOR NOSTRI, SA FIE CEI MAI FRUMOSI, SANATOSI SI CUMINTI!!
LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
luny spune:
..Ce urat e afara...nu prea pare de iesit la plimbare...
Olgutzika spune:
Luny, you're in TV !
Sunt pe aici, va citesc, dar am cam dat intr-o tristete-asa, so sunt laconica, ca deprim lumea...Da' la televizor ma uit, sa stiti .
Olga mamica de Ioana-Sofia, 25 feb 2008 - cu www.flickr.com/photos/olguselu/" target="_blank">POZE
luny spune:
eu sunt asa de cateva zile..si continui...
inca lupt cu pozele de la botez..
ccris_ccris spune:
randunici,
intru o fuga sa urez tuturor copilasilor de pe crengutza, si bebei si marisori, sa-i felicit pe cei crestinatzi de curand (de o sapt. de cand n-am mai reusit sa intru) si s-o pup pe Clau, sa-i spun , chiar daca e cu intarziere, imi cer scuze, dar puiul meu ma solicita la maxim.
N-am citit nimic, sunt in urma cu vreo 4 cap., si acum scriu cu o mana,ca in cealalta o tin pe ea.
Are 5,360 kg si 58 cm, a facut 6 sapt. vineri, oficial am scapat de lauzie, dar pana n-ajung la control miercuri, nu inauguram .
A inceput sa doarma mai mult noaptea, azi-noapte a dormit de la 10 la 2, a papat si apoi a dormit pana la 7. Dar in urma cu 2 nopti a dormit de la 11 seara la 6 dimineata. Crestem... In schimb ziua stam mai mult treze, vrem plimbate, tzitzi cat mai mult si joaca.
Cam atat despre noi, sper sa reusesc printre picaturi sa recuperez din urma.
In alta ordine de idei, ce ati mai stabilit cu intalnirea de maine, ramane ora 16-16,30?
la toate fara exceptie, petrecere frumoasa alaturi de puii si sotii vostri si sper sa ne mai auzim azi.
Cristina, cea mai fericita de Andreea Georgiana (18 aprilie 2008)
Iti multumim Doamne pentru mica minune!
POZELE MELE
aliceionescu spune:
'Neata. Mi-am turnat si eu o cana maaaare de , multumesc Adriuta. Spor la facut bagaje si nu-ti mai face atatea probleme, o sa fie bine. Nu cred sa ti se opreasca lactatia datorita zborului cu avionul iar Adrian e un voinic, cu siguranta nu va raci!
Cristina, iesirea cu 2 copii doar m-a pus un pic pe ganduri, al doile ar trebui sa apara si la noi curand sau...deloc. Asta datorita varstei. Si doar m-am gandit cum ar fi sa-i fac repejor un frate/o sora Theei...Si sunt convinsa ca, desi este greu, este si minunat sa ai 2 copii la diferenta mica de varsta, cu siguranta vor fi mereu buni prieteni si vor avea preocupari comune. Si stiu asta din experienta, intre mine si sora mai mare e o diferenta de 5 ani, si intre mine si fratele mai mic, de 7 ani. Mereu am fost "pe langa" in ceea ce priveste preferintele/jocurile/prietenii etc. Asta pt ca eram generatii diferite. Asa ca te chinui un pic acum, da' cred ca merita!
Olgutzika, cu Sophie-Merveiile langa tine si pici in butoi? Nu pot sa cred! Haide la noi la emisiune, cu cat mai multi invitati, cu atat mai interesant!
Luny, la fel si tu!! Ai Mufa razacios si frumos si inca mai esti trista? Eeeeeee, capul sus!
Delphin, gecko?? Se mai vede lumea dintre cartoane?
Azi nu iesim, aici cred ca o sa ploua si cam bate vantul. Thea s-a resemnat si, dupa ce a tras de crocodilul ei in toate directiile si l-a certat in limba ei, acum doarme. Eu mi-am ales tunsoarea pe care vreau s-o "comit" saptamana viitoare. Pt cele interesate de diverse modele, gasiti aici:
http://www.2hairstyles.com/short-hairstyles.shtml
Eu continui sa pun link-uri, desi nu ma baga nimeni in seama, da' perseverez.
Si sa nu uit:
tichita, ai incercat sa-i dai laptele Ilincai din canita de aia cu cioc? Poate dc ii iei una cat mai colorata si mai haioasa, accepta, apoi e simplu sa renunte si la ea, dar e un pas in "descotorosirea" de biberon.
Simo-inca-douazeci si..., te-am intrebat mai demult ceva, da' n-ai vazut, cred ca din cauza ca eram la sfarsitul uni capitol. Oricum, nu era decat o gluma, dar remarcam, in schimb, ca Barosanelului ii shade tare bine tuns!
luny spune:
chiar asa, ramane ora 16 maine?..si daca ploua si e nasol afara?...
alice super frizura
clauclau spune:
Olgutz, si tu esti tristuta? Hai si participa la emisiune decat doar sa privesti e mai fan!
Rebecca dormiteaza, Razvan e la mama, asa ca ne-am facut de cap, am stat in pat imbratisati cum n-am mai stat de multe luni de zile! A fost bine...
Acum mi-e foame, cred ca-mi fac rapid niste tortelini! Dar sunt cu un ochi si pe aici...
Pupici la randunici!
POZE
POVESTEA NASTERII
mamica fericita de Razvanel si de Rebecca!
mstela spune:
Hello!!!Sa ne traiasca bebeii Cuscra,Ioana si cine mai e!Sa traiasca,de altfel,toti copilasii!LA MULTI ANI!
Am fost cu Teo la impartasit si a stat f cuminte!Acum e beata,in semiadormire!Nu mai zice nimik!
Stela,
mamica fericita de TEODORA mult dorita (1.04.2008)
Pozici
Am pasit pe drumul vietii
"Domnul ne-a ajutat!!Multumim,Doamne!!"