Puiuti de Randunici 2008! (24)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ariel_7000 spune:

dragi mamici, va rog sa le transmiteti bebeilor vostri, cum stiti voi mai bine, un "dlagalas" LA MULTI ANI!!! din partea noastra!

aseara, dupa ce am indopat bebeul am iesit la plimbarea pt inghetata:)), am dat 2 ture de parc si la ora 23 teo dormea tun, in carucior. mi-a fost mila sa-l iau de acolo, sa nu-l trezesc, am pus un film si am zis ca il iau dupa...am adormit in primele 10 minute, logic si .... m-am trezit in plansetele lui teo...nu stiam ce se intampla, pana am vazut ca era ora 5 dimineata!!! teo a dormit fara trezire pana atunci, in carucior!!!

acum, la masa de la 11 i-am facut iar proba... si a supt 30 ml de la mine :(((, apoi am mai reusit din greu sa mulg 30 ml pe care i-am dat cu bibe si in final completare inca 60 ml de milumil....acum iar este happy, sta in leagan si vorbeste cu pestisorii lui...el e happy, iar eu sunt suparata ca am secat....o sa incerc sa iau galactogil, poate poate...

macar m-am bucurat ca intru intr-o camasuta de noapte tare dulcica, "de pe vremuri" :)), care sta chiar bine pe mine, in special in partea de sus, unde acum am ceva dotari:))....mai am o "dotare" si la burtica, dar ma vad ca nu o vad si o ung bine cu crema anticelulitica...

mami de alexutza (10.04.2003)si Teodor Mihai (10.04.2008)
POZE ALEX SI TEO:
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5207ed359c8adf213e5f23" target="_blank">alexutza 2003-2004,www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5221eb237d9db27ce0b939" target="_blank">alexutza2005,www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=522454e8697e14d6ce6966" target="_blank">alexutza2006,www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=52253cfdd7ccfda00914d4" target="_blank">alexutza2007
povestea lui TEO

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariel_7000 spune:

alice, tare faina frezura! o ochisem si eu anul trecut, pe cand cautam idei pt tunsori...pana la urma m-am decis la alta, am printat poza, m-am dus cu ea in dinti la coafeza....si m-a tuns altfel, logic ...si tot o dadea ca nu imi va sta asa, ca-n poza, pt ca am parul aspru, ca bla bla....pana la urma am adoptat stilul "army" si am fost fericita toata vara....dar m-a apucat dorul de par lung si am inceput sa mi-l las iar si am trecut deja de stadiile "bobby ewing" si "george michael":))), acum am ceva nedefinit in cap...dar nu ma mai tund pana nu creste cat de cat, ca sa am din ce sa tai sa-i dau o forma....

mami de alexutza (10.04.2003)si Teodor Mihai (10.04.2008)
POZE ALEX SI TEO:
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5207ed359c8adf213e5f23" target="_blank">alexutza 2003-2004,www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5221eb237d9db27ce0b939" target="_blank">alexutza2005,www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=522454e8697e14d6ce6966" target="_blank">alexutza2006,www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=52253cfdd7ccfda00914d4" target="_blank">alexutza2007
povestea lui TEO

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amira_roxana spune:

LA MULTI ANI TUTUROR PUIUTILOR, SA CREASCA MARI SANATOSI SI FERICITI!

ariel incearca galactogil, poate merge! daca nu asta e, baga formula!

hai cuscra cu pozele!

heeeeeiiii, fetele! sper sa nu va dati la fund maine la intalneala! o sa fie frumos o sa vedeti! si sunt sigura ca nu o sa ploua! asa ca ramane stabilit, da?!

ROXANA, mami de AMIRA (16.03.2008)
pozici
pozici noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns underqueen spune:

neatza si de la noi! noi am fost foarte ocupati de dimineata: am fost la biserica unde l-am impartasit si apoi am fost la vot!

azi iar mi-a mancat prost pana acum...2 mese de 80 ml...plus ca i-am dat ceiut si a varsat...sper sa nu termine toate hainele pana maine cand pot sa le spal...pentru ca azi-noapte l-am schimbat de 2 ori, fiind dumnealui ud pana in gat . a udat si patul...pana acum nu am avut probleme cu Pampers nr. 3, poate si din cauza ca el nu face kk singur...sau poate i l-am pus eu rau, dar chiar de 2 ori?

-------------------------
inteligenta ma urmareste dar sunt prea rapida

Maria cea mai fericita mamica de bebe Tudor Stefan (26.02.2008)

POZE

POZE BOTEZ

minunea mea

asa creste strumful mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns numeioana spune:

Va salutam, randunici si puiuti de randunici!

Noi suntem f bine, dar nu mai intram la discutii din cauza ca ne-am mutat pt cateva zile la curte, la ai mei si stam mai mult pe-afara... Am cumparat Humana 1 pt David si ii dau completare doar ziua cam la 2 mese, depinde cum vad eu ca suge.
Daca suge bine nu-i dau, ca am incercat si am aruncat laptele, pt ca nu l-a vrut. In alta zi a papat, pe langa ce a supt de la tzitzi inca 50 de Humana... Deci depinde cum suge el... Seara si noaptea ii dau doar de la mine, ca papa si apoi se culca. E in grafic, are 6400 gr la 3 luni (astazi). Ieri am cunoscut o fetita de 4,5 luni care cantarea 5,6 kg...si mi-a iesit din cap ca David nu ia bine in greutate. M-am linistit... In rest, tot cuminte, atent, receptiv, ranjit...ce mai, e un dulcic!! O sa incerc sa mai pun niste poze noi.

Pupici!

Ioana si David, cel mai scump martisor (01.03.2008)

poze

Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns numeioana spune:

POze noi

Ioana si David, cel mai scump martisor (01.03.2008)

poze

Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Oauuu Ioana, 6400 g??? Si-ti faceai griji??? PAi Rebecca are 5500 g si are 3 luni si o saptamana! Si e pufoasa, are colacei peste tot, doctorita a zis ca-i foarte bine asa! A luat in medie 800 g pe luna...
Super ca sunteti la curte, abia astept sa merg si eu la mama la Pitesti vreo saptamana, doua. Cand or sa vina caldurile alea mari in Bucuresti , fug cu Rebecca acolo! Iar in august mergem 2 saptamani pe litoral...

POZE

POVESTEA NASTERII

mamica fericita de Razvanel si de Rebecca!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aliceionescu spune:

ariel, luny, merci! Eu, de fapt, mi-am ales-o pe asta:

http://www.2hairstyles.com/sh4.shtml

dar, asa cum zice ariel, nu-mi garanteaza nimeni ca-mi va si iesi. Si eu tot asta am de gand sa fac: sa printez poza. Nu-mi pun mari sperante in talentele coafezei, dar tinand cont de faptul ca este o tunsoare cam "zburlita", merge si mai "gresita".

Thea s-a uitat azi, fascinata, la videoclipul asta:

http://www.youtube.com/watch?v=a2SateaTLZU&feature=related

Cred ca de vreo 4 ori la rand! La un moment dat, incepuse si sa se agite si sa vb. in fata monitorului, m-a amuzat grozav!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Buna, fetele!
LA MULTI ANI, COPII!
Bine ca a fost ieri atat de frumos, ca azi...
Sper maine sa n-avem probleme la intalneala.
Eu m-am tuns in cap nr 3!!! Suntem acum "familia bec"
Am gasit parbrizul de la masina randiunoiului spart zob, asta dupa ce joi abia scosese masina din service...E negru, saracul, a plecat la politie dupa dovada, sa vedem cate ore ii ia. Ce-i drept, am auzit alarma azi-noapte pe la 1 dar nu s-a vazut nimic. Niste pusti tembeli, probabil...
Ati votat, fetelor? Eu da. Nu cu Oprescu , ca prea e panglicar!
Tuchi, hai nu mai fii supi! Iar cu biberonul cu lapte-pai tu nu stii ca asta e o faza clasica de gelozie a fratelui mai mare?? Ii va trece.
Ariel, cred ca deja te chinui prea mult. Parerea mea.... Oricum, tauroaica fiind tu, in mod sigur nu te vei lasa prea usor, orice ti s-ar zice.
Si acum sa va arat pe fata tatii. Cu mine nu fac poza, va fac surpriza maine, sa va sperii

Naty
mamica Iuliei Elena (30.01.2008)
DOAMNE,TINE-O SANATOASA PE MINUNEA MEA!
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aliceionescu spune:

Ioana, cat de scump este "le lapin marin" si cat de mult poate sa-ti semene!!!!

Naty, e clar ca-i numai fata tatii! Cat despre randunoi, nu-i chiar chel, se putea si mai mult!:) Eu am crezut ca s-a ajuns la lama.:))))

Mergi la inceput