Puiuti de Randunici 2008! (24)
Raspunsuri - Pagina 11
numeioana spune:
Clau, imi faceam griji, nu neaparat in legatura cu greutatea, ca el mereu a fost in grafic, ci in legatura cu modul in care sugea (la 2 ore, f putin, cand el mereu a supt la 3-4 ore si f bine)si in legatura cu productia mea de lapte (nu mai scoteam niciun stop cu pompa dupa ce sugea el, desi inainte doar storceam de san si tzashnea laptele). Dar acum cred ca nici nu mai e nevoie de completare, caci am luat niste Metoclopramid si mi-a venit la lapte!! Da, cica Metoclopramidul are la reactii adverse productia marita de lapte . Am luat 3 in prima zi si 1 in a doua zi si sunt iara Milka...
Pup
Ioana si David, cel mai scump martisor (01.03.2008)
poze
Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.
clauclau spune:
Naty, chiar ca fata tatii!!!
POZE
POVESTEA NASTERII
mamica fericita de Razvanel si de Rebecca!
numeioana spune:
Mama, ce creste pipota in mine cand imi zice cineva ca David imi seamana!
Naty, sunteti trei cheliosi? Sper sa aveti vreme faina maine la intalneala! Imi pare rau ca n-o sa fiu si eu, dar ma gandesc la voi Pupici la fetita randunoiului!
Ioana si David, cel mai scump martisor (01.03.2008)
poze
Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.
natynic spune:
Ioana, si mie imi pare extrem de rau ca nu veniti si voi, dar te inteleg, chiar e greu; si la ora aia...David e un scump si e NUMAI baiatul tau! . Si felicitari pt...Milka!
Vedeti, fetelor, ca eu sunt numai mama purtatoare?
Naty
mamica Iuliei Elena (30.01.2008)
DOAMNE,TINE-O SANATOASA PE MINUNEA MEA!
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea
mstela spune:
Ioana,tare scump BAIATUL MAMEI!Si LA MULTI ANI inca o data!
Naty,tare scumpa FATA TATEI!
La cat a ramas intalneala de maine?
Luati de aici:
Stela,
mamica fericita de TEODORA mult dorita (1.04.2008)
Pozici
Am pasit pe drumul vietii
"Domnul ne-a ajutat!!Multumim,Doamne!!"
ariel_7000 spune:
ioana, tare dulce david!!!
alice, vad ca ne asemanam la gusturi:))) tot poza cu "lapin marin" mi-a placut muuuult!!! iar poza cu freza 2 am salvat-o:))) mi-ai facut pofta sa ma tund, cu toate ca am zis ca imi las plete de zana:)
naty, stai linistita ca si eu tot "mama purtatoare" am fost, chiar de 2 ori:))alexutza este marcel in miniatura, iar teo arata identic cu ea la aceeasi varsta. chiar ma distrez cand il vad in anumite ipostaze, parca am un "deja vu"...
ai dreptate cu taurimea mea:))) nu ma las eu asa usor, o sa incerc toate variantele si metodele de stimulare a lactatiei, dar nu-l voi tine nemancat in acest timp....numai ca ma oftic de mor!!! caci la alex faceam risipa, iar acum imi storc sanii pana imi dau lacrimile de durere si nu scot mai mult de 60 ml...nici sa nu-i dau sa suga nu pot, caci stagneaza prapaditii aia de mililitri in sani si ma dor apoi...
acum mi-a casunat altceva...ca are fontanela adancita.....ufffff si iar plange rau!
mami de alexutza (10.04.2003)si Teodor Mihai (10.04.2008)
POZE ALEX SI TEO:
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5207ed359c8adf213e5f23" target="_blank">alexutza 2003-2004,www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5221eb237d9db27ce0b939" target="_blank">alexutza2005,www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=522454e8697e14d6ce6966" target="_blank">alexutza2006,www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=52253cfdd7ccfda00914d4" target="_blank">alexutza2007
povestea lui TEO
luny spune:
naty, ce bine le sta impreuna, sa-ti traiasca!!
ioana seamana leit puiul cu tine!!
LA MULTI ANI SI PT BEBEII SARBATORITI AZI!!
stela mersi de tratatie
LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
natynic spune:
Hai ca stric surpriza, ca nu ma pot abtine. Scuzati calitatea, a trebuit sa scot blitzul. Priviti aicea
Naty
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea
mstela spune:
luny.
Mamaa,Naty,acum sunteti leiti toti 3!!Felicitari,sa-ti fie de bine!!
Stela,
mamica fericita de TEODORA mult dorita (1.04.2008)
Pozici
Am pasit pe drumul vietii
"Domnul ne-a ajutat!!Multumim,Doamne!!"
natynic spune:
ms, Stela . La sectia de votare ne-am intalnit cu un vecin. A cascat niste ochi...O fi zicand lumea ca am pierdut amandoi vreun pariu, ceva...
Naty
Iulia mea