Puiuti de Randunici 2008! (24)
Raspunsuri - Pagina 12
Maia37 spune:
La multi ani puisorilor de randunici si multa sanatate!Am intrat pe fuga ca deobiceiCe sa fac?Nu-mi ajunge timpul!
Tare mult as vrea sa mai stau la discutii cu voi dar timpul pt. mine e prea scurt!Sper ca sa am timp sa recapitulez din urma ce ati mai scris voi caci nu mai sunt la curent demult cu ce se intampla aici pe forum.Imi pare rau....Nu v-am uitat,va pup si abia astept sa am timp sa pun foto de la botezul lui Vlad caci l-am crestinat si noi pe 17maiVa pup si fuuug caci ma cheama datoria...
Randunelele cu 2 copii cum se descurca?Mai reusiti sa intrati pe net des?Sunt tare curioasa...Oi fi eu mai inceata...am totusi experienta zic eu...DAR TIMPUL NU-MI AJUNGE!
Mihaela, mamica Andreei (5.09.1994)si a lui Vlad Constantin (29.02.2008)
natynic spune:
Hai mey, Maia, vino mai des, zau! Fetita ta e o domnisoara! Pai ce sa mai zica atunci Cristina, Bubu sau Tuchi? Hai, mobilizarea si sus pe ramurica! Si felicitari pentru crestinarea micului Vlad!
Naty
mamica Iuliei Elena (30.01.2008)
DOAMNE,TINE-O SANATOASA PE MINUNEA MEA!
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea
natynic spune:
Am facut si lista sarbatoritelor din iunie...Iulia doarme desi ar trebui sa manance...randunoiul tot la politie...
Iar sunt TV?
sau v-ati speriat asa rau de moaca mea ca ati luat-o la fuga?
Naty
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea
ariel_7000 spune:
naty!!! super freza! esti mai "army" decat eram eu asta vara! macar nu-ti mai bati capul cum sa te coafezi:))) eu il lasasem putin mai lung, ca sa fac tepisori:)
maia si eu sunt cu 2 cronofagi micuti si tot nu ma despart de randunici....asta e boala curata! mi-a intrat virusul ramuricii in sange (hahahaha, gripa aviara:)
l-am chinuit pe teo sa pape:) altii mananca cu placere, copiii mei fac fotosinteza amandoi:) oare cu cine or semana? glumesc... am reusit sa-i indes pe gat 100 ml lapte. 40 de la mine (mulsi si dati cu bibe - am vrut sa vad cat am inainte de supt....si am vazut , 60 formula ... e clar!
cat trebuie sa pape bebe mic de 2 luni la o masa? si cat in total pe zi? cate mese trebuie sa aiba?...pe cutia de la milumil scrie ca 5 biberoane a cate 170 ml lapte reconstituit...cred ca nici in visele mele frumoase nu papa teo atat! 850 ml pe zi!!!
mami de alexutza (10.04.2003)si Teodor Mihai (10.04.2008)
POZE ALEX SI TEO:
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5207ed359c8adf213e5f23" target="_blank">alexutza 2003-2004,www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5221eb237d9db27ce0b939" target="_blank">alexutza2005,www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=522454e8697e14d6ce6966" target="_blank">alexutza2006,www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=52253cfdd7ccfda00914d4" target="_blank">alexutza2007
povestea lui TEO
natynic spune:
Apai Ariel nu stiu cum o fi Milumil-ul (care insa stiam ca e satios si ca ingrasa!); la Nan la 2 luni se papa 150, la Humana 120...ia-o usor, ca nici noi nu mancam la fel!
Si ms de aprecieri!
Naty
Iulia mea
tuchita spune:
Vroiam sa va zic ca sunt un pic in butoi, dar am vazut frezaNataliei si am inceput sa ies la suprafata!
Am vizionat intre timp si Un David deIoana, nuu mai zic ca seamana cu tine ca sa nu faci vreo ruptura hepatica!
Cat despre Iulia si tatal ei....nu mai e nik de zis in plus, constatarile au fost facute!
Alice, iti doresc succes la coafor, sa iasa freza cum vrei tu!
mamica de Ilinca (5.07.2005) si Sebastian(30.01.2008)
poze
VioletaH spune:
La multi ani puiuti mici mici sarbatoriti astazi!!!
Sa ne traiasca toti copilasii!
Ieri n-am mai avut timp sa intru. Am avut o sambata foarte frumoasa.
Revin la subiectul cu diversificarea.
Pentru a determina daca bebe este pregatit pentru acest pas important, trebuie sa indeplineasca urmatoarele conditii:
1.isi controleaza gatul
2.sta in fund sprijinit
3.si-a dublat greutatea de la nastere
4.stie sa arate ca s-a saturat ( intoarce capul sau refuza sa mai deschida gura)
5.arata interes fata de mancare atunci cand tu mananci
6.mimeaza cand tu mananci, de exemolu deschide gura cand tu deschizi gura ca sa mananci
7.iti arata ce vrea prin intinderea mainilor sau aplecare catre ceva
8.iti arata cand vrea mai multa mancare
In US se recomanda inceperea diversificarii cu cereale (rice or oat cereal) speciale pentru bebelusi. Se amesteca cu lapte si pentru inceput se prepara foarte subtire (mai mult lapte, mai putine cereale) si se ingroasa compozitia in timp, pe masura ce bebe creste si se obisnuieste cu noul aliment.
Pentru bebeii alaptati la san se poate incepe si cu banane pasate. Sunt dulci ca si laptele de mama si nu cauzeaza alergii. Pentru bebeii hraniti cu formula, cerealele amestecate cu lapte praf sunt o alegere mai buna, datorita gustului (laptele praf nu este dulce ca laptele de mama).
Desi unii pediatrii sunt de acord cu inceperea diversificarii la 4 luni (numai daca bebe este pregatit, fara a fi fortat) prin introducerea bananelor sau a cerealelor, totusi nu se recomanda sucuri de fructe sau morcov inainte de 6 luni. Am gasit in toate cartile HOLD THE JUICE. Dupa 6 luni, se poate introduce si sucul dar diluat cu apa 50/50. Ei spun ca intre 4 si 6 luni, sucurile determina gaze, iritabilitate.
Nu se pomeneste in nici o carte de ceaiuri sau apa. Aici nu i se da copilului alt lichid in afara de lapte. Cand se introduc solidele, dupa 6 luni, se poate da un pic de apa.
Tot ce am scris mai sus se refera la bebeii nascuti la termen.
Naty, peste tot am citit ca in cazul copilasilor nascuti prematur, trebuie avuta in vedere varsta corectata. Deci in urma recomandarilor de aici, ar trebui sa astepti ca Iulia sa aiba macar 6 luni (necorectate) pentru a-i da si altceva in afara de lapte.
Revin mai tarzior un pic. Pupici.
Vio, mamic fericit de bebe Sean Adam (16 martie 2008)
MIRACOLUL DIN VIATA MEA
luny spune:
naty iti sta super tunsa, chiar imi place!!! naspa faza cu parbrizul, si noi am gasit-o zagariata...de 2 ori!
ce faci tuchi??? ce cauti in butoi, ma cauti pe mine?..
LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
natynic spune:
Tuchi, ma bucur ca te-am binedispus cu freza mea
Naty
Iulia mea
luny spune:
vio, am salvat si eu cu diversificarea
LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!