Puiuti de Randunici 2008! (24)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aliceionescu spune:

Dupa ce am ascultat pana mi s-a aplecat noua preferinta a shtrumfitzei, "Gummy bear" (care are nici mai mult nici mai putin de vreo 7 milioane si ceva de vizionari!!!!), m-am amuzat cu asta:

http://www.youtube.com/watch?v=8MEvbzfYouE&feature=related
http://www.youtube.com/watch?v=SiTceusmMLk&NR=1

Va spun noapte buna si de la Buzau.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Rebecca inca doarme in leagan, ma duc s-o mut in patut si ma retrag si eu in plina glorie!

Dimineata mergem prin Cismigiu la plimbare, m-am saturat numai de IOR!

Noapte buna randunici si puiuti de randunici sa dormiti bine, trezire de maxim 2 ori si somn fara frichineli!

POZE

POVESTEA NASTERII

mamica fericita de Razvanel si de Rebecca!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

naty abia astept poza cu randunoiul chel, ca si al meu!
tuchi astfel de interactiuni nu le refuz in veci, ca-l iube pe sot rau, si mereu prind bine la amandoi, mai scade nivelul de stres!
clau asa e, te plictisesti de acelasi parc, noi le tot schimbam, dar IOR-ul e cel mai misto de pana acum, poate doar Botanica sa-l egaleze! apropo, naty, saptamana viitoare ar fi pe lista Botanica, as fi vrut azi, dar cu starea de spirit proasta...se amana!

va pup si eu, pe maine, cand voi fi singura 24 ore!!!
ps: uploadez poze de la botez, maine va arat!

LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo27 spune:

Naty,abia astept sa-l vad pe Randunoi
Alice,comice rau
Clau,noapte buna si tie si sa-ti fie de bine!!!
Sovi,te anunt ca in seara asta a fost inaugurarea Aqua Park-ului...au fost la artificii de credeai ca era 1 ianuarie!David a fost tare comic,a zis ca astea sunt artificii pt Ziua Copilului
Luny,sa-ti fie si tie de bine
Cuscra,ca nu mai esti panicoasa cu varsaturile!norei mele frumoase
Delphin,chiar ca-ti sta bine asa tunsa
Mariasi mie a inceput de cateva zile sa-mi cada parul in stil barbar,da-s obisnuita de la David,cand mi-a cazut asa mult vreo luna si apoi nu am mai avut probleme!desigur,solutia este sa te tunzi mai scurt!
plec la nani
a,si noi plecam in septembrie la mare,in Grecia-cu copii,cu masina!abia astept!
Edit::::LA MULTI ANI ,FRUMOSILOR VOSTRII COPII!!!SA VA TRAIASCA SI SA VA BUCURE!!!

Simo,mami de DAVID- 3 iulie 2002,si de SAMUEL CASIAN -1 martie 2008
POZE

Faptul ca ai un pian ,nu te face pianist,dar faptul ca ai un copil cu siguranta te face parinte!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariel_7000 spune:

sunt necajita....teo a bazait si a matait toata ziua, pana mi-a venit mie ideea sa-i facem proba suptului....i-am facut si a supt numai 60 ml!!! in jumatate de ora, cu pauza de ragait...ufffff, . i-am mai dat completare 60 ml, din care a papat numai 40 ml....asa ca a ramas cu 100 ml in total....iar imi urla bebe de foame si eu nu stiam de ce!!! acum doarme fericit si linistit, cu toate ca mie mi se pare ca a mancat cam putin....acum nu ma mai mir ca nu a luat in greutate!!!
ma doare capul in continuare, cu toate ca am luat nurofen si mai tarziu paracetamol...parca ma doare si burta, ca la cm...sper sa NU...apara tocmai acum, cand am terminat cu hemoragia de dupa nastere! la alex mi-a venit pe la 11 luni...

mami de alexutza (10.04.2003)si Teodor Mihai (10.04.2008)
POZE ALEX SI TEO:
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5207ed359c8adf213e5f23" target="_blank">alexutza 2003-2004,www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5221eb237d9db27ce0b939" target="_blank">alexutza2005,www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=522454e8697e14d6ce6966" target="_blank">alexutza2006,www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=52253cfdd7ccfda00914d4" target="_blank">alexutza2007
povestea lui TEO

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramo_cata spune:

in primul rand va pupacesc mult pe toate ...vad ca ciripiti in continuare nu v-ati lasat pagubase asa ca mine...as vrea si eu sa intru mai des dar sincer nu am cand tot timpul meu il petrec in jurul puiului meu...dimineata e cam smiorcait mai tot timpul apoi dupa amiaza iesim in curte si stam cu orele iar apoi seara vine baitza si papica si la culcare si puiul si mami...imi e f greu s aintru mai ales ca am calculatorul in alta camera...in camera sotului...acum am facut baitza la tati in camera si o sa ramanem sa dormim aici iar tati o sa doarma in camera copilului...asa o sa se intample pe fiecare seara deci sper sa intru si eu mai des...
mamicile voi ce mancati?mie mi-a zis dr pediatru sa nu mananc prajit,cruditati,lacatate de vaca,cartofi...dar ce sa mananc?...
am vazut ca ati scris ca le dati puiutilor debridat...cum le dati si cum se comporta dupa....i-am dat si eu puiului meu 2 zile dar apoi nu i-am mai dat ...ne confruntam si noi cu constipatia si nu stiu ce sa-i fac...voi aveti probleme?
LA MULTI ANI TUTUROR STRUMFILOR PT MAINE DE ZIUA COPILULUI SI BINEINTELES SI SARBATORITILOR...VA PUPACESC PE TOATE SI PE PUIUTZII VOSTRII...SA AVETI NOPTI CAT MAI LINISTITE SI PUIUTZI SANATOSI

rami26 cu bebic mic si iubit ... Andrei

http://community.webshots.com/photo/2088884470102998389jKqgQp

bebicul_meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adriuta spune:

Buna Dimineata mamici randunici

De data asta va invit eu la . Care cum pofteste, care cum doreste.
De 1 IUNIE un LA MULTI ANI!!!! tuturor copilasilor, sa creasca mari si frumosi, sanatosi si sa ne adua cat mai multe impliniri.

Bine ai revenit pe crenguta Cenia, si sa nu te ingrijorezi despre atitudinea pediatrilor de aici. Stau marturie copilasii sanatosi pe care ii vedem peste tot. M-am obisnuit cu asta si acum privesc mai relaxata mamiceala. L-am vazut pe Sean cel delicios care are parte de o mamica atat de iubitoare si ii ofera in schimb un show de dimineata sublim. Din pacate Violeta, Chris cand vede camera pune ochii pe ea, face o mutra serioasa si ramane fara cuvinte. Naty sa stii ca eu raman inca la ideea ca Iulia iti seamana. Datorita faptului ca are ochii tatalui multa lume este tentata sa zica asta. Sa mai asteptam nitel pana mai cresc deoarece acum trasaturile lor nu sunt prea bine definita.
Reclama aceasta m-a suparat negativ, n-am putut sa bolduiesc nimic....ufff
Luny imi pare rau pentru neplacerile din familie. Sa nu te consideri responsabila de rezolvarea conflictului si sa nu pui pe umerii tai tot. Tu ai nevoie sa fii relaxata si sa ai grija de puiul tau. Ei sunt oameni in toata firea si ai sa vezi ca o sa treaca. Este gelozia tatalui versus sotz si invers :). Va pupim si sa aveti zile linistite va dorim.
Ma bucur ca in sfarsit a aparut Mihutza si am vazut pozicile cu fetita dragalasa....si asa gingasa.
Noi suntem la capitolul bagaj si am facut asa cateva cumparaturi foarte minimale pentru acasa. Carutul a sa il iau cu mine si pun si scoica in el. La intrarea in avion mi-l iau si il pun undeva separat si mi-l aduc la iesire...si tot asa. Ma bucur ca n-am zboruri lungi, cel mai lung e de 7 ore. Mi-e groaza ca avem legatura in JFK (N.Y.) cel mai mare aeroport de aici, o a fie prima data pentru mine si am inteles de la sotzu' ca el a mai avut legatura acolo ca intr-adevar e imbarligat si IMENS.
M-am gandit ce bine mi-ar prinde Naty la facut bagajul:)) problema ar fi ca nu prea ar avea ce pune... jumatate din dulap e inutilizabil. So... o sa fiu foarte SPORT.
Tuchita imi pare rau ca trebuie sa te intorci la servici asa repede. Va doresc acomodare usoara tutror.
Gecko spor la mutat...mai ce-am mai ras la faza cu plasele:)))
Adrian a inceput sa gangureasca tot mai mult si cateodata il apuca limbarita si ga...baa...auu...iii...uiii...aghiii...igaaa...O tine asa cam 10-15 minute. Acum pe seara am iesit cu el la plimbare, si era si sotul cu noi si il apuca vorbitul. Daca vede vre-o floare colorata, sau un catel, sau copii jucandu-se...oaaa..ubuu..liii...agiii...Si se uita la noi si intoneaza gangurelile astea de zic ca tine miting.:)))Si asa de tare bilbileste ca rasuna toata strada :).
Mi-e frica sa nu pierd laptele pe avion... mi-e teama sa nu imi raceasca...ufff.
Hai ca va las, va urez o zi frumoasa si ma duc sa mai arunc cate ceva in bagaj.
Pupici la mamici si la ...pitici.

Asa creste mare puiul

www.our365.com/NewbornPortraits/BabyDetail.aspx?birthid=f671635f-2b23-4e26-8953-e81fefa35501&babyid=f6181213-113f-4e32-89b5-e0b65b1e006a" target="_blank"> Paginuta mea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinaGoji spune:

Neatza, saru'mana de , Adriutza Sa ai spor la facut bagaje si cat mai putin stres

FELICITARI TUTUROR PUIUTILOR CU OCAZIA ZILEI COPIILOR

La multe luni pentru Samuel Casian, David, Daria Elena, Teodora, Natalia Elena

Tuchita - ce bine te in teleg la faza cu programul Ilincai. Exact asa ma simt si eu, cand din cauza unor dorinte de-ale mele, justificate sau nu, dereglez programul lui Vladic, iar el devine nervos si nu ma mai pot intelege cu el. Dar stii ceva, nu faci asta zilnic , si ai si tu nevoie de o evadare din rutina zilnica. eu asa vad lucrurile.

Alice - si nu-i asa ca a fost fain sa-i vezi pe Thea si pe nepotel impreuna si sa-ti imaginezi cum ti-ar fi cu ei doi Iti spun eu, e greu intr-adevar, dar nu atat de greu precum pare la prima vedere. Eu ma consolez de fiecare data cand mi se pare ca am ajuns la limita puterilor, ca una-doua cresc mai marisori si o sa se joace impreuna, iar eu o sa fiu doar spectator sau arbitru

Gecko - unde esti fato?

Naty - eu asa am citit undeva, ca la inceput copiii seamana cu tatii, pentru ca acestia sa stie ca-s ai lor si mai tarziu incep sa-si schimbe trasaturile, si unii incep sa semene cu mamele Vladic era copia fidela a lui tat'su, iar ac um rar se mai gaseste cineva sa spuna ca-i seamana lui.

Sovi - cum sunteti?

Ariel - imi pare rau ca nu bea cum trebuie laptic de mami Teo.

Am vrut sa mai scriu ceva la Monica din Canada, dar am uitat ce a intrebat. citesc si re-editez mesajul.

Mami de Daria (21.04.2008) si Vladic (17.10.2006)
Vladic
Daria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Neata,

multumesc de cafea Adriuta, ma bag si eu!

Cristina, cum a foat la botez? Sa ne pui poze cand ai timp.

Am observat si eu la copii, daca iesi din rutina zilnica e durere! Fac tot posibilul sa aiba mereu acelasi program sa nu o supar prea tare, dar vorba Cristinei, sunt unele zile in care n-ai ce sa faci, dar se regleaza urmatoarea zi.

Adriuta, spor la facut bagajele si sa aveti un zbor usor si linistit , iar bebe sa doarma cat mai mult.

LA MULTI ANI Daria Elena, Natalia, Teodora si Samuel!

Si LA MULTI ANI tuturor copilasilor de ziua lor!

Noi am avut o noapte linistita, aceleasi treziri de masa la 2 si la 5! Acum doarme bineinteles...Vad ca e mai uratel azi afara si bate vantul, sper totusi sa se faca frumos sa iesim la plimbare!

POZE

POVESTEA NASTERII

mamica fericita de Razvanel si de Rebecca!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tuchita spune:

'neata!
Cristina, gata pregatirile pentru botez?
Cred ca ai dreptate cu faza cu semanatul intai cu tati si apoi cu cine se poate!
Si acum regret ca am schimbat programul Ilincai pentru ca a fost maraita, alintata, crizata si ma dispera cu laptele in biberon! In 12 ore cred ca a baut 1 litru!
Seb e bine, manaca si doarme si are nevoie de conversatie!
Adriutza, spor la bagaje!

mamica de Ilinca (5.07.2005) si Sebastian(30.01.2008)
poze

Mergi la inceput