Puiuti de Randunici 2008! (24)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns underqueen spune:

luny si eu care credeam ca sunt singura la televizor!

-------------------------
inteligenta ma urmareste dar sunt prea rapida

Maria cea mai fericita mamica de bebe Tudor Stefan (26.02.2008)

POZE

POZE BOTEZ

minunea mea

asa creste strumful mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns delphin spune:

i'm back, va pupacesc tare si va multumesc de reactiile cu privire la freza mea...in plus nu's din Pitesti.

Nu pot scrie mult din cauza de bb scartzait.
Tuchitza, bafta la "intors la munca"

O seara placuta!

pozici
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=59ecfb6ceda7fc8433bfcc&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> montaj

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns underqueen spune:

delphin welcome back!

-------------------------
inteligenta ma urmareste dar sunt prea rapida

Maria cea mai fericita mamica de bebe Tudor Stefan (26.02.2008)

POZE

POZE BOTEZ

minunea mea

asa creste strumful mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Oauuuu, ce liniste a fost pe crenguta, credeam ca gasesc multe pagini scrise si cand colo...

Am dat mai devreme o tura de IOR, nu mai putea randunoiul de picioare, ne-a luat 2 ore sa-l parcurgem tot, caci in general stam numai in zona noastra, la fantani. Acum pitica e imbaiata si mancata, asa ca face un nani mic in leagan sa apucam si noi sa mancam. A facut randunoiul o saramura de biban si ma tot imbie la masa, desi nu ma omor dupa peste!

Vio, e superb filmuletul cu Sean. Sunt asa de dulci si de veseli dimineata! Si Rebe e toata un zambet dupa o noapte de odihna.

Naty, ce domnisoara stilata ai in societate!

Tuchi, imi pare rau ca nu ti-a priit foarte bine iesirea la padure! Ce sa-i faci, e si ea mica!

Am reusit si ne-am facut si noi azi rezervarile pentru litoral!!! Plecam pe 7 august, abia astept!

POZE

POVESTEA NASTERII

mamica fericita de Razvanel si de Rebecca!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Clau, felicitari p[t plecat pe litoral!
Tuchi, nu sunt nevoi nereale, pana la urma trebuie sa faci si tu ca adult ceva pt tine; insa am vazut si eu pe pielea mea la botez ce inseamna stabilitatea si programul ordonat pt un copil mic, caci si eu incerc sa-i creez asta Iuliei; dar pt Ilinca probabil ca poate fi si mai naucitoare o iesire din ritm.
Maria, solutia e...Sinead o'Connor. Eu maine merg sa aplic metoda, caci si eu m-am saturat de "blana" din casa si de firele de par cazute pana si pe fata Iuliei. Fac schimbare radicala, chit ca tot scurt eram tunsa .
Aaa, randunoiul mi-a facut surpriza si s-a ras in cap. Pe langa ca ii sta SUPER-MISTO, i-am facut o poza cu Iulia din care rezulta categoric ca sunt mama purtatoare si fata e numai a lui. V-o pun insa maine (poza) ca acum m-ar vedea si se oftica sa-l pun pe net!
Luny, ma bucur pt tine .

Naty
mamica Iuliei Elena (30.01.2008)
DOAMNE,TINE-O SANATOASA PE MINUNEA MEA!
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea

Mergi la inceput

Mai aveam ceva: Delphin,

Naty
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tuchita spune:

Luny, hai ca tind sa cred ca 'interactiunea" v-a prins bine la amndoi! Iar ca scuza pentru tata, spune si tu ca randunoiul te ajuta mult cu copilul, e si el stresat de schimbarea din familei, etc( ceea ce e probabil foarte adevarat!)
Clau, mama ce-as veni la tine sa bag o saramura! Bravo pt litoral! la noi sau la vecini?
Eu mai am 3 saptamani pana plec!
Randunoiul meu nu stie sa faca decat clatite! ( ce-i drept ii ies bestiale!)
Naty nu ma mai tenta ca si mie imi vine sa ma tund scurt de tot, dar o sa-l fac nefericit pe randunoi si parca nu mai am curaj ca acum 8 ani9 cand am comis-o!)
Delphinas,

mamica de Ilinca (5.07.2005) si Sebastian(30.01.2008)
poze

Mergi la inceput

In curand imi inchei emisiunea la TV...
sa vedeti...mi se termina curand scutecele Huggies si eram pregatita sa mai cumpar...cand colo, dimineata s-a infiintat nasul Iuliei dornic de o fapta buna cu un bax de 98 de scutece...PAMPERS! Randunoiul meu: "Ai dat-o in bara!"; el: "de ce, nu-s buni?". Eu: "Nu, ca iese kk din ei; dar asta e, ii iau". Macar sunt mai subtiri....
Si cu asta dragi tele-randunici eu inchei aici emisiunea si va urez NOAPTE BUNA!

Naty
Iulia mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tuchita spune:

Va urez si eu o noapte linistita!
tot stolul!

mamica de Ilinca (5.07.2005) si Sebastian(30.01.2008)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Mmmmmm, nu stiam ce pierd, a iesit super saramura!!! Am mancat 3 bibani zdraveni!

Tuchi, la noi mergem, nu indraznesc sa ies cu micuta din tara , mai asteptam pana la anu'!

Naty, sa-i fie de bine tunsoarea randunoiului! Si eu m-as tunde scurt de tot, dar n-am tupeu..., stiu ca apoi as regreta!

Trebuie musai sa scap de burta in 2 luni ca n-am de gand sa mi-o etalez asa pe plaja! Asa ca de luni dimineata incep sa bag abdomene la greu!

POZE

POVESTEA NASTERII

mamica fericita de Razvanel si de Rebecca!

Mergi la inceput