Puiuti de Randunici 2008! (24)
Raspunsuri - Pagina 6
tuchita spune:
Kya, distractie placuta la nunta!
Mimonix, bafta la examene pentru Teodora si bafta la shopping( presimt ca vei avea nevoie de multe rabdare si intelegere!)
Luny, draga mea, desi diplomatia nu e chiar una din calitatile mele, am incercat mereu sa invata sa fiu asa! Uneori imi iese, de cele mai multe ori, nu. nu ma pot opri insa sa te sfatuiesc sa fii un pic mai diplomata si poate mai smechera ca sa incerci sa-ti gasesti linistea in familie!
Recunoaste in fata sotului tau defectele tatalui, spune ca il intelegi de ce reactioneaza asa, dar roaga-l frumos sa faca un efort pentru tine sa se inteleaga mai bine cu tatal tau! Apeleaza la tot farmecul tau si spune-i cat esti de nefericita!
Pe de alta parte, nu incerca sa-l obligi sa-l ajute la renovat, ca nu cred ca ii face cuiva placere sa smotruiasca in casa altuia!
Felicitari pentru mandretea educata, Naty! Ai grija insa ca nimeni nu o sa te creada cand o sa te plangi ca nu mai poti, ca e frichinita, maraita etc..
mamica de Ilinca (5.07.2005) si Sebastian(30.01.2008)
poze
natynic spune:
Tuchi, pai asta ma gandeam si eu, ca daca se mai comporta asa in lume nimeni nu ma va crede ca are si nervi, indispozitie, ca face kk in parc si nu acasa si-si baga piciorusele in ea taman acolo unde n-am apa sa o spal, ca urla ca sirena, etc
Iar cu sfaturile date lui Luny sunt perfect de acord...Dar e totdeauna usor de zis din afara.
Naty
mamica Iuliei Elena (30.01.2008)
DOAMNE,TINE-O SANATOASA PE MINUNEA MEA!
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea
VioletaH spune:
ia priviti cum e la noi dimineata (pe la 10 ) la trezire:
http://good-times.webshots.com/video/3059521310102404009lBjrFa
revin mai tarziu un pic cu un mic sharshaf
Vio, mamic fericit de bebe Sean Adam (16 martie 2008)
MIRACOLUL DIN VIATA MEA
natynic spune:
Vio, deeelicios, absolut splendid!!!
Naty
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea
cenia spune:
Salutare rindunici
As vrea sa va salut personal caci va citesc in fiecare zi si deja va cunosc, dar nu apuc sa raspund! Rusine mie!
Vorbea Stela de vomitat. Aceeasi problema avem si noi. Dar si cu regurgitatul. Dupa ce maninca intotdeauna regurgiteaza. dupa ce se trezeste vomita putina brinza. mai ales cind se incordeaza sau se screme sa faca kk. Nu-si fac griji americanii pt atit! Sunt atit de spartani.... de imi vine sa imi iau lumea in cap!
Pediatrii aici au viata usoara! Daca nu face febra si nu scade in greutate nu va faceti griji, asta e raspunsul standard!
Ne-am confruntat cu o diaree, azi vad ca e ok, dar s-a chinuit mititica tare, doua zile si mi-a zis ca la o luna nu am ce sa ii fac, asteptam si schimbam formula ( ii dau ca si completare la sin) cu cea de soia.
la noi acuma e dimineata, cind la voi e seara tirziu! si vad ca doarme mult nici nu s-a trezit.
cam astea despre noi cei din urma (ca virsta) si sper ca sunteti ok. cind stataeam in Ro imi plimbam prima odrasla mereu prin parc, acuma stau la casa si nu mai fac aacest lucru, mi se pare costisitor, nici macar pe strazi nu ies. stam in curte si gata cu luat aer. aici e oricum cald , chiar foarte cald.
ne auzim cit de curind!
tuchita spune:
In sfarsit am vazut pe Tudor al mariei dezbracat! Foarte alert i foarte dragutz!
Iar cand l-am vazut pe Sean cel delicios si am auzit-o peVio cum ii zice "buna dimineata!' m-a lovit o tristete, pentru ca eu de luni n-o sa-i mai zic asa lui Seb decat in weekend.
Sper sa reusesc sa realizez ce mi-am propus pana la sfarsitul anului si sa-mi iasa toate bine, ca altfel n-o sa-mi iert faptul ca plec asa devreme de langa Seb!
poze
natynic spune:
Tuchi, of, nu stiu ce sa-ti zic...ca eu de cate ori ma gandesc la intoarcerea la serviciu simt fiori pe sira spinarii si am sentimentul ca NU VOI PUTEA. Bine, la mine conteaza, clar si faptul ca am stat despartita de Iulia o luna si jumatate, chiar daca incerc sa uit, sechela a ramas...Lasa, cum zici si tu, sa deie Domnul sa-ti iasa ce e de iesit, Seb va creste si va fi bine.
Naty
Iulia mea
tuchita spune:
Asa cum a crescut Ilinca, ce-i drept avea 8 luni cand m-am intors, asa o sa creasca si el, si stiu ca ma voi obisnui, insa acum m-a lovit asa o chestie....mai ales cand am auzit-o pe Vio, ca asa vorbesc si eu cu el!
Ilinca s-a trezit si de 10 minute urla in continuu, probabil de oboseala! Asa ce ma enerveaza cand schimb programul copilului pentru a-mi satisface nevoi nereale de fapt1
In timp o sa vedeti ca cel mai important pentru un copil este stabilitatea, acelasi program, asta ii da siguranta!
poze
underqueen spune:
mai, mai, da liniste mare pe aici! doar cateva mesaje de cand am plecat...
am fost la plimbare prin oras, cand in sfarsit nu mai era asa sufocant...am ajuns acasa cu un strumf rupt de foame si de somn...l-am imbaiat , hranit si acum doarme ca un ingeras aici ploua si e un aer superb afara...astept sa vina sotul de la berica, sa papam si nani . asta daca nu are oareshce ganduri cu mine
tuchi, asa face in fiecare dimineata cand se trezeste...zici ca e pe baterii
pies:nu mi-a raspuns nimeni ce sa fac in legatura cu caderea parului...
-------------------------
inteligenta ma urmareste dar sunt prea rapida
Maria cea mai fericita mamica de bebe Tudor Stefan (26.02.2008)
POZE
POZE BOTEZ
minunea mea
asa creste strumful mare
luny spune:
Am fost si noi in Tineretului vreo 3 ore...am incercat sa ma mai destind putin si sa interactionez cu randunoiul, si am 'interactionat' tare misto cand am ajuns acasa!!
clau, normal ca ma bag la o bere rece!!
stela..asa e, parca e cam tarziu sa iau cantar acum, o rezolvam noi pana la urma, sper sa-si fi reparat cantarul pediatra lui, sau sa fi luat unul nou..
tuchi, naty sa va fie de bine plimbarile
tuchi exact asa cum ai spus tu am procedat cu iub...si l-am luat cu toate cele la convins..si l-am mai pus putin pe ganduri..nu e chestie de smotruit ci mai mult de pricipiu si de cum pune problema, ca ajutor intre noi, in familie..sper sa fie mai bine, dar cred ca e tarziu...eu sunt la mijloc, tata ma va intreba ce are, de ce e asa, ca el nu prea stie cum sta treaba exact si eu nu-i pot spune 'stii, gineri-tu nu te mai inghite si nici nu pot sa-ti spun de ce ca iese si mai nasol decat e'...compromisul l-a facut pana la urma, nu-l ajuta la pus gresia si faianta si ii voi spune lui tata ca nu se pricepe si d-aia nu se baga, dar il va ajuta la aranjat mobila, carat moloz si ce e greu de facut si carat..
vio identic face si Mufy cand se trezeste!!
LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!