Puiuti de Randunici 2008! (24)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Kya spune:

Noi plecam azi la o nunta la Buzau, si ne intoarcem maine pe la pranz. Si Sanziana ramane acasa... O noapte intreaga fara puiul meu drag .
Noroc ca ramane cu mama, si stiu ca e pe maini bune. Ea e foarte fericita ca are copilul doar pentru ea .
Chiar ne tot intreaba daca nu vrem sa plecam si noi din Bucuresti undeva sa ne relaxam si sa ne odihnim cateva zile Si ea si tata, abia asteapta sa-si joace rolul de bunici.

Kya mamica de Sanziana mica

Varsta bebelinei

---------------------------------

God didn't bring me this far, to leave me here!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo27 spune:

Luny-toate trec...o sa fie bine!!!
Kya,nu-i asa ca-i frumos ca exista bunici?Du-te si te relaxeaza,ca stii doar ca Sanziana e pe mani bune!!!o sa iti prinda f bine!distractie placuta la nunta
Maria,predau leagatura..plec la bunici!!!

Simo,mami de DAVID- 3 iulie 2002,si de SAMUEL CASIAN -1 martie 2008
POZE

Faptul ca ai un pian ,nu te face pianist,dar faptul ca ai un copil cu siguranta te face parinte!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimonix spune:

Neata,neata
As vrea sa multumesc pe aceasta pentru aprecierile primite la adresa emisiunilor mele si ma bucur sincer ca v-am lipsit.Multumesc in primul rand mamei, caci fara ea n-as fi existat, apoi sotului ca fara el nu erau copiii,etc
Imi cer iertare pentru absenta de ieri , sper ca n-a scazut prea mult ratingul dar am avut o zi tare ciudata , din alea gen rasu'-plansu'.
Teo a avut testul de engleza (scris diminieata la 9 si oral dupa-amiaza la 4).A fost o zi stresanta si obositoare pentru ea si pentru noi.Inca nu stim rezultatele, abia marti aflam.
Vladut s-a frichinit toata ziua din cauza de mama tampa adica subsemnata,care citind pe aici cit maninca unii copilasi, citind apoi pe cutia de lapte si verificind cu Capraru, a ajuns la concluzia ca trebuie marita ratia...si uite asa am dat peste colicii pierduti in urma cu vreo 2 saptamani si peste parturile zgomotoase cu plansetele aferente
In plus, n-a mers netul pentru ca s-a stricat routerul din casa si trebuie cumparat unul nou.Si ca si cum n-ar fi fost de ajuns, s-a sprt si furtunul de evacuare de la masina de spalat si intre timp cosul cu ruferele murdare a devenit neincapator (ca doar le presasem bine cu o zi inainte)Si ar mai fi si multe altele pe care nu le mai enumar ca ma grabesc tare-tare ca scartie frichinita si tre sa fug.
Am citit pe sfert de diagonala ce ati mai scris voi ieri si nu pot decit sa spun ca votez si eu pentru Pitesti (Clau) unde imi sunt si mie juma de radacini batrane rau si de unde imi vin multi prieteni buni.
Ma bucur ca Teodora de Stela e bine, ca Iulia a reusit sa prinda jucaria, ca Ariel si MamiP au dat mana peste carucioare si va multumesc pentru invitatia de luni dar....ce-o sa zica lumea:uite cati bebei cu mamica, numai unul cu bunicaSerios acum, am promis Teodorei ca mergem la shoping luni sa-si cumpere pantofi pentru banchet si nu pot rata ocazia de a iesi si eu un pic cu fata mea in lume, ca fetele deh!
Aaaaa si azi, alta zi inceputa cu stingul.Am avut proasta inspiratie sa ma sui pe cantar ! Doamne fereste, mai am un pic si ajung sa am greutatea din luna a 7-a! Si asta de cind tot zic ca ma apuc de regim "de maine" asa ca "azi" maninc de toate.Si fac asta de vrea doua saptamani=+3 kgFereasca Dumnezeu de atata prostie!Maine suntem cu sorcova, asa ca nu veti avea emisiune dar luni promit sa revin cu forte proaspete si cu tolba plina de povesti!

Simona,mamica de Teo (14 ani) siVlad Alexandru (18.02.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns underqueen spune:

Kya distractie placuta la nunta!

-------------------------
inteligenta ma urmareste dar sunt prea rapida

Maria cea mai fericita mamica de bebe Tudor Stefan (26.02.2008)

POZE

POZE BOTEZ

minunea mea

asa creste strumful mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Mimonix, ca intotdeauna , foarte mult imi place sa " te citesc ". Pacat ca nu mai intri azi, maine..., abia luni, o sa-mi fie dor de tine! Imi pare rau ca n-ai avut o zi buna ieri si urez rezultate excelente la test fetei tale. Ma bucur ca Pitesti-ul e la inaltime!

Luny, cum sa nu luam in seama postul tau? ce-ti veni? Spune aici tot ce vrei caci suntem bune ascultatoare, sti ca toate ne-am plans la un moment dat de cate ceva si aici am gasit intelegere si vorbe calde care merg la suflet. Lasa randunoii in pace ( tata, sot ) si bucura-te de soare, caldura si pitic frumos si zambaret.

Razvanelu' meu e la Pitesti si cum ma asteptam, mi-e deja dor de el, am bagat 2 telefoane pana acum, dar il deranjez aiurea de la joaca, asa ca trebuie sa ma mai abtin...Sotul doarme, rebecca se da in leagan si eu n-am stare! Vreau sa beau o bere rece si culmea e, ca am in frigider exact din cea preferata! Eu tocmai am alaptat, ce-ar fi sa ma bag la un pahar rece? Mai vine cineva??? Luny, te bagi?

POZE

POVESTEA NASTERII

mamica fericita de Razvanel si de Rebecca!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo27 spune:

pe unde umblati ,mamicilor???....eu m-am intors de la bunici,si ies afara cu copii!

Simo,mami de DAVID- 3 iulie 2002,si de SAMUEL CASIAN -1 martie 2008
POZE

Faptul ca ai un pian ,nu te face pianist,dar faptul ca ai un copil cu siguranta te face parinte!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mstela spune:

Intru si eu in direct cu o bere buna in fata (dar,0 alcool.A inceput bine sa-mi placa,desi pe vremuri,cand ma baga randunoiul la volan sa se simta si el bine la pescuit sau iarba verde,uram berea fara alcool pe care o beam doar de sete)!
Citind din urma,zic:
Adriuta,ma bucur ca vii pe la noi!Drum bun sa fie!
Subscriu referitor la ce spunea tuchita,sa iesim singure fara bbi intr-o zi!!
Luny,si eu spun sa mergi neaparat la petrecere,fiindca ti-ar face f bine.Eu vad la mine ce bine ma simt cand pot iesi putin pe afara la plimbare prin magazine singura.Si nu e o tragedie,intr-adevar,sa-i lasi lapte praf.Teodora mea ia tzatzi f bine si ii dau completare de mult timp..din tot felul de tetine.Ea tot tzatzi prefera in primul rand.Si zice ff bine tuchita:eu cand ii dau si completare,stau linistita ca 3 ore sigur nu cere mancare,chiar daca intre timp varsa mult si bine-se pare, surplus.Poti sa-i iei si tu Novalac antireflux,fiindca ajuta in cazul vomitosilor si vad ca are tot felul de vitamine.Mie mi l-a prescris dr.Vai,dar zambaret mai e Mufa.Iar in pozele din parc,e nemaipomenit!Ce dulce e!Teo a mea abia ne arata un zambet..e asa serioasa!Si ce chestie cu pol.Vitan inchisa!Cred ca-i prea tarziu sa mai dai banii pe cantar acum,eu as cauta,mai degraba,un pediatru bun cu cabinet.Eu am devenit multumita de pediatra,la cateva sapt mergem la cantar sau mai des.Dar am gresit ca nu am luat cantar la nastere,recunosc,acum e cam tarziu sa mai dau banii pe el.
Sovi.
Cristina,jos palaria pentru puterea ta!Si cu 2 copii!La fel si tuchita si cred ca mai sunt,daca ma gandesc bine!Va admir sincer!
Felicit o Iulia de Naty ce rade 190 ml..Si mai zice mami ei ca-i mica!
Ma dispera rau reclama asta:abia scriu msajul.In partea dreapta a ferestrei,observ ca nu ma lasa sa editez..

Stela,
mamica fericita de TEODORA mult dorita (1.04.2008)
Pozici
Am pasit pe drumul vietii
"Domnul ne-a ajutat!!Multumim,Doamne!!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mstela spune:

Asadar,doar postul meu se prinde acum!
Teo tot umple 3 carpe o data,dat eu nu mai sunt ingrijorata.Treaba ei,daca vrea ea sa scoata asa laptic bun...
o Cuscra,o mihutza,o tuchita,clau,luny,Naty,Ariel,Simona
Ursu,vezi ca luni ti-aduc biberonul minune-al 18lea biberon la colectie!
Of,luny,imi pare rau de probleme.Incearca sa te detasezi sa nu-ti faca rau la laptic!Sigur se vor impaca ei candva!
Distractie placuta,vecinica!

Stela,
mamica fericita de TEODORA mult dorita (1.04.2008)
Pozici
Am pasit pe drumul vietii
"Domnul ne-a ajutat!!Multumim,Doamne!!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tuchita spune:

hello, hello!
Ne-am intors si noi de la padure, a fost o experienta pe care nu o voi repeta prea curand!
Seb a fost cuminte, insa Ilinca m-a disperat!
A urlat la fiecare gaza care se punea pe ea( si au fost multee, tantari uriasi!).Pana acum in parc era mare viteaza, omora tot ce prindea, insa la padure nu a stiut sa-si foloseasca mainile ci doar tignalul!
Spre sfarsit a aparut si un nene padurar care a vrut sa ne dea amenda, ca nu avem voie sa facem focul in padure! L-am rugat frumos sa ne ierte si am promis ca nu mai facem!
Acum bobinez o inghetata, Ilinca a adormit pe canapea uitandu-se la desene, si eu ma intreb de ce sunt asa de obosita daca n-am facut nik!

mamica de Ilinca (5.07.2005) si Sebastian(30.01.2008)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Si noi suntem back de la bunici...Iulia a fost PERFECTA, n-a plans decat de foame, cand am mancat noi a dormit si imediat dupa s-a trezit ca sa ne jucam, am fost in Parcul Circului (Kya, mai vin ), apoi a facut big kk! desi facuse si ieri si apoi din nou a ras 190 ml. A zambit si a ras non-stop la bunicul, iar dimineata la nasul care trecuse pe la noi-normal, nu?-de zambit se zambeste barbatilor, nu mamelor...Nici macar in masina unde in ciuda AC era o caldura de lesinai n-a zis nici pis, am gasit-o in scoica cu ochii mari, asteptand sa se mai intample ceva. Ce mai, o iert ca acum se frichine, important e ca in societate stie sa se comporte impecabil

Naty
mamica Iuliei Elena (30.01.2008)
DOAMNE,TINE-O SANATOASA PE MINUNEA MEA!
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea

Mergi la inceput