Puiuti de Randunici 2008! (24)
Raspunsuri - Pagina 4
underqueen spune:
am revenit! raportez un strumf adormit de o ora, timp in care am fiert bibe, am strans-intins rufe, spalat vase si recuperat aproape tot capitolul trecut...
apropo de slabeala: tare mi-ar place si mie sa dau jos macar vreo 5 kg., dar ce sa fac daca trec in fiecare zi pe langa magazinul cu cornulete ?
-------------------------
inteligenta ma urmareste dar sunt prea rapida
Maria cea mai fericita mamica de bebe Tudor Stefan (26.02.2008)
POZE
POZE BOTEZ
minunea mea
asa creste strumful mare
ariel_7000 spune:
clau, dar poti tine monti si daca alaptezi!!! nu trebuie sa mananci nici mai putin, nici mai rar....poti manca un vagon intreg, mesele pot fi la interval de 3-4 ore....cred ca e chiar suficient (ca la bebe:))...doar ca trebuie sa eviti anumite alimente si anumite combinatii proaste (adica fructe imediat dupa masa sau lipide/proteine cu alimente cu indice glicemic mare...exemplu cartofi cu friptura e rau, dar friptura cu salata e bine.
vezi ca am trimis eu acum vreo 3 luni, pe mailul comun, cartile lui nea monti si un fisier cu retete....in cartea a 2 a chiar vorbeste de perioada de sarcina si alaptare...
tre' doar sa ai putin timp sa rasfoiesti. eu le-am printat ca sa le citesc pe post de poveste de seara:))
pe vremea cand tineam monti, mancam mult mai mult si mai bine ca acum...acum, cand ar trebui sa am grija de alimentatie, mananc numai prostii si total aiurea!!!
mami de alexutza (10.04.2003)si Teodor Mihai (10.04.2008)
POZE ALEX SI TEO:
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5207ed359c8adf213e5f23" target="_blank">alexutza 2003-2004,www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5221eb237d9db27ce0b939" target="_blank">alexutza2005,www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=522454e8697e14d6ce6966" target="_blank">alexutza2006,www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=52253cfdd7ccfda00914d4" target="_blank">alexutza2007
povestea lui TEO
clauclau spune:
Ariel, o sa ma uit si eu pe ele!
POZE
POVESTEA NASTERII
mamica fericita de Razvanel si de Rebecca!
underqueen spune:
azi a fost zi de "big kk"...si a fost BIG. de data asta cred ca a fost constipat intr-adevar, pentru ca a iesit foarte tare si uscat...si ce e mai grav: am vazut si UN FIR DE PAR ...sunt disperata, nu stiu ce sa fac! imi cade parul ceva de speriat...acum mi-am legat un batic pe cap (arat ca baba Trija...) si luni ma duc sa ma tund...sper sa se remedieze ca m-am saturat...gasesc par peste tot...imi vine in minte un singur lucru, o singura solutie : SINEAD O'CONNOR
POZE
POZE BOTEZ
minunea mea
asa creste strumful mare
underqueen spune:
Look, mom, i'm on TV!
POZE
POZE BOTEZ
minunea mea
asa creste strumful mare
Simo27 spune:
Maria,Preiau legatura
Gudinde ,am trimis PM...Doamne-ajuta!!!Multumesc!!!
Cuscra,ca Teodora e bine!!!!bine ca te-ai linistit!!!
Simo,mami de DAVID- 3 iulie 2002,si de SAMUEL CASIAN -1 martie 2008
POZE
Faptul ca ai un pian ,nu te face pianist,dar faptul ca ai un copil cu siguranta te face parinte!
underqueen spune:
simo, ai legatura!
ia priviti gimnastica de dimineata
POZE
POZE BOTEZ
minunea mea
asa creste strumful mare
luny spune:
Randunici scumpe, asa bine imi face macar sa pot sa ma descarc aici, cu voi, si va multumesc ca va ganditi la mine..tata saracu' nu are nimic cu randunoiul, in schimb randunoiul e ferm hotarat sa mai vorbeasca cu tata cand se intalnesc, adica fiecare cu treaba si familia lui...ai mei sunt in santier acum, renoveaza total apartamentul, iar tata are nevoie de ajutor, na, ca omu' cu ginerele, numa ca ginerele e cur sucit, azi zice ca-l ajuta doar din interes,pt ca nu-l mai place deloc pe socra-su, maine nici asa nu mai vrea, ca s-a saturat de 'impertinenta' lui taica-miu si aerul lui de superioritate, plus alte chestii mai nasoale in care nu vreau sa intru ca ma ia capu'...si tata e fff dificil, are impresia ca e cam buricul pamantului si le stie pe toate,sunt constienta ca e ciufut si in multe alte moduri.. dar e tata si nu pot sa ma fac ca nu vad si nu aud ce zice, cum zice si ce inversunat e al meu sot, care, apropo, ma cam dezamageste cu atitudinea lui...si asta ma doare iar destul de tare, parca nu ma asteptam..
i-am spus ca daca eu as fi facut fazele astea cu ai lui si as fi fost asa taios, nu i-ar fi picat nici lui bine...si stie ca ma doare, i-am spus si a zis ca-i pare rau, dar nu are ce sa faca...el nu il ajuta pe tata, nu are nicio treaba cu el in general, daca se intalnesc pe undeva, in vizite la nasi sau mai stiu eu cum, e civilizat, vorbeste cu el, 'buna ziua', 'ce mai faci?'dar atat si nimic mai mult...
imi amintesc cand povesteau unele dintre voi de probleme de genul asta in familie si asa rau imi parea dar nu intelegeam poate exact..na, ca acum inteleg, desi atunci ma gandeam ca este exclus sa dispara armonia si toleranta din familia noastra...
v-am plictisit destul cu asta, nu ma bagati in seama, am scris mult prea mult, sariti postul meu..
LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
underqueen spune:
Luny curaj! stii ce se zice: cu rabdare treci peste toate!
POZE
POZE BOTEZ
minunea mea
asa creste strumful mare
Kya spune:
Offf, mai Luny, Luny imi pare rau ca esti necajita. De ce zici sa sarim peste postul tau? Nu suntem noi cu toatele prietene virtuale? Asa ca hai vino si descarca-te Sfaturi nu stiu ce sa-ti dau, dar te ascult!
Kya mamica de Sanziana mica
Varsta bebelinei
---------------------------------
God didn't bring me this far, to leave me here!