Mamici norocoase de sept-oct 2008 (67)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alinushca spune:

fetelor mai ales cele cu legile. stiti cumva la noi in tara exista legi de genul sa nu-ti poata face diferite interventii dr. fara sa semnezi pentru ele asa cum e afara? pot fi trasi la raspundere penal pentru asa ceva?

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20722;126/st/20081023/k/d976/preg.png
Bebe reloaded

19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bitza2008 spune:

Fetele, unde sunteti?!Hai sa va aduc inapoi pe prima pagina!!!
Alinush, concluziile dupa cearta asta e ca suntem disperati unul dupa altul si ne iubim cu cel putin aceeasi intensitate ca la inceput daca nu chiar mai tare. Iar e .....
Adica eu sapt viitoare, miercuri intru in 7 luni??!!!

26+LUCAS
AMR 14 saptamani!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bitza2008 spune:

felicic si eu intrebam cu vreo 2 cap in urma de sterilizarea si MSV; cineva(khristin parca)zicea ca nu se considera spalatul in msv sterilizat. Azi am gugalit putin si...URA- dak punem bibe si tetinele in msv nu e necesar sa le mai sterilizam, ca temp e destul de ridicata si se distrug microbii. Iata http://w w w.l u m e a p i t i c i l o r .ro/?aid=328&cid=334&caption=Sterilizarea

26+LUCAS
AMR 14 saptamani!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sanziana27 spune:

Hai ca dau si eu cafeluta azi!

21+ cu si mamica de Dragos Mihai(26.09.2006)
Povestea iubirii noastre mici
Burtica bebe 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clau_geo spune:

Neata burtici,
va invit ca o cafea cu lapte, ceai irish cream si panine neagra cu dulceata de gutui

Scuze ca nu am mai intrat in weekend insa sambata am tot iesit in oras , m-am plimbat in parc cu prietenii iar seara am fost intr-o vizita.
Iar duminica dimineata am avut un atac de panica (din cauza ca nu puteam sa respir) si am ajuns la spital.

Poate ca a fost bine fiindca am vazut-o iar pe bebelina si au masurat-o si ce sa va spun: are 845 gr, a crescut 270 gr in 8 zile si are femurul mai lung cu 6 mm

Dr zicea ca va fi o bebelina mare si sanatoasa si a scazut DPN-ul la 08.09.2008.

Mi-a trecut orice durere si orice stare de rau cand dr a iesit din cabinet si a fugit la sala de nasteri iar dupa 10 min s-a intors si mi-a zis ca s-a nascut o fetita grasuta si sanatoasa

Mi-a dat pt somn si ca sa ma linistesc jum de diazepam seara la culcare pt cateva zile si apoi dor in cazuri extreme cand ma apuca iar atacuri de panica.

Asa ca in acest weekend am fost tare ocupata.

Citesc ce ati mai scris si revin repede.

24+ Mami fericita de Irina Alexandra

Doamne ajuta-ne sa ajungem la 40 saptamani cu bine si sanatoase!

www.flickr.com/photos/26166390@N04/" target="_blank">Noi si bebita

Atat a mai ramas pana vine minunea

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by afibebe

buna fetelor,

m-a apucat nostalgia.
sunt o mamica de sept-oct 2007.
mai aveti putin.
timpul trece repede.nici nu imi vine sa cred ca piticul meu are deja 9 luni si jumatate.

va doresc multa sanatate, sarcini usoare si bebelusi sanatosi.

AFIBEBE mamica fericita de Cristian Nicolae 22.08.2007

cristi

sunt mare

Bine ai venit Afibebe si multumim pt sprijin. Sa-ti traiasca bebelul si sa fie sanatos.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Muuh spune:

felicic scuze ca raspund asa tarziu. Am Moulinex facem paine de toate felurile, inclusiv neagra si cu seminte si ne ajunge cel putin doua trei zile. Cea mai gustoasa este ciabatta doar ca aia trebuie coapta la cuptor doar aluatul il face masina.
klemi daca te simti mai bine eu am baut sambata o cutie intreaga de bere.
alinushca teoretic da exista o lege care ii obliga sa iti ceara consimtamantul. Daca te gandesti sa ii tragi la raspundere pentru o epiziotomie eu zic sa te gandesti bine ca mi-e frica de hatisurile incurcate ale justitiei. Exista doctori si la noi care nu practica epiziotomie profilactic.
Eva uau luna a 7 a. Felicitari si la mai mare ca sa zic asa.

Miruna 25+ si Alexei (13.07.2006)

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by EvaF

ALINA, FELICITARI PENTRU BABY BOY! CE FRUMOS!! ACUM AI PERECHE!!!

Edit: Parca Alexa vorbea de un "surior", nu? Sa inteleg ca a avut dreptate?

25+ Luca

AMR 99 DE ZILE !!!!!!

POZE

„Prostia este infinit mai fascinanta decat inteligenta, inteligenta are limitele ei, prostia nu.” (Umberto Eco) dar „Ca sa intelegi ca esti prost trebuie, totusi, sa iti mearga mintea” (George Brassins)

Alinushca nu mai stiu daca ti-am urat felicitari pt bb sanatos si in grafic si mai ales pt ca e baietel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicic76 spune:

neatza si de la mine si aveti o saptamana excelenta!
sanziana: multumim!

alinushca: cum esti?
bitza: mercic de info! in 2 sapt ma pun la punct cu toata partea electronica si-ti spun de masina de paine! eu voi folosi MSV zilnic, sotul meu cand isi face un sandwich foloseste 3 farfurii, 2 cutite si 1 furculita si feresca Sfantul sa bea apa la un interval de timp si sa foloseasca acelasi pahar

Vasile
18+

bibinika
foto

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by bitza2008

Salutare tuturor!
Multumesc inca o data tuturor pt vorbele frumoase si sustinere!Ne-am impacat ieri;dulce a fost impacarea; si da-i si luptaapoi si si uiiii. Baiul a fost ca rezista greu sa nu se reapuce de fumat +hormonii mei= va dati seama ce-a iesit!
Astazi am facut si eu o lista; am sinetizat din toate listele gasite; am cumparat azi 2 body, 3 caciulite, 2per sosetele, niste tenisi. Imi plac tare lucrurile de la H&M pt copii- sunt de calitate.
Vreau sa ajung si la Prenatal.Mi-am dat comanda si la baby-walz de perna de alaptat(27euro)si prosopel cu capison(6.50) si o girafa-metru pt masurat copilul pe masura ce creste-mi-am dorit mereu sa am asa ceva in cam copilului.
A, si niste prosoape de baie super faine!Tot ce am luat era la oferta!
Pupici tuturor si o seara placuta!

26+LUCAS
AMR 14 saptamani!!!

Bitza ma bucur tare mult pt voi si eram sigura ca va fii bine si mai ales impacarea va aduce multa "dulceata". Bravo voua.

Mergi la inceput