Mamici norocoase de sept-oct 2008 (67)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns felicic76 spune:

quote:
Originally posted by Muuh

felicic scuze ca raspund asa tarziu. Am Moulinex facem paine de toate felurile, inclusiv neagra si cu seminte si ne ajunge cel putin doua trei zile. Cea mai gustoasa este ciabatta doar ca aia trebuie coapta la cuptor doar aluatul il face masina.

cu ciabatta m-ai cucerit definitiv! imi cumparam sandwich de la gregory's numai pentru chifla! mmmmm ciabatta cu ton.....o sa ma fac o grasamercic cred ca Moulinex cumpar si eu

Vasile
19+

bibinika
foto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clau_geo spune:

quote:
Originally posted by felicic76

[bitza]: frumooooos mai ales ultima partePoate pui si tu o foto cu girafa, mi-ar placea si mie pentru bebe. Acum vreau sa achizitionez perna ptr alaptat, asa bine dorm cu perna intre picioare si cu burtik sprijinita de ea. Are husa detasabila, nu?
zambetmic: pai daca esti sigura ca surpriza-i cu cuculetz, da-i inainte cu shopingaiala
claudina, aly_c:

azi stau pe net si caut: blender, storcator de fructe, toast-er si prajitor de paine si un radio CD cu ceas. Nu sunt hotarata decat la blender care-i B Raun, eu am avut robotul,si-a facut treaba bine 6ani, l-am aruncat acum ca-i prinsese fox cana mare si a ros-o.

a, era sa uit, foloseste cineva aparat de facut paine? vreau si de-ala, eu sunt amatoare de cozonac si am citit ca-l face foarte bine!

Vasile
18+

bibinika
foto

Felic eu nu am ap. de facut paine insa de la cunoscutii care folosesc stiu ca e super bun si face si cozonac dar nu mai mare de 1 kg. Eu insa sunt adepta cozonacului facut cu mana mea dar mi-as lua pt paine acel aparat. Vezi pe m e d i a g a l a x y ca eu acolo am vazut un philips interesant.

24+ Mami fericita de Irina Alexandra

Doamne ajuta-ne sa ajungem la 40 saptamani cu bine si sanatoase!

www.flickr.com/photos/26166390@N04/" target="_blank">Noi si bebita

Atat a mai ramas pana vine minunea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy_galro spune:

Neata fetele! Azi nu am timp sa stau cu voi la povesti, dar am intrat sa va doresc o zi buna si sa servesc si eu cu voi o cafeluta mica. Acum trebuie sa fug la facultate ca am un proiect de predat si apoi vrem sa sarbatorim 1 an de casatorie. Asa ca voi fi foarte ocupata cusi depanarea amintirilor de la nunta nostra care a fost superba. Si mai mult ca acum putem sarbatori in 3( 2+ din burtica) si asta cred ca este cel mai frumos cadou pentru noi.

Andreea23+Andrei
BEBE al nostru
Poze noi doi+"o casuta fff mare"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clau_geo spune:

quote:
Originally posted by claudinna

http://www.bimbomarket.it/en/product.asp?Id=2872&c_id=33&cf_id=40 asha arata caruciorul meu! asta pt ca am vazut ca se vorbea la cap anterioare despre carucioare. eu nu sunt adepta celor 3 in 1, pt ca si cele 2 in 1 pot face treaba buna si nu are rost pt cateva luni (putine) cat sta bebe in landou, sa iei ditamai caruciorul. adica astea 2 in 1 se pot face si platforme perfect orizontale si bebe poate sta bine merci acolo in primele luni de viata. plus ca sunt ceva mai ieftine. eu am luat asta 2 in 1 de la chicco, din selgros, cu 720 ROn, ceea ce mi se pare super convenabil, plus ca are si coshuletz, aparatoare de ploaie...

felicic, stiu persoane care folosesc cu succes aparatele de facut paine. ne tenta si pe noi, insa framanta socra-mea si...:) nu ne-ar ajunge o paine din aia facuta in aparat, pt tot famimionul:))
eu caut acum cantar de bebe, umidificator de camera...stiti in ce magazine as putea gasi...ca n-as vrea sa le iau d epe net...

fetita sau baitetzel, sanatos sa fie!!
dupa botez
totul pentru bebe
www.kodakgallery.com/ShareLandingSignin.jsp?Uc=vytszv5.vaoy9ap&Uy=65z0qh&Upost_signin=Slideshow.jsp%3Fmode%3Dfromshare&Ux=0&UV=325451416449_47656823313" target="_blank">burtica
26+ Florin Razvan

Claudinna intra pe w w w . p r o b e b e . r o sau pe w w w . b e b e p l a n e t . r o sau w w w. b e b e l u s u l t a u . r o

24+ Mami fericita de Irina Alexandra

Doamne ajuta-ne sa ajungem la 40 saptamani cu bine si sanatoase!

www.flickr.com/photos/26166390@N04/" target="_blank">Noi si bebita

Atat a mai ramas pana vine minunea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca81 spune:

Buna dimineata! Ma declar singura si dependenta de forum saptamana aceasta , sotul meu e plecat in delegatie pana pe miercuri/joi.

Eva, doar din saptamana 28 intram in luna a saptea si in trim. III (dupa What to expect when you're expecting). Hai ca mai e doar o saptamana, una mica mica Ce mai face Luca?

Clau_geo, din ce cauza ai atacurile astea de panica si cum se manifesta la tine? Am avut si eu vreo 2 ciudatenii pe care le-am pus pe seama unor caderi de calciu dar sunt curioasa ce au fost. Ma bucur ca esti bine, ai grija de tine.

Hmmm, ce bine de Monica, e cu burtica la soare acum Fetelor, voi unde mergeti in concedii?

Alinushca, din cate stiu in orice spital din RO iti baga o hartie sub nas prin care semnezi ca esti de acord cu interventiile de urgenta. Si cand m-au internat acum in Cluj a trebuit sa semnez asa ceva, desi eram venita in spital doar pentru monitorizare.

O burtica mititica

26+ Carla Alexandra
Atat a mai ramas

Mergi la inceput

Andy_galro, bafta cu proiectul! Va doresc aniversare fericita si multi ani fericiti de acum inainte

O burtica mititica

26+ Carla Alexandra
Atat a mai ramas

Mergi la inceput

300, ti-am vazut pozele de pe contul comun. Esti foarte frumusica si iti sta de minune insarcinata. Imi place ca zambesti mereu

O burtica mititica

26+ Carla Alexandra
Atat a mai ramas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 300 spune:

quote:
Originally posted by clau_geo

Neata burtici,
va invit ca o cafea cu lapte, ceai irish cream si panine neagra cu dulceata de gutui

Scuze ca nu am mai intrat in weekend insa sambata am tot iesit in oras , m-am plimbat in parc cu prietenii iar seara am fost intr-o vizita.
Iar duminica dimineata am avut un atac de panica (din cauza ca nu puteam sa respir) si am ajuns la spital.

Poate ca a fost bine fiindca am vazut-o iar pe bebelina si au masurat-o si ce sa va spun: are 845 gr, a crescut 270 gr in 8 zile si are femurul mai lung cu 6 mm

Dr zicea ca va fi o bebelina mare si sanatoasa si a scazut DPN-ul la 08.09.2008.

Mi-a trecut orice durere si orice stare de rau cand dr a iesit din cabinet si a fugit la sala de nasteri iar dupa 10 min s-a intors si mi-a zis ca s-a nascut o fetita grasuta si sanatoasa

Mi-a dat pt somn si ca sa ma linistesc jum de diazepam seara la culcare pt cateva zile si apoi dor in cazuri extreme cand ma apuca iar atacuri de panica.

Neata Clau, ma bucur ca esti bine. Ti-a explicat si de ce ai avut un asemena atac? Eu sambata am avut un atac de isterie sau pe-aproape in care chiar nu ma regasesc. M-ar interesa sa stiu daca exista o alta cauza decat gavizenia si variatiile de hormoni aferente pentru asemnea lucruri.

21+

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by anca81

300, ti-am vazut pozele de pe contul comun. Esti foarte frumusica si iti sta de minune insarcinata. Imi place ca zambesti mereu

O burtica mititica

26+ Carla Alexandra
Atat a mai ramas

multumesc frumos anca.

21+

Mergi la inceput

andy multe felicitari pentru aniversarea dulce. Sa va bucurati de viata pana acum si sa faceti (mai multi) copii frumosi.

21+

Mergi la inceput