Mamici norocoase de sept-oct 2008 (67)
Raspunsuri - Pagina 8
300 spune:
quote:
Originally posted by angelynna82
cand incep si spun ca m-am ingrasat si mi-s supi, iubi al meu ma incurajeaza si imi spune asa: lasa sa fie el sanatos...desi data trecuta cand a venit primul cuv care l-a rostit a fost: grasodar o spune frumos
21+ - posibil baietel
Bebe
si mie-mi spune butoias da cand a vazut ca ma incrunt a zis ca glumeste ca i-s draga.
21+
angelynna82 spune:
quote:
Originally posted by 300quote:
Originally posted by angelynna82
cand incep si spun ca m-am ingrasat si mi-s supi, iubi al meu ma incurajeaza si imi spune asa: lasa sa fie el sanatos...desi data trecuta cand a venit primul cuv care l-a rostit a fost: grasodar o spune frumos
21+ - posibil baietel
Bebe
si mie-mi spune butoias da cand a vazut ca ma incrunt a zis ca glumeste ca i-s draga.21+
dar e mandru tare si radiaza de fericire, mai ales cand l-a simtit pe bebe

21+ - posibil baietelBebe
_irina_ spune:
Anca, am facut calculele, deci teoretic ar trebui sa punem cam 12 kg in sarcina ca sa zici ca nu ne-am ingrasat. E cam putin... eu am deja vre-o 6 in plus, si inca nu prea se vede burta. Si bb are numai circa 500 gr din ele. si iar teoretic ar trebui sa punem 500 gr pe sani, dar eu cred ca deja am pus mai mult de atata.
Ieri m-am intalnit cu o prietena si era cu bb-lina si dupa ce am stat indelung de povesti m-a intrebat eu pe cand fac bb. Si i-am zis ca am deja 24 de saptamani. M-a sucit pe toate partile si a ajuns la concluzia ca ori fac misto de ea ori imi e rusine ca m-am ingrasat.
Si eu cand ma uit in oglinda, daca sunt dezbracata, intre-adevar se vede burtica, daca ma imbrac parca sunt pur si simplu grasa.
Sper ca pana la 7-8-9 luni sa se vada si la mine ca sunt insarcinata.
300 eu ma lupt cu kilogramele in plus de cand ma stiu, asa ca pentru mine va fi numai continuarea luptei. Dar e foarte greu sa ma gandesc acum ca nu e cazul sa ma lupt cu kilogramele astea, sunt numai pentru bb si nu ar trebui sa ma apuc de cura de slabire...
angelynna82 si al meu ma incurajeaza frumos: vezi, ti-am zis ca nu zice nimeni ca esti gravida, zica numai ca esti grasa.

LA MULTI ANI PENTRU TOTI COPILASII SI BB-ii!!!
23+ 
300 spune:
_irina in nici un caz sa nu tii cure de slabire in timpul sarcinii, risti sa te privezi de alimente care iti trebuie oricum si iti faci rau. Sunt convinsa ca iti sta bine insarcinata, nu are cum sa nu te schimbe deloc. Eu faceam haz de necaz cu posturile mele. Fiecare femeie are particularitatile sale, si, la fiecare, sarcina se vede in felul ei. La mine s-a vazut din doua luni, sau asa mi s-a parut mie. Poate paream doar grasa si eu :) sau macar rahitica.
Nici pe partea cealalta a baricadei nu e deloc usor. Intotdeauna mi-a fost greu sa sar peste o masa, mi se facea efectiv rau, simteam ca ma golesc de energie. In adolescenta mancam de doua ori pe saptamana si atunci de post, dar chiar si cand am inceput sa mananc normal am ramas cam la fel de slaba. Exceptie o face ultimul an, cand am facut o burtica de care eram foarte mmandra. Nu stiu cate kilograme aveam inainte de sarcina, dar am o poza cu burtica inca din decembrie, si atunci nu aveam nici un bebe. E posibil ca 6 kg acumulate sa fie de fapt 5.
Si nu vreau sa deprim pe nimeni, dar dupa sarcina oricum nu ne topim, ci poate din contra. Eu am vazut-o pe mama cu Raluca. Luase in greutate foarte mult dupa nastere, cand alapta. Bine, ea s-a si fortat sa manance, i-a fost teama mereu ca ramane fara lapte.
21+
EvaF spune:
DRAGELOR!
LA MULTI ANI TUTUROR COPIILOR, BEBEILOR SI PITICOTILOR!
Anca si Andy_galro 
, multumesc pentru felicitarile in avans. Mey, mey, scumpelor, ce ati tinut voi minte ca azi schimbam semnatura. Pai da, am intrat in S27, din cate stiu eu de azi sunt in luna a 7-a. 
Gresesc?
Azi vad ca e cam mohorat afara dar tot cald de ne topim. Cred ca pentru ca se voteaza... Eu stiu cu cine votez, stau in sectorul 3 si avem un super primar, nu e nici un dubiu ca va fi reales!!!![]()
Duminica frumoasa!
Edit: uitasem sa imi dreg semnatura! 
26+
Luca 
AMR 98 DE ZILE !!!!!!
POZE
„Prostia este infinit mai fascinanta decat inteligenta, inteligenta are limitele ei, prostia nu.” (Umberto Eco) dar „Ca sa intelegi ca esti prost trebuie, totusi, sa iti mearga mintea” (George Brassins)
bitza2008 spune:
Salutare tuturor!
Raportez o vreme inchisa la Amsterdam!
Felicic, si eu sunt tare curioasa cu girafa;e carton tare si e 75 centi; n-am mari sperante. Perna mea are husa detasabila
Claudinna
noi aveam aceeasi Dpn 3 sept; la tine s-a mai schimbat ca la mine nu.Paine eu n-am mai facut de ani de zile, iar cozonac niciodata.M-ar tenta un ap de facut paine!Tineti-ma la curent!
pupici si o zi buna!!
26+
LUCAS
AMR 14 saptamani!!!
kllemi spune:
everybody
LA MULTI ANI!! tuturor bebeilor
burtici si mamici sanatoase
Eu astazi cred ca am facut o gafa, dar vreau sa spun ca nu mai puteam de pofta, si-a pus maica-mea intr-un pahar putina bere asa ca pt masa de prinz si nu am rezistat tentatiei si am luat si eu vreo doua guri
sa nu ma certati rau
EVA, eu una am inteles cu cine vei vota
, dar nu mai spunem la nimeni

20+
alexa si mami spune:
andreea (andy_g) sar'mina de urari 
la noi e super cald, dupa ploicica de dimineata. am fost in centru la spectacolele pt copii, am votat, acum asteptam repriza a doua de plimbari, dupa nani.
alexa si
mami
_irina_ spune:
Mi-am dres si eu semnatura, vorba Evei.
Klemi eu mi-am luat ieri bere fara alcool si cu gust de mere. De fapt parca e suc de mere cu spuma de bere.
24+ 
alinushca spune:
Hey am vazut fete "noi" pe aici Joy si aly_c20 si claudinna. 
La multi ani copiilor! Pe aia din burtica cu ce ii tratati? ![]()
Eu raportez durere de spate, de picior, de umar, de bratz, toate pe partea sanga. Se pare ca dormitul indelung pe partea santaga nu e asa grozav... i se mai intampla cuiva?
flicitari _irina_ si eva pentru semntaturi! Da, cf cartilor mele 27 de saptamani+ inseamna luna a 7-a. Mai e foarte putin fetelor!
kllemi cum adica ai facut o gafa ??
nu are absolut nimic daca iei 2 guri la 5 ani. oricum mai mult de 2 guri nici nu pot sa iau ca ma simt de parca as fi baut 2 guri zdravene de Cointreaux, sau altceva bun de-mi place mie. ![]()
bitza sau mai "reglat conturile" ? te simti mai bine cu o anumita soatza din dotare ?
pentru fete
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20722;126/st/20081023/k/d976/preg.png
Bebe reloaded
19+