Mamici norocoase de sept-oct 2008 (67)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

quote:
Originally posted by freshanana

buna dimineta aburticutze

sa ne traiasca copiii (si cei din burtici si cei din afara lor)

nushulica sa inteleg ca pe tine votarea te inveseleste ??

26+
AMR 95 zile

puiutz
pui
www.kodakgallery.com/PhotoView.jsp?Uc=vytszv5.vaoy9ap&Uy=65z0qh&Ux=0&UV=875906701053_115887768111&collid=17579189111.393587768111.1210411304871&photoid=193587768111&folderid=0&view=1&page=1&sort_order=0&albumsperpage=&navfolderid=2008" target="_blank">burtik

nu dar macar scap de gura sotului care de cand s-a trezit imi tot zice sa mergem la vot

da ma duc totusi mai tarziu ca inca mi-e lene sa ma imbrac

angelynna te inteleg perfect, cate kile ai pus pana acum?

alinuto as vrea sa fiu mai relaxata dar uite ca nu-mi iese din cap treaba asta...si ca sa nu mai zic ce scenarii imi fac in capul asta sec al meu cum ca n-ar fi bine bebe din cauza ca m-am ingrasat eu...

20+ DAVID

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelynna82 spune:

quote:
Originally posted by nushulica

quote:
Originally posted by freshanana

buna dimineta aburticutze

sa ne traiasca copiii (si cei din burtici si cei din afara lor)

nushulica sa inteleg ca pe tine votarea te inveseleste ??

26+
AMR 95 zile

puiutz
pui
www.kodakgallery.com/PhotoView.jsp?Uc=vytszv5.vaoy9ap&Uy=65z0qh&Ux=0&UV=875906701053_115887768111&collid=17579189111.393587768111.1210411304871&photoid=193587768111&folderid=0&view=1&page=1&sort_order=0&albumsperpage=&navfolderid=2008" target="_blank">burtik

nu dar macar scap de gura sotului care de cand s-a trezit imi tot zice sa mergem la vot

da ma duc totusi mai tarziu ca inca mi-e lene sa ma imbrac

angelynna te inteleg perfect, cate kile ai pus pana acum?

alinuto as vrea sa fiu mai relaxata dar uite ca nu-mi iese din cap treaba asta...si ca sa nu mai zic ce scenarii imi fac in capul asta sec al meu cum ca n-ar fi bine bebe din cauza ca m-am ingrasat eu...

20+ DAVID

Pana in luna 3 aveam 2kg in plus, dar bomba a venit cand m-am cantarit la controlul de luna trecuta 4kg intr-o luna , acum joi cand ma duc sper sa fie ceva mai bine

21+ - posibil baietel

Bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

ange deci suntem cam in acelasi butoi sper doar sa ma opresc de acum...sa mai stagnam si noi un pic

va pup ies ca nu ma scap de mers la vot revin mai tarziu

20+ DAVID

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 300 spune:

Buna dimineata!

angelynna ce bine ca o sa fii diseara cu sotul tau

nushulica, daca spui ca in primele luni luasei doar 2 kg, nu te ingrijora farte tare acum, doar recuperezi . Oricum, la cum spui tu ca papi poate ca e si multa apa care sta pe-acolo. Sa vorbesti cu doctorul. Avem morfo in aceeasi zi . Tu unde mergi?

Mai multe burtici vorbeau de cumparaturi. Bravo, tineti-o tot asa , dar nu luati foarte multe haine, bebe creste asa de repede incat unele vor ramane nefolosite.

Eu am avut una din cele mai lungi nopti din cate mi-aduc aminte. Am dormit cam 12 ore, cred. Si de fiecare data cand m-am trezit ghici cine ma tinea in brate .

Si m-am trezit cu inima in gat si urechile vajaindu-mi, asa ca am pus tensiometrul in functiune. Cred ca are ceva aparatul asta; am facut cateva masuratori bune si imi arata puls foarte mare (peste 90) si teniune supermica: 8/4, 9/5, o singura data 10/5. E posibil asa ceva sau mi-a innebunit aparatul? Nu am nici pe cine-l testa. Cert e ca si acum cand scriu imi simt inima in gat deci adio cafea azi

21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicic76 spune:

nusha si mami de alexa: am intrat la "bucatarie" si am citit cate ceva, m-am hotarat sa o iau. Acum sa vad ce marca: cea mai des uzitata este moulinex, dar vad ca cea mai buna este panasonic (dif de pret ar fi cam 150-200 ron si nu shtiu daca se merita.

azi ma bantuie intrebarile existentiale Se poate considera sterilizare spalatul biberoanelor in MSV, la program intensiv? Sau nu are legatura una cu alta....

Si eu cu cine votez? La sectorul 4, toti o apa si-un pamant....Idei?

Vasile
18+

bibinika
foto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca81 spune:

tuturor copilasilor, inclusiv comorilor din burticile noastre!

Sotul m-a trezit azi cu un pupic dulce si un pentru pentru cele doua fete ale lui

Eva, felicitari pentru semnatura

Aly_c20, sunt mai bine, iti multumesc pentru grija. Am iesit din spital si sunt acasa

July, multam pentru link!

Have fun 2day

O burtica mititica

26+ Carla Alexandra
Atat a mai ramas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 300 spune:

quote:
Originally posted by nushulica

ange deci suntem cam in acelasi butoi sper doar sa ma opresc de acum...sa mai stagnam si noi un pic

va pup ies ca nu ma scap de mers la vot revin mai tarziu

20+ DAVID

Nu fiti exclusiviste, si eu am pus vreo 6-7 deci vreau si eu. Dar nu mi se pare ca se vad. Am o burta mare si atat. Daca o sa fiu grasa la nastere, va fi prima data cand vad si eu cum e sa ma lupt cu kg in plus hehe. Si cred c-o sa mai pun, ca vreau sa alaptez. La mine o sa mearga pozele de-alea de reclame cu "inainte si dupa". Numai ca la reclame o sa foloseasca poza de "dupa" pentru "inainte"

Acum rad niste paine cu unt si branza...

21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy_galro spune:

Neata fetele! eu m-am trezit tarziu azi
Va doresc la multi ani tuturor celor care se simt copii si mai ales minunilor din burticile noastre!!!!
cred ca am ramas in urma cu unele chestii asa ca recuperez acum:
alina felicitari pentru baietel- vei avea o super pereche de nazdravani
zambet mic(sper sa nu gresesc) felicitari si tie pentru baietelul nazdravan care nua vrut sa se arate pana acum
anca si eva felicitari pentru schimbarea semnaturilor...si la mai mare
Pup toate fetele !!!!

Andreea23+Andrei
BEBE al nostru
Poze noi doi+"o casuta fff mare"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca81 spune:

Fetelor, nu va mai stresati cu kg. Ia uitati-va aici:

On average, during the pregnancy you will gain 35 pounds (15 kilos)-including those women who lose weight and those who gain 100 lbs (45 kilos)! Those extra pounds are not all in your belly. They are divided up approximately as follows:

baby 7 ½ pounds (3400 grams)
placenta and membranes 1 ½ pounds (650 grams)
amniotic fluid 1 ¾ pounds (800 grams)
uterus 2 ¼ pounds (1000 grams)
extra blood 2 ¾ pounds (1250 grams)
breasts 1 ¼ pounds (500 grams)
extra fat supply 5 ¼ pounds (2400 grams)
extra fluid 4 ½ pounds (2000 grams)

Andy_galro

O burtica mititica

26+ Carla Alexandra
Atat a mai ramas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelynna82 spune:

cand incep si spun ca m-am ingrasat si mi-s supi, iubi al meu ma incurajeaza si imi spune asa: lasa sa fie el sanatos...desi data trecuta cand a venit primul cuv care l-a rostit a fost: graso dar o spune frumos

21+ - posibil baietel

Bebe

Mergi la inceput