Mamici norocoase de sept-oct 2008 (67)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Joy21 spune:

La multi ani la toti prichindeii!!!

Anul viitor pe vremea aceasta am si eu pe cine sa rasfat...

Nu v-am mai scris cam de multisor dar au dat peste mine si sesiunea si licenta iar la serviciu tot trebuie sa merg.

Cel mai rau imi pare ca nu avem destul timp sa ne cautam si noi un apartament (vrem sa ne mutam) si tare n-as vrea sa ajung in luna 8-a pe drumuri.

In rest, v-am citit tot ce-ati scris, imi sunteti la fel de dragi toate

24+ cu Anna Sofia

Bebelina se face mare
Poze cu gagalicea mea
Anna Sofia la 20 sapt.
Burtica

"Nu-ti fie frica sa faci un pas mare. Nu poti trece o prapastie din doua sarituri mici."
David Lloyd George

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Muuh spune:

felicic eu folosesc aparat de facut paine dar nu are program de cozonac si checul iese o porcarie. Painea in schimb este excelenta

Miruna 25+ si Alexei (13.07.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicic76 spune:

claudina: am vazut la altex, era tefal si cu afisaj, dar nu shtiu pret, eu merg maine si iti scriu preturi si ce marci mai au. Umidificator nu am vazut(bine ca nici nu m-a interesat)La fel dau un ochi si scriu . Eu nu am soacra si framantatul ma rupeeeeeeeee si imi place cozonacul cald, facut in casa, yami....yami

Vasile
18+

bibinika
foto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelynna82 spune:

La Mullti Ani pt toti copiii

O cafea cu lapte sau capuccino pentru fete.

In sfarsit am dormit si eu mai bine

Eu am un robot cu de toate (blender, taie, amesteca) asa ca nu mai cumpar altul.

Asta seara vine tati acasa abia il astept

21+ - posibil baietel

Bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicic76 spune:

quote:
Originally posted by Muuh

felicic eu folosesc aparat de facut paine dar nu are program de cozonac si checul iese o porcarie. Painea in schimb este excelenta

Miruna 25+ si Alexei (13.07.2006)

poti sa-mi spui ce marca este? recomandata am vazut ca-i moulinex.... noi nu suntem consumatori mari de paine, o paine pe zi este suficienta si ma gandeam s-o fac in casa....... si am mai vazut program de dulceata?!?

Vasile
18+

bibinika
foto

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by felicic76

claudina: am vazut la altex, era tefal si cu afisaj, dar nu shtiu pret, eu merg maine si iti scriu preturi si ce marci mai au. Umidificator nu am vazut(bine ca nici nu m-a interesat)La fel dau un ochi si scriu . Eu nu am soacra si framantatul ma rupeeeeeeeee si imi place cozonacul cald, facut in casa, yami....yami

Vasile
18+

bibinika
foto

Nu folosesc aparat pt paine, daca e ceva fac eu paine la fel si cozonac sau o pun pe mama si face ea

21+ - posibil baietel

Bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

neata fetele!

m-am trezit tare devreme cu toate ca aseara am stat pana pe la 2 la petrecere , vad ca-s plina de viata

felicic eu am masina de paine am luat-o prin sept anul trecut si de atunci n-am mai cumparat paine niciodata decat cand am poftit la paine neagra, iese f buna painea si tine 2-3 zile(daca n-are cine s-o manance)eu fac paine de 750g si pentru noi 2 e arhi-suficienta,

de curand am facut si cozonac(n-am zis pe aici sa nu poftiti)intra la bucatarie pe forum si e acolo subiect cu masina de paine si ai sa gasesti mai multe detalii

eu nush ce sa ma fac , asimilez tot ce mananc si o cana de apa daca o beau a doua zi am cu cateva sute de grame in plus daca la inceputul saptamanii aveam 6 kile acum am deja 7 oare retin apa??oare mananc prea mult??oare ce se intampla ca incep sa ma ingrijorez....daca pana la 4 luni luasem 2kile acum efectiv am explodat...nu inteleg

acum stiu ca o sa ziceti toate ca lasa bebe sa fie sanatos ca tu slabesti, dar eu chiar incep sa-mi fac griji ca eu nu cred ca toate kilele astea care le-am pus pe mine ii sunt necesare lui bebe ba mai rau ma fac pe mine sa ma misc ca o elefantica

nu mananc grasimi deloc prajit f putin nu mananc junk food, gatesc aproape zilnic, singurele mele mofturi sa zic asa sunt capsunile cu zahar si smantana si inghetata, dar nu mananc cantitati industriale va dati seama

o sa vb si cu dr pe 10 iunie cand merg la morfo dar nush cu ce m-ar putea ajuta ea macar sa stiu ca bebe e bine acolo, si ca nu il afecteaza kilogramele mele in plus

na...ca mi-am varsat oful ca in rest cui zic, familiei sotului prietenelor toti imi zic(parca ar fi vorbiti) lasa ca ai pus putin, lasa ca dai jos....

offf ma duc sa votez ca m-am intristat iar

20+ DAVID

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns freshanana spune:

buna dimineta aburticutze

sa ne traiasca copiii (si cei din burtici si cei din afara lor)

nushulica sa inteleg ca pe tine votarea te inveseleste ??

26+
AMR 95 zile

puiutz
pui
www.kodakgallery.com/PhotoView.jsp?Uc=vytszv5.vaoy9ap&Uy=65z0qh&Ux=0&UV=875906701053_115887768111&collid=17579189111.393587768111.1210411304871&photoid=193587768111&folderid=0&view=1&page=1&sort_order=0&albumsperpage=&navfolderid=2008" target="_blank">burtik

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by nushulica

neata fetele!

m-am trezit tare devreme cu toate ca aseara am stat pana pe la 2 la petrecere , vad ca-s plina de viata

felicic eu am masina de paine am luat-o prin sept anul trecut si de atunci n-am mai cumparat paine niciodata decat cand am poftit la paine neagra, iese f buna painea si tine 2-3 zile(daca n-are cine s-o manance)eu fac paine de 750g si pentru noi 2 e arhi-suficienta,

de curand am facut si cozonac(n-am zis pe aici sa nu poftiti)intra la bucatarie pe forum si e acolo subiect cu masina de paine si ai sa gasesti mai multe detalii

eu nush ce sa ma fac , asimilez tot ce mananc si o cana de apa daca o beau a doua zi am cu cateva sute de grame in plus daca la inceputul saptamanii aveam 6 kile acum am deja 7 oare retin apa??oare mananc prea mult??oare ce se intampla ca incep sa ma ingrijorez....daca pana la 4 luni luasem 2kile acum efectiv am explodat...nu inteleg

acum stiu ca o sa ziceti toate ca lasa bebe sa fie sanatos ca tu slabesti, dar eu chiar incep sa-mi fac griji ca eu nu cred ca toate kilele astea care le-am pus pe mine ii sunt necesare lui bebe ba mai rau ma fac pe mine sa ma misc ca o elefantica

nu mananc grasimi deloc prajit f putin nu mananc junk food, gatesc aproape zilnic, singurele mele mofturi sa zic asa sunt capsunile cu zahar si smantana si inghetata, dar nu mananc cantitati industriale va dati seama

o sa vb si cu dr pe 10 iunie cand merg la morfo dar nush cu ce m-ar putea ajuta ea macar sa stiu ca bebe e bine acolo, si ca nu il afecteaza kilogramele mele in plus

na...ca mi-am varsat oful ca in rest cui zic, familiei sotului prietenelor toti imi zic(parca ar fi vorbiti) lasa ca ai pus putin, lasa ca dai jos....

offf ma duc sa votez ca m-am intristat iar

20+ DAVID

si eu sunt la fel, orice mananc asimilez repede chiar si un pahar cu apa

21+ - posibil baietel

Bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa si mami spune:

buna dimineata!
LA MULTI ANI TUTUROR COPILASILOR!!!
fetelor, deja vorbiti de cumparaturi serioase!!! bravo! noi incepem din septembrie
feli, vezi ca e subiect cu masina, la bucatarie si cauta si pe culinar.
nusha, petrecareato!!! relax, nu te mai agita atit in legatura cu greutatea, mai e putin pina la marea intilnire.
noi vrem sa iesim in centru, sunt multe concursuri si activitati pt copii, dar s-a innorat afara. sper sa nu ne prinda ploaia.

alexa simami

Mergi la inceput