Mamici norocoase de sept-oct 2008 (67)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns felicic76 spune:

pun si eu o intrebare.....cum va dati seama de contractii, mai ales cele nedureroase? adik nici la mine nu este totul roz, imi curge sange din nas(nu zilnic), ma mai inteapa in stanga, in dreapta, in spate, dar la palpare burtik este la fel.Este posibil ca sa am contractii si ca o "simtita' ce ma aflu sa nu am habar?
eu nu iau nik, nu vitamine, nu no-spa daca nu ma doare, cand aud la voi tocolitice m-apuca groaza, si de-abia peste 2 sapt ajung la doctor.

Vasile
19+

bibinika
foto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Piersicutza spune:

quote:
Originally posted by tzitziri

Piersicutza, felicitari pentru Bebelina
Tu nu ai facut acum morfofetala?Sau te mai duci o data pentru toate masuratorile?

22+

Mai merg o data la un ecograf mai bun, asta mai mult pentru mine. Caci cel de azi ar fi suficient pentru doctor.

21+

Piersicutza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy.p spune:

Bitza cu placere sper sa-ti foloseasca.
Nocom multumesc de intrebare ,suntem bine Andy creste,nu-mi vine sa cred ca a terminat si grupa mare.Voi ce mai faceti?
Piersicutza felicitari ptr.bb-lina.
felicic eu zic ca atata timp cat nu te doare si nu simti ca ti se strange burta e k.Eu iau doar ub no-spa pe zi,dar vitamine nu

24+bbelina

laura si andy (07.04.2002)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzitziri spune:

Felicic, pai mai ziceam si eu o data ca am fost banuita ca aveam contractii si eu nu simtisem nimic...sau nu imi dadeam seama....

Cu sangele din nas, intepaturi si altele asemenea am si eu. Eu inainte de a lua 3 no-spa zilnic simteam niste mici....chestii in burtica, dar nu stiam pe seama cui sa le pun. Nu stiu daca erau contractii, dar de cand iau no-spa nu mai simt nimic decat ff rar.Si sigur nu sunt contractii , ca ma "pipai" si nu e burtica tare.Cert e ca de cand iau no-spa contra unor contractii de care am fost banuita datorita colului scurt, colul a crescut...sa fi fost contractii?

Eu mai am uneori dimineata burta tare jos....dar cand ma pipai nu ma doare si dispare repede daca insist pe zona respectiva....
E un subiect aici pe DC despre contractii nedureroase...eu nu ma incadrez in descriere, dar poti citi.

22+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

Felicic stai linistita ca nu trece contractia pe langa tine fara sa o simti.... :P Este imposibil... Se intareste burtica si se face un guguloi... EU la prima mai puternica pe care am avut-o ma uitam si ma minunam, ca eu ziceam ca e funduletul lui bebe acolo...aia a fost o contractie nedureroasa. Dar dupa 2 zile am avut din cele dureroase. Si m-am prins instant. E chiar dureros..cam ca la menstruatie, dar si cu burta intarita si dureri de spate. Nu iti doresc sa le simti, nu le duce lipsa ca nu e cazul...

22 +

Mergi la inceput

Cum faceti voi sa scrieti ingrosat ca la mine nu vrea sa o ia.... dau clic pe B dar nimik...

22 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzitziri spune:

Babytza,

dai click pe B si apoi adaugi intre cele doua paranteze patrate...scrii intre [ b ] si [ /b ]...ce e intre parantezele ] si [ o sa fie ingrosat.

22+

Mergi la inceput

aha.... pusesem b inainte ...pusesem dupa...dar intre nu bagasem.... hi hi hi
Multumesc

22 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicic76 spune:

quote:
Originally posted by babytza

Felicic stai linistita ca nu trece contractia pe langa tine fara , dar si cu burta intarita si dureri de spate. Nu iti doresc sa le simti, nu le duce lipsa ca nu e cazul...

22 +

pai eu de aceea intreb,ca nu stiu, nu ca le-as dori, Doamne fereste

eu o sterg

Vasile
19+

bibinika
foto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelynna82 spune:

Fetelor va am plecat spre casa

21+ - posibil baietel

Bebe