Mamici norocoase de sept-oct 2008 (67)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Piersicutza spune:

quote:
Originally posted by babytza

PIERSICUTZA felicitari pentru bebelusa !!! Ce greutate are ?

22 +

Mai babytza buna intrebare. Am vazut la un moment dat ceva 350g pe monitor, ne-a dat si poze dar i le-a inmanat sotului, el le-a pus in buzunar si acum nu le am la mine sa spun direct de acolo.
Oricum, mi-a spus ca daca doresc sa merg la un ecograf mai bun, la un medic la care m-a mai trimis el in sapt 13, o pot face, doar ca va trebui sa platesc din buzunar. Iar eu cum un copil am, bineinteles ca voi plati pentru asa ceva, ca sa vad totul mai detaliat.

21+

Piersicutza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzitziri spune:

Piersicutza, felicitari pentru Bebelina
Tu nu ai facut acum morfofetala?Sau te mai duci o data pentru toate masuratorile?

22+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicic76 spune:

piersicutza: sa-ti traiasca bebelina!
tzitziri:
laureta: bun meniul

Vasile
19+

bibinika
foto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca81 spune:

Piersicutza, felicitari pentru fetita! Ce frumos, inca o mamica cu carucior roz printre noi. Sa-ti traiasca si sa creasca mare si sanatoasa

Aly_c20, chiar esti o mamica sexy, ce bine iti "vine" burtica! Stai cumintica in patut si va fi totul bine. Am avut si eu dureri in partea dreapta, la un moment dat doctorului meu ii era teama sa nu fie apendicita. A trecut dupa cateva zile de repaos total in pat. Tin pumnii sa fie totul bine

Fetele cu probleme si contractii pun un site www.nastereprematura.ro/?subpage=7" target="_blank">aici. Contine chestii utile privind medicatia si scheme de tratament folosite in caz de iminenta de avort si risc de nastere prematura.

Inghetata de ciocolata vrea cineva

O burtica mititica

26+ Carla Alexandra
Atat a mai ramas

Mergi la inceput

Felicic, ti-am citit si povestea cu paruitul pe trecerea de pietoni .Esti fenomenala.Si sper ca ai vazut ca m-am trecut in lista ....asa....de reactie la urecheala

22+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

ANCA multumim !

22 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelynna82 spune:

Eu am probleme cu picioarele, mi se umfla in unele zile destul de rau.

21+ - posibil baietel

Bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelynna82 spune:

Piersicutza felicitari pentru carutul roz.

Zambet mic data trecuta parca ti-a zis ca este baietel nu?

Utrogestan am luat pana in luna 4, in rest am ramas pe vitamine, fier si acid folic.

21+ - posibil baietel

Bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicic76 spune:

quote:
Originally posted by tzitziri

Felicic, ti-am citit si povestea cu paruitul pe trecerea de pietoni .Esti fenomenala.Si sper ca ai vazut ca m-am trecut in lista ....asa....de reactie la urecheala

22+

simt un oarecare stres.....te apropii de vreo eco?

Vasile
19+

bibinika
foto

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by felicic76

quote:
Originally posted by tzitziri

22+

simt un oarecare stres.....te apropii de vreo eco?

Vasile
19+

bibinika
foto

Neah, am avut si joi si vineri ...imi "recuperam" doar perioada "neagra"...si tu ma banui de altele

22+

Mergi la inceput