Mamici norocoase de sept-oct 2008 (67)
Raspunsuri - Pagina 19
angelynna82 spune:
Ieri bebele meu a fost neastamparat in burta...stateam pe partea stanga intinsa si il simteam cum lovea peste tot
, in sfarsit il simt si eu mai bine, dar se linisteste cand pun mana pe burta 
21+ - posibil baietel
Bebe
Piersicutza spune:
quote:
Originally posted by bitza2008
Salutare tuturor!
Piersicutza, de ce s-au umflat picioarele la intoarcere!Eu inca nu m-am hotarat dak sa merg in tara cu masina sau avionul; desi cred ca m-as simti mai in siguranta cu masina, nu stiu de ce!BAfta la eco!
26+
LUCAS
AMR 14 saptamani!!!
Bitza draga
, nici eu nu stiu exact de ce mi s-au umflat picioarele in avion, dar medicul mi-a spus ca e normal ca dupa 4 ore de stat jos sa se intample asta. La dus am luat aspirina Cardio timp de 4 zile inainte de zbor, iar in timpul zborului m-am miscat mai mult pe culoar si nu am avut nimic. La intors a fost prea aglomerat si nu m-am mai putut ridica des de pe locul meu, poate de aceea.Oricum mi-a trecut repede si azi in sala de asteptare era o graviduta care avea saraca asa niste picioare umflate ca m-am speriat.
Eu te-as sfatui sa mergi cu avionul, sau daca mergi cu masina sa faceti opriri dese, sa te ridici si sa te misti, sa-ti masezi picioarele de jos in sus.
21+Piersicutza
babytza spune:
Observ din cele citite ca voua dr v-au prescris utrogestan. Eu sunt singura din cele care am avut probleme cu contractiile care nu iau decat gynipral si no spa.
NU ca tin neaparat sa ma indop cu medicamente , dar oare e normal ?? Sau dr mea era pe fuga cand mi-a zis ce sa iau ??? Cand m-au externat ea nu era in spital si mi-a spus telefonic ce sa iau... Oare a uitat ?
22 + 
CD27 spune:
aly_c20, multa sanatate
, stai linistita in pat, odihneste-te si totul va fi bine, exact asa durere am avut eu dar in stanga, nu ma puteam misca, cobora pe picior, nu puteam sta pe partea stanga, dar acum a trecut. De cand stau acasa si ma odihnesc totul e bine, ieri am vrut sa fac o plimbarica la munte, am mers 10min si pac contractii, m-am intins in pat, am luat no pa si a trecut. Eu am descoperit ca odihna imi face, mersul pe jos no way, asa ca incerc sa ma menajez cum pot
Ai grija de tine si de bebe 
babytza, din cate stiu eu utrogestan nu este pentru tratarea contractiilor, si eu am luat la inceputul sarcinii, dar pentru mentinerea sarcinii si am renuntat cand placenta a inceput sa-si indeplineasca rolul (emiterea hormonilor necesari). Pentru contractii tot gynipral si no spa am primit si eu. Intre timp am renuntat la gynipral, am observat ca daca nu fac efort ma simt bine, asa ca nu mai fac efort si nu mai iau decat no spa. Asa ca stai linistita eu zic ca n-auitat dr tau 
babytza spune:
CD27 mersic pentru raspuns.
Stiu ca utrogestanul era pt altceva dar am vazut ca toate mamicile cu probleme au luat. Am citit si pentru ce l-au luat, dar totusi mie nu mi-a dat. Si dr era putin cam grabita cand am sunat-o. Asta m-a facut sa ma gandesc ca a uitat.
Tu in cate sapt esti acum ?
22 + 
Piersicutza spune:
M-am intors de la control.
Multumesc si mii de
la toate cele care mi-au tinut pumnii.
Nici la mine nu a durat prea mult dar sunt foarte multumita.
I-a masurat capul, corpul si femurul si la fiecare masuratoare data nasterii se tot schimba. Mi-a spus medicul ca nu e 100% reprezentativ caci la parinti inalti sunt si copii mai lungi iar masuratorile sunt doar aproximative. Mai ales ca nu se poate prinde copilul intr-o pozitie perfecta ca sa-l masori cum vrei.
Dar cea mai mare bucurie este ca am un carucior roz!
Doamne ce ma bucur de asta 

.
Diseara sarbatorim
.
Va rog treceti-ma si pe mine cu un
pe listuta.
va
pe toate
21+
Piersicutza
laureta spune:
Piersicutza, felictari pt bebelina sanatoasa
ilia_99, eu am facut asa azi, un rand cartofi fierti, un rand branza de burduf, un rand sunca, un rand oua fierte si peste am pus smantana cu ou si cascaval ras si tzup la cuptor, f bun.
Lui Inisa i dau lapte cu cereale ( m am plictisit si io facand
), outz cu branza, piine cu unt si dulceata si lapte, cam asa, ea nu prea papa oricum.
Metoda cea mai buna anticontractii e statul in pat ( nici un fund macar)
Poze
Laureta bb2
si galusca Inisa
(10 iunie 2004)
andreutac spune:
Piersicuta, felicitari pt. bebelusa santoasa! Uite asa mai ingrosam randurile fetitelor din odiseea noastra!

Andreea
22+ 
danucu spune:
Fetelor, va multumesc pentru galerie dar nu am mai fost azi la control. Cand ma pregateam de plecare m-au sunat sa-mi spuna ca doctorita mea are o nastere si ca ma poate primi maine la amiaza. Asa ca mergem maine la amiaza la control si eco.
Bitza, ulei de migdale in olandeza se zice « amandelolie », e foarte bun, eu doar asta folosesc de cand sunt insarcinata. La inceput imi iesisera niste cosulete micute sub piele (pe sani si burtica) dar de cateva saptamani au disparut si nu au mai aparut. Am inteles ca pentru bebei nu e bine sa-l folosim ca pot avea reactii adverse. Ceai special pentru gravide se gaseste la farmacie ? Eu habar nu am despre ce e vorba.
Corrina, si eu am aceeasi problema, e retentia de apa. Sincer nu stiu ce e de facut.
Piersicutza, felicitari pentru bebelina
23+