Mamici norocoase de sept-oct 2008 (67)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns felicic76 spune:

quote:
Originally posted by laureta

quote:
Originally posted by Nocom

andy.p pup. Ce-ti mai face flacaul???

laureta si tu??? poate bem o limonada candva pe terasa de la city grill!! te bagi?

22+

Nocom (asa spunea baietelul meu Noroc, cand era mai micutz)

poze
eco

http://tickers.baby-gaga.com/p/dev269pr_.png

Nocom sigur ca da, limonada suna f bine. Felicic sau fetele care mai sunteti in zona facem intalneala la pauza de masa zilele astea? Iau si aparatul sa avem dovada

Poze

Laureta bb2si galusca Inisa(10 iunie 2004)

ma bag!

Vasile
19+

bibinika
foto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelynna82 spune:

Mai devreme incepuse sa ma doara pe jos la burta, ca si cum ar trebui sa vina menstruatia.

Sper sa nu am probleme dar in eventualitatea in care as avea pot sa o sun pe doctora oricand.

Eu m-as baga la o intalnire dar in weekend, atunci putem sa stam mai mult.

21+ - posibil baietel

Bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laureta spune:

Anca eu folosesc scobutil supozitoare si cate o pastiluta de no-spa (care imi scade tensiunea). Incerc sa stau cat mai linistita dar cand se face burta pietroi si guguloi nu mai stau la discutii si iau medicatia.
Problema e serviciul, drumul si statul in fund mult timp, of of mey mey.

Poze

Laureta bb2si galusca Inisa(10 iunie 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sept-oct2008 spune:

gata, am facut modificari de mi-a iesit pe nas (ca a cazut si netu prima data cand le-am facut). ma retrag

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

Ma bag si eu la intalnire ! doar sa anuntati cand si unde ....

22 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca81 spune:

Laureta, cunosc "sentimentul", din pacate. Bine ca macar la tine functioneaza medicatia, No-Spa e Tic Tac pentru mine

O burtica mititica

26+ Carla Alexandra
Atat a mai ramas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ilia_99 spune:

alinushca, ti-am trimis PM
fetelor, voi ce mai gatiti, ca eu sunt in mare pana de idei? fetele cu copii ai vostri ce maninca dimineata, ca as incerca sa mai variez si eu.. help! pls.....
anca

18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ilia_99 spune:

fetelor am plecat si eu, va pup. daca va vin idei de retete astept raspunsurile voastre.
v-am pupat!!!

18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aly_c20 spune:

Anca, ma bucur ca esti mai bine...las' ca nu mai e mult si o sa ne tinem bbii in brate..nu o sa mai stam cu frica ca ies inainte de termen..
eu voi intra mai rar pe net, pentru ca bblul meu e tare neastamparat.contractii inca am,dar de vineri noapte a aparut si o durere puternica in partea dreapta, care s a lasat in jos, la ovar.cateodata nici nu pot sta pe partea dreapta, sau nu pot ridica piciorul..azi am fost la control, dar macar am scapat de internare..mi a marit doza de utrogestan. la 6/zi, iar in cazul in care nu dispare durerea..la internare:((...asa ca voi sta cumintica in pat.
Va pup pe toate...si multa, multa sanatate
pun niste foto noi, sa mi vedeti si voi burtica...acum chiar aveti ce vedea:))...is asa mandra de burtica mea cea sexi:P

24+ Sebi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zambetmic spune:

sunt tot cu carut roz in listuta ... stiti voi ceva ce nu stiu io?
se transforma la loc Vladut in Adnana

21+ cu baietel Vladut

Mergi la inceput