Mamici norocoase de sept-oct 2008 (67)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns CD27 spune:

Piersicutza felicitari pentru bebelina , he he mai apar domne si fetite vedeti
Eu nu prea stiu ce sa va zic de contractii...asta pentru ca am mai tot timpul burta tare , nu credca e normal dar...m-am obisnuit...incerc si eu sa fac distinctia...uite uneori cand merg pe strada parca mi se intareste mai tare decat este si o simt asa grea si mi-e frica sa nu-mi cada...nu ma doare nimic, doar simt ca nu mai pot tine burtica, imi vine sa ma aplec...astea or fi contractii din alea nedureroase. Alteori nu mai pot sa ma misc de durere si tre sa ma intind in pat, alea cred ca sunt contractii durereoase
Eu avem dureri si nu le bagam in seama, numai la spital cand am ajuns mi-au zis ca sunt contractii.

dar eu vreau sa va intreb ceva mai delicat , anca, etelecu experienta, aveti idee daca contractiile pot apatrea si din cauza ca mi-e jena sa intreb dr si apoi o sa-mi zica ca nu am voie sa fiu atat de si sa ma chinui dar....n-am ce face

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clau_geo spune:

Piersicutza super concediu ai avut, bravo voua ca ati reusit sa va relaxati. Felicitari si pt primele miscari a lui bb si sa continue sa fie la fel de jucaus si de acum inainte. si asteptm poze sa ne delectam si noi.

CD cred ca contractiile pot aparea dca esti deranjata la stmac sau constpata fiindca se contracta tot abdomenul in cazurile astea. Dar de regula trec repede. Sper sa nu ai probleme pe timp indelungat.

24+ Mami fericita de Irina Alexandra

Doamne ajuta-ne sa ajungem la 40 saptamani cu bine si sanatoase!

www.flickr.com/photos/26166390@N04/" target="_blank">Noi si bebita

Atat a mai ramas pana vine minunea

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by laureta

Buna fetelor.
Nu prea am apucat sa citesc dar am aflat ca Eva si Piersicutza se duc la echo, va tin pumni

Fetelor, azi era s-o fac lata pe la metrou. Mi s-a facut asa rau . Aveam o stare de greata si lesin. Mergeam o statie dupa aia coboram. Asa am facut din Titan pina la Victoriei, ce ma fac?

Fetelor care stati cu medical cum luati bani? Cu cat la %?

Revin, ma simt ca o curca plouata

Poze

Laureta bb2si galusca Inisa(10 iunie 2004)

Laureta imi pare tare rau pt tine, e posibil sa fi fost de la caldura. Ai grija cu iesirile la ore de pranz.
Eu sunt in medical si iau 75% din salariu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Piersicutza spune:

Am plecat si eu acasa. Ma luase o durere de cap dar bine ca am scapat de ea.

va cu drag pe toate si sa ne auzim maine cu multe vesti bune

21+

Piersicutza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca81 spune:

CD27, e posibil sa te doara burtica de la . Si nu e bine sa te "fortezi". Incearca remediile naturale de care tot vorbeau fetele pe forum: miere, lapte, grepfrut, prune, pere etc. Si nici vezica nu e bine sa o tinem plina, si asta poate da contractii. Eu cred ca merg de cel putin 20 de ori la shushu intr-o zi iar cu din fericire nu am probleme. Senzatia de "burta grea" am si eu cand merg uneori pe strada, o pun insa pe seama contractiilor.

O burtica mititica

26+ Carla Alexandra
Atat a mai ramas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 300 spune:

Va parasesc si eu. Pup fetele care au fost (sau nu inca) la eco.

piersicutzo sa faci o bebelina frumoasa si neaparat sa mergi s-o vezi mai bine.

21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CD27 spune:

babytza, noi implinim mine 23s
anca, clau, merci , o sa mai bag compot de prune e bunn

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bitza2008 spune:

Anca, dar zi-mi te rog, eventual pe PM, exact de care e bun contra vergeturilor si pt pielea bebelushului- ca nu ma duce capul si sunt mai multe sorturi.
Ilia, in seara asta fac spaghete cu ciuperci, carne de pui si sos tomat.
aly, stai cumintica in pat si totul va fi bine
Piersicutza, de asta ma tem eu cu avionul acum cu sarcina; mi se pare ca dak sunt cu masina ajung mai repede la un spital in caz de ceva. Moasa zice ca e ok sa merg cu ce vreau eu.
Oau, felicitari pt
babytza, ai incredere in dr ta
danucu, tinem pumnii pe mine. Multumesc de ajutor, la mine e mai greu cu capul de cand sunt gravi.Deci nu e bun pt bebe ca parca asa zicea Eva???Ceaiul de care zic eu pt picioare umflate chiar asa se numeste- CEAI DIURETIC PT GRAVIDE!
CD27, am simtit si eu asa durere jos de cateva ori si dupa ce am facut mi-a trecut, deci sigur e o legatura intre...
Nu face nimeni cap nou???

26+LUCAS
AMR 14 saptamani!!!

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by andreutac

!
Am revenit si eu dupa o pauza de cateva zile cand vad ca ati toooot scris...
Anca, Moni, Felicic, multumesc mult pt urari si cate un fiecareia.
Rain_lover, la multi cu intarziere si din partea mea si sa ai parte de o bebelusa sanatoasa si frumoasa!
Alinushca, pt. lista cu medici si maternitati ma poti trece si pe mine cu Dr. Alina Dascalu, Maternitatea Polizu. Ms
Clau, ce bebelina maricica ai!!! si creste, creste, nu se incurca. felicitari!
Eu abia astept sa merg pe 18.06 la eco de 24 sapt sa-mi vad bebelina!
Si apropos de eco, tinem pumnii stransi pt. Eva, Piersicuta si am uitat...pt. toate burticile care merg la eco!

Andreea
22+

Pup dulce Andreea si tin pumnii e acum la eco.

Pup si pe Danucu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa si mami spune:

raportez ca am citit tot, cap coada, dar ... am uitat deja ce si cum
si drumul spre vilcea, c de ag, sau alte statiuni din vilcea trece pe linga mine. asa ca fetele va astept cu drag la un pahar de vorba.
piersicutza, felicitari pt bblusha.
multumesc fetelor care m-au felicitat , v-am zis astept pina pe 19 iun, cind se da verdictul final, blue or pink.
am fugit, ca trag ai mei de mine sa iesim la plimbari...

alexa simami

Mergi la inceput