Mamici norocoase de sept-oct 2008 (67)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns zambetmic spune:

buna "pranz" tuturor burticilor
fetelor, vineri si sambata cat am avut treaba am fost ok, duminica m-am odihnit un pic si au inceput gandurile si paranoia
in concluzie acum nu vad/aud decat "pielectazii bilaterale"
am mai citit pe net si se pare ca la unele mogaldete se rezolva problema inca din burtica, dar la altele poate persista si dupa nastere , si asta inca nu stiu exact ce inseamna, tre sa ma documentez
asa ca de acum pana la nastere o sa stau cu drobu' de sare
uuuuffffffffffffffff, maine ma duc la alt medic, sa vad ce zice si el...

21+ cu baietel Vladut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CD27 spune:

Alina, felicitari pentru baietel chiar mi-ar fi placut sa te cunosc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nocom spune:

Salutare si de la mine!!!

Ce faceti drageleor? Vad ca toata lumea e bine....
piersicutza ce bine ca te-ai relaxat si simtit bine in excursie...
mami de alexa, baietel?!?!?!? super vesti, desi am inteles ca tu vroiai fetita?? sa iti traiasca si sa fie un cuceritor!! Se pare ca si eu trec des prin fata blocului tau, caci am fost la Timisoara, la Cheile Dambovicioarei, si mergem destul de des acasa la Cluj.... so... data viitoare te sun si poate ne vedem...

felicic, cred ca lucram foarte aproape, caci te-am auzit zicand ca-ti iei ciabatta de la gregory`s, eu lucru chiar in Piata Victoriri, langa ei, poate ne intalnim vreodata...

Bafta fetelor care merg azi la eco: danucu, eva si ...... am uitat. IERTARE!!!!!! Va tin pumnii tuturor!!!!

eu cu infectia stau cred mai bine, dupa 5 zile de tratament... am putut chiar veni la servici. Va citesc si va sunt aproape toata ziua.

Pupici

22+

Nocom (asa spunea baietelul meu Noroc, cand era mai micutz)

poze eco

http://tickers.baby-gaga.com/p/dev269pr_.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Corrina spune:

Hello,

De cateva zile bune ma straduiesc sa va scriu cum a fost la eco de miercuri (25s4z). Bebe e bine, are 803 grame se incadreaza in masuratori pentru varsta lui si a ramas tot . Ma dusesem cu ganduri mari, sa o rog pe dr sa incerce sa ii prinda fetisoara la eco si sa imi dea si mie poza pe hartie...din pacate am avut o mare dezamagire cand am constatat la clinica ca era o alta dr care ii tinea locul celei la care ma duceam de obicei si a fost foarte expeditiva...in 3 minute deja ma ridicasem de pe pat, a zis ca totul e bine si...FLIT, ceva de genul asta..de obicei la eco nu stateam niciodata mai putin de 20 de minute!!!!!!!! Sper sa nu o mai gasesc la urmatoarea vizita tot pe ea
Apoi...am o MARE nelamurire: zicea clau parca ca bebele ei a crescut 270 de g in 8 zile??? Cum se poate asa ceva in conditiile in care al meu avea 306 g la 19s4z, 578 g la 22s6z si 803 g la 25s4z? Adica a crescut 272 g in 3 sapt si 2 zile si apoi 225 g in 2 sapt si 5 zile...Nu inteleg, desi nu m-as mira deloc sa nu fie asa la mine, pt ca din cate deduc eu, nu se cantareste efectic bebelul la eco, ci se estimeaza cumva greutatea lui in functie de masuratori, si la ce chef de treaba si de viata avea ecografista....poate nu a masurat cum trebuie, ce sa zic....
A, si chiar ieri am vorbit cu o viitoare mamica care imi spunea ca la ultima vizita la eco a stat 45 de min si eu 3!!!MINUNAT!!
Asa ca........

BAFTA Eva si Luca la eco, tinem pumnii!!!

Bine te-ai intors din concediu Piersicutza

Multa sanatate Anca si Carla

Multumesc Freshanana ca ai intrebat de mine.. citesc in fiecare zi. Multa sanatate!!

Sa aveti o saptamana minunata!

26s + Bebica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy.p spune:

zambet mic stai linistita ca totul va bine.DD protejeaza bb si mamicile.Poate n-ar strica inca o opinie,incearca si la altcineva..Cu cat esti tu mai suparata cu ata se supara si bb.Fii optimista si vei vedea ca va fi bine.

24+bbelina

laura si andy (07.04.2002)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ilia_99 spune:

bine v-am regasit fetele mele! ce zumzaiala peste we, cind eu n-am mai putut intra, ca a avut cine sa ma tina ocupata..

mai intii
EVA
PIERSICUTZA
va aspteptam cu vesti excelente!

si eu ma duc lunea viitoare la morfo fetala, tot la Pop, ca la el le-am facut si la ceilalti copii.
in rest.. am luat carut www.bebe-strumf.ro/produse/carucior-brevi-ovo-multifunctional--2-/ /u !" target="_blank"> u http://www.bebe-strumf.ro/produse/carucior-brevi-ovo-multifunctional--2-/ /u ! numai ca e rosu, nu albastru.
pe bb il simt destul de rar, m-as mira sa fie un linistit, ca n-are cu cine semana.
raportez 4 kg si plecare in concediu peste 2 saptamini in Grecia! yupiiii!

voi cum sunteti? anca, felicic, miruna, alina pe unde umblati?

18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bitza2008 spune:

Salutare tuturor!
Raportez caldura mare la Amsterdam!!
clau geofelicitari pt bebelina mare si sanatoasa. Ai grija de tine!
andy galro felicitari pt aniversare si o seara placuta!
anca, noi vroiam sa mergem in rep Dominicana in vacanta, dar cu mutatul in Romania, am renuntat si vom merge aici in Olanda la mare si in tara vom merge la o pensiune in Bucovina.
Eva, asteptam vesti bune de la eco!Bafta cu apartamnetul!
Piersicutza, de ce s-au umflat picioarele la intoarcere!Eu inca nu m-am hotarat dak sa merg in tara cu masina sau avionul; desi cred ca m-as simti mai in siguranta cu masina, nu stiu de ce!BAfta la eco!
danucu, bafta la control!
zambetmic, nu mai fi ingrijorata!Vezi si ce zice celalalt medic!

26+LUCAS
AMR 14 saptamani!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 300 spune:

angi sanatos sa fie, ca nume frumoase gasiti si pentru fetite si pentru baietei

Piersicutza, danucu si eva... ecografie placuta; vreau si eu! . Daca mai e vreo burtica ecografista azi pe care am omis-o imi cer scuze.

Exista vreun remediu pentru lipsa de chef de munca?

21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bitza2008 spune:

Lucas al meu misca mereu. Eu zic ca se pregateste de
Campionatul European de fotbal ca are un joc de glezne!!!
Am si eu o intrebare:cum se zice la ulei de migdale in engleza, cxa nici sa ma picuri cu ceara si nu-mi trece prin cap. Ziceati voi de o firma olandeza de ulei de asta, care e numele ei sa caut si eu pe aici sa-mi iau.Daca stie careva in olandeza e deja perfect( aici ma refer la Joy si DAnucu). Multumesc mult

26+LUCAS
AMR 14 saptamani!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sanziana27 spune:

Ma bucur ca v-a prins bine cafeluta de dimineata!
Am fost afara cu Dragos, am trecut vreo ora si jumatate la gradinita din apropiere, ca erau doar 2 grupe si ne-a lasat si pe noi sa-i "incurcam"
Am mai pus niste poze in album. Burtica creste incet incet, totul se pune pe burtica, ceea ce ma bucura enorm, chit ca ma bucuram daca as fi ramas cu ceva kg pe mine!
Eu ma voi duce la eco abia dupa ce ne intoarce, din concediu. De fapt asa m-a programat!
Batfa multa tuturor celor care fac azi eco!

Fetelor sa ma treceti si pe mine in listuta cu: carucior bleu (numele inca nu e stabilit 100%) si Maternitatea: Ginecologie 1 Cluj Napoca, dr. conf. Ona Dan

21+ cu si mamica de Dragos Mihai(26.09.2006)
Povestea iubirii noastre mici
Burtica bebe 2

Mergi la inceput