Mamici norocoase de sept-oct 2008 (67)
Raspunsuri - Pagina 16
Corrina spune:
A...uitasem sa va intreb: de vreo 2 saptamani mi se umfla mainile si picioarele (la picioare mai ales partea de la glezna in jos sa zic asa), nu mai intra verigheta....si am noptile niste dureri de incheieturi la maini, mai ales la dreapta, de nu mai pot!! O fi de la circulatie? Cu ce as putea sa ma dau?
26s+
Bebica
ilia_99 spune:
salut bitza te-am vazut si mi-am adus aminte: fetelor, nu va bazati pe magazinul Prenatal prea curind. am fost eu simbata si abia au pus gresia pe jos si au compartimentat spatiul, atit cit am putut vedea. asa ca.. mai dureaza, desi se laudau ca deschid in mai.. mai va! ![]()
![]()
![]()
18+
bitza2008 spune:
300 cel mai bun remediu e vacanta!!!
Corrina, este un ceai special de gravide bun pt asa ceva.
26+
LUCAS
AMR 14 saptamani!!!
alinushca spune:
quote:
Originally posted by 300
Exista vreun remediu pentru lipsa de chef de munca?21+
NU !! Slava Domnului ca nu s-a inventat inca !!
Alexa esti in listutza!
Haideti fetele care stiti cu cine nasteti si unde sa completam lista!
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20722;126/st/20081023/k/d976/preg.pngBebe reloaded
19+
andy.p spune:
300 daca-l afli sa mi-l spui si mie.![]()
Nocom ma bucur ca esti mai bine si ma bucur sa te vad ca n-ai prea intrat.
Corrina ce ghinion ai avut,dar las bine ca e bine puiutzul.Data viitoare vei afla mai multe.
bitza caldura mare si la noi,eu chiar eram o mare iubitoare de vremuri calduroase ,dar acuma.....
24+
bbelina
laura si andy (07.04.2002)
laureta spune:
Merci fetelor de sfaturi
. Aveam si apa rece, mancasem, stateam si jos si tot mi s-a facut rau. Nu mi a fost asa rau nici in primele saptamani cand aveam stomacul non stop la gat
Acu am incercat sa pap niste cartofi franntuzesti cu chiu cu vai.
danucu, bafta la echo
Corrina, felicitari pt baietelul sanatos
Nocom tot Piata Victoriei?
. Pai atunci cred ca ne am intersectat pe la Gregorys ![]()
zambetmic, nu iti mai fa probleme. Colega mea tot burtica ( acum 34 de sapt) a avut aceasi probleme la bb. A fost la Iosup, Chitescu si Pop, deci la cei mai buni, si toti i au zis sa nu isi faca probleme.
Poze
Laureta bb2
si galusca Inisa
(10 iunie 2004)
bitza2008 spune:
alinushca, cum ar sta pe lista in dreptul meu -naste acasa cu o moasa de la firma...Hihi
CAnd ajung in tara iti zic exact desi stiu ca la maternitatea bt si stiu si dr, dar astept deocamdata sa fiu sigura.
Ilia, salut.
Ajutati-ma si pe mine cu uleiul de migdale. Pleaseeee
26+
LUCAS
AMR 14 saptamani!!!
ilia_99 spune:
bitza, in engleza se spune almond oil si firma despre care vb anca, parca, era Greenland. sper sa nu gresesc! poate vede anca si ma corecteaza daca e cazul. eu mi-am luat de la plafar, de ex, poate gasesti si tu un magazin de produse naturiste acolo. alinushca, eu am scris unde nasc, dar nu m-a trecut nimeni in lista: deci.. dr Badiu, la spitalul CMU sau Municipal. Spitalul CMU nu e gata inca, de aia nu stiu exact! si ar mai tb sa-mi modifice ecineva DPN-ul, care a devenit 26 oct.
18+
andreutac spune:
!
Am revenit si eu dupa o pauza de cateva zile cand vad ca ati toooot scris...
Anca, Moni, Felicic, multumesc mult pt urari si cate un
fiecareia.
Rain_lover, la multi cu intarziere si din partea mea si sa ai parte de o bebelusa sanatoasa si frumoasa!
Alinushca, pt. lista cu medici si maternitati ma poti trece si pe mine cu Dr. Alina Dascalu, Maternitatea Polizu. Ms
Clau, ce bebelina maricica ai!!! si creste, creste, nu se incurca. felicitari!
Eu abia astept sa merg pe 18.06 la eco de 24 sapt sa-mi vad bebelina!
Si apropos de eco, tinem pumnii stransi pt. Eva, Piersicuta si am uitat...pt. toate burticile care merg la eco!

Andreea
22+