Mamici norocoase de sept-oct 2008 (67)
Raspunsuri - Pagina 14
AlexaM spune:
Buna fetele...
Am vazut ca in capitolul trecut cerea cineva sa completam cu datele despre nastere: ce dr...unde
Asa ca: Dr Ciprian Cristescu - Maternitatea Giulesti (asta daca nu se poate la BRasov in apa cu Dr Baiulescu). Pe bebe o sa-l cheme Matei si inca un nume la care nu ne-am hotarat.
Bafta la eco celor care merg acum...eu mai de asteptat pana pe 10 iulie pt morfofetala de trim 3.
LA multi ani pt toti BB si copiii si celor care se simt copii!
Multa sanatate!
26+ 
bobo junior
tzitziri spune:
Piersicutza, bine te-ai intors si multa bafta la eco
.
Alexa, iti pun si tie intrebarea pe care i-am pus-o Evei...ce e morfofetala de trimestru 3?Si la cat timp se face?Noua dr ne-a zis ca ne mai vedem la eco in sapt 31-32 ca sa evdem daca bebe creste cum trebuie. In rest ma duc doar daca am eu paranoia.
22+ 
laureta spune:
Buna fetelor.
Nu prea am apucat sa citesc dar am aflat ca Eva si Piersicutza se duc la echo, va tin pumni
Fetelor, azi era s-o fac lata pe la metrou. Mi s-a facut asa rau
. Aveam o stare de greata si lesin. Mergeam o statie dupa aia coboram. Asa am facut din Titan pina la Victoriei
, ce ma fac?
Fetelor care stati cu medical cum luati bani? Cu cat la %?
Revin, ma simt ca o curca plouata ![]()
Poze
Laureta bb2
si galusca Inisa
(10 iunie 2004)
anca81 spune:
Laureta, e caldura de vina probabil si "amalgamul" din metrou. Ar fi bine sa ai mereu la tine o sticluta cu apa.
ai grija de tine.
Legat de medical, mie mi se plateste 75% din salariu (sunt in cele 90 de zile de concediu medical care se pot acorda anual), codul trecut pe foaia de boala este 01.
O burtica mititica
26+
Carla Alexandra
Atat a mai ramas 
danucu spune:
Buna dimineata si de la mine pentru toate 
sanziana27, multumim de cafeluta.
clau_geo, nu am inteles foarte bine de ce ai avut atacul de panica. Bine ca s-a terminat cu bine si waw, ce bebelina maruta ai tu acolo.
andy_galro, felicitari, sa aveti o aniversare frumoasa.
Eva, asteptam vesti bune de la eco
.
Piersicutza, ma bucur ca ati avut un concediu asa frumos. Asteptam poze si vesti bune de la eco. 
Si eu merg la control lunar astazi si mi se face si eco. Pe seara am sa revin cu vesti. Am fost putin agitata in timpul noptii, de fapt a trebuit sa ma trezesc de cateva ori la pipi si nu am putut sa mai adorm, iar bebe se pare ca a simtit starea pe care o aveam si am miscat continuu si foarte puternic, uneori chiar ma si durea surd cand simteam o lovitura. Acum vad ca s-a mai linistit.
Va pup pe toate. 
Sa aveti o saptamana placuta.
23+
angelynna82 spune:
Noi am zis asa:
daca e baiat Alexandru Niculae sau Matei Niculae
daca e fata inca mai discutam dar vreau ca un nume sa fie Maria
21+ - posibil baietel
Bebe
300 spune:
Laureta anca are dreptate, o sticla cu apa e indispensabila. Probabil ca o si ai. Senzatia asta aiurea e de la lipsa de aer din metrourile astea noi, am facut si eu cuostinta odata cu ea.
Ca sa eviti asemenea stari e bine sa mananci inainte sa pleci de-acasa, am o vaga senzatie ca o cadere de calciu nu este straina...
Plus ca trebuie sa stai jos! Daca stau in picoare ti se face rau mult mai repede.
21+
sept-oct2008 spune:
in METROU, musai sticla de apa rece + evantai pentru suplimentat cantitatea de aer care ajunge pana la nas
si musai stat jos ca altfel.....
AlexaM te trec dupa ce mananc nitel.
mi-am luat piscoturi -am o boala cu ele ca sunt de la Ana Pan si sunt foarte foarte bune.
andy.p spune:
Buna fetelor.Eu pe la serviciu,va citesc si ma gandesc ca mai am putin si intru in vacanta.
eva 

.Te asteptam cu vestile
piersicutza iti tinem pumnii 

laureta imi pare rau ptr ce ai patit precis de la caldura si de la aerul din metrou.Hidrateaza-te si mananca inainte sa pleci.
danucu 

.Probabil te-ai gandit la eco.Te astepatm cu vestile bune.
angelynna frumoase amandoua numele.
24+
bbelina
laura si andy (07.04.2002)