Mamici norocoase de sept-oct 2008 (67)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns angelynna82 spune:

Eva te asteptam cu vesti bune

Noi vom merge saptama aceasta joi pentru morfologie fetala

21+ - posibil baietel

Bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 300 spune:

quote:
Originally posted by alexa si mami

neata! Musette multumesc! Avem un nume, dar il tinem secret :), glumesc, ca nu suntem convinsi, speram ca dr nostru sa spuna altceva. Daca ramine cu puta o sa-i spunem Ciprian. Clau, imi pare rau de intimplare, sper sa stai cumintica sa nu se mai repete.

alexa simami

asadar mami de alexa esti din Curtea de arges, chiar ma intrebam eu de unde esti hihi. Felicitarie pentru baietel, ca am tot vrut sa-ti scriu si n-am facut-o. Nu ami fii asa de dezamagita, baieteii sunt la fel de deagalasi ca si fetele. Si dupa ce cresc toti dau oricum la fel de multe dureri de cap. In plus, baieteii sunt mai apropiati de maimicile lor, asa ca te-ai ales cu mai multa dragaleala.

21+

Mergi la inceput

Nu am mai vazut posturi de la ratonelu. Unde esti? Ai concediu?

21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa si mami spune:

300, sunt din pitesti. Dar drumul din buc la c de ag trece prin fata blocului meu.

alexa simami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Piersicutza spune:

Salut la toate si mii de scuze ca am promis saptamana trecuta ca va povestesc din concediu si nu am reusit din pacate. Abia m-au asteptat la servici ca sa ma doboare cu munca si astfel nu am reusit decat sa va citesc putin dar in nici un caz sa scriu.

Incerc acum si sper sa nu fiu intrerupta.
Deci am fost in Tenerife , in avion 4 ore la dus a fost totul ok, la intors mi s-au umflat picioarele. Mai tineti minte ca ma plangeam ca eu nu simt bebele si nu-mi creste burtica? Ei, exact in ziua plecarii s-a miscat bebelusul meu de dimineata pana seara. Ori nu i-a placut drumul ori m-a simtit pe mine agitata, cert e ca l-am simtit tot timpul in burtica si tare m-am bucurat. din acea zi il simt zilnic.
Tenerife e o destinatie superba pentru un concediu, din mai multe puncte de vedere. Mi-a placut ca nu e caldura mare sa te topesti si sa nu mai poti face nimic, mai ales la pranz. Si am auzit ca asa e cam tot anul. Bate si un vanticel care tare bine te racoreste. Insula e relativ mare si natura si flora e foarte diferentiata in nord fata de sud sau vest/est. Sudul e uscat, dar are plaje intinse si frumoase si e mai cald, in timp ce in nord e totul verde, ceva mai muntos, plaje mai putine, golfulete, e plin de plantatii de babane, niste banane mai mici si mai dulci decat cele pe care le stim de la piata.
Am dost de 2 ori in excursii organizate. Prima la baza vulcanului Teide, varf care e cel mai inalt din Spania 3718m. Acolo sus parca ne aflam pe alta planeta, pamantul era rosu, rocile cu forme ciudate, plante rare si ele foarte ciudate, o senzatie de nedescris.
A doua excursie a fost la munte prin niste chei formate tot din lava vulcanica. A fost o senzatie foarte ciudata sa te plimbi la munte printre cactusi uriasi si palmieri. Finalul a fost superb caci drumul dadea chiar intr-un golfulet catre ocean si dupa sudoarea de 4ore, tare bine a picat o baie.
Apoi ne-am plimbat pe cont propriu prin tot felul de locuri frumoase. E o insula bogata, oamenii sunt foarte amabili si civilizati, preturile sunt super ok, mancarea buna si proaspata, rosiile au GUST. Totul e curat, nu ca in Madrid. Hotelul era situat foarte bine iar bufetul si dimineata si seara era atat de incarcat cu mancare buna ca am reusit sa ma ingras 4kg in numai 10zile .
Cand am plecat abia mi se vedea burtica, iar acum nu mai e nici o urma de indoiala ca am pe cineva acolo.
In tot concediul m-am simtit minunat, nici o oboseala, nici greturi sau ceva sa ma deranjeze, totul se pare ca ne-a cazut si mie si lui bebe foarte bine .

Asa ca daca puteti in perioada aceasta pana apar iar probleme spre finalul sarcinii, mergeti si bucurati-va de voi si de aer curat.

O sa vin si cu poze, sa le iau de-acasa.

Si nu in ultimul rand felicitari la toate cele care au vesti bune, care au mai aflat ce culoare de carucior au, sa va traiasca bebeii si sa aveti in continuare o sarcina usoara si fara nici o complicatie.

20+

Piersicutza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca81 spune:

Piersicutza bine ai revenit! Se pare ca ati avut un concediu pe cinste Felicitari pentru bebe miscaret!

O burtica mititica

26+ Carla Alexandra
Atat a mai ramas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzitziri spune:

mami de alexa, cred ca am pierdut momentul, dar felicitari pentru bebe baietel ...sa inteleg ca vroiai tot fetita?

Eva, morfofetala de 26 de saptamani? O faci pentru ca aveai deja de mult timp programare sau pentru a se face iar toate masuratorile de la morfofetala? Te intreb pentru ca stiu ca de obicei morfofetala se face intre 20 si 24?..sau cam asa. Oricum nu mai ai ce surprize sa ai si iti tinem pumnii sa fie totul inca o data bine...inca o confirmare nu strica

Noi am primit azi mailul de la Scoala parintilor si incepem peste o luna cursurile. De-abia asteptam

22+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

Felicitari pt bebe jucaus !!!!

Bine ai venit acasa !!

22 +

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by alexa si mami

300, sunt din pitesti. Dar drumul din buc la c de ag trece prin fata blocului meu.

alexa simami

si ala spre Valcea :) ?

21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Piersicutza spune:

Uf, neuronul meu de gravida...iar am uitat sa schimb semnatura.

Si tineti-mi pumnii va rog caci azi mergem si noi la control si sper sa aflam si culoarea caruciorului. Vad ca voi vorbiti toate de morfo-fetala la 20-22 de saptamani. Aici nu-i spune nimeni asa dar sper sa masoare si la noi tot ce trebuie. Si tare mi-as dori sa-mi mai faca analize de sange ca la cate am mancat in concediu...cine stie.

Cu caruciorul asta, eu nu inteleg de ce toate gravidutele pe care le cunosc aici nu vor sa spuna ce au in burtica. Stiu, dar nu vor sa spuna. Eu nu pricep care e motivul, unele nici numele la care s-au gandit nu vor sa-l divulge. Deh, fiecare cu ale lor. Eu abia astept sa aflu si sa ma laud la toata lumea.

Eva, mult noroc si numai vesti bune !!!

21+

Piersicutza

Mergi la inceput