Mamici de (pepenasi de) iulie-august 2008 (75)
Raspunsuri - Pagina 5
AnnaBaby spune:
Buna fetelor! Eu ma pregatesc sa plec la salon sa-mi intind parul, dupa care em program de epilat, manichiura si alte astfel de indeletniciri - diseara mergem la nunta. n-am nici un chef, dar asta e. Sunt satula de nunti pana peste cap, am fost la atatea in ultimii 2 ani ca nu ma mai impresioneaza nimic.
Aseara am vazut pe national geographic un documentar despre dezvoltarea fetala de la fecundare pana la nastere, in prim plan fiind sarcinile multiple. Oricum am adormit cu imaginile alea in cap si am visat numai copii si nasteri. Dar nu a mea. Foarte ciudat.
Anna 33+ cu Ioana Maria
AMR 7
vinebarza
bebe
poze
diarux spune:
bon dimineeeeeee!!!
am terminat si eu curatenia si ma apuc sa fac ce va de papa. dar cred ca dau o fuga pana in piata mai intai sa iau niste rosii si salata.
Haide, mai,BUJO, ma simteam si eu asa de importanta...ca nu mai stiam cine a zis prima de radauteana...intr-o stare de depresie, merge sa te simti bagata in seama, nu???.Da lasa ca merge si pe locul doi. asta daca nu isi mai revendica cineva si locul asta, nu. just kidding. Si eu pun usturoi in ea, ca e mult mai gustos. si un ciolan de vita cu maduva la fiert sa ii dea gust de ciorba de burta olecutza. si daca am un ardei iute tare, pun un varf.oleak de otet de mere si miere de albine. "oolele" oricum le amestec cu smantana si ibtai le pun intr-o canita cu putina ciorba ca sa nu se...latzeasca...si torn dupa aceea in ciorba din oala. Buna oricum!! yammy/yammy.
CAMY eii....nu sunt eu asa priceputa la gatit, da ce? ma doare gura sa ma laud????
felicitari pentru colostru! eu mai astept se pare.
SUNULE m-ai innebunit cu castronul alad e pepene! gata, m-am hotarat. ma duc sa imi iau si eu.
ies sa iau o gura de aer ca se pare ca nici azi nu am parte sa ies undeva la iarba verde....
bebe Andrei
Ruxandra 27+ si Andrei Tudor
Alina Maria spune:
Astazi chiar nu e ziua mea , am scris un mesaj si am apasat din greseala cand sa iau cana de cafea , pe butonul back si dus a fost .
Am dormit putin si prost , nu am chef de nimic , sunt obosita rau , nu stiu ce sa fac sa ies din starea asta , sunt tare rau data peste cap .
Annababy poate o sa fie chiar fain la nunta , te asteptam cu vesti .
Diarux mi-ai facut si mie pofta d o ciorbita ca acasa , voi aveti piata zilnic , nu ? noi doar o data pe saptamana .
Alina 37 si Mandy Stephanie 3 ani
19 zile
http://community.webshots.com/album/563022521Iznlso
Tecky spune:
Ca de obicei in weekend este liniste pe forum!
Anna distractie placuta la nunta!
Alina ce nasol ca aveti parte de piata doar o data pe saptamana si cred ca e aglomeratie mare atunci!
Diarux spor la treaba!
Azi am o lene mare! Am baut cafea cu lapte dar degeaba!
Va pup!
Tecky 35 sapt Raluca Ana
AMR 5 sapt
Caprioara spune:
Salutare fetili,
Iaca si eu pe aici, in loc sa invatz . Ca as face orice numai sa citesc pentru examen, nu .
Va pe toati.
Cosmetice pentrui bb, data trecuta am folosit Sanosan, si am fost multumita. Nimeni nu a mai folosit? Ce stiti de marca asta?
Detergent pentru spalat haine de bb, eu am luat lichid, de la Dalin, dar asta pentru ca altceva nu am gasit la Carrefoure. O fi bun? Data trecuta (adica acu 6 ani si jumate) nici nu ma gandeam la asa ceva , astea erau mofturi...
Pompita nazala, la Matei am avut para, dar nu mi-a trebuit. In schimb acum 1 an m-a pus o doctorita sa-i cumar batista bebelusului (aia de se pune la aspirator), cand ii tot curgea nasul si nu-i mai trecea. A zis ca e cea mai eficienta si ca scoate toata mizeria si din sinusuri... Am luat-o, dar nu am folosit-o pana la urma, ca Matei s-a facut bine. I-am dat-o sora-mi, asa ca o sa o intreb pe ea daca i-a folosit.
Ceai de zmeur, ziceti ca se bea din saptamana 32 cate 2 cani pe zi? Ia sa ma duc sa-mi iau si eu...
Botez, vreu sa il fac la aproape 2 luni, adica pe 30 august (in conditiile in care DPN-ul e intre 6-9 iulie). Asta ca sa fie si mai cald afara, si pentru ca sunt de parere ca nu-i problema sa-l faci oricand dupa ce bb are 40 de zile (adica problema ca-i bb prea mic la 2 luni neimplinite nu o gasesc o problema, intelegeti voi ce vreau sa spun). Pe MAtei l-am botezat la 2 luni.
Aleg varianta restaurant pentru ca nu mai vreau tambalau acasa si vreau sa stiu cand incepe si cand se termina, nene (botezul lui Matei l-am facut acasa, si nu mai plecau musafirii bai frate! au stat pana la 5 dimineata). Si pentru ca stiu ca 20 de persoane tot vor fi, iar daca vin mai multi cumva nu ma stresez, ca la restaurant au loc. Am peste drum de casa un mic restaurant, care cica are capacitate de 48 de persoane (io zic ca o sa am intre 20 si 30 de invitati), deci ar fi ok. Numa ca inca nu am vorbit cu patronul sa-l rezerv, trebe sa merg cu nasii si sa o rezolv si pe asta cat de repede, ca sa nu am surpriza sa nu fie liber atunci, fiind sezonul nuntilor.
Boti, bine ca aparusi, ca imi era dor de prezenta ta constanta si deasa .
Ankule, undeee estiiiii?
Anaxena, vazut poze. Mai ce burtica mandra ai! Poza cu puiul de pisica pe burta e dementiala!
pup you all,
Caprioara, mami de Matei (07.01.2002) si in asteptare de Ilinca 34+
"Omului ii trebuie un vis ca sa suporte realitatea." - Freud
flo1980 spune:
Buna fetele!
Caprioara eu am folosit la Alex produse Sanosan si am fost multumita, acum am dat-o pe Nivea.... am primit cateva produse de ziua lui si ne-a placut si aceasta gama.
Anaxena frumoasa burtica, tu nu ai vergeturi nu?
Botezul si eu vreau peste 3 luni de la nastere sa fie, si la restaurant bineinteles....
Pompita nazala am folosit-o pe cea para de la "primii pasi" si a fost de mare ajutor.
Detergent....am folosit ceea ce aveam si pt. noi, adica ariel sau persil, si tide cateodata, numai balsamul a fost special de copii, acela sensitive ..... si nu a patit nimic...
Flory mami de Alex si 35+ cu
AMR 5 saptamani
bebe 2
pozele mele
bujo spune:
Gata, am fost la cumparaturi si am luat termometru de fundulet flexibil (termometrul nu funduletul) sterilizator pt microunde de la chicco ca numa asta imi incape in cuptor, niste comprese de sani si manushele. Ma declar satisfacuta desi am plecat cu gandu sa luam patut dar ne-am razgandit.
Gini informatiile pe care le-ai dat sunt uimitor de asemanatoare cu ce-am scris io despre curs, ma bucur ca mai sunt si dr care se pun de acord si nu se bat cap in cap in afirmatii chiar toti.
Fetele m-a sunat Mona, nu se simte bine deloc. O chinuie hematomu ala de numa, are dureri de nu poate sa doarma plus ca face febra 38-39 in conditiile in care ia antibiotice de cand a iesit din spital. A zis ca a fost la urgenta in Giurgiu, i-au facut aia punctie si nu iese puroi si altceva nu stiu ce sa zica. A sunat-o pe dr ei care i-a zis sa se duca imediat la bucuresti ca sa nu faca vreo septicemie. Saraca era asa speriata sa nu fie ceva grav, plus ca nu are cu cine lasa copiii. A zis ca i-au iesit leucocitele 12000 in conditiile in care limita normala e de 10000. Biri poate stii tu sa-i spui mai multe. Saraca numa probleme a avut.
bujo 33+ cu Filip
album de nunta
bb stuff
burtik
mini Bujo
anaxena spune:
flo, nu am vergeturi pe burtica, dar am pe sani sa-mi ajunga
Ana-Maria37+ am schimbat prefixul!!
am oMARIA!!!AMR 21 zile
numaratoarea inversa a inceput
proiectul bebe pink
www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie+poze test+poze bb+poze burtica
www.dailymotion.com/anaxena/video/x5bzzp_maria_lifestyle" target="_blank">filmuletze bebe 20s+33s new de new!!
Caprioara spune:
Ana, dar la buric nu ti-a crapat deloc burtica? Ca io data trecuta am patit asa, desi nu au fost multe crapaturi sau foarte vizibile, si acum vad ca e la fel. Bine, le am si pe cele de data trecuta care se vad mai tare acum ca e pielea foarte intinsa, si cred ca au mai aparut cateva in plus.
Bujo, felicitari pentru achizitii.
Fetili care merg la nunti (Camy si Anna) si in oras, distractie placuta!
Ia vedeti ce semnatura mi-am tras (m-am inspirat de la tine, Flo ):
Caprioara, mami de Matei (07.01.2002) si in asteptare de Ilinca 34+
AMR 6 saptamani
"Omului ii trebuie un vis ca sa suporte realitatea." - Freud
Didi81 spune:
Sun, deci asa se cheama filmul, eu aveam impresia ca e "Man from Mars" , deci clar despre ala e vorba.
De botez, cred ca pe la 2-3 luni.... Nu cred ca o sa avem multi invitati, in principiu familia si prietenii apropiati (dar astia sunt destul de multi ) si cativa de la serviciu... Ar fi frumos sa il facem la pensiunea parintilor mei, mai la munte, sa vedem cum o sa fie, nu stiu inca...
Turturica, si la noi la firma se mananca inghetata sau alte chestii in fiecare vineri .
Boti, sa stii ca si eu ma simt ca o floare si mi se pare ca sarcina nu are si parti nasoale, picioarele nu mi s-au umflat, spatele nu ma doare, in ultimul timp m-am odihnit foarte bine... partea cu kg reusesc sa o ignor
Marimar, Alina, si mie imi plac mancarurile cat mai picante.
Mada, uuuf, ce rau imi pare ca te dor toate si nu poti sa dormi . Poate daca stai mai mult la aer o sa iti fie mai bine.
Kimmy, filmul asta de care zice Sun eu am inteles ca producatorul e de acord sa fie downloadat de pe internet, nu l-a facut in scopuri financiare .
Bujo, ce m-ai distrat cu termometrul de fundulet flexibil, ca ai precizat ce anume e flexibil
Vai, saracuta Mona, prin cate mai trece...
Eu ieri am fost la o petrecere organizata de firma si azi la un eveniment socializator tot cu firma. A fost super, toata lumea se invartea in jurul meu si ma admira, imi spuneau toti ce bine arat si ce bine ma prinde sarcina, ca parca am inflorit si radiez si ca ar trebuii sa fac asta mai des . Da, chiar m-am simtit admirata de toti . Weekendul viitor poate ma duc intr-o mica plimbare la munte ca ne vine un american la serviciu, si chiar daca sunt in concediu, poate ma bag si eu la iesirile cu echipa .
Eu nu prea reusesc sa ma gandesc la momentul nasterii, mi se pare ca ma las dusa de val mai degraba... adica nici nu imi e frica dar nici nu pot sa imi imaginez cum o sa fie, pur si simplu simt ca o sa ma descurc cumva atunci, pe moment . Dar mi se pare ca mai e atat de muult pana atunci
Despre luat o singura zi de prenatal: mie medicul de famile mi-a zis ca prenatalul se poate da si retroactiv, dar sa fie macar in aceiasi luna. Adica poti sa ii spui intr-o buna zi ca tu esti in prenatal de la data de... , data care a trecut deja. Deci se poate face treaba asta si dupa ce nasti.
Didi 33+