Mamici de (pepenasi de) iulie-august 2008 (75)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ankalaura spune:

Salutare
SUNT, IN MOD OFICIAL, IN CONCEDIU!!!!!!!!

Nu va dati seama ce usurare, cata relaxare, cata fericire! Stau cu mormane de dezordine in jurul meu si NU MA DERANJEAZA!!!!! De ce?? Pentru ca si maine e o zi, si luni e o zi... Adica sunt zile in care NU MAI AM NIMIC ALTCEVA DE FACUT!!!!! URA!!!!!!

Nu am citit nimic din urma, dar sa va spun ce am facut azi: CUMPARATURI!

www.babycomfort.ro/index.php?cmd=show_product&id=798" target="_blank">PATUT - adjudecat. Am renuntat la ideea minipatului. Ca dimensiuni era ok, dar era foarte jos. Asa ca l-am luat pe asta, simplu, clasic, cu dimensiuni standard. Avantaj - e foarte usor> sa il mut rapid si sa pot aspira sub el. Cu lateralele de la cap si picioare tot cu zabrele (nu cu placa) - ca sa vad din toate unghiurile. I-am luat si roti. Nu m-am hotarat daca sa ii iau si set baldachin sau nu.

www.babycomfort.ro/index.php?cmd=show_product&id=166" target="_blank">SALTEA COCOS - adjudecata si ea. Nu am mai luat SANDWISH, ci standard. NARCI, cea sandvish este cam moale, ca are un strat de poliester la mijloc. E super cea standard. Au si www.babycomfort.ro/index.php?cmd=show_product&id=1467" target="_blank">pentru cosh de bebe

www.babycomfort.ro/index.php?cmd=show_product&id=1537" target="_blank">SALTELUTA INFASAT exact ca in poza. Am preferat-o pe asta unei masute de infasat. Se fixeaza pe patut cu un sistem special si se scoate usor. Se depoziteaza mai usor decat cea cu picioare sau cea tip tava plus saltea.

Pe astea nu le-am ridicat. A ramas sa ni le livreze ei pe 14 iunie, ca sa terminam cu balamucul din casa. O sa ni le si monteze direct si gata, ca sa nu mai tin ocupata debaraua.

www.babycomfort.ro/index.php?cmd=show_product&id=1545" target="_blank">CARUSEL cu vacute si catei - adjudecat. Il aveau si pe cel cu stelute proiectate de care si-a luat si SUNUL. Canta frumos de tot dar nu
lumineaza. Nu tineam neaparat sa lumineze.

AVEAU O TOMBOLA super pentru 1 iunie. Daca platesti avans castigi un produs, iar Eliza a castigat un mare catel de care este pur si simplu indragostita! CATEL urias culcat
si in poponeata

POMPITA de san - luata de la Chicco, chiar de la magazinul Chicco - spre surprinderea mea, mai scumpa putin decat acelasi model pe net. Am avut acelasi model si cu Eliza si ne-am inteles foarte bine, deci nu mi s-a parut ca am de ce sa dau mai multi bani pe chestia asta. Are supapa din aia de presiune, dar e o aiureala care nu serveste la nimic Al naibii de scumpe biberoanele, asa ca nu am mai luat nici macar unul in plus (minim 20 ron de bucata!!!). Am probat acasa, si filetul se potriveste cu toate biberoanele pe care le-am luat deja. Asa ca m-am linistit.

SANDALE Elizei, tot de la Chicco. Toate produsele Chicco mi s-au parut al naibii de scumpe, parca mai scumpe ca niciodata. Un costumas de-ala tip solar pentru bebe era peste 80 de lei. Pantofiorii, peste 200 de lei. Aveau niste sandale EXCELENTE pentru bebe mici care, SURPRIZA, erau doar 46 de lei, de piele. Super misto. Si cele pe care i le-am luat Elizei au fost tot o surpriza - 71 de lei. Piele super moale, tala faina, super sandale. Cred ca ori s-au ratacit pe acolo, ori s-a nimerit sa fie ultima pereche... habar n-am, dar sunt super faine. In rest, nu te prea puteai atinge...
Mai aveau:
- DETERGENT LICHID pentru bebei, cam 30 de lei o sticla parca mai mica de un litru. Eu o sa folosesc detergent normal, cum am procedat si la Eliza.
- SERVETELE UMEDE de care as fi vrut sa iau, dar mi s-au parut scumpe la 22 de lei un pachet de-ala mare. Nu mai stiu cat sunt cele Pampers, care nu imi plac. Probabil ca revenim la NIVEA cu care ne-am inteles super. Oricum, nu folosim decat in deplasari sau cand se mozoleste bebe prea tare. In rest, poponeata lui bebe se spala.
- COSMETICARAIE - intr-adevar, faine. Nu am luat inca. Noi ne-am inteles bine cu Nivea. Acum nu se trebuie multe, ca avem de la Eliza si le vom folosi la comun.

PERDELE SI DRAPERIE - am rezolvat si problema asta. La Decocenter, cum va spuneam ca am de gand. SUPER de super produsele lor. Magazinul nu e mare, si nici nu au in Bucuresti toate modelele de pe net, dar ce aveau era super. Preturile, de toate felurile, Includ cusutul, rejansa si firul. Noi am luat ceva pe la 54 de lei metrull. Mi s-a parut destul de scump, dar maica-mea mi-a zis ca asa sunt preturile peste tot, deci acum mi se pare ieftin pentru organza. Draperia s-a nimerit sa fie mai ieftina - parca 35. Nu au modele pentru copii (cu ursuleti, etc) dar noi oricum nu cautam asta. Au in schimb niste fire cu fluturi super faine de atarnat pe perdeaua din camerele copiilor. Multe modele si multe culori.

Asa ca, PENTRU CA SUNT IN CONCEDIU nu fac nimic, mai precis stau si citesc de pe net in loc sa fac treaba prin casa

Anca mami de Eliza si 35+ cu Ligia Stefania

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Didi81 spune:

Anca, super cumparaturile , si felicitari pentru concediu! Foarte dragut catelusul castigat de Eliza

Didi 33+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns boticelina spune:

Fetele, sunt si eu aici dar azi sunt plouata rau, numai ca o floare nu-s

Mi-a fost rau toata ziua, am vomitat tot ce incerc sa mananc, nu intra nici macar apa, sunt deja semipanicata, mi-e teama sa nu fi crescut garga sau sa fi misunat aseara prin somn prin burtica si sa-mi fi rearanjat ceva pe la stomac, de nu mai trece nimic...

Acum am mai supt niste apa, incet, ci inghitituri mici, daca o vomit si pe-asta maine ma duc la spital la perfuzii ca simt cum ma dezhidratez si nici garga nu a fost asa de activa azi...

Nici de treaba prin casa nu ma pot apuca ca sunt ametita si am arsuri de la cat am returnat azi

Monica 33+ si gargaritza Nancy

bunurile gargaritzei
camera gargaritzei - sneak peak (santier)

"If you are unware of your choices, then you have none"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AnnaBaby spune:

Vad ca vorbiti deja de botez. Si eu ma gandesc din ce in ce mai des la asta in ultima vreme, insa cu cat ma gandesc mai mult cu atat imi dau seama cat de complicat e - am facut o mica socoteala estimativa pt nr de persoane si m-am speriat, ar trebui sa ma astept cam la 100. Nunta in toata regula, ce mai!!! Imi amintesc cat de mult m-am stresat la nunta, am organizat totul in jumatate de an inainte, iar acum o sa am la dispozitie doar o luna sau asa ceva. Dar nu-mi fac griji deloc, chiar nu ma intereseaza asa de mult.
Eu nu as vrea ceva asa de complicat, cu multi invitati dar daca avem asa multi prieteni si cunostinte chiar nu avem cum sa nu-i invitam. Mai ales ca suntem cei care sparg gheata in domeniul bebe, deci toata lumea e curioasa sa vina. Eh, dar mai e pana acolo asa ca nu ma gandesc de pe acum. Sa ma vad eu trecuta de hopul cel mai important si dupa aia o sa ma gandesc si la asta.

Anna 33+ cu Ioana Maria
AMR 7
vinebarza
bebe
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bujo spune:

Off Boti, si tu te simti rau? Oare nu ti-o fi cazut ceva rau la stomac? Poate o fi si epuizarea ca ai muncit de-ai rupt in ultimu timp.

bujo 33+ cu Filip
album de nunta
bb stuff
burtik
mini Bujo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AnnaBaby spune:

Gata v-am lasat, ma apuc si eu sa ma machez sa ma pregatesc de nunta ca e cam tarziu.

Anna 33+ cu Ioana Maria
AMR 7
vinebarza
bebe
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Didi81 spune:

Boti, , ai grija... daca nu iti revii, da o fuga pana la doctor...

Didi 33+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Caprioara spune:

Didi, ma bucur ca esti ca o floare si totul merge bine. Dar iti spun eu, si varsta conteaza. Parca si la mine acum 6 ani era muuult mai bine... Acum, la cei 33 de ani pe care ii implinesc la inceput de iulie, lucrurile mai scartaie un pic, deh...

Anka,
felicitari pentru achizitii! Ei, e cu totul altceva in conced, e adevarat. Abia astept sa ajung si eu pe 10 iunie, macar sa scap de examen, ca cele 6 zile lucratoare de dupa vor trece repede si nu voi sta nici 6 ore la birou, pentru ca am deja ore suplimentare cat sa stau doar cate 5 pe zi.

Boti, imi pare rau sa aud ca ai probleme de sanatate. Ai grija de tine, si daca simti ca se ingroasa gluma, fuga la spital! Eu sper sa nu fie cazul, si sa iti revi repede. Iti doresc multa sanatate!

Daca va intrebati cum de scriu in weekend si inca mai multe mesaje, stati sa va explic :
-am laptopul de serviciu acasa, deci nu ma bat cu nimeni pe calculator
-am firul de net la laptop si calculatorul baietilor e pe wireless acum
-baietii nu sunt momentan acasa, ca i-am trimis teleleu ca sa pot invata
-cica acum invat, si dupa ce citesc un articol, o problema, un capitol, orice suporta intrerupere, trag cate un ochi pe aici

Vestea proasta e ca merge tare greu cu invatatul . Nu imi sta deloc capul la ce citesc. Si maine e 1 iunie, as prefera sa merg cu cupilul la multele manifestari organizate cu aceasta ocazie, nu sa stau singura cu cartile in brate .

pup you all,

Caprioara, mami de Matei (07.01.2002) si in asteptare de Ilinca 34+

AMR 6 saptamani

"Omului ii trebuie un vis ca sa suporte realitatea." - Freud

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankalaura spune:

MADINA - ce fericire cu kilogramele putine... Eu nu mananc cine stie ce. Adica mananc normal. Si am pus deja 20. Nu ma mira, asa am pus si la Eliza. Si asa pun si de obicei.... eu ma ingras si cu aer....
ELLA - deci concuram la kilograme

ADEVERINTA de salariat - mi-a trebuit. Nu numai, mi-au cerut si ultimul OP din care sa rezulte ca s-au platit contributiile pe luna respectiva! Sper ca acum sa nu imi mai ceara asa o tampenie!!!
Adeverinta am luat-o deja.

BEBE ANTONIA - ce bebelusha finuta esti! Iar tu Irda, arati super, parca n-ai fi nascut acusica

NARCI - vorbesti de Romania nu? Din pacate, e perfect legal. Contractul cu perioada determinata de poate prelungi de 3 ori, si doar a 3-a oara trebuie sa justifici... Sunt magari, pentru ca nu ei platesc CIC si nici concediul maternal, dar asa e in Romania. E posibil insa sa nu o afecteze pe prietena ta. Inainte de firma asta a mai lucrat? Cel mai bine poti posta un subiect la legislative si te lamureste Marius. E posibil sa si gasesti ceva similar. Dar poate naste nitel mai devreme. Nu e grozav, dar stiu cazuri cand au luat vitamine, s-au hranit bine, bebe a crescut mai repede si s-a nascut mai devreme de dpn... Din punct de vedere al contractului nu poate sa faca nimic, din pacate, daca ei nu vor sa ii faca pe perioada nedeterminata.

FLO - eu n-am dureri din astea, dar am altele.... Uneori ma doare colul uterin (parca), din interior, parca l-ar intepa bebe cu deshtul... E super nasol... Nu i-am zis medicului... Cred eu ca e normal la catamai burta am si cate kile in plus, si ce bebe grasanel....

TURTU - nu e chiar asa... ca nici la noi nu sunt locuri, poate prin provincie sa mai fie, dar in Bucuresti e nenorocire... Nu numai ca sunt locuri insuficiente, dar conditiile nu sunt grozave, desi lumea se multumeste cu ce se poate. Ca sa obtii un loc trebuie sa ai o cunostinta sau sa dai spaga. Sau inscrii copilul la privat, unde, pentru cresa, taxa lunara e de 300-400-500 de euro. Enorm, nu? Cand un salariu mediu in Bucuresti e de 15 milioane... (in BUCURESTI, nu pe tara!) Sau iti iei o bona, care poate fi de calitate indoielnica - nimeni nu le cere analize sau referinte - deci mergi "la ghici" > si s-ar putea sa ii dai tot vreo 300-400 de euro lunar (dupa cum bine se vede la subiectele cu bone si crese...). Si este multa lume care procedeaza asa, pentru ca TREBUIE sa se intoarca la serviciu...

Cazul meu personal - daca ar fi sa ma intorc la serviciu, m-ar costa gradinita Elizei si taxa pentru cresa sau bona intreg salariul. Deci mai bine stau acasa pe 6 milioane!

Nu mai spun ca ar fi mai sigur sa ai si bona pe langa cresa sau gradinita, pentru ca bebe se va imbolnavi GARANTAT, si cine sa stea cu el cand e bolnav? Deci.... suntem norocosi ca stam in Romania sau nu?

Revin

Anca mami de Eliza si 35+ cu Ligia Stefania

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Caprioara spune:

Bei, cu discutia asta cu kg in plus, m-ati facut sa ma urc acum pe cantar (desi ar trebui sa repet operatiunea dimineata) si am 70 kg, plecata din 56 (la 169 cm inaltime), deci +14 kg la 34 sapt si 3-4 zile. Nu-i prea bine dar nici foarte rau nu e. Lasa ca le dam noi jos: alaptatul si alergatul dupa bb sunt metode sigure de slabit !

Caprioara, mami de Matei (07.01.2002) si in asteptare de Ilinca 34+

AMR 6 saptamani

"Omului ii trebuie un vis ca sa suporte realitatea." - Freud

Mergi la inceput